- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
allaha sukurler olsun ıyız canım acemılık cok olunca sıkıntılarımız oluyor tabı.ıyı olmnıza sevındım maasallah doguma da az kalmıs nasıl heyecanlı oluyor ınsan vakıt yaklastıkca ama bıryandanda gunler gecmez sana hemen saglıkla kavussam dıyosundur yavruma.allah kolaylıkla saglıkla kavustrsun canım miniğineiyiyim canım ufaklık nasıl bizlerin yerinede kokla o mis kokuyu
gulsuncuğum bizler iyiyiz de sen nasılsın?? ufaklık nasıl :) büyümüştür şimdi onu öp kokla benim için totoşundan ısırıver :))
allaha sukurler olsun ıyız canım acemılık cok olunca sıkıntılarımız oluyor tabı.ıyı olmnıza sevındım maasallah doguma da az kalmıs nasıl heyecanlı oluyor ınsan vakıt yaklastıkca ama bıryandanda gunler gecmez sana hemen saglıkla kavussam dıyosundur yavruma.allah kolaylıkla saglıkla kavustrsun canım miniğine
sızlerle daha ıyıyım canım maasallah herzaman ıyı olun cemocanımufaklık hakkaten buyuyor hergun bırseyler yapıyor ogrenıyor sankı yada bıze oyle gelıyor her hareketı cok tatlı olaganustu bıseymıs gıbı gelıyo anne babaya rabbım sızlerıde kavustursun ınsallah
bebeğimin kalbi atmadığı için cmt günü gebeliğim sonlandırıldı kürtaj oldum. şu anda bir haftalık raporluyum ve dinlenmekteyim. ilk gebeliğim kimyasaldı bunda da kalp atışı yoktu ve gelişimi iyi gitmedi bebeğn. yeniden denemeden gerekli testleri yaptırmak istiyorum ve hazır evdeyken bu hafta içi doktor randevusu alsam mı diye düşünüyorum. normalde özel hastanede çalışan bir doktora gidiyorum ama bu testleri devlet hastanesinde yaptırabilirim. acaba erken mi olur?
herkese merhaba. umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim malesef. dr. dan geliyorum. kesenin gelişimi durmuş. bugün 19-20 mm olması ve kalp atışının duyulması gerekiyodu. ama yok. kse perşembe 15 mm idi. aradan 5 gün geçti 16 mm olmuş. belim de ağrıyor zaten. dr. beklemeye aldı. kendi kendine düşmesini bekleyecekmiş. haftaya gel dedi. duruma göre bakacağız. şu an müdahale etmek istemiyorum dedi. benim psikolojimin buna elverişli olmadığını söyledi. bakalım hayırlısı.
herkese merhaba. umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim malesef. dr. dan geliyorum. kesenin gelişimi durmuş. bugün 19-20 mm olması ve kalp atışının duyulması gerekiyodu. ama yok. kse perşembe 15 mm idi. aradan 5 gün geçti 16 mm olmuş. belim de ağrıyor zaten. dr. beklemeye aldı. kendi kendine düşmesini bekleyecekmiş. haftaya gel dedi. duruma göre bakacağız. şu an müdahale etmek istemiyorum dedi. benim psikolojimin buna elverişli olmadığını söyledi. bakalım hayırlısı.
canıımm ne diyosunya kıyama sana çok geçmiş olsun geçsin bidahada olmasın böyle inşallah. Allaha sığın duaet olurmu.
bebeğimin kalbi atmadığı için cmt günü gebeliğim sonlandırıldı kürtaj oldum. şu anda bir haftalık raporluyum ve dinlenmekteyim. ilk gebeliğim kimyasaldı bunda da kalp atışı yoktu ve gelişimi iyi gitmedi bebeğn. yeniden denemeden gerekli testleri yaptırmak istiyorum ve hazır evdeyken bu hafta içi doktor randevusu alsam mı diye düşünüyorum. normalde özel hastanede çalışan bir doktora gidiyorum ama bu testleri devlet hastanesinde yaptırabilirim. acaba erken mi olur?
gözünaydın canım yalnız senin doktorda kontrol süresini baya uzatmış benim artık haftaya düştü:)sona yaklaştıça gerçekten beni de bi korku aldı sürekli ağlayasım geliyor herşeye bide insanların yok iğneyi neden kesmiyosun yok halenmi aspirin kullanıyosun kanamanı durduramayacaklar demelerinden de sıkıldım herkes başıma doktor oldu sankirabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah doğum şeklin bellimi boyu kilosu nasılmış bebişin
kızlar herkese merhabaaaa
net olmadıgın ıcın gıremedım uzun zamandır umarım herkes coook ıyıdır opüyoruz sizleri
kızlar mutlu ,hayırlı ve sağlıklı bir gün olsun hepimiz için
gecmıs olsun canım benım doktorum kurtajtan 40 gun sonra reglı ol bıtsın yaptır demıstı
günaydın kuzum nasılsın bakalım
canım ben 5-6 gün önce yaptırıyodum çıkıyordu ama yumurtlama tarihin önemli erken mi geçmi
canım ne desem boş biliyorum allahım dayanma gücünü versin. ben 1 kere yaşadım o acıyı hala yüreğim sızlıyor. senin için hangisi hayırlıysa o olsun . umarım bir an önce toparlar yeni umutla başlarsın ...
canım, sorma doktor yüzünden gerildim belkide o gün. gerçi herşey yolunda diye bayramdan sonra gel dedi. ama son zamanlarda herkes zaten 2 haftada bir gidiyor. neyse gidicem nitekim 2 hafta sonra. iğne ve aspirin konusunda hiçbirşey söylemedi benim doktorum hala kullanıyorum bende. boşver sen o doktor kesilenleri. o konularda hiç korkum yok, tek korkum bebeğimi sağ salim kucağıma alabilmek. doğum şeklim sezeryan olarak kesinleşti gibi, çünkü göbek kordonunu boynuna dolamış bu sıpa. buna rağmen normal doğum yapanlar var ama bebek sıkıntıya girerse sezeryana dönüyormuş. ben bunları göze alamam zaten. olurum paşa paşa sezerayanımı bebişm iyi olsunda. sezeryanda olsa doktorum sonuna kadar bekleyecek gibi gözüküyor.kız bebek olsa şimdi bile alırız sıkıntı olmaz ama erkeklerin akciğeri geç gelişiyormuş. 8 kasım gibi olabilir dedi ama o da kesin değil. benim tosun 2500 gr olmuş boyunu söylemiyor uzun zamandır zaten. senin oğluşun nasıl kilosu,boyu kesin mi doğum tarihin güzelim ...
canımcım hoşgeldin. iyiyiz çok şükür sabırsızlıkla bekliyoruz artık . günler geçmek bilmiyor. bir kere daha sabrına hayran oldum bu durumda normal doğumu bekleyebildin ya tebrik ederim :):):)
iyiyim canım çok şükür. doğum iznindeyim evde zaman geçiriyorum. tabi böyle olunca zamanda geçmiyor. :) sen nasılsın anneciğin nasıl ...
günaydın kızlar bu ay korunmayı bıraktım yumurtlama tarihinden yaklaşık 3 gün sonra yani 4 gündür karnım ağrıyo ve bu ağrım hiç çıkmadı karnımdan. çok şiddetli değil ama hep var korkuyorum acaba ters giden bişey mi var diye adetime 7 gün kaldı doktora gitsem bişey anlaşılırmı ya da bhcg yapsam sağlıklı bi sonuç elde edermiyim. kızlaar cevap verin eğer gebelik oluştuysa da hemen bu kadar yani yumurtlamadan hemen sonra belirti verir mi kii(oluştuysa da kesin sağlıklı bi gebelik değildir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?