Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

niyeyse bilmem son 1 ay gibi zamanda hep Rabbime sağlıkla sağlıklıca kucağıma almayı nasip et diye dua ettim.galiba Rabbim kabul etti.ya bana bişey olacaktı yavrum annesiz kalacaktı.yada sakat filan olacaktı.bilmiyorum.Rabbimden gelene amenna demekten başka çaremiz yokki...

çok üzüldüm vallahi.. ne diyeceğimi bilemiyorum.. Ama acını anlayabiliyorum.. ben de yeni hamileydim bebeğim karnımda öldü.. hamileyken bişiler almıştım.. keşke almasaydım kürtajdan sonra o kyafetlere sarılıp sarılıp ağladım.. çok zormuş.. o gün öğlen 1 den gece 12 ye kadar ağladım... göz pınarlarım kurudu...

canım son adet tarihim 15 austos. adet tarihine göre 6+2 falan oluyorum herhalde. geçen gün gittiim sağlık ocağı 5 haftanın ,ç,ndesin dedi biraz kafam karıştı ama.
canımgeç döllenme olmuş olabilir ben hamile olduğumu adt tarihimden 2gün önce öğrendim bhcg 298di. ya pazartesiydi yada salıydı emin değilim. bhcg 2günde bir iki katına çıkarmış. çarşamba yada perşembe devlete doktora gittim bhcg bakmadı bile 600 civarı olmuştur o dedi bana. iğnemi yazdı kan sulandırıcımı yazdı folikaside devam dedi yolladı. cumartesi özele gittim adetimin geçmesinin 4. günüydü 3.5mm bi kese göründü. doktorum bana bu kese çok küçük belli bile değil 1 hafta sonra gel kontrol edelim eğer büyürse iyi,ama büyümezse işte ozaman başımız dertte demektir dedi ve ben o kadar çok korktumki ya büyümezse diye. sonra ben dayanamadım devlete gittim perşembeydi 9mm olmuştu. içim biraz rahatlamıştı. o yüzden özele gitmedim. devletteki beni 16-17 gün sonra gel kalp atışlarını dinliyelim dedi. ben yine sabredemedim kesede bi sorun olmasından korktum ve 14gün sonra gittim kese 22mmdi. 16.günü tekrar gittim kalbi atıyodu.am azorlu bi süreçti. bak sende aynı şeyi yaşıyosun benimle dimi. ben kalp atışlarını 7.hafta bitmiş 8.haftaya girmişti o zaman duydum. hep korktum çünkü bundan önceki 2 gebeliğimde 6. haftada duymuştuk kalp atımlarını. anladın dimi bence benimle aynı şeyleri yaşıyo olabilirsin. üzülme stres yapmamaya çalış. ben seni çok iyi anlıyorum. dua edicem arkadaşım.

canım inan biraz daha rahatladım. inşallah sorunsuzca büyür. insanın kafası o kadar çok karışıyorki. dr. umutsuz. internette bir sürü şey yazyo. şu kadar olmalı. şu kadar olduğunda bu görülmeli diye. o yüzden insan biraz diken üstünde oluyo. umarım ben de bugünleri atlatırım. biraz sabır gerekiyor galiba. canım benim duaların için şimdiden teşekkürler. allah hepimizin dualarını kabul etsin. hamilellerimize kolay doğumlar, bekleyenlere de biran evvel hamile kalmayı nasip etsin inş.

canım gerçekten çok acı allah bir daha yaşatmasın.

hepınızı takıp edıyorum kızlar gun gun okuyorum yaptıklarınızı yasadıklarınızı, telefondan yazmak zor gelıyor. bılgısayarıda acmak zor gelıyor...
hep aklımdasınız

Son düzenleme:
Elif5507 çok çok üzüldüm yaşadıklarına Allah gücünü,sağlığını,huzurunu arttırsın acın dinsin inşaallah...

ELİF ;rabbım bır daha yasatmasın kotu gunlerı...ınsallah yenıden anne olursun saglıkla bebegını kucagına alırsın.

kızlar bende ayın 15 ın de tup bebek ıcın gorusmeye gıdıorum pıhtılasma olayını cozemeden KROMOZOMlardada bozukluk cıktı.
pgt yapılıcak ama cok korkuyorum saglıklı embrıyo bulunamıcak dıye..
dua edın bana

Umarım her şey yolunda gider .. Allah yardımcın olsun...

cayaz inşaallah herşey yolunda gider. bizde genetik testi yaptırdık bebekte trizomi 12 çıktı.şimdi eşimle bende yapılacak kromozom testi.sonra da bakıcaz artık duruma göre.sizde nasıldı kromozom sonuçları söyler misin? bebekte baktırmışmıydınız acaba.

canım inşallah herşey yolunda gider. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.

Amin inşallah.sanada Allah kolaylık versin.inşallah sende sağlıklı ve hayırlı evlada sağlıklıca sağ salim sahip olursun...

canım çok zor evlat acısı yaşamayan bilemez yani..ben 1 sene psikolojik tedavi gördüm hala daha devam etmem gerekiyordu ama hamile kaldım :) hayatta herşey bizim için bu bir defa yada 2 defa oldu diye sürekli olacak değil inan bana.. bende hep dualar ettim ne kadar çok yalvardım Allah'a ama hayırlısı böyleymiş..Verende O, alanda O... inşallah bundan sonra güzel günler bizimle canım.. sadece buna inan geçmişi unut..geleceğe bak iyiyi çağır, iyi ve hayırlı olan seninle olsun.. ben artık kötü düşünmek istemiyorum..hiç mi yok korkularım var ama onlarla korkutmak istemiyorum kendimi..şimdi karnımdaki evladıma sarıldım..onun için çabalıyorum.. yine hayırlısı Allah'tan kuzum..

bu arada beni de o tabloya ekleyebilirmisniz

1 düşük var

coraspin kullanıyorum

gebelik yok beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…