Doğru söylüyorsunuz kızlar..bende bugün doktordan geldiğimden beri içim içimi yiyor..daha önce verse iğneyi ne kaybederdi diye..coraspini içiyorum ama yeterli gelmeyebilir diyede korkuyorum..en iyisi bu hafta başka bi doktora daha gitmek..eşim doktora güven bu kadar pimpirikli olma diyor ama kolay değilki..içimi rahatlattınız kızlar cevaplarınız için teşekkürler..[/QU
rica ederim cnm inşllah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..
Umudum evet canim ben sadece 1 doz (0,4 lukten) oluyordum igneyi ve de coraspin kullaniyordum gunde 1 defa.Kizlarrrr biliyosunuz Bende mthfr1298 heterozigot var
Son dusugumu igne kullanmama ragmen kaybetmistim
Simdi doktorum diyorki; gebe oldugunu ogrendikden sonra baslamak Gec oluyo
O nedenle gebelikden once clexan 0,4'luk gunde 2 defa ve aspirin gunde bir tane bunlar gebelikden once baslanacakmis
Banada cok fazla geldi sanki gebelikden once bir igne vurunan burcu_gen vardi kac dozlukdu bilmiyorum ama o gunde bir kullaniyordu..gunde 2 defa gebelikden once vurunani gormedim duymadim yaniii
Bana cok geldi gunde 2
Fikri olan varmi?
Umudum evet canim ben sadece 1 doz (0,4 lukten) oluyordum igneyi ve de coraspin kullaniyordum gunde 1 defa.
Evet canim oyle hayirliyordum bende .. Hatta coraspinide cok erken birakdin gebelikde degilmi cnm kacinci haftanda birakmistin?
Tam hatirlamiyorum ama 7. Haftada kisa sureli birakmis tekrar baslamistim sonra da sanirim 10. Haftada birakmistim. Yani evet en baslarda biraktim sayilir, coraspini birakmadan hemen once gunde 2 igneye cikmistik galiba.
Oyle olmasi lazim canim.Sagol tatlim yani 10. Haftandan itibaren aspirinsiz devam ettin yoluna clexan gunde 2 defa 0,4'luk
:44:
Kizlarrrr biliyosunuz Bende mthfr1298 heterozigot var
O nedenle gebelikden once clexan 0,4'luk gunde 2 defa ve aspirin gunde bir tane bunlar gebelikden once baslanacakmis
Banada cok fazla geldi sanki gebelikden once bir igne vurunan burcu_gen vardi kac dozlukdu bilmiyorum ama o gunde bir kullaniyordu..gunde 2 defa gebelikden once vurunani gormedim duymadim yaniii
Bana cok geldi gunde 2
Fikri olan varmi?
Bende de mthfr1298 heterozigot var .. dr um hamile olunca coraspin dedi.. ama istersen öncesinde de kullanabilirsin dedi ben şimdiden almaya başladım. hamile kalınca da iğne dedi.. önceki dr umda hamile kalınca hemen gel coraspin demişti.. bence çok ya hele 2 iğne çok başka dr a git.. güven olmuyo çünkü... benim pek güvenim kalmadı açıkçası yaşadıklarımdan sonra...
Bende de mthfr1298 heterozigot var .. dr um hamile olunca coraspin dedi.. ama istersen öncesinde de kullanabilirsin dedi ben şimdiden almaya başladım. hamile kalınca da iğne dedi.. önceki dr umda hamile kalınca hemen gel coraspin demişti.. bence çok ya hele 2 iğne çok başka dr a git.. güven olmuyo çünkü... benim pek güvenim kalmadı açıkçası yaşadıklarımdan sonra...
hap almıyosan iğneyse farklı olabilir tabi bak onun hakkında bişi diyemem
O yontemler Bende islemedi yani gebelikden once coraspin ve gebelikde birlikde de igne olayi olmadigi icin bu yolu deneyelim diyorcanım burda bir tablo var bak bi onu incele
canlar sağolun herkes bilgisi olduğunca bişeyler yazmış..ya kızlar bu fitil beni çok sarstı..özellikle makatta ağrı ve ishal yaptı..merkezi sinir sistemimi alt üst etti baş dönmesi huzursuzluk terleme falan yaptı... napcam ben yarından itibaren sadece günde 1 kere almayı düşünüyorum..bana doktorum 2 kere al demişti kasılma ağrıları için ama görüyorum ki fitil beni mahvetti ya kızlar bu endol fitil kullanan yok mu aranızda yada çevrenizde ne saçma bir ilaçtır bu...inşallah bu zor günleri hayırlısıyla atlatırım ama şu ilaçlar yüzünden bana bişey olacak diye kortkuyorum hele fitilin yan etkilerini yaşayınca öfff acayip korktum ya(((
canlar sağolun herkes bilgisi olduğunca bişeyler yazmış..ya kızlar bu fitil beni çok sarstı..özellikle makatta ağrı ve ishal yaptı..merkezi sinir sistemimi alt üst etti baş dönmesi huzursuzluk terleme falan yaptı... napcam ben yarından itibaren sadece günde 1 kere almayı düşünüyorum..bana doktorum 2 kere al demişti kasılma ağrıları için ama görüyorum ki fitil beni mahvetti ya kızlar bu endol fitil kullanan yok mu aranızda yada çevrenizde ne saçma bir ilaçtır bu...inşallah bu zor günleri hayırlısıyla atlatırım ama şu ilaçlar yüzünden bana bişey olacak diye kortkuyorum hele fitilin yan etkilerini yaşayınca öfff acayip korktum ya(((
kızlar bu yan etkiler geçer mi yoksa hep bunu yaşar mıyım..şimdi korkudan nidilatı içemicem yarın sabah düzene koymayı düşünüyorum şu ilaç sistemimi varya bir avuç dolusu hap kullanıyorum..bebe aspirini, decavit, gyno ferro sanol, magnorm, clexane iğne, progynex iğne, birde şimdi nidilat ve endol fitil ben yazarken yoruldum..eminim sizde okurken yorulursunuz..
Kizlarrrr biliyosunuz Bende mthfr1298 heterozigot var
Bana cok geldi gunde 2
Fikri olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?