Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin canım. hepimizin durumunu ve dileklerini çok güzel açıklamışsın. umarım bundan sonra rabbim işlerimizi hep rast getirir. bebişlerimiz sağlıkla doğar.

canım ALLAH razı olsun sizlerden..meğer kullanan ne çok insan varmış bu ilaçları..bende nidilata başladım 12 saat arayla günde 2 kez dedi 2 kez de endol fitil kullanıcam ilkini az önce annem attı.. vallahi iyki annem var Allah ondan da razı olsun anamın hakkını ödeyemem hiç.. canım peki ben şimdi başladım ya kullanmaya bu ilaçları işe yarar mı acaba ? yani siz günde biçok kez alıyormuşsunuz bende acaba çoğaltsam mı ki doktoruma sorup?? günde 2 nidilat bana yeter mi ki??

canım geçmişi okursan gülsünoğuz normal doğum yaptı. bu iğnelerle. sanırım birkaç kişi daha var. umarım sağlıkla doğar bebişin normal ya da sezaryen farketmez.

amin canım aminnnn

korkulacak birşey yok pink doktoruna güven bir sürü kişi bu iğneyi kullanıp doğum yapıyor ayrıca şimdi sezeryan normal vs.. bunları düşünme bence bebeğin sağlıkla gelsin yeter gereksiz düşüncelerle kendini yorma derim ben daha önce bu iğneyle gebelik yaşamadım ilk defa kullanıcam ama doğuma falan bir sakıncası yok diye biliyorum inan aklıma bile gelmedi bunu düşünmek tek dileğim sağlıklı bir bebek sahibi olmak

canım allah inşallah çektiğimiz sıkıntıların mükafatını verir iki bebeğindeki problemde aynımıydı bence aynıysa araştırılması gerekli hareket azlığı ve ödem yazmışsın hareket azlığı ne demek oluyor anlayamadım

sancın varmı yine canım

kızlarrrr clexane kullanıp normal doğuran varmı lütfen kafam çok karışık

canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın neden kafan karışık benim doğum şeklim sezeryan doktorum kıymetli bebek riske atmayalım dedi ama inanki normal olsada hiç önemli değil ki normal doğumdan da korkuyorum yeterki sağlıkla kucağıma alayım

canım bence doktoruna güvenmelisin.niye nidilat vermişlerdir.ben hastanede yatarken nidilatı 1 defa verdiler tansiyonum ani yükseldiği için.ama suni sancı verirken malesef tansiyonum yükselmesine rağmen nidilat vermediler.çünkü nidilat sancıyı kesiyormuş.gebeliğinde sancıyı durdursun diye sana nidilat veriyordur.birde bana doğumdan önce suni sancı vermeden önce vagina açılsın diye aşağıdan br mide hapı koydular.o mide hapının yan etkisi vaginada açılma yapıyormuş...bence doktoruna güven...

benim doktorumda doğumdan sonrada devam edicez dedi.doğumdan sonrada pıhtı atma olasılığı yüksekmiş...

Allah yardımcın olsun.zor karar vermesi demi.kendi isteğinle mi sonlandırdın.eğer öyleyse buna karar vermek bile çok zor.Allah yardımcın olsun.

aman iyi olmasında canım dinlen bol bol gerçi bizler zaten sürekli dinleniyoruzda

walla canım yatıyorum işte dinleniyorum ama şimdi çocuğun hareketlerinden bile korkar oldum azcık dönüyor tekme atıyor sancı geldi sanıyorum gözlerim doluyor. korkuyorum cnm ya offf 34.haftaya kadar dursaydı keşke inşallah ilaçlar işe yarar..

o hapı biliyorum bu hamileliğimden önce düşük yapmam kolaylaşsın diye şimdiki doktorum bana da vermişti o mide hapından ama onu kullanmaya gerek kalmadan düşük yaptım zaten ben.. doktora güveniyorum canım zaten başka çarem yok bilgili bir kadın ama ben korkuyorum sorun orda daha

canım cok guzel yzamıısın bende burdan cok sey ogrenıoyrum herseye daha bılınclı yaklaşıoyrum, daha sakın olmayı ogrendım ılk zamanlar hııcbıse bılmeden cok korkuyudum sımdı doktora gııtıgımde herseye hakımıım,sende trızomı 16 mı cıktı sana sunu soracam benım ıkı dusugum oldu ıkıncısınde kromozon bozuklugu vardı 16.kromozon da ama sonra genetık test yaptırdık esımle ben, temız cıktı doktor tesaduf olablır dedı. senın bu sonuc genetık testtemı cıktı yoksa bebekten alınan kromozom testındemı. sonra zaten genetıktede sorun olmayınca ,dıger testlerı yaptırdıgımda kan pıhtılaşmasından dustugunu ogrendık ama hala aklımda ıkıncı dusen bebekte nıe trızomı 16 cıkmıstı.

Merhaba arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim faktör 5 heterezigot çıkmıştı..bugün doktora gittim bir sürü tahliller yaptı..10 gün sonra gel hem tahlillere bakalım hem kalp atışını dinleriz..ona göre tedavi başlarız dedi..eğer iğne verirse o zamana 6+4 olacak bebeğim..geç kalınmış olurmu iğne için sizce? Kürtaj olduğum bebeklerimin kalpleri 8-9 haftalıkken durmuştu..

Son düzenleme:

inşallah geç kalmassınız cnm coraspin alıyo musun ???

Canim gecmis olsun, ilacini kullanmaya baslamissin. Umarim kucuk hanim yine acelecilik yapmaz. Artik belirli bir buyukluge ulasti ve insallah olmaz ama olur da erken dogarsa merak etme hersey yolunda gidecektir. Bence aldigin ilaclarla erken dogum riskini ortadsn kaldiracaklar, her ne kadar etrafimda bu ilaci kullanan olmasa da anlasilan yaygin olarak kullanilan bir ilac bu.
Benim dogumum buyuk ihtimalle 39. Haftada olacak ve dogumdan 1 veya 2 gun once birakacagiz. Sezeryan olacagim bu arada.

Evet canim ben de ayni soruyu sormustum prospektusu okuyunca ama ayni ilacmis.

Değerim cumartesi 60 tı şimdi 222 çıktı çok şükür inşallah bu sefer bebeğim benimle kalır
Insallah artarak devam eder, sira kese ve kalp atislarinda...

Cayaz simdiden kolayliklar diliyorum, umarim ilk denemede hem saglikli bebegi bulursunuz hem de sorunsuz bir hamilelik gecirirsin.
Daha once yazacaktim ama firsatim olmadi, ben de hep cok erken dusuk yapiyordum kese bile gozukmuyordu. Ama bizim kromozom analizlerimiz normal cikti ve dusuklerimin nedeninin sadece pihtilasma oldugu soylendi. Cunku senin doktorunun aksine benim gittigim son 2 doktor da rahmin yeterince kanlanamamasinin bebegin yerlesmesini zorlastirabilecegini ve ilk asamada rahimle bebegi baglayan kilcal damarlarin tikanmasinin da dusuge neden olabilecegini soylemisti. Yani illaki kalp atisinin gorulmesi gibi bir kaide yok. Ama haklisin erken donem dusuklerinin o gebelige ozgu veya anne babadaki kalitimsal kromozom anomalileri nedeniyle olmasi daha yuksek ihtimal.

Hayirli olsun, umarim igneler ise yarar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…