Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlarrrr biliyosunuz Bende mthfr1298 heterozigot var

Son dusugumu igne kullanmama ragmen kaybetmistim

Simdi doktorum diyorki; gebe oldugunu ogrendikden sonra baslamak Gec oluyo

O nedenle gebelikden once clexan 0,4'luk gunde 2 defa ve aspirin gunde bir tane bunlar gebelikden once baslanacakmis

Banada cok fazla geldi sanki gebelikden once bir igne vurunan burcu_gen vardi kac dozlukdu bilmiyorum ama o gunde bir kullaniyordu..gunde 2 defa gebelikden once vurunani gormedim duymadim yaniii

Bana cok geldi gunde 2

Fikri olan varmi?

Umudum evet canim ben sadece 1 doz (0,4 lukten) oluyordum igneyi ve de coraspin kullaniyordum gunde 1 defa.

kızlar 2 gundur ozlemısım sızlerı 1 saattır 2 gunluk yazılanları okuyorum baska bısey olsa okumazdım bılıyormusunuz cemocan canım kendıne ıyı bak yat dınlen uzme kendını sakın

Evet canim oyle hayirliyordum bende .. Hatta coraspinide cok erken birakdin gebelikde degilmi cnm kacinci haftanda birakmistin?

Tam hatirlamiyorum ama 7. Haftada kisa sureli birakmis tekrar baslamistim sonra da sanirim 10. Haftada birakmistim. Yani evet en baslarda biraktim sayilir, coraspini birakmadan hemen once gunde 2 igneye cikmistik galiba.

Tam hatirlamiyorum ama 7. Haftada kisa sureli birakmis tekrar baslamistim sonra da sanirim 10. Haftada birakmistim. Yani evet en baslarda biraktim sayilir, coraspini birakmadan hemen once gunde 2 igneye cikmistik galiba.

Sagol tatlim yani 10. Haftandan itibaren aspirinsiz devam ettin yoluna clexan gunde 2 defa 0,4'luk

:44:

Bende de mthfr1298 heterozigot var .. dr um hamile olunca coraspin dedi.. ama istersen öncesinde de kullanabilirsin dedi ben şimdiden almaya başladım. hamile kalınca da iğne dedi.. önceki dr umda hamile kalınca hemen gel coraspin demişti.. bence çok ya hele 2 iğne çok başka dr a git.. güven olmuyo çünkü... benim pek güvenim kalmadı açıkçası yaşadıklarımdan sonra...

canım burda bir tablo var bak bi onu incele

hap almıyosan iğneyse farklı olabilir tabi bak onun hakkında bişi diyemem

canım burda bir tablo var bak bi onu incele
O yontemler Bende islemedi yani gebelikden once coraspin ve gebelikde birlikde de igne olayi olmadigi icin bu yolu deneyelim diyor
Buarada Ben tabloda varim canim biliyorum
Hakkimizda hayirlisi olsun

canlar sağolun herkes bilgisi olduğunca bişeyler yazmış..ya kızlar bu fitil beni çok sarstı..özellikle makatta ağrı ve ishal yaptı..merkezi sinir sistemimi alt üst etti baş dönmesi huzursuzluk terleme falan yaptı... napcam ben yarından itibaren sadece günde 1 kere almayı düşünüyorum..bana doktorum 2 kere al demişti kasılma ağrıları için ama görüyorum ki fitil beni mahvetti ya kızlar bu endol fitil kullanan yok mu aranızda yada çevrenizde ne saçma bir ilaçtır bu...inşallah bu zor günleri hayırlısıyla atlatırım ama şu ilaçlar yüzünden bana bişey olacak diye kortkuyorum hele fitilin yan etkilerini yaşayınca öfff acayip korktum ya (((

korkma canım,Allah yardımcın olsun....

kızlar bu yan etkiler geçer mi yoksa hep bunu yaşar mıyım..şimdi korkudan nidilatı içemicem yarın sabah düzene koymayı düşünüyorum şu ilaç sistemimi varya bir avuç dolusu hap kullanıyorum..bebe aspirini, decavit, gyno ferro sanol, magnorm, clexane iğne, progynex iğne, birde şimdi nidilat ve endol fitil ben yazarken yoruldum..eminim sizde okurken yorulursunuz..

endolü benim dr m hastalarına kasılma olduğunda veriyor 48 satten fazla kullandırmıyor 6 saat arayla. tEHLİKESİ ŞU BEBEĞİN SUYUNDA AZALMA YAPABİLİYOR...

BeN CLEKSAN 0.6, Mağnezyum poztif 1 tane, elevit bir tane, bugün kalsiyum da ekledi. haftada bir yarım proluton depot kullanıyorum. progestan verilmemiş size sanırım. dr ye sor progestanı... erken doğumu engellemede çok önemli. nidilat ve preparın işe yaramayacağını düşünüyor ama çok dr de veriyor.

peki bebek için ciğer geliştirici vuruldunuz mu?

canım bende gebelikten önce haftada 3 kez fragmin 5000 kullandım 3 ay boyunca ve haftada 2 günde coraspin kullandım gebelikle birlikte günde 2ye çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…