Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım allah yardımcın olsun. güzel haberlerle dön inşallah.

döndüm kızlar çok şükür herşey yolunda. doppler ile ölçüm yaptı bi sürü herşey iyi dedi. nst ye yine girmedik.doktoruma kalsa bayramdan sonra gel dedi ama ben bayramdan önce gelicem ne olur olmaz dedim :) çıkınca mutlu olmalıydım garip bir şekilde huzursuzdum. sanırım sona yaklaştıkça korkuyorum kızlar. dualarınız için sağolun. allahım hepimize sağlıkla nasip etsin...

merhaba arkadaşlar

size bişe soracağım doğumdan sonra iğneye devam edecekmisiniz.doktorlarınızdan böyle bişe söyleyen varmı acaba.ben bugün çapa tıpa gittim .doktor doğum öncesi sonrası akıbetin ne olacak dedi ve iç hastalıklarına hemotolojiye sevk etti.

geçmiş olsun canım inşallah bu son olur canını sıkma rahat ol zamanı gelince rahim kendini toparlayınca bebişin gelir inşallah
adet düzen tutturana kadar böle sarkmalar olabilir benimde kürtajdan sonra 3 ay adetim 14-25 gün sürdü seninkiside gecikmiştir
yada inşallah bebeğin habercisidir

kızlar görüşmeyeli nasılsın ne var ne yok benim eşim rahatsızlandı onla ilgileniyorm sizlerde yaramaz birşey yok işşallah

herkese merhaba. umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim malesef. dr. dan geliyorum. kesenin gelişimi durmuş. bugün 19-20 mm olması ve kalp atışının duyulması gerekiyodu. ama yok. kse perşembe 15 mm idi. aradan 5 gün geçti 16 mm olmuş. belim de ağrıyor zaten. dr. beklemeye aldı. kendi kendine düşmesini bekleyecekmiş. haftaya gel dedi. duruma göre bakacağız. şu an müdahale etmek istemiyorum dedi. benim psikolojimin buna elverişli olmadığını söyledi. bakalım hayırlısı.

canıımm ne diyosunya kıyama sana çok geçmiş olsun geçsin bidahada olmasın böyle inşallah. Allaha sığın duaet olurmu.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm

canımm çok üzüldüm ama hakkında belki böylesi daha hayırlıdır. inan sabah uyandm karnım hala ağrıyodu daha korunmayı yeni bıraktm ama moralim çok bozulduu dedim yine bi terslik mi var acaba diye sonra kendi kendime dedim elimden geleni yaptm duamı ettim ediyorum. inş. ters bişey yine beni bulmaz dedim. şu an seni merak ettiğim için açtım sayfayıı kendini üzme başa gelen çekilir

geçmiş olsun....
sagol canım ya allah razı olsun üşümerkten eklem agrısı ve kalpte agrı ve çarpıntı olrmu aramızda üşütünde çarpıntı yaşayan varmı

canım hakkında ne hayırlıysa rabbim onu nasip etsin işşallah allah yardımcın olsun inan çok üzüldüm ben inanıyorumki günün birinde yavrlarımızı kcagımızı alıcez işşallah

inşallah canım. allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin. ama şu an kendimi çok çaresiz hissediyorum. allahım bunu unutturacak başka acı vermesin diye de dua ediyorum. çünkü her seferinde çok daha ağır gelmeye başladı. rabbim dert verip derman aratmasın.

slm kızlarr. ben yaklaşık 2 haftadır korunmayı bıraktm yani olası yumurtlama tarihinden 2 ya da 3 gün sonra yani ctesi gününden beri karnım da sürekli ağrı varr üzülüyorum acaba ters bişey mi var diye daha adetime 8 gün var gitsem de doktora şu an bişey anlaşılmaz .ağrım karnımın her tarafına yayılmış şekilde ama çok şiddetli olmasa da sürekli ağrım var. kızlar bu yine ters bişeye mi işaret?

tabi bizim için ne hayırlı onu bilemiyoruz. sadece insan her seferinde aynı şeyi yaşayınca ne yapacağını şaşıyor. inşallah sen de kısa zamanda hamile kalırsın canını sıkma. malesef bu hamilelik konusunda elimizden birşey gelmiyor. rabbim ancak ol derse olacak.

canım gerçekten de çok sıkıntı çekiyoruz allah daha büyük ve bunun gibi ve ne şekilde olursa olsun hiç bir sıkıntı vermesinn. ağır gelir haklısın çünkü çok ağır ama her kötünün içinde bir iyi vardırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…