kızlar cok şükür ben de claxenle 4.ayımı bıtırıyorum.her doktor ayrı bırsey dıyor gebelıklerı ılerleyen ve claxen kullanan arkadaslar bu iğneyi ne zamana kadar kullanacaksınız kacıncı haftaya kadar? ayrıca dogumla ılgılı doktorlar sezaryen mı normal mı dıyorlar.ben artık guvenemıyorum doktorlara bırı dıyor 36.haftaya kadar kullanacaksın bırı dıyor dogumdan 40 gun sonrada kullanacaksın...siz durumunuz nedır?
slm kızlar ..bir konuda kafam çok karıştı fikrinizi almak istiyorum.bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen..ben progestan kullanıyordum sabah 1 akşam 1 ama kullanmaya başladığımdan beri baş dönmesi ve bulantı çok fazla bende ..hamileliğin etkisiyle baş dönmesi bulantı oluyordur ama bu ilacın etkisi çok daha fazla kafamı kaldıramıyorum.perşembe günü de raporum biticek işe dönmem lazım.bu progestan vajinal yoldan da alınabiliyormuş yan etkisi daha az oluyormuş duyduğuma göre.doktora sordurdum sekreteri kullanabilirsiniz dedi.yalnız vajinal yoldan kullanılan ilaç farklı deilmiş aynı ilaçmış.ama ağızdan alınır yazıyo bunda..kafam karıştı ağızdan alınan ilaç aynı zamanda vajinal yoldan da alınabiliyor mu ya.....(((
ikiside aynı ilaç canım hem ağızdan hem vajinal kullanılıyor
kızlar cok şükür ben de claxenle 4.ayımı bıtırıyorum.her doktor ayrı bırsey dıyor gebelıklerı ılerleyen ve claxen kullanan arkadaslar bu iğneyi ne zamana kadar kullanacaksınız kacıncı haftaya kadar? ayrıca dogumla ılgılı doktorlar sezaryen mı normal mı dıyorlar.ben artık guvenemıyorum doktorlara bırı dıyor 36.haftaya kadar kullanacaksın bırı dıyor dogumdan 40 gun sonrada kullanacaksın...siz durumunuz nedır?
kızlar ilk nidilat ı almış bulunuyorum.. sırada fitil var en kötü tarafıda o.. ben hiç fitil kullanmadım hayatımda nasıl olacak bilemiyorum.. kızlar bana dua edin bebeğim beni bırakmasın..Rabbim çabalarımın karşılığını versin hayırlısıyla inşallah
çok sağol canım..ama neden ilacın içinde yazmıyo yaaa..kafamı çok karıştırdı.
Değerim cumartesi 60 tı şimdi 222 çıktı çok şükür inşallah bu sefer bebeğim benimle kalır
kızlar ilk nidilat ı almış bulunuyorum.. sırada fitil var en kötü tarafıda o.. ben hiç fitil kullanmadım hayatımda nasıl olacak bilemiyorum.. kızlar bana dua edin bebeğim beni bırakmasın..Rabbim çabalarımın karşılığını versin hayırlısıyla inşallah
cayaz inşaallah herşey yolunda gider. bizde genetik testi yaptırdık bebekte trizomi 12 çıktı.şimdi eşimle bende yapılacak kromozom testi.sonra da bakıcaz artık duruma göre.sizde nasıldı kromozom sonuçları söyler misin? bebekte baktırmışmıydınız acaba.
amın canım cumlemız en kısa zamanda ıyı sonuclar alırızcanım inşallah herşey yolunda gider. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
amin cok zorlu bı surece gırıyorum rabbıme hem kendım hemde sızler ıcın dua edıyorum inanın..Amin inşallah.sanada Allah kolaylık versin.inşallah sende sağlıklı ve hayırlı evlada sağlıklıca sağ salim sahip olursun...
lusnica canım sana da cok tesekur ederım. rabbım yuzumuzu kara cıkartmasın ınsallahUmarım her şey yolunda gider .. Allah yardımcın olsun...
atis canım, ben bebeklerımın kesesını bıle goremedımbende beta hcg yukselıyor kanamayla 1 hafta ıcınde dusuruyodum.benım kromozomumda bozukluk cıktı 16. trızomi uzun kol fazlalılıgı dıye bırsey oyuzden tup bebege gecıs yapıoruz.ıhmal etme sakın bı an once yaptırın testlerınızı..
amın canım cumlemız en kısa zamanda ıyı sonuclar alırız
amin cok zorlu bı surece gırıyorum rabbıme hem kendım hemde sızler ıcın dua edıyorum inanın..
lusnica canım sana da cok tesekur ederım. rabbım yuzumuzu kara cıkartmasın ınsallah
cayaz bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Allahım yanınızda olsun herşey yolunda gitsin su gibi geçsin sıkıntılar ve kucaklayın bebeğinizi inşaallah...
bu arada 22 haftalıkken 24 haftalıkken gebeliklerimi sonlandırmak zorunda kaldım bebekte ödem hareket azlığı suyumun fazla olması gibi anomaliler görüldü son gebeliğimde 10 haftalıkken kendi öldü ben hep bunların kan pıhtılaşması ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama doktorlar sadece düşükleri açıklar anomali ile ilgisi yok diyorlar kısmetimde varsa olur sanırım ama iğne ile bebeğime kavuşursam bu inancım kuvvetlenecek çünkü bende yada eşimde birşey bulamıyorlar umarım benim gibiler vardır ve umarım iğne ile tedavi olmuşlardır lütfen bunun benzeri şeyler yaşayan varsa yazsın sanırım bolca umuda güzel şeyler duymaya ihtiyacım olacak
içeriğini hiç okumadım canım benim doktorrum fitil olarak kullanmamı söylemişti bende fitil olarak kullanamayacağımı söylediiğim için ağızdan al demişti ama gerçekten ağızdan yat etkiler daha fazla hissediliyor ilk zamanlar ben 8 aydır içtiğim için artık alıştım sanırım bana biişey yapmıyor artık
ben fitil olarak almaya razıyım ..o kadar kötü yapıyor ki beni başım dönüyo kafamın içi kazan gibi işin kötü tarafı uyuyamıyorum da...bu akşam ilk kez fitil olarak alacağım inşallah yan etkileri azalır artık işime dönmek istiyorum..daha yolun başındayım şimdiden evde oturmaktan psikolojim bozuldu..((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?