kızlar size şöyle diyeyim benim son adetim 1 hazirandı 26 haziranda test yaptım çıktı kanda da 27 haziranda da 401 çıktı... adet olacağım hafta kasıklarım karnım çok ağrıyordu... burda söylenilen gibi tıpkı.... siz yine her ihtimale kaşı test yapın... ben bu bebeğimi 7 haftallıkken kaybettim.... şimdi kasıklarım ağrısa test yapıyorum bat 16 ekim ama 11 gibi hesaplayıcıda çıktı ama şu an hiç belirti hissetmiorum...[/
yanı bu kasıklardakı agrı yerleşmemı acaba nedır benım sag tarafım ınanaılmaz agırıro,,.
adet tarhine 1 hafta kala falan sa yada daha az kaldıysa kedinlikle öyledir benim 4 gün kala çıkmıştı o yüzden zaten kan testi yaptırdım
canım adetine 14 gün varsa bu ağrı ancak yumurtlama ağrısı olabilir. sağ tarafım ağrıyo diyosun. muhtemelen sağ tarafından yumurtluyosun. bugünlerde ilişkiye devam yani anlıyacağın:)
ölemiii dogru söluyosun, zatenn devam edıyor calışmalar yogun bır sekılde:) allahh hayırlısnı nasip etsınnn hepımıze
canım allah yardımcın olsun. güzel haberlerle dön inşallah.
hayırlı haberlerle gel canım hareket konusu benimkide aynı bazen hareketli bazende yan gelip yatıyo sanırım doktoruma sorduğumda artık yerinin daraldığını eskisi kadar hareket etmeyeceğini söyledi seninkide aynısını söyleyecektir telaş yapma
Merhaba kızlar yeni üye oldum.iki kez düşük yaptım.. 3-4haftalıkken kaybediyordum.pıhtılaşma sorunu ortaya çıktı ikinci kayıpta araştırdılar.altı ay ara verdik çeşitli nedenlerden dolayı şimdi de coraspirin kullanıyorum üç aydır hamile kalamıyorum bu gün adet olmam gerek ama henüz olmadım az önce test yaptım negatif.ve hiç belirti yok sadece sag kasıkta hafif bir ağrı ayın üçünde de kan testi yaptırdım 1,20 beta hcg çıktı.adet gecikmem olmaz ama bilemiyorum.beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
kızlar size şöyle diyeyim benim son adetim 1 hazirandı 26 haziranda test yaptım çıktı kanda da 27 haziranda da 401 çıktı... adet olacağım hafta kasıklarım karnım çok ağrıyordu... burda söylenilen gibi tıpkı.... siz yine her ihtimale kaşı test yapın... ben bu bebeğimi 7 haftallıkken kaybettim.... şimdi kasıklarım ağrısa test yapıyorum bat 16 ekim ama 11 gibi hesaplayıcıda çıktı ama şu an hiç belirti hissetmiorum...[/
yanı bu kasıklardakı agrı yerleşmemı acaba nedır benım sag tarafım ınanaılmaz agırıro,,.
BENIM DE SAG DA VAR AGRIM SANKI ORAY DELIYORLAR BAZEN SOLA GECIYOR TEST YAPTIM 2 GUN ONCE NEGATIF TI YARIN REGLI GUNUM BAKALIM KAN TESTI YAPTIRMADIM 4 AYDIR CALISIYORUZ YOK BISEY OLMADI HAYIRLISI BU AY REGLUI OLURSAM HORMON YAPTIRACAM CIKINCA ALICAM SONUCU K DOGUMA KLOMEN KULLAMAK ISTEDIGIMI SOYLIYCEM VEYA ASILAM ISTIYCEM HER AY SIKINTI YAPMAKTAN BIKTIM ASILAMA ADETTTEN KAC GUN SONRA YAPILIYOR SONIUCUMU ALINCA HORMONDA 2 -3 GUNDE CIKMIYOR YETISEBILIRMIYIM KI ACABA YANI BU AY ASILAMA VEYA KLOMEN TEDAVISINE SIZCE KIZLAR HIC YAPTIRMADIM BILMIYORUM BU ALENGERLI ISLERI
BENIM DE SAG DA VAR AGRIM SANKI ORAY DELIYORLAR BAZEN SOLA GECIYOR TEST YAPTIM 2 GUN ONCE NEGATIF TI YARIN REGLI GUNUM BAKALIM KAN TESTI YAPTIRMADIM 4 AYDIR CALISIYORUZ YOK BISEY OLMADI HAYIRLISI BU AY REGLUI OLURSAM HORMON YAPTIRACAM CIKINCA ALICAM SONUCU K DOGUMA KLOMEN KULLAMAK ISTEDIGIMI SOYLIYCEM VEYA ASILAM ISTIYCEM HER AY SIKINTI YAPMAKTAN BIKTIM ASILAMA ADETTTEN KAC GUN SONRA YAPILIYOR SONIUCUMU ALINCA HORMONDA 2 -3 GUNDE CIKMIYOR YETISEBILIRMIYIM KI ACABA YANI BU AY ASILAMA VEYA KLOMEN TEDAVISINE SIZCE KIZLAR HIC YAPTIRMADIM BILMIYORUM BU ALENGERLI ISLERI
bence senin ağrın farklı canım... by tümüyle tüm rahim ağrısı yani adet olduğunda nasıl ağrırsa göbeğinin alt bölgesi öyle... ben kürtjadan sonra öle oldum sol taraftaki bi nokta zaman zaman ağrıyo.. hayırlısı olsun..
kızlar görüşmeyeli nasılsın ne var ne yok benim eşim rahatsızlandı onla ilgileniyorm sizlerde yaramaz birşey yok işşallah
herkese merhaba. umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim malesef. dr. dan geliyorum. kesenin gelişimi durmuş. bugün 19-20 mm olması ve kalp atışının duyulması gerekiyodu. ama yok. kse perşembe 15 mm idi. aradan 5 gün geçti 16 mm olmuş. belim de ağrıyor zaten. dr. beklemeye aldı. kendi kendine düşmesini bekleyecekmiş. haftaya gel dedi. duruma göre bakacağız. şu an müdahale etmek istemiyorum dedi. benim psikolojimin buna elverişli olmadığını söyledi. bakalım hayırlısı.
herkese merhaba. umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim malesef. dr. dan geliyorum. kesenin gelişimi durmuş. bugün 19-20 mm olması ve kalp atışının duyulması gerekiyodu. ama yok. kse perşembe 15 mm idi. aradan 5 gün geçti 16 mm olmuş. belim de ağrıyor zaten. dr. beklemeye aldı. kendi kendine düşmesini bekleyecekmiş. haftaya gel dedi. duruma göre bakacağız. şu an müdahale etmek istemiyorum dedi. benim psikolojimin buna elverişli olmadığını söyledi. bakalım hayırlısı.
canıımm ne diyosunya kıyama sana çok geçmiş olsun geçsin bidahada olmasın böyle inşallah. Allaha sığın duaet olurmu.
geçmiş olsun canım çok üzüldüm
sagol canım ya allah razı olsun üşümerkten eklem agrısı ve kalpte agrı ve çarpıntı olrmu aramızda üşütünde çarpıntı yaşayan varmıgeçmiş olsun....
sagol canım ya allah razı olsun üşümerkten eklem agrısı ve kalpte agrı ve çarpıntı olrmu aramızda üşütünde çarpıntı yaşayan varmı
canım hakkında ne hayırlıysa rabbim onu nasip etsin işşallah allah yardımcın olsun inan çok üzüldümben inanıyorumki günün birinde yavrlarımızı kcagımızı alıcez işşallah
canımm çok üzüldüm ama hakkında belki böylesi daha hayırlıdır. inan sabah uyandm karnım hala ağrıyodu daha korunmayı yeni bıraktm ama moralim çok bozulduu dedim yine bi terslik mi var acaba diye sonra kendi kendime dedim elimden geleni yaptm duamı ettim ediyorum. inş. ters bişey yine beni bulmaz dedim. şu an seni merak ettiğim için açtım sayfayıı kendini üzme başa gelen çekilir
inşallah canım. allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin. ama şu an kendimi çok çaresiz hissediyorum. allahım bunu unutturacak başka acı vermesin diye de dua ediyorum. çünkü her seferinde çok daha ağır gelmeye başladı. rabbim dert verip derman aratmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?