Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

[Q
UOTE
Simdi ne alaka dicen sende romance adana eklimi:) ekliyse
Ordan ekleyim =lunica;26675923]var cnm nasıl eklicem[/QUOT

Selam kızlar fraxapirin kullanıyorum iğnenin yapımıyla bize 90 derece açıyla yapın diyen oldu hastanede 45 derece açıyla yapın diyen oldu ayyyh delircem nedir bu işin doğrusu siz nasıl yapıyorsunuz?:18:

canım bende sadece mide için yan etki yaptı ,çok fena mide yanması,ekşimesi yaptı.

prospektüste yazıyo mide yanması yapar diye de ben de öylesi değil... halsizlik var ya... bide kesaığım ağrıyo muayneden beri

smear testi yapayım dedi ne aldıysa rihim ağzından ondan mı ağrıyı bilemiyorum...

bu listeye beni de ekler misiniz

Ben 2 düşük yaptım...Şuan coraspin folbiol kullanıyorum.Gebelik oluşunca kan sulandırıcı iğneye başlıcazzzz....Benide eklermisinz listeye bu arada bat 3 ekim

öncelikle günaydın.. dün akşam aniden sancılarım başladı ve hastaneye gittik.. nstye bağlandım sancı aralıklarım 5 dakikada 1 di..hemen serum bağlandı iğne yapıldı..sonrasında tekrar nstye bağlandım ve sancılarım kesilmişti.. 3-4 saat yatırdılar kabus gibiydi.. çok korktum ağladım..doğuruyorum sandım sancılar çok şiddetliydi.. neyse sonra doktor geldi ultrasonla baktı suyun yeterli kalp atışları düzenli kordon kanı iyi dedi.. idara sıkışık olmadığım için net bi ölçüm yapamasada rahim ağzın 29mm dedi.. bizim için risk 25mm nin aşağısı dedi.. bi ilaç vermedi sadece magnorm sabah akşam tok karnına dedi.. bu arada balıkesirdeki doktorumla da sürekli irtibat halindeydik.. neyse aradı beni.. dedi doktorun ilaç verdi mi bende dedim magnorm a devam et dedi..ama zaten magnorm kullanırken sancılandın dedi..şimdi sana bi ilaç söylicem ama yan etkileri biraz ağır kabul ediyor musun dedi..nedir dedim.. ilk önce kalp çarpıntısı yapar sonra göğüs de darlık ve nefes darlığı yapar dedi.. siz ne diyorsunuz doktor hanım benim zaten panik atak yüzünden çarpıntılarım var birde o ilaç kalp çarpıntısı yaparsa ben kalp krizi geçiririm siz iyi misiniz dedim amacınız nedir beni öldürmek mi dedim? o an çok sinir oldum..varsa başka ilaç ismi söyleyin yoksa ilaç kullanmıcam dedim.. nidilat diye bi tansiyon ilacı verdi sabah akşam iç dedi birde endol diye bir fitil verdi makattan kullanılacak.. ama bunlarda dindirmezse o dediğim ilacı kesin kullanıcaz dedi.. ben hiç bir ilacı kullanmak istemiyorum eğer bu çocuk erken doğacaksa ben buna engel olamam kaderimizde ne yazıyorsa onu görürüm dedim ama ne yapmalıyım kızlar..kafam karma karışık?????????? ağlıyorum sürekli korkudan....

günaydın öncelikle geçmiş olsun inş. bebeğin erken gelmez 40'lı haftalarıda görürsün
bende hamileliğim başından beri günde 3 defa 8 saat arayla nidilat kullanıyorum hem tansiyon için hemde erken doğum riskine karşı
bende ilk zamanlarda çok kötü kalp çarpıntısı yaptı ilacı içtikten 10 dk sonra falan birden fena oluyodum başım dönüyodu terliyodum kalbim yerinden çıkcak gibi oıluyodu seni korkutmak istemem bunları yazarak ama bide panik atağın varmış sende daha çok etki yapabilir onun başka dr larada danış istersen

canım benim çok geçmiş olsun bebeğimiz iyi mi sağlıklı mı derken sona yaklaştıkça birde erken doğum riski başladı dimi... ama sakın üzülme. annem küçük kardeşimde 4 ay yattı nidilat dediğin hapı 10 dk da bir içiyordu. 8 aylık doğum yaptı kardeşim şimdi 15 yaşında. ayrıca bi tanıdığımızında erken doğum riski vardı. 28 haftadan sonra nidilata başladı. ne kalp çarpıntısı ne de başka bir yan etkisi olmadı . ilacı kesti artık doğsun diye 41.haftada doğum yaptı. yani sakın üzme kendini canım. doktorun hangisi hangisine inanıyorsan onun dediğini yap. nidilatta kullanabilirsin. kullanan çok duydum . ön yargılı olma canım belki sende hiçbir yan etkisi olmayacak. uzanmaya çalış sürekli çok mecbur olmadıkça ayağa kalkma. atlatıcaksınız bunu da kızınla rahat ol annesi

bu listeye beni de ekler misiniz

Ben 2 düşük yaptım...Şuan coraspin folbiol kullanıyorum.Gebelik oluşunca kan sulandırıcı iğneye başlıcazzzz....Benide eklermisinz listeye bu arada bat 3 ekim

ben listeye yeni birini eklemeyi deneyip başaramadım :) ahsenalkas eklemişti sağolsun. sanırım müsait olursa sizide ekler.

kızlar çok teşekkür ederim şimdi biriniz kullanıp kalp çarpıntısı yaşamış ve birinizin annesi kullanmış ve bir sorunla karşılaşmamış..burdan şu sonuca varıyorum ki bu ilaç bünyeyle alakalı sanırım..sarsıp sarsmadığı sağlam bir bünye ile anlaşııyor.. o zaman bu ilaç tansiyonla değilde nitekim erken doğum riskiyle daha bağlantılı anladığım kadarıyla neyse sevgili meltem, bu riski göz önüne alıp o ilaca başlıcam.. madem riski ortadan kaldırıyor yapacak bişey yok sanırım..ALLAH yardımcımızz olsun ne diyeyim başka (((

canım annem sağlıkçı. diğer bahsettiğim kişinin kayınvalidesi sağlıkçı . arkadaş kullanırken onlardan duydum ilginç bir şekilde normalde tansiyonu düşüren ilaç hamilelerde erken doğumu engelliyor. dediğim gibi 28.haftada erken gelmeye çalışan sıpa 41.haftada normal ve suni sancıyla doğdu. yüreğini ferah tut en önemlisi o. sen iyi düşünürsen iyi olacaktır ben eminim ...

canım geçmiş olsun. telefondan dr. tam olarak durumun ne olduğunu anlayabildimi ki ilaç verdi ben anlamadım. önce muayene etmesi lazım değilmi. neyse ki şimdilik geçmiş. umarım bi sıkıntı yaşamazsın. dikkat et. ve birkaç gün yatarak dinlenmeye çalış. umarım hiç bir şey olmaz. dualarımız seninle.

canım geçmiş olsun bencede doktoruna güven ve nidilatı kullan önce sonra durumuna göre değerlendirirsiniz daha bebeğin küçük erteleyebildiğin kadar ertelele doğumu sen elinden geleni yap gerisi rabbimin takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…