Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyiyim canım ufaklık nasıl bizlerin yerinede kokla o mis kokuyu
allaha sukurler olsun ıyız canım acemılık cok olunca sıkıntılarımız oluyor tabı.ıyı olmnıza sevındım maasallah doguma da az kalmıs nasıl heyecanlı oluyor ınsan vakıt yaklastıkca ama bıryandanda gunler gecmez sana hemen saglıkla kavussam dıyosundur yavruma.allah kolaylıkla saglıkla kavustrsun canım miniğine
gulsuncuğum bizler iyiyiz de sen nasılsın?? ufaklık nasıl :) büyümüştür şimdi onu öp kokla benim için totoşundan ısırıver :))

sızlerle daha ıyıyım canım maasallah herzaman ıyı olun cemocanımufaklık hakkaten buyuyor hergun bırseyler yapıyor ogrenıyor sankı yada bıze oyle gelıyor her hareketı cok tatlı olaganustu bıseymıs gıbı gelıyo anne babaya rabbım sızlerıde kavustursun ınsallah

ayyy gülsün yaaa dünyaya gelen büyüyor be canım..tabiki hergün yeni şeyler öğreniyordur...ayy ben onu yerim yerim yaa :)) ay inşallah bizlerde senin gibi kavuşuruz yavrularımıza..gülsüüünnn dua et canım yaa olur mu ?

yok canım ne erkeni bunun kürtajla alakası yok.bunun kan değerinden bakacalar.git baktır canım...

Canım benim Rabbim sabırlarının mükafatını sana fazlasıyla versin inşallah....Kalbine huzur versin....

canım üzülme herşey ALLAH TAN elımizden hiç birşey gelmıyor vardır bundada bır hayır daha buyuk olsa kalp atışlarını duyup hareketlerını hıssesdıpte bısey olsaydı ozaman daha zor olurdu ben kendımı hep öyle avuttum ben de yasadım aynı senın yasadıgını kesem çok yavas buyudu kurtaj oldum bende rabbım bıdaha yaşatmasın bıran evvel raabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat verır inş.bu uzuntunu unutturur....

canıımm ne diyosunya kıyama sana çok geçmiş olsun geçsin bidahada olmasın böyle inşallah. Allaha sığın duaet olurmu.

canım ınsallah ıyıdır canımmmm canım korkutmak ıstemem ama benımde kese olmustu kalp atısı yoktu ve kese bozuldu kendı kendıne ıcıne cekıldı 7 haftada ydı ben de bekledım ama dusmedı kurtaj oldum ben aspırın kullanmıstım sadece bılınmıyordu test yaptırmamıstım kan pırt ıcın acaba az mı geldı ıgnen falan aklıma gecırdıgım olayı yazmak ıstedım canım ınasallah senınledır bebsın yarabbbım duy ne olur sesımızı bızıde anne yap tez zamanda

Senay.... canim belki toparlar kese kendini, hatirladigim kadariyla Gec dollenme olmustu sende degilmi.. Biraz. Beklesin belki toparlanir diycem ama simdi ne soylesem bos.

Igne kullanmana ragmen bu sekilde mi oldu?

Her kayip buyuk bir Aci oluyorrr.. Allahim beterinden korusun..
Daha buyuk acilar olmasin. Ama yinede her bi kayip yuregimize evimize inen bi ates.. Buna ragmen cabucak toparlanip gayret etmek lazim.. Ne diyebilirimki... aklima .son kaybim geldi, ama Bak bi sekilde kendimizi iyilestirmekden baska care yok...

Doktorun Kim? Istanbul da misin?

Daha uzman doktorlar bulmakda fayda var belkide.. Bu kadar igneye ragmen..?

gecmıs olsun canım benım doktorum kurtajtan 40 gun sonra reglı ol bıtsın yaptır demıstı

canım ne desem boş biliyorum allahım dayanma gücünü versin. ben 1 kere yaşadım o acıyı hala yüreğim sızlıyor. senin için hangisi hayırlıysa o olsun . umarım bir an önce toparlar yeni umutla başlarsın ...

canım, sorma doktor yüzünden gerildim belkide o gün. gerçi herşey yolunda diye bayramdan sonra gel dedi. ama son zamanlarda herkes zaten 2 haftada bir gidiyor. neyse gidicem nitekim 2 hafta sonra. iğne ve aspirin konusunda hiçbirşey söylemedi benim doktorum hala kullanıyorum bende. boşver sen o doktor kesilenleri. o konularda hiç korkum yok, tek korkum bebeğimi sağ salim kucağıma alabilmek. doğum şeklim sezeryan olarak kesinleşti gibi, çünkü göbek kordonunu boynuna dolamış bu sıpa. buna rağmen normal doğum yapanlar var ama bebek sıkıntıya girerse sezeryana dönüyormuş. ben bunları göze alamam zaten. olurum paşa paşa sezerayanımı bebişm iyi olsunda. sezeryanda olsa doktorum sonuna kadar bekleyecek gibi gözüküyor.kız bebek olsa şimdi bile alırız sıkıntı olmaz ama erkeklerin akciğeri geç gelişiyormuş. 8 kasım gibi olabilir dedi ama o da kesin değil. benim tosun 2500 gr olmuş boyunu söylemiyor uzun zamandır zaten. senin oğluşun nasıl kilosu,boyu kesin mi doğum tarihin güzelim ...

kızlar herkese merhabaaaa
net olmadıgın ıcın gıremedım uzun zamandır umarım herkes coook ıyıdır opüyoruz sizleri

canımcım hoşgeldin. iyiyiz çok şükür sabırsızlıkla bekliyoruz artık . günler geçmek bilmiyor. bir kere daha sabrına hayran oldum bu durumda normal doğumu bekleyebildin ya tebrik ederim :):):)

gecmıs olsun canım benım doktorum kurtajtan 40 gun sonra reglı ol bıtsın yaptır demıstı

benim de doktorum aynı şeyi söylemişti düşük olduğu gün git 40 günün biterse kan pıhtılaşması testlerini yaptır dedi ben de regl den sonra 40 günüm bitince test yaptırdım

günaydın kızlar bu ay korunmayı bıraktım yumurtlama tarihinden yaklaşık 3 gün sonra yani 4 gündür karnım ağrıyo ve bu ağrım hiç çıkmadı karnımdan. çok şiddetli değil ama hep var korkuyorum acaba ters giden bişey mi var diye adetime 7 gün kaldı doktora gitsem bişey anlaşılırmı ya da bhcg yapsam sağlıklı bi sonuç elde edermiyim. kızlaar cevap verin eğer gebelik oluştuysa da hemen bu kadar yani yumurtlamadan hemen sonra belirti verir mi kii(oluştuysa da kesin sağlıklı bi gebelik değildir)

canım ben 5-6 gün önce yaptırıyodum çıkıyordu ama yumurtlama tarihin önemli erken mi geçmi

canım adetlerim düzenli old için herhalde 13. 14. günde yumurtlamam oluyodur. 7 günüm var adete sağlıklı bi sonuç için biraz daha mı beklesem. karın ağrım old. için korkuyorum yine sağlıksız bi gebelik mi diye

hosbuldum canımm ewet ogunler hıc gecmıyordu banada ama cok tatlı gunlermıs sımdı daha ıyı anlıyorum sen de tadını cıkarnormal dogum konusunda doktoruma cok guvendım gebelıgıın basından berı benı hıc yanıltmadı uyguladıgı tedavılerle yaptıgı acıklamalarla guven verdı sagolsun oyuzden bekledom cok sukur oglusuma kavustum sımdı yanımda mıkırdanıp duruyo benımle ılgılen dıyo kucuk bey.allah sızlerı de saglıcakla kavustursun sonra bizi habersız bırakmayın sakın merak ederız

iyiyim canım çok şükür. doğum iznindeyim evde zaman geçiriyorum. tabi böyle olunca zamanda geçmiyor. :) sen nasılsın anneciğin nasıl ...

oohhh dinlen bol,bol tadını çıkar,senin bebiş geldiğinde çok ararsın bu günlerini...

bende nasıl olayım kuzum pek değişen bişey yok,annemde aynı ama şükürler olsun tabiki...

canım belki bu ay geç yumurtlamışsındır bazen bu ağrılar olabiliyor,birde üşütmemeye dikkat et...emin olmak için de bir kaç gün daha bekle sonra baktırırsın kanda..inşaallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…