Selam kızlar..Umarım herkes iyidir....
günaydın kızlar kabus gibi gecelerden sonra bugün kendimi iyi hissediyorum..( dilimi ısırıyorum nazar olmayayım diye) akşam fitil ebemi koşaladı söylemesi ayıptır :) bugün tansiyonum 12/7 bazen 12/8 civarları yüksek olduğunu düşünsem de artık takmıyorum..herşey olacağına varsın diyorum.. bugün hava çok güzel bursa'da güneşli ama bi okadar da temiz hafif serin..pencereden dışarı bakıyorum..temiz havayı çekiyorum içime oohh diyorum bugünümüze şükürler olsun..Allahım her birimizi her türlü olumsuzluklardan, kötülüklerden, beklenmedik kaza ve belalardan korusun..bebeklerimizi korusun onları bizlere bağışlasın.. bebek sahibi olmak isteyenler 1 kere daha düşünün derimwalla inek şabanın işi gibi şu çocuk yapmak ne zor işmiş canım :)) şaka bir yana isteyen herkese Rabbim gani gani hayırlı çocuklar versin..her birimizin kucaklarını doldusun inşallah...... amiiiiinn :))
günaydın kızlar kabus gibi gecelerden sonra bugün kendimi iyi hissediyorum..( dilimi ısırıyorum nazar olmayayım diye) akşam fitil ebemi koşaladı söylemesi ayıptır :) bugün tansiyonum 12/7 bazen 12/8 civarları yüksek olduğunu düşünsem de artık takmıyorum..herşey olacağına varsın diyorum.. bugün hava çok güzel bursa'da güneşli ama bi okadar da temiz hafif serin..pencereden dışarı bakıyorum..temiz havayı çekiyorum içime oohh diyorum bugünümüze şükürler olsun..Allahım her birimizi her türlü olumsuzluklardan, kötülüklerden, beklenmedik kaza ve belalardan korusun..bebeklerimizi korusun onları bizlere bağışlasın.. bebek sahibi olmak isteyenler 1 kere daha düşünün derimwalla inek şabanın işi gibi şu çocuk yapmak ne zor işmiş canım :)) şaka bir yana isteyen herkese Rabbim gani gani hayırlı çocuklar versin..her birimizin kucaklarını doldusun inşallah...... amiiiiinn :))
canım coraspini çoğu dr. veriyor. bazıları da gerek görmüyor. pek etkisi olduğuna inanmıyorlar. ancak tedbir amaçlı kullanmakta fayda var. nihayetinde her bebek kaybı insanı duygusal anlamda çok yıpratıyor. en güzel olanı doğal olanı tabi ama olmayınca ilaçlardan destek almakta fayda var. o yüzden bir kaç dr. un fikrini almak lazım. ben tam 4 dr. gezdim yine de tedavi sistemini oturtana kadar zorlandım. onun için iyice araştırıp soruşturup öyle devam etmekte fayda var. bir de ben kullandım sen de kullan demek de olmuyor. bazen bazı bünyeler farklı reaksiyon gösterebiliyor. senin durumun özel olabillir. o yüzden muhakkak bir kaç dr. la görüşüp ona göre karar vermen en iyisi.
masal25_12
sen nasılsın nasıl gidiyor. bebişin rahatı yerinde mi?
iğneyi doğumdan bir gün önce bırakıcaz dedi doktorum . ama coraspini sanırım 34 yada 36 da keseriz demiişti hatırlamıyorum. erken bırakmak istemediğim içinde sormadım. 36 da bırakırız sanırım bu durumda. doğumdan sonra iğne kullanacak mıyım dedim . gerek yok dedi. aspirini içebilirsin hatta bir ömür içebilrisin dedi. bu hastalık sende var. varis oluşumu vs gibi şeyleri engeller dedi.
bugün aklıma geldin iğneyi bıraktın mı acab diye düşünmüştümki cevabını okudum ... aspirin içmiyordun dimi sen canım.
allahım önce pıt pıtları duymanı,sonra kıpırtıları hissetmeyi en sonda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bebeğin seni bırakmaz canım korkma bu ilaç engelleyecektir. bebğin kilosu neydi en son gittiğinde merak ettim. benim doktorum 2000 gram olduktan sonra korkma dedi. sanırım kızımızda yaklaşmıştır o kilolara...
hayırlı olsun canım. umarım bu sefer herşey çok güzel gider. erkendne öğrenmişsin ne güzel. hemen başla iğnelere. güzel haberler ver bizlerede...
canım bazı doktorlar kalp atışını bekliyor iğne için,bazısı keseyi,bazısıda öğrenir öğrenmez başlıyor. ben öğrendiğim gün başlamıştım. coraspin koruyodur sanırım. ama iğneye başlama konusunu sorsaydın keşke erken başlasam diye. bi zararı olacağını düşünmüyorum ama için rahat eder en azından...
Cemocan... Cok gecmis olsun canim.. Yine cok uzulmussun, ama Bak bu ilaclar iyi Gelecek insallah
Mltm burcu bucu beydagli senay sizlerde iyisiniz insallah
Gelecekumuttur-nasilsin uzun zaman oldu? Pek gelmiyodun foruma yada be rastlamadum
canım saol iyiyim çok şükür. az önce doktora gittim. aslında randevuma 15 gün vardı belim ve kasıklarımda ağrı var bikaç gündür yani hep vardıda çoğaldı bende bi başka doktora randevu aldım gittim inat adam bakmadı ben takip etmiyorum dedi ikna edemedim çok sinir etti beni. napım beklicem 15 günü artık
sen kendini nasıl hissediyorsun iyisin dimi ???
aspirin kullanıyorum canım 37 ye kadar devam dedi ona bu cuma kontrol var bakalım bu sefer yine söyler iğneyi keselim artık diye:18:
iyiyim canım zaman geçtikçe endişeler daha da artıyor
o nasıl doktormuş öyle şikayet etseydin nasıl bakmaz ağrın varken olmasabile ağrın işi o sen kendini iyi tutmuşsun ben o hastaneyi onun başına yıkardım
Ben iyiyim çok şükür..Raporluyum evde dinleniyorum.Sanırım bu dönemi böyle geçireceğim...
Bu arada bazen karnım taş gibi oluyor.Sanki bağırsaklarıma taş konmuş baskı yapıyor gibi oluyor.Sizlerde de oluyor mu?:26::26:
canım saol iyiyim çok şükür. az önce doktora gittim. aslında randevuma 15 gün vardı belim ve kasıklarımda ağrı var bikaç gündür yani hep vardıda çoğaldı bende bi başka doktora randevu aldım gittim inat adam bakmadı ben takip etmiyorum dedi ikna edemedim çok sinir etti beni. napım beklicem 15 günü artık
sen kendini nasıl hissediyorsun iyisin dimi ???
ıyı olduguna sevındım cemocan rahatlamıısındır sımdı, allahh butun dualrımızı kabul ettsn senıde bızıde sorunsuz hamılelık yasatsınn ınsallahh.
slm kızlar ben bugün yumurtluyom( hesaplamalara göre) şu an sırtımda bi de kasığımda hafif bi ağrıda var.hamiş kızlar o özel gün için yaptklarınızı benimle paylaşın:)
canım ben yumurtalama günümü tahmin etmiştim şu akıntının yoğun geldiği günlerde ilişkiye girdik 9. ve 12. günde.. tutmuştu... işin bitince yataktan kalkma ve kalçanı kaldır.. ben bacaklarımı duvara dayadım bi yarım saat.. kesinlikle yıkama..
teşekkür ederim canım benim akıntı dün çok fazlaydı ama dün bişey yapmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?