Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Teşekür ederim senin hangi mutasyon var ve uyguladığın tedavi yöntemini bana yazarmsıın

canım benim methfr 677 ve 1298 di bir de faktör v leiden heterezigot. ben hamile kalmadan önce 3 ay coraspin, folbiol ve bemiks c, yumurtlama döneminin hemen ardından 0,4 clexane, hamile kaldığımı adetimden 2 gün iönce öğrendim ve hemen 0,6 clexane'a geçtim. benim henüz net olmadığı için işe yarayıp yaramadığı konusunda bir fikrim yok. bu şekilde canım umarım bir faydası olur.

ay ne var sanki baksa ölür mü ne acayip dr. lar var ya. sinir olurum böyle insanlara. bir şikayetim var gelmişim eline mi yapışır. eğer çok varsa takip eden dr. a bi danış en azından bir telefonla. ihmal etme.ben de iyi olmaya çalışıyorum. dua ediyorum allahıma. ama hiç bir hamilelik belirtisi yok. göğüs gerginliğinden başka. o yüzden net birşey söyleyemeyiyorum. inşallah bebiş büyüyodur.

boşver dinlen hiçbirşey bebeğinden daha önemli değil. işe nasıl olsa başlarsın.

slm kızlar ben bugün yumurtluyom( hesaplamalara göre) şu an sırtımda bi de kasığımda hafif bi ağrıda var.hamiş kızlar o özel gün için yaptklarınızı benimle paylaşın:)

canım öncesinde umarım yapmışsındır. bir de bu akşam bi de bir gün ara ile yap. başka yapacak bişey yok. bir de ilişkiden sonra kalkma yatmaya devam et. başka yapacak birşey yok. gerisi allahtan:)

mltm2602 nasılsın tatlim?Uzun süredir bişey yazamadim ilk günlerde bana verdigin destek unutulacak gibi değil..cokkk tesekkurler tekrar tekrar....
artık 12. Haftam bitiyor 13. Haftaya giriyorum cuma gunu insallah:)))
coraspine,folik asite ve b12 ye veee elbette 0,6 lik kleksanimi devam ediyorum...bulantilarim cok..ama ne kilo aldim nede verdim...metionin dieti filanda uygulamadim...zaten dogru duzgun beslenemiyorum...Sadece toxoplasma dan dolayı çığ et ve sebze yememem gerekiyormuş..ama su etsizçığ köftelerden yesem bişey olurmu acaba diye düşünüyorum...ama güvenilir olanlarından Adıyaman çığ kofte gibi:))))hale bak kendi kendime canımı çektiriyorum:))))
cuma gunu ikili test yapilacak dikkat etmek gereken bisey varmi canim bildigin...
Bundan sonra neler bekliyor beni biraz anlatsana bana:)))senden gelen bilgiler beni rahatlatıyor...mesela bana calcium başlamadı folik asiti kesmedi bu dogrumu suan icin..belki ikili taramadan sonra 4.aya girince başlayacak bilmiyorum

Sen ne yaptın kaçıncı haftadasin tatlım..hersey yolundadir umarım...haberlerini eksik etme...
Sevgiler..
Öpüyorum

.sen nasılsın kaçıncı hafta oldu...

şenay mutasyonlarımız aynıymış....ben 5. haftadayım ve henüz doktor başlatmadı..yarın başka bi doktora gidicem ..sen kaç haftalık hamilesin canım

şenay mutasyonlarımız aynıymış....ben 5. haftadayım ve henüz doktor başlatmadı..yarın başka bi doktora gidicem ..sen kaç haftalık hamilesin canım

canım şu an son adet tarihime göre 6+6 olmam lazım ancak kesenin gelişimi haftasına uygun değil dedi dr. beklemedeyim sat 15 ağustos.

canım benim çok mutlu oldum böyle hatırlandığım için :) maşallah ikili test vakti geldi demek miniğin :)) hep diyorum zaman bana geçmiyor ama çevremdekilere bakıncada ne çabuk geçmiş diye düşünüyorum. ikili testte ense kalınlığı ölçmüştü doktorum bide burun kemiğine bakıyolar tabi bide kan alıyorlar. tek dikkat etmen gereken şey doktora gitmeden tatlı bişeyler yeme, bebiş çok hareketli olmasında doktorun rahatlıkla ölçebilsin canım :) diyeti bende hiç uygulamadım. toksoplazmadan dolayı bende çok sevdiğim kokoreçi yiyememekten şikayetçiyim ama bebişler için herşeye değer. ben kalsiyum hiç kullanmadım . çünkü süt yoğurt ve peynir vazgeçilmezim. başlarda elevit,coraspin,balık yağı ve clexane kullanıyordum.folbiolü erken kesti çünkü ben uzun zamandır kullanıyordum ayrıca elevitin içindede folik asit var o sana yeterli demişti. s sonra eleviti bıraktık yerine gyno ferrosanol başladık.onun içinde de folik asit avr ama dozu folbiole göre daha düşük. diğer ilaçlara aynen devam. 20.haftalarda bacağım kasıldı dedim magnezyum verdi ama onu da 29.haftadan beri düzenli içiyorum canım. sanırım sanada kan hapına başlayınca folbiolü bıraktırır canım.

33.haftanın içindeyiz herşey yolunda gözüküyor çok şükür. pazartesi kontrolüm o zaman bebiştende iyi haberler getiririm inşallah... ama endişelerimden kurtulamıyorum bende bir türlü elim sürekli karnımda...

ne çok yazmışım biri sorsada anlatsam diye düşünüyormuşum demek ki umarım sıkmamışımdır canım. ikili sonucundan bizide haberdar et. miniğine ve kendine iyi bak.

teşekkür ederim canım benim akıntı dün çok fazlaydı ama dün bişey yapmadık

hildann hemen kalkmaa ayaklarını havaya dık banyoyu hemen yapma, cok sıcak suyla yıkanma baska yapacak bıse yok gerısı allaha kalmıs canım,bende bugun yumurtlamam stresslıyım ınşşalah olur:)

canım şu an son adet tarihime göre 6+6 olmam lazım ancak kesenin gelişimi haftasına uygun değil dedi dr. beklemedeyim sat 15 ağustos.

Allahım meleğini korusun canım..clexan 0.4 mü başladın..inşallah yarın devlette bi doktora gideyim diyorum..ama alttan bakacaklar diyede çekiniyorum..daha dün gittim alttan baktı keseyi görmek için bayağa canımı yaktı görene kadar..gelince bi süre karnım ağrıdı..gitmesem iğne almam da lazım ne yapıcam bilmiyorum:26:

ya niye alttan baktıki karnından niye bakmamış. neyse bence acıyı düşünme git derim ben. iğneleri ne zaman kullanmaya başlıcaksın???

masal cnm mart anneleri bölümüne yazdım ama burdasın sanırım hangi dr.a gittin bende cuma gidecem sezcan izindeymiş nadir die birinden aldım randevu yoksa ona mı gittin hakkında bişey biliyomusun

masal cnm mart anneleri bölümüne yazdım ama burdasın sanırım hangi dr.a gittin bende cuma gidecem sezcan izindeymiş nadir die birinden aldım randevu yoksa ona mı gittin hakkında bişey biliyomusun

canım ben bugün nadir beye gittim. belim ve kasıklarımda ağrı vardı. aslında ben fatih beye gidiyorum ama o bugün doluydu. durumumu anlattım ben seni takip etmiyorum sana iğne yazamam ben dedi kim teşhis koymuşsa o bakıcak dedi. bende ağrılarım için bişi deyin benim 2kaybım var telaşlandımda geldim bebeğim iyimi değilmi dedim kan tahlili istedi ikna edemedim bakmadı ultrasonla bende kızdım tahlil yaptırmadım. yarın sağlık ocağında yapcaklar zaten. ama senin durumun farklı sana daha anlayışlı yaklaşır herhalde iyisin dimi bi sıkıntın yok inşallah

ya niye alttan baktıki karnından niye bakmamış. neyse bence acıyı düşünme git derim ben. iğneleri ne zaman kullanmaya başlıcaksın???

doğru diyorsun canım..gitsem bi türlü gitmesem bi türlü..yarına randevu almak için aradım tüm iyi doktorlar dolu..herhangi bi doktora gidicem artık..umarım iğne yazar gittiğim doktor:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…