Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar cok şükür ben de claxenle 4.ayımı bıtırıyorum.her doktor ayrı bırsey dıyor gebelıklerı ılerleyen ve claxen kullanan arkadaslar bu iğneyi ne zamana kadar kullanacaksınız kacıncı haftaya kadar? ayrıca dogumla ılgılı doktorlar sezaryen mı normal mı dıyorlar.ben artık guvenemıyorum doktorlara bırı dıyor 36.haftaya kadar kullanacaksın bırı dıyor dogumdan 40 gun sonrada kullanacaksın...siz durumunuz nedır?

slm kızlar ..bir konuda kafam çok karıştı fikrinizi almak istiyorum.bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen..ben progestan kullanıyordum sabah 1 akşam 1 ama kullanmaya başladığımdan beri baş dönmesi ve bulantı çok fazla bende ..hamileliğin etkisiyle baş dönmesi bulantı oluyordur ama bu ilacın etkisi çok daha fazla kafamı kaldıramıyorum.perşembe günü de raporum biticek işe dönmem lazım.bu progestan vajinal yoldan da alınabiliyormuş yan etkisi daha az oluyormuş duyduğuma göre.doktora sordurdum sekreteri kullanabilirsiniz dedi.yalnız vajinal yoldan kullanılan ilaç farklı deilmiş aynı ilaçmış.ama ağızdan alınır yazıyo bunda..kafam karıştı ağızdan alınan ilaç aynı zamanda vajinal yoldan da alınabiliyor mu ya.....(((

benim doktorum 28 den beri keselim dediği halde ben kesemedim daha önceki kontrolde gün aşırıya düş dedi tabi ben onuda yapmadım bu hafta kontrolum var sanırım artık keser doğum şeklimde sezeryan diğer gittiğim doktorda 32 de kesmem gerektiğini söylemişti her doktor farklı konuşuyor

ikiside aynı ilaç canım hem ağızdan hem vajinal kullanılıyor

canım benim ilk gittiğim dr. prof du. ve doğumdan 40 gün sonraya kadar demişti. çünkü asıl tehlike bebekte değil asıl tehlike doğumdan sonra vücutta herhangi bir organa pıhtı atmasında. bunun hayati tehlikesi var.

Son düzenleme:
Değerim cumartesi 60 tı şimdi 222 çıktı çok şükür inşallah bu sefer bebeğim benimle kalır

kızlar ilk nidilat ı almış bulunuyorum.. sırada fitil var en kötü tarafıda o.. ben hiç fitil kullanmadım hayatımda nasıl olacak bilemiyorum.. kızlar bana dua edin bebeğim beni bırakmasın..Rabbim çabalarımın karşılığını versin hayırlısıyla inşallah

canım az önce aklıma gelmiştin dua etmiştim. inşallah herşey çok güzel gider.

çok sağol canım..ama neden ilacın içinde yazmıyo yaaa..kafamı çok karıştırdı.

içeriğini hiç okumadım canım benim doktorrum fitil olarak kullanmamı söylemişti bende fitil olarak kullanamayacağımı söylediiğim için ağızdan al demişti ama gerçekten ağızdan yat etkiler daha fazla hissediliyor ilk zamanlar ben 8 aydır içtiğim için artık alıştım sanırım bana biişey yapmıyor artık

Değerim cumartesi 60 tı şimdi 222 çıktı çok şükür inşallah bu sefer bebeğim benimle kalır

gözünaydın canım

en iyisini yaptın canım ilaç almakla fitil konusunda haklısın bende kullanamıyorum banada progestanı ilk fitil olarak vermişti ben kullanamamıştım gerçi ağızdan alma imkanım olmasaydı zorlardım sanırım kendimi

merhaba cemocan
endişelerini okuyunca yazamadan edemedim. bende hamileliğimin 25 haftasında erken doğum riski nedeniyle nidilata, prulotan ampul ve ciğer geliştirici ampul kullandım, çok zor bir süreçti, 10 gün hastanede kaldım, sancılarımı hissetmiyordum ama nst de çıkıyordu sık sık nst ye girdim, günde 8-10 nidilat (dilaltı olarak)aldığım günler oldu taki doğumdan 4 gün önceye kadar, 38 haftada kızım yaşam kaynağım sezeryanla dünyaya geldi şuan 21 aylık dünya tatlısı, işin ilginç yanı doğumdan 4 gün önce ilaçları kesmeme rağmen o günlerde hiç sancımın olmamasıydı. Yani diyeceğim bu zor bir süreç, ilaçlar konusunda endişe etme, doktoruna güven,sağlıklı zamanında kolay bir doğum dileklerimle....selamlar. B arada mthr 1298 homozigotum innohep 0,45, coraspinve elevit kullandım hamileliğim boyunca, umut olması dileklerimle, allahım isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda annelik duygusunu yaşatsın...

atis canım, ben bebeklerımın kesesını bıle goremedım bende beta hcg yukselıyor kanamayla 1 hafta ıcınde dusuruyodum.benım kromozomumda bozukluk cıktı 16. trızomi uzun kol fazlalılıgı dıye bırsey oyuzden tup bebege gecıs yapıoruz.ıhmal etme sakın bı an once yaptırın testlerınızı..

canım inşallah herşey yolunda gider. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
amın canım cumlemız en kısa zamanda ıyı sonuclar alırız

Amin inşallah.sanada Allah kolaylık versin.inşallah sende sağlıklı ve hayırlı evlada sağlıklıca sağ salim sahip olursun...
amin cok zorlu bı surece gırıyorum rabbıme hem kendım hemde sızler ıcın dua edıyorum inanın..

Umarım her şey yolunda gider .. Allah yardımcın olsun...
lusnica canım sana da cok tesekur ederım. rabbım yuzumuzu kara cıkartmasın ınsallah

merhaba kızlar uzun zamandır buray girmiyordum şimdi hamile olduğumdan şüpheleniyorum bendede kan pıhtılaşması mevcut 1 ay önce coraspine başladım bu hafta doktora gidicem sanırım iğneye başlıcaz bu iğne beni umutlandırıyor umarım bu sefer sağlıkla olur burcu gen vardıhatırladığım maşallah sanırım hamile ve güzel giidyor yazılanları hızlıca biraz okuyabildim gebeliğimi erken farkettim 3 haftalık falan iğneye hemen başlamak için kendimi çok dinledim sanırım iğne ile bebeğine kavuşanları okudukça umutlanıyorum iğne daha önce hiç kullanmadım umarım işe yarar sevgiler..

bu arada 22 haftalıkken 24 haftalıkken gebeliklerimi sonlandırmak zorunda kaldım bebekte ödem hareket azlığı suyumun fazla olması gibi anomaliler görüldü son gebeliğimde 10 haftalıkken kendi öldü ben hep bunların kan pıhtılaşması ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama doktorlar sadece düşükleri açıklar anomali ile ilgisi yok diyorlar kısmetimde varsa olur sanırım ama iğne ile bebeğime kavuşursam bu inancım kuvvetlenecek çünkü bende yada eşimde birşey bulamıyorlar umarım benim gibiler vardır ve umarım iğne ile tedavi olmuşlardır lütfen bunun benzeri şeyler yaşayan varsa yazsın sanırım bolca umuda güzel şeyler duymaya ihtiyacım olacak

cayaz bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Allahım yanınızda olsun herşey yolunda gitsin su gibi geçsin sıkıntılar ve kucaklayın bebeğinizi inşaallah...

cayaz bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Allahım yanınızda olsun herşey yolunda gitsin su gibi geçsin sıkıntılar ve kucaklayın bebeğinizi inşaallah...

ben burda kızlardan çok şey öğrendim 2 senedir. önceden sadece bilgi almak için okurdum hemen hemen hergün üye bile değildim ozamanlar..
hatta allah içime doğurmuş ki anneme derdim ki anne düşürüyorum bebegi mıllet aspırın kullanıyo bendemı oyle yapsam acaba dıye.. annem kızardı bılmedıgın seyler ıcme delirdin artık diye..
sımdı kadıncagız hergun dıokı ıhmal etme sakın ılaclarını
ben ogrendıgım her yenı bılgıyı paylasıorum sureklı arastırıyorum.. doktora gıttıgımde en son benım sana annatabılıceım hıcbısey yok sen bızım kadar bılgı edınmıssın dedı..
sımdı aynı seyı tup bebek ıcınde yaptım.. nasıl baslanacagını hangı asamalar hangı ılaclar,neler yasıcam psıkolojık durumumum.. hepsını ogrendim..bılınclı bır sekılde gıdıcem yıne doktora cok soru sormama gerek kalmıcak :)
kendımı burda bı cok arkadas gıbı doktor hıssetmeye basladım.artık cevremdekıler bı doktora ıhtıyac duyduklarında benı arayıp soruyolar su doktor nasıl ıyı mı dıye...
gercı cok mu memnunum bu durumdan tabii ki HAYIR..ama yaşadığım hastalıklar çektiğim üzüntüler sayesinde alıştım bu duruma..
en kısa zamanda butun hepımızıe saglıklar gunler saglıklı bebekler dılıyorum rabbımden..

artık bende herkes gibi muayeneye gıttıgımde bebegımın kalp atısını duydugumda sevıncten aglamak ,doğuma sevıncle gün saymak,bebegım ıcın en guzel kıyafetleri satın almak,gönlümce odasını hazırlamak..herkese benım de artık bi bebeğim olucak demek istiyorum
bızı de ınsallah annelerımız babalarımız elımızde pusetle sokakta yururken gorurler en kısa zamanda...

bende 2 kez bebeğimi kaybettim.şuan hamileyim.öncekilerin sebepleri bulunamadı.eşimdede bendede hiç bi sorun yok.kan pıhtılaşmam da yok ama günde 2 kez clexane kullanıyorum.öncekiler 1-5 aylıkken kaybetmiştim.çok şükür şuan 4 ayı bitirdim.merak ettiğim bu iğneyi kullanıp normal doğum yapan varmı.çnkü dr um yapabilirsin dedi ama ben korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…