Teşekür ederim senin hangi mutasyon var ve uyguladığın tedavi yöntemini bana yazarmsıın
canım saol iyiyim çok şükür. az önce doktora gittim. aslında randevuma 15 gün vardı belim ve kasıklarımda ağrı var bikaç gündür yani hep vardıda çoğaldı bende bi başka doktora randevu aldım gittim inat adam bakmadı ben takip etmiyorum dedi ikna edemedim çok sinir etti beni. napım beklicem 15 günü artık
sen kendini nasıl hissediyorsun iyisin dimi ???
Ben iyiyim çok şükür..Raporluyum evde dinleniyorum.Sanırım bu dönemi böyle geçireceğim...
Bu arada bazen karnım taş gibi oluyor.Sanki bağırsaklarıma taş konmuş baskı yapıyor gibi oluyor.Sizlerde de oluyor mu?:26::26:
slm kızlar ben bugün yumurtluyom( hesaplamalara göre) şu an sırtımda bi de kasığımda hafif bi ağrıda var.hamiş kızlar o özel gün için yaptklarınızı benimle paylaşın:)
benimde pazartei kontrollüm korkularım gün geçtikçe artıyor bide iğne veya aspirini bıraktırırsa nasıl ebklicem doğumu bilemiyorum...
canım üşütüyo olabilir misin. benim zaten sindirim problemim var bide üşütürsem karnım dediğin gibi oluyor. ayağını sıcak tutmayı dene.
canım benim methfr 677 ve 1298 di bir de faktör v leiden heterezigot. ben hamile kalmadan önce 3 ay coraspin, folbiol ve bemiks c, yumurtlama döneminin hemen ardından 0,4 clexane, hamile kaldığımı adetimden 2 gün iönce öğrendim ve hemen 0,6 clexane'a geçtim. benim henüz net olmadığı için işe yarayıp yaramadığı konusunda bir fikrim yok. bu şekilde canım umarım bir faydası olur.
şenay mutasyonlarımız aynıymış....ben 5. haftadayım ve henüz doktor başlatmadı..yarın başka bi doktora gidicem ..sen kaç haftalık hamilesin canım
mltm2602 nasılsın tatlim?Uzun süredir bişey yazamadim ilk günlerde bana verdigin destek unutulacak gibi değil..cokkk tesekkurler tekrar tekrar....
artık 12. Haftam bitiyor 13. Haftaya giriyorum cuma gunu insallah:)))
coraspine,folik asite ve b12 ye veee elbette 0,6 lik kleksanimi devam ediyorum...bulantilarim cok..ama ne kilo aldim nede verdim...metionin dieti filanda uygulamadim...zaten dogru duzgun beslenemiyorum...Sadece toxoplasma dan dolayı çığ et ve sebze yememem gerekiyormuş..ama su etsizçığ köftelerden yesem bişey olurmu acaba diye düşünüyorum...ama güvenilir olanlarından Adıyaman çığ kofte gibi:))))hale bak kendi kendime canımı çektiriyorum:))))
cuma gunu ikili test yapilacak dikkat etmek gereken bisey varmi canim bildigin...
Bundan sonra neler bekliyor beni biraz anlatsana bana:)))senden gelen bilgiler beni rahatlatıyor...mesela bana calcium başlamadı folik asiti kesmedi bu dogrumu suan icin..belki ikili taramadan sonra 4.aya girince başlayacak bilmiyorum
Sen ne yaptın kaçıncı haftadasin tatlım..hersey yolundadir umarım...haberlerini eksik etme...
Sevgiler..
Öpüyorum
.sen nasılsın kaçıncı hafta oldu...
olsun yumurtama tek gün değilki bu gün deneyin bence olur bak görürsün :))
teşekkür ederim canım benim akıntı dün çok fazlaydı ama dün bişey yapmadık
bendee denemedeyımm cok stresliiyimmm olmazsaa dıee
harbi doktorun dayaklıkmış devlete mi gittin canım. özel demi bide bunu yapan densiz
canım şu an son adet tarihime göre 6+6 olmam lazım ancak kesenin gelişimi haftasına uygun değil dedi dr. beklemedeyim sat 15 ağustos.
Allahım meleğini korusun canım..clexan 0.4 mü başladın..inşallah yarın devlette bi doktora gideyim diyorum..ama alttan bakacaklar diyede çekiniyorum..daha dün gittim alttan baktı keseyi görmek için bayağa canımı yaktı görene kadar..gelince bi süre karnım ağrıdı..gitmesem iğne almam da lazım ne yapıcam bilmiyorum:26:
olur inş. stres yapma. zaten bizim yapabileceğimiz fazla birşey yok malesef. allah tarafından olursa oluyor. o yüzden hiç canını sıkma
boşver dinlen hiçbirşey bebeğinden daha önemli değil. işe nasıl olsa başlarsın.
masal cnm mart anneleri bölümüne yazdım ama burdasın sanırım hangi dr.a gittin bende cuma gidecem sezcan izindeymiş nadir die birinden aldım randevu yoksa ona mı gittin hakkında bişey biliyomusun
ya niye alttan baktıki karnından niye bakmamış. neyse bence acıyı düşünme git derim ben. iğneleri ne zaman kullanmaya başlıcaksın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?