canım gerçekten çok üzüldüm ama Allahtan gelene bişey yapamıyoruz malesef..Rabbim inşallah bundan sonra böyle bişey yaşatmasın..bu son olsun..bundan sonra ki hamileliğini düşün canım..şimdi çok üzülüyorsun,kafanda binlerce sordu, neden diyorsun belki sürekli ama bunlar emin ol bir sonuç değil bir sebep :) şuan seni çok çok iyi anlıyorum aynı durumu bende yaşadım çünkü..ama inan rabbim hemen akabinde yolladı bana kızımı eğer bu düşüğü düşürmeyi başarırsan kürtaj olmadan hiç korkma yoluna kaldığın yerden devam et.. ben öyle yaptım ve düşüğün üstüne hemen hamile kaldım..neyse şimdiden çok geçmiş olsun senaycım.. ben biliyorum bundan sonrası daha güzel olacak :)
herkese merhaba. umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim malesef. dr. dan geliyorum. kesenin gelişimi durmuş. bugün 19-20 mm olması ve kalp atışının duyulması gerekiyodu. ama yok. kse perşembe 15 mm idi. aradan 5 gün geçti 16 mm olmuş. belim de ağrıyor zaten. dr. beklemeye aldı. kendi kendine düşmesini bekleyecekmiş. haftaya gel dedi. duruma göre bakacağız. şu an müdahale etmek istemiyorum dedi. benim psikolojimin buna elverişli olmadığını söyledi. bakalım hayırlısı.
slm kızlarr. ben yaklaşık 2 haftadır korunmayı bıraktm yani olası yumurtlama tarihinden 2 ya da 3 gün sonra yani ctesi gününden beri karnım da sürekli ağrı varr üzülüyorum acaba ters bişey mi var diye daha adetime 8 gün var gitsem de doktora şu an bişey anlaşılmaz .ağrım karnımın her tarafına yayılmış şekilde ama çok şiddetli olmasa da sürekli ağrım var. kızlar bu yine ters bişeye mi işaret?
canım kasıklarda ağrı bende de var.ne yapcam bilmiyorum...zaten adette olamıyorum.bir damla akıntı ile geliyor o kadar.şiştimde şiştim.kendimi afedersinizde böyle öküz gibi hissediyorum şişkinlikten.hatta ilk defa geçen gün ilşkiden sonra kan geldi.o da korkuttu beni.az bişeydi lekelkenme gibi ama acaba hamile mi kaldımda zarar mı verdim diye.bakalım Allahtan hayırlısı.ilk bebeğimde korunmayı kesdim hemen hamile kaldım.bunda ağustostan beridir korunmuyorum ama tık yok.Bakalım Rabbim sağlıkla sağlıklıca,sağ salim ne zaman sağlıklı ve hayırlı evlat veya evlatlar nasip edecek...
inan çok üzüldüm .ne diyeceğimi bilemiyorum senay.canım hakkında ne hayırlıysa rabbim onu nasip etsin inşallah allah yardımcın olsun .dert verip derman aratmasın.son acın olur inşallah ve bu acını unujtturmaz.Allahım evlatla hastalıkla sınamasın...
canım kasıklarda ağrı bende de var.ne yapcam bilmiyorum...zaten adette olamıyorum.bir damla akıntı ile geliyor o kadar.şiştimde şiştim.kendimi afedersinizde böyle öküz gibi hissediyorum şişkinlikten.hatta ilk defa geçen gün ilşkiden sonra kan geldi.o da korkuttu beni.az bişeydi lekelkenme gibi ama acaba hamile mi kaldımda zarar mı verdim diye.bakalım Allahtan hayırlısı.ilk bebeğimde korunmayı kesdim hemen hamile kaldım.bunda ağustostan beridir korunmuyorum ama tık yok.Bakalım Rabbim sağlıkla sağlıklıca,sağ salim ne zaman sağlıklı ve hayırlı evlat veya evlatlar nasip edecek...
amin canım. herbirimizin farklı farklı sorunları var olmadı bi bhcg baktırırsın emin olmak için. canım bilgin var mı bhcg adetten en erken kaç gün önce çıkar kaçgündür karnım ağrıyo sürekli bide korktum adete 8 gün var ne zaman yapsam acabaa sırf içim rahat etsn diyee
canım benadetime 1 hafta kala test ile ögrenmiştim üstelik sadece 1 haftalık bi gebelikti bi dene test inş bekledigin sonuç olur
herkese merhaba. umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim malesef. dr. dan geliyorum. kesenin gelişimi durmuş. bugün 19-20 mm olması ve kalp atışının duyulması gerekiyodu. ama yok. kse perşembe 15 mm idi. aradan 5 gün geçti 16 mm olmuş. belim de ağrıyor zaten. dr. beklemeye aldı. kendi kendine düşmesini bekleyecekmiş. haftaya gel dedi. duruma göre bakacağız. şu an müdahale etmek istemiyorum dedi. benim psikolojimin buna elverişli olmadığını söyledi. bakalım hayırlısı.
döndüm kızlar çok şükür herşey yolunda. doppler ile ölçüm yaptı bi sürü herşey iyi dedi. nst ye yine girmedik.doktoruma kalsa bayramdan sonra gel dedi ama ben bayramdan önce gelicem ne olur olmaz dedim :) çıkınca mutlu olmalıydım garip bir şekilde huzursuzdum. sanırım sona yaklaştıkça korkuyorum kızlar. dualarınız için sağolun. allahım hepimize sağlıkla nasip etsin...
amin canım. herbirimizin farklı farklı sorunları var olmadı bi bhcg baktırırsın emin olmak için. canım bilgin var mı bhcg adetten en erken kaç gün önce çıkar kaçgündür karnım ağrıyo sürekli bide korktum adete 8 gün var ne zaman yapsam acabaa sırf içim rahat etsn diyee
kızlar herkese merhabaaaa
net olmadıgın ıcın gıremedım uzun zamandır umarım herkes coook ıyıdır opüyoruz sizleri
sagol canım ya allah razı olsun üşümerkten eklem agrısı ve kalpte agrı ve çarpıntı olrmu aramızda üşütünde çarpıntı yaşayan varmı
canım hakkında ne hayırlıysa rabbim onu nasip etsin işşallah allah yardımcın olsun inan çok üzüldümben inanıyorumki günün birinde yavrlarımızı kcagımızı alıcez işşallah
kızlar herkese merhabaaaa
net olmadıgın ıcın gıremedım uzun zamandır umarım herkes coook ıyıdır opüyoruz sizleri
bebeğimin kalbi atmadığı için cmt günü gebeliğim sonlandırıldı kürtaj oldum. şu anda bir haftalık raporluyum ve dinlenmekteyim. ilk gebeliğim kimyasaldı bunda da kalp atışı yoktu ve gelişimi iyi gitmedi bebeğn. yeniden denemeden gerekli testleri yaptırmak istiyorum ve hazır evdeyken bu hafta içi doktor randevusu alsam mı diye düşünüyorum. normalde özel hastanede çalışan bir doktora gidiyorum ama bu testleri devlet hastanesinde yaptırabilirim. acaba erken mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?