Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

O yontemler Bende islemedi yani gebelikden once coraspin ve gebelikde birlikde de igne olayi olmadigi icin bu yolu deneyelim diyor
Buarada Ben tabloda varim canim biliyorum
Hakkimizda hayirlisi olsun

yapma yaaa ayy korktum şimdi.... ben iğne ve coraspin ile çocuk durur diyorum ama senin özel bir durumun mu vardı acaba

canım bende gebelikten önce haftada 3 kez fragmin 5000 kullandım 3 ay boyunca ve haftada 2 günde coraspin kullandım gebelikle birlikte günde 2ye çıktı

Demekki sendede ise yaradi canim cok sevindimm

Bende igne gunde bir coraspin gunde bir kafama daha cok yatti gebelikden oncesi icin

yapma yaaa ayy korktum şimdi.... ben iğne ve coraspin ile çocuk durur diyorum ama senin özel bir durumun mu vardı acaba

Korkma canim herkesde ayni olmuyor cogu kiside igne ve aspirin yetiyor

Buarada cemocan sana yazdim gormedin sanirim

Endiselenme guzel dusun guzel olsun! Biliyorum cooook zor ama basarabilirsin.

Igneleri kullanmadan oncede ne kadar buyuk endiselerimiz oldu hepimizin simdide normal ilaclar hakkinda Boyle dusunmen

Dualarimiz seninle tatlim

yaaaaaaaaaaa bir daha kullanmam ozaman ENDOL o ne öyle yaaa...bana hiç öyle bişey demedi doktor..öğlen 13.30 aldım birde akşam 21.30 da ama bir daha asla kullanmam.. PROGYNEX iğnem var her hafta perşembe vuruluyorum.. ama nidilatı kullanan çok hasta varmış ve söylediklerine göre işe yarıyormuş.. madem işe yaramayacak neden veriliyor ben akşam çok kötüydüm.. böyle şiddetli ağrı ve sancı hiç yaşamamıştım.. bugünde 1-2 kez ağrım olunca ve hafif kasılma endol fitil kullandım..nidilatı öğlen 12 de almıştım şimdi alsam mı diye tereddütteyim

bu arada henüz ciğer geliştirici bir iğne yada ilaç verilmedi cuma günü kontrolüm var sanırım ozaman vurulacak iğne...

Demekki sendede ise yaradi canim cok sevindimm

Bende igne gunde bir coraspin gunde bir kafama daha cok yatti gebelikden oncesi icin

bana doktorum gebelikten önce rahim yeterince kanlanmayınca düşüklere neden oluyor demişti banada mantıklı geldi çok şükür bugünlerimize geldik inşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza da alırız darısı sana ve tüm bebek hasretiyle yananlara olsun

Insallah Amin canim. Banada mantikli geldi... :)

Cok sukur canim . Sizleri Boyle saglikla ilerlerken gormek umut oluyo bana..

cevaplarınız ıcın tesekkurler kızlar ...sanırım ben de rıske atmayıp doguma kadar kullanacagım.burda dogum yapan arkadaslardan oyle duymustum...hayırlısı bakalım

Ip'ne derken ploton iğnesınımi vuruluyorsunuz. Ben 11 haftada başladım doğuma kadar dedı dk Rum ben 21haftalık hamılehım

kızlar bir kaç defa yazdım ama cevap alamadım benim
faktör v leıden mutasyonu
heterizigot taşıyıcısı
anti antikor değerim pozitif
4 tane bebek kaybı 1 dış gebelik

sağ tüpüm alındı

1,5 yıl aradan sonra doktora gittim bana 3 ay korunmamı yani doğal yolla olmasını bekliyelim olmazsa tüp bebeğe geçiceğimizi söyledi
ama bana sadece folidoce diye bir ilaç verdi coraspin kullanma dedi

listeye baktığımda birçok kişi gebelikten önce coraspin kullanıyor sizce bir başkasına daha danışsammı lütfen bana cevap verirmisiniz.

izmirde oturuyorum ege ünüversitesinde FUAT EKERCAN a gittim memnun kaldım çok sıcak kanlı dinleyici birisiydi ama gebelikten önce kullanma gebe kalırsan hemen gel yüksek dozlu kan sulandırıcı , progestan , düşük doz kortizon kullanıcaz dedi..

kafam karıştı arkadaşlar kaç defa yazdım ama cevap veren olmadı
cevap verirseniz çok sevinirim

Tatlım benim 1düşük bir kürtajım var doktor 6ay korun dedi kürtajdan sonra. Korundum bikaçay hamile kalamayınca doktora başka yollar deniyelim dedim ve doktorumda bana hayır doğal yolla olacak dedi. doktor corasprin vermedise bi bildiği vardır bence çünkü herkesim mutasyonları farklı senin ihtiyacın olanlar bunlar demekki yada için rahat değilse başka bi doktora daha git. Ben şu anki doktorumu bulana kadar çok doktor gezdim

Cemocan... Cok gecmis olsun canim.. Yine cok uzulmussun, ama Bak bu ilaclar iyi Gelecek insallah

Mltm burcu bucu beydagli senay sizlerde iyisiniz insallah

Gelecekumuttur-nasilsin uzun zaman oldu? Pek gelmiyodun foruma yada be rastlamadum

canım iyiyim çok şükür. en azından kötü haber yok. şu ara beklemedeyim. perşembe devletteki dr. a görüncem. umarım bebişim benimledir ve kendini gösterir.

canım daha önce iğne kullanmana rağmen kaybettiysen dr. da bu şekilde söylüyosa yapacak başka bir şey yok. demekki sen de de benim gibi yoğun pıhtılaşma var ve bebek beslenemiyo. ben geçen sefer 0,4 kullanırken hemen düşürmüştüm. şimdi 0,6 kullanıyorum. şimdi biraz da sıkıntılı ya gebelik o yüzden aklımın bir köşesinde hep acaba günde 2 kez 0,4 lük mü kullansaydım diye hep geçitriyorum. o yüzden boşver günde iki tane kullan ama riske atma.

canım benim allah yardımcın olsun. inşallah bebeğine kavuşunca bunların hepsi geçecek öyle düşün ve rahatlamaya çalış.

canım coraspini çoğu dr. veriyor. bazıları da gerek görmüyor. pek etkisi olduğuna inanmıyorlar. ancak tedbir amaçlı kullanmakta fayda var. nihayetinde her bebek kaybı insanı duygusal anlamda çok yıpratıyor. en güzel olanı doğal olanı tabi ama olmayınca ilaçlardan destek almakta fayda var. o yüzden bir kaç dr. un fikrini almak lazım. ben tam 4 dr. gezdim yine de tedavi sistemini oturtana kadar zorlandım. onun için iyice araştırıp soruşturup öyle devam etmekte fayda var. bir de ben kullandım sen de kullan demek de olmuyor. bazen bazı bünyeler farklı reaksiyon gösterebiliyor. senin durumun özel olabillir. o yüzden muhakkak bir kaç dr. la görüşüp ona göre karar vermen en iyisi.

Tatlım hep aklımdasın canım inan seninle beraber bende perşembei bekliyorum
İnşallah hayırlı haberler bekliyorum senden.inşallah benim gb bu kadar çok beklemenin mükafatını alırsın canım.

günaydın kızlar

canım ben doğumdan sonra 40 gün daha kullandım clexane,hiç bırakmadım yani.coraspini 34.haftada bıraktım.burda normal doğum yapanda var sezeryanda.biz normal bekledik olmayınca gece sezeryana girdim.Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

canım hem ağızdan,hem vajinadan alınıyor aynı ilaç. ben beş ay kullandım progestanı vajinadan.gece yatarken kullanıyordum.vajinal yollandan kullanacaksan en az yarım saat kadar yatman gerekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…