Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar kabus gibi gecelerden sonra bugün kendimi iyi hissediyorum..( dilimi ısırıyorum nazar olmayayım diye) akşam fitil ebemi koşaladı söylemesi ayıptır :) bugün tansiyonum 12/7 bazen 12/8 civarları yüksek olduğunu düşünsem de artık takmıyorum..herşey olacağına varsın diyorum.. bugün hava çok güzel bursa'da güneşli ama bi okadar da temiz hafif serin..pencereden dışarı bakıyorum..temiz havayı çekiyorum içime oohh diyorum bugünümüze şükürler olsun..Allahım her birimizi her türlü olumsuzluklardan, kötülüklerden, beklenmedik kaza ve belalardan korusun..bebeklerimizi korusun onları bizlere bağışlasın.. bebek sahibi olmak isteyenler 1 kere daha düşünün derim walla inek şabanın işi gibi şu çocuk yapmak ne zor işmiş canım :)) şaka bir yana isteyen herkese Rabbim gani gani hayırlı çocuklar versin..her birimizin kucaklarını doldusun inşallah...... amiiiiinn :))

bütün duaların için amin canım. sıkıntıları atlattığına sevindim.

ıyı olduguna sevındım cemocan rahatlamıısındır sımdı, allahh butun dualrımızı kabul ettsn senıde bızıde sorunsuz hamılelık yasatsınn ınsallahh.

amiiiiiiiiiiiinnn kızlar inşallah güzel günler göreceğiz :)))) napalım Yaradan dan başka kimsemiz yok sesimizi dualarımızı O duyuyor... eller semaya dualar Allah'a her birimizin dualarını kabul etsin rabbim.. size Hz.Mevlananın sözünü paylaşayım..

duasız üşürmüş yürekler bil..sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin..Bilemezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan.. bilemezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan....

işte kızlar kendimiz için dua ediyoruz ama önemli olan birbirimizin için ettiğimiz dualar..Allah'ım birbirimiz için ettiğimiz dualara çok sevinirmiş.. ne güzel mümin insanlar birbirleri için hayır dualar ediyor dermiş kabul edermiş.. dualarda buluşuruz inşallah :))

canım hem ağızdan,hem vajinadan alınıyor aynı ilaç. ben beş ay kullandım progestanı vajinadan.gece yatarken kullanıyordum.vajinal yollandan kullanacaksan en az yarım saat kadar yatman gerekli..[/QUOTE]

Evet cnm bende progestanı vajinal yoldan hamilelikten 2 ay önce ve hamileliğimin üç ayında kullandım bi ara bende oramda tahriş yaptı o yüzden yutmaya başladım ama yan etkileri çok fazla böbreğimde kum bile yaptı o yüzden vajinadan kullan kesinlikle....

Teşekür ederim senin hangi mutasyon var ve uyguladığın tedavi yöntemini bana yazarmsıın

masal25_12
sen nasılsın nasıl gidiyor. bebişin rahatı yerinde mi?

canım saol iyiyim çok şükür. az önce doktora gittim. aslında randevuma 15 gün vardı belim ve kasıklarımda ağrı var bikaç gündür yani hep vardıda çoğaldı bende bi başka doktora randevu aldım gittim inat adam bakmadı ben takip etmiyorum dedi ikna edemedim çok sinir etti beni. napım beklicem 15 günü artık
sen kendini nasıl hissediyorsun iyisin dimi ???

iyi olmana çok sevindim. ne güzel dua etmişsin. Allah razı olsun Allah kabul etsin dualarını.

aspirin kullanıyorum canım 37 ye kadar devam dedi ona bu cuma kontrol var bakalım bu sefer yine söyler iğneyi keselim artık diye:18:

Cemocan... Cok gecmis olsun canim.. Yine cok uzulmussun, ama Bak bu ilaclar iyi Gelecek insallah

Mltm burcu bucu beydagli senay sizlerde iyisiniz insallah

Gelecekumuttur-nasilsin uzun zaman oldu? Pek gelmiyodun foruma yada be rastlamadum

iyiyim canım zaman geçtikçe endişeler daha da artıyor

o nasıl doktormuş öyle şikayet etseydin nasıl bakmaz ağrın varken olmasabile ağrın işi o sen kendini iyi tutmuşsun ben o hastaneyi onun başına yıkardım

Ben iyiyim çok şükür..Raporluyum evde dinleniyorum.Sanırım bu dönemi böyle geçireceğim...

Bu arada bazen karnım taş gibi oluyor.Sanki bağırsaklarıma taş konmuş baskı yapıyor gibi oluyor.Sizlerde de oluyor mu?:26::26:

benimde pazartei kontrollüm korkularım gün geçtikçe artıyor bide iğne veya aspirini bıraktırırsa nasıl ebklicem doğumu bilemiyorum...

canım üşütüyo olabilir misin. benim zaten sindirim problemim var bide üşütürsem karnım dediğin gibi oluyor. ayağını sıcak tutmayı dene.

harbi doktorun dayaklıkmış devlete mi gittin canım. özel demi bide bunu yapan densiz

duana bende amin diyeyim öncelikle. maşallah size hep iyi olun böyle... 12-7 yüksek bir tansiyon değil canım. benimde açken 11-6 10-6 falan ama arnım toksa 12-7 olabiliyor.

Son düzenleme:
slm kızlar ben bugün yumurtluyom( hesaplamalara göre) şu an sırtımda bi de kasığımda hafif bi ağrıda var.hamiş kızlar o özel gün için yaptklarınızı benimle paylaşın:)

slm kızlar ben bugün yumurtluyom( hesaplamalara göre) şu an sırtımda bi de kasığımda hafif bi ağrıda var.hamiş kızlar o özel gün için yaptklarınızı benimle paylaşın:)

canım ben yumurtalama günümü tahmin etmiştim şu akıntının yoğun geldiği günlerde ilişkiye girdik 9. ve 12. günde.. tutmuştu... işin bitince yataktan kalkma ve kalçanı kaldır.. ben bacaklarımı duvara dayadım bi yarım saat.. kesinlikle yıkama..

teşekkür ederim canım benim akıntı dün çok fazlaydı ama dün bişey yapmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…