O yontemler Bende islemedi yani gebelikden once coraspin ve gebelikde birlikde de igne olayi olmadigi icin bu yolu deneyelim diyor
Buarada Ben tabloda varim canim biliyorum
Hakkimizda hayirlisi olsun
canım bende gebelikten önce haftada 3 kez fragmin 5000 kullandım 3 ay boyunca ve haftada 2 günde coraspin kullandım gebelikle birlikte günde 2ye çıktı
yapma yaaa ayy korktum şimdi.... ben iğne ve coraspin ile çocuk durur diyorum ama senin özel bir durumun mu vardı acaba
endolü benim dr m hastalarına kasılma olduğunda veriyor 48 satten fazla kullandırmıyor 6 saat arayla. tEHLİKESİ ŞU BEBEĞİN SUYUNDA AZALMA YAPABİLİYOR...
BeN CLEKSAN 0.6, Mağnezyum poztif 1 tane, elevit bir tane, bugün kalsiyum da ekledi. haftada bir yarım proluton depot kullanıyorum. progestan verilmemiş size sanırım. dr ye sor progestanı... erken doğumu engellemede çok önemli. nidilat ve preparın işe yaramayacağını düşünüyor ama çok dr de veriyor.
peki bebek için ciğer geliştirici vuruldunuz mu?
Demekki sendede ise yaradi canim cok sevindimm
Bende igne gunde bir coraspin gunde bir kafama daha cok yatti gebelikden oncesi icin
bana doktorum gebelikten önce rahim yeterince kanlanmayınca düşüklere neden oluyor demişti banada mantıklı geldi çok şükür bugünlerimize geldik inşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza da alırız darısı sana ve tüm bebek hasretiyle yananlara olsun
cevaplarınız ıcın tesekkurler kızlar ...sanırım ben de rıske atmayıp doguma kadar kullanacagım.burda dogum yapan arkadaslardan oyle duymustum...hayırlısı bakalım
kızlar bir kaç defa yazdım ama cevap alamadım benim
faktör v leıden mutasyonu
heterizigot taşıyıcısı
anti antikor değerim pozitif
4 tane bebek kaybı 1 dış gebelik
sağ tüpüm alındı
1,5 yıl aradan sonra doktora gittim bana 3 ay korunmamı yani doğal yolla olmasını bekliyelim olmazsa tüp bebeğe geçiceğimizi söyledi
ama bana sadece folidoce diye bir ilaç verdi coraspin kullanma dedi
listeye baktığımda birçok kişi gebelikten önce coraspin kullanıyor sizce bir başkasına daha danışsammı lütfen bana cevap verirmisiniz.
izmirde oturuyorum ege ünüversitesinde FUAT EKERCAN a gittim memnun kaldım çok sıcak kanlı dinleyici birisiydi ama gebelikten önce kullanma gebe kalırsan hemen gel yüksek dozlu kan sulandırıcı , progestan , düşük doz kortizon kullanıcaz dedi..
kafam karıştı arkadaşlar kaç defa yazdım ama cevap veren olmadı
cevap verirseniz çok sevinirim
Cemocan... Cok gecmis olsun canim.. Yine cok uzulmussun, ama Bak bu ilaclar iyi Gelecek insallah
Mltm burcu bucu beydagli senay sizlerde iyisiniz insallah
Gelecekumuttur-nasilsin uzun zaman oldu? Pek gelmiyodun foruma yada be rastlamadum
Kizlarrrr biliyosunuz Bende mthfr1298 heterozigot var
Son dusugumu igne kullanmama ragmen kaybetmistim
Simdi doktorum diyorki; gebe oldugunu ogrendikden sonra baslamak Gec oluyo
O nedenle gebelikden once clexan 0,4'luk gunde 2 defa ve aspirin gunde bir tane bunlar gebelikden once baslanacakmis
Banada cok fazla geldi sanki gebelikden once bir igne vurunan burcu_gen vardi kac dozlukdu bilmiyorum ama o gunde bir kullaniyordu..gunde 2 defa gebelikden once vurunani gormedim duymadim yaniii
Bana cok geldi gunde 2
Fikri olan varmi?
kızlar bu yan etkiler geçer mi yoksa hep bunu yaşar mıyım..şimdi korkudan nidilatı içemicem yarın sabah düzene koymayı düşünüyorum şu ilaç sistemimi varya bir avuç dolusu hap kullanıyorum..bebe aspirini, decavit, gyno ferro sanol, magnorm, clexane iğne, progynex iğne, birde şimdi nidilat ve endol fitil ben yazarken yoruldum..eminim sizde okurken yorulursunuz..
kızlar bir kaç defa yazdım ama cevap alamadım benim
faktör v leıden mutasyonu
heterizigot taşıyıcısı
anti antikor değerim pozitif
4 tane bebek kaybı 1 dış gebelik
sağ tüpüm alındı
1,5 yıl aradan sonra doktora gittim bana 3 ay korunmamı yani doğal yolla olmasını bekliyelim olmazsa tüp bebeğe geçiceğimizi söyledi
ama bana sadece folidoce diye bir ilaç verdi coraspin kullanma dedi
listeye baktığımda birçok kişi gebelikten önce coraspin kullanıyor sizce bir başkasına daha danışsammı lütfen bana cevap verirmisiniz.
izmirde oturuyorum ege ünüversitesinde FUAT EKERCAN a gittim memnun kaldım çok sıcak kanlı dinleyici birisiydi ama gebelikten önce kullanma gebe kalırsan hemen gel yüksek dozlu kan sulandırıcı , progestan , düşük doz kortizon kullanıcaz dedi..
kafam karıştı arkadaşlar kaç defa yazdım ama cevap veren olmadı
cevap verirseniz çok sevinirim
Tatlım hep aklımdasın canım inan seninle beraber bende perşembei bekliyorum
İnşallah hayırlı haberler bekliyorum senden.inşallah benim gb bu kadar çok beklemenin mükafatını alırsın canım.
kızlar cok şükür ben de claxenle 4.ayımı bıtırıyorum.her doktor ayrı bırsey dıyor gebelıklerı ılerleyen ve claxen kullanan arkadaslar bu iğneyi ne zamana kadar kullanacaksınız kacıncı haftaya kadar? ayrıca dogumla ılgılı doktorlar sezaryen mı normal mı dıyorlar.ben artık guvenemıyorum doktorlara bırı dıyor 36.haftaya kadar kullanacaksın bırı dıyor dogumdan 40 gun sonrada kullanacaksın...siz durumunuz nedır?
slm kızlar ..bir konuda kafam çok karıştı fikrinizi almak istiyorum.bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen..ben progestan kullanıyordum sabah 1 akşam 1 ama kullanmaya başladığımdan beri baş dönmesi ve bulantı çok fazla bende ..hamileliğin etkisiyle baş dönmesi bulantı oluyordur ama bu ilacın etkisi çok daha fazla kafamı kaldıramıyorum.perşembe günü de raporum biticek işe dönmem lazım.bu progestan vajinal yoldan da alınabiliyormuş yan etkisi daha az oluyormuş duyduğuma göre.doktora sordurdum sekreteri kullanabilirsiniz dedi.yalnız vajinal yoldan kullanılan ilaç farklı deilmiş aynı ilaçmış.ama ağızdan alınır yazıyo bunda..kafam karıştı ağızdan alınan ilaç aynı zamanda vajinal yoldan da alınabiliyor mu ya.....(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?