Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim bugün 18.günüm galiba yumurtlama bitti ama dündendir karın ağrısı çekiyorum çok şiddetli değil ama genelde var ağrım korktum test için şu an erken canım en erken nezaman yapayım kanda ya da idrarda

belki döllenme olmuş ve yerleşmeyle ilgili birşey olabilir hayırlısı. haberlerini bekliyoruz:)

kızlar ne bu çektiğimiz ya yumurtlama tarihi geçtiği gibi başlıyo sıkıntılar taa doğurana kadar tabi doğurabilsekkk:)

ah canım ben bi doğursam hayırlısıyla inan sıkıntısı gözümde bile değil. akşam midem bulanır gibi oldu. eşime söyledim. yapacak birşey yok dedi. ben de razıyım zaten. bulansın istiyorum deyince ya bu kadınları anlamak mümkün değil diye güldü:)

canım bence once normal test yap bakalım yanı senın bugun yarın cıkabılır adete ıkı uc gun kala cıkıyor, testte cıkarsa hemen kan yaptır derım ben.senın yumurtlama bıtmıs gıbı bu hafta ıcı yaptır derım test,ınsallaah guzel haber alırız.

canım bence once normal test yap bakalım yanı senın bugun yarın cıkabılır adete ıkı uc gun kala cıkıyor, testte cıkarsa hemen kan yaptır derım ben.senın yumurtlama bıtmıs gıbı bu hafta ıcı yaptır derım test,ınsallaah guzel haber alırız.

belki döllenme olmuş ve yerleşmeyle ilgili birşey olabilir hayırlısı. haberlerini bekliyoruz:)

canım seni gördüm mutlu oldum nasılsın doktora gittin mi c.tesi inş.herşey yolunda.şenaycım adetme 9 gün var en erken nezaman öğrenebilirim gebelik olup olmadığını bu ağrılar moralimi bozdu daa

bence sen bu hafta yaptır bır test yumurtlaman hemen hemen bıtmıs canım genelde adette ıkı uc gun once cıkar dıolar ama bellı olmaz, ufff benımde hergun test yapasım var vallaa stresten ölcem ya://

kanda çıkardı herhalde olsaydı ama eğer olmazsa birkaç gün daha bekleyip tekrarlayabilirsin. olmuyorsa da bi dr. la görüşüp neden olmadığı ile ilgili bir araştırmöa içerisine girebilirsin. belki yumurtlama ile alakalı ise yumurta geliştirici ilaç falan verebilir. dr.un umarım en kısa zamanda sağlıkla hamile kalabilirsin canım.

canım daha adetime 9 gün var bence çıkmaz çıkacağını bilsem gider bhcg yapardm sırf rahatlıyım diye. yani gebelik çıkmazsa da üzülmem daha yeni korunmayı bıraktm sadece bidaha düşük yaşamak istemediğim için stres yaptm

canım seninki yumurtlama ile ilgili olabilir. yumurtlarken bu tür ağrılar olması normal. umarım hamile kalabilirsin.

Teşekkür ederimm.Umarım bir gün hayırla ve sağlıkla hepimiz için geçmiş olur bu sıkıntılar.
Düşük yapmadım canım bebeklerimin kalp atışları yoktu gelişimleri durmuştu kürtaj olmam gerekti.Beni zehirlemesinler diye acil kürtaj yaptılar

canım o kadar erken sonuç veren idrar testi varmı ki. ben 4-5 gün kala yaptım idrarda çıkmamıştı. bir iki gün sonra kan testinde çıkmıştı. yani kan testi en erken ve net sonucu veriyor diye biliyorum. onuda adetine 4-5 gün kala yaptırmakta fayda var. daha öncesinde de yanıltıcı olabilir. varken çok düşük bi değer çıkar sen yok sanırsın. halbuki bir-iki gün sonra tekrarladığında pozitif çıkar. vs. çünkü bildiğim kadarıyla embriyo rahme yerleştikten sonra hcg üretmeye başlıyo. hemen de kanda yükselmiyo. bir süre sonra önce kanda daha sonra idrarda çıkıyo. yani idrarda çıkabilmesi için baya bi yükselmiş olması gerekiyor.

canım seni gördüm mutlu oldum nasılsın doktora gittin mi c.tesi inş.herşey yolunda.şenaycım adetme 9 gün var en erken nezaman öğrenebilirim gebelik olup olmadığını bu ağrılar moralimi bozdu daa

canım benim yarın gidiyorum kısmetse. dr. a. inşallah size güzel haberler verebilirim. canım henüz çok erken senin test yapman için. olsa bile kanda çıkmaz. 4-5 gün falan bekle. bir kan testi yaptır. inşallah pozitiftir:) ben de önceleri sabırsızlanıyodum bi keresinde adetime 10 gün vardı test yaptırdım negatif ama belirtileri hissediyordum. sonra bir hafta sonra tekrar yaptırdım ancak o zaman çıktı pozitif. gerçi hemen düştü ama. hcg konusunda bir tecrübe kazanmıştım o zaman.

Son düzenleme:

doğru söylüyosun şu an erken cuma bi aksilik çıkmazsa kanda bakarım karın ağrım geçerse ptesi bakarım.canım ben 3 gündür bemiks alıyorum günde 1 tane mi alacaz

doğru söylüyosun şu an erken cuma bi aksilik çıkmazsa kanda bakarım karın ağrım geçerse ptesi bakarım.canım ben 3 gündür bemiks alıyorum günde 1 tane mi alacaz

evet canım cuma en ideali tahlil için inşallah hayırlısı olur. bemiksi ben günde bir tane kullanıyorum. tok karnına.

kızlar size şöyle diyeyim benim son adetim 1 hazirandı 26 haziranda test yaptım çıktı kanda da 27 haziranda da 401 çıktı... adet olacağım hafta kasıklarım karnım çok ağrıyordu... burda söylenilen gibi tıpkı.... siz yine her ihtimale kaşı test yapın... ben bu bebeğimi 7 haftallıkken kaybettim.... şimdi kasıklarım ağrısa test yapıyorum bat 16 ekim ama 11 gibi hesaplayıcıda çıktı ama şu an hiç belirti hissetmiorum...

evet canımm kan degerını demek istedimm adetten bı kac gun once yapılan kan teestınde en erken ogrenebılırısın , zaten ıdrar testınde genelde cıkmıo sonra kan yaptırıdıgında cıkıyor. yanı dogru soluyosun ıdrar da cıkması ıcın daha erken bır zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…