Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

BKALE iyiyim arkadaşım daha öncede sölemiştimya adetimden 3 gün önce hafif bi lekelenme oldu bitti bu güne kadar bekledim acaba adet falan olurmu diye olmadı biraz hamilelik belirtileri var sabahları bulantı baş dönmesi gibi birazcık umutluyum ama .... yarın test yapıcam daha fazla sabredemiyorum işallah sonuç pozitiftir sonucu alır almaz hemen yazarım hem çok heyecanlıyım hemde biraz korkuyorum bu 5. ci gebeliğim olacak yüce rabbim hayırlısını versin....:Saruboceq:sen nasılsın bebişin nasıl bir prensesimiz daha olacakmış çok sevindim hihoyyytişallah sağsalim bebeğine kavuşacaksın allah hepimizin yardımcısı olsun çok öpüyorum prensesimize iyi bakkaydirigubbakcemile5

merhaba esraa, hamileliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım.
clexane da da bir kutuda iki iğne var, bir kutu iki günlük yani..

marguerite, ne güzel oğluşlar çoğalıyoalkisalkisalkis..eee damat sayısı arttıkça seçim yapmak zorlaşacak tabiiCADIARZU...ay yok anacım:1no2: nasıl kavuştuk biz o kızçeleri bulana kadar ne badirelerden geçtik...yok yok vermem ben kızımıklava: zordur almak bizden kızılülülülülülü

şaka bi yana iyi olmana herşeyin yolunda olmasına sevindim...a.s.

inşallah hamilesindir canım......ayyy ne duruyon bacım bir an önce test yaptırsana

papatyam, iyi olmana sevindim canım, küçük sıkıntılarda zamanla geçicek, bende hamburger sucuk vs. istiyodum hep yani aslında gebeyken yenilmemesi gereken şeyleri yemek istiyordum, deli gibi pizza istiyordu canım zamanla geçiyo ama...azar azar ye napalım bişey olmaz o kadarcıktan ama iyi pişmiş olsun yediklerin...
12. haftada lütfü hoca söyler belki cinsiyetinide bebişin...tabi sağlıklı olsunda sorun değil cinsiyet.bizde kız istemiştik çok, eşim benden daha takıntılıydı kız konusunda, genelde erkekler erkek ister ama benimki kız olsun istemişti hep, rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla inşallah...
öptüm canım.

Çok teşekkürler Papatyasüreyya :)

ınşallah dediğin gibi, bir ay daha geçsin ve sonra da darısı başıma:)

Sen de kendine çok dikkat et, canının istediklerinden azar azar ye bence, çok da aklın kalmasın :)

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, görüşmek üzere.

cok sagol canim valla ne yedim en cok tatli yedim cunku tatlya cok aserdim ozellikle yas pasta onun disinda sutumu hic aksatmadim bu arada sut icemeyenlere nacizane tavsiyem bende sevmem ama gece uyanip uykunun arasinda su niyetine buyuk bir bardak ictim yoksa bende cok sevmiyorum sutu baska carem yoktu aslinda cokda kilo almadim galiba toplam 14 kilo onceki gebeligimde 19 kilo almistim bebegimde 3300 gram dogmustu
senin testinde guzel cikmis cok sevindim canim darisi diger testlerin basina insallah sen ne kadarlik oldun kac kilo aldin canim opuyorum seni bebisi allaha emanet olun a.s.

cok sagol sencim evet ogluslar cogaliyor biz resimlerini koyariz siz seciminizi yaparsiniz yani :dance: evet cok sukur hersey yolunda gozukuyor ama ben kucagima alip herseyin yerinde oldugunu doktorlarinda tamam dediginde anca mutlu ve emin olabilirim bilmiyorum korkularim hic bitmeyecek anliyacagin bakalim hersey allahtan hayirlisi diyelim senide kizceyide cok opuyorum allaha emanet olun :1hug:

canım bende ööleydim.kucağıma alana kadar ben anne oluyorum/oldum diyemem dedim hep gözün aydın diyenlere..maalesef bizimde bööle gecio 9 ayımız.her kötünün içinde bi iyi vardır ya.işte asıl güzeeliği kucana alınca baslıo..o 9 ay boyunca yasadıın butun kötülükler bi kenara cekilio ve mutluluğuna uzaktan bakıo :1closedeyes: hayırlısıyla tüm hamişlerim bi kucana alsaydı :Saruboceq:

merhaba ben bugün sonuçlarımı aldım doktor henüz görmedi ama bende kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum.mthfr homozigot mutasyon diyor test sonucunda

arkadaşlar ben 2 düşük yaptım ve tedaviye başlandı bugün test sonuçlarından birini aldım ama henüz doktoruma gösteremedim MTHFR C677T HOMOZıGOT MUTASYON yazıyodu bende pıhtılaşmadan şüpheleniyorum aynı durumda olan arkadaşlar lütfen yazsın

merhaba esraa, hamileliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım.
clexane da da bir kutuda iki iğne var, bir kutu iki günlük yani..

sağolun kızlar teşekkürler inşallah devam eder pazartesi gidicem tekrar inşallah keseyi görücez
Allah herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşallah

sağolun kızlar teşekkürler inşallah devam eder pazartesi gidicem tekrar inşallah keseyi görücez
Allah herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşallah

canım allah tamamına erdirsin öncelikle..
yalnız pek anlayamadım iki tane felan diyorsunuz:uhm:
bende clexane 0,4 lük kullanıyorum bir kutuda 10 tane iğne var sizler iki tane felan diyince şaşırdım anlamadım yada ben yanlış anladım

meryemcim tebrik ederim oğlunu allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
fundacım benim bebişim de kız teyzesi.

bkalecim çok sevindim demek seninde belli oldu benimki belli değil bakalı cuma üçlü test için gideceğim inşallah o zaman belli olur aslında cinsiyeti hiç kafama takmıyorum sağlıklı olsun benim için herşeyden önemli ama oğlum kızım diye sevmek daha güzel olurdu galiba canım küçük prensesimizi ve seni öpüyorum allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsina.s.

meryemcim tebrik ederim oğlunu allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
fundacım benim bebişim de kız teyzesi.

saol canım hepimzi saplıcakla kucaklarımıza alırız inşallah
seninkide kız haa allah bağışlasın canım,kızları olanları yazıyorum listeye :jeyyar:

papatyacığım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için beni çok mutlu ettin inan içtenliğin için tekrar teşekkür ederim

bizim yaramazın cinsiyeti belli değil teyzesi en son rahimde kanama vardı sorunlar nedeniyle cinsiyetini sormak aklıma bile gelmedi bakalım cuma üçlü test için gideceğim belki gösterir kendini belki annesi gibi utangaçtır göstermez ama herşeyden önce sağlıklı olması benim için daha önemli ama kız olmasını isterdim söyle anne kız birlikte giyinir süslenir gezerdik ama erkekte olursa gezerken oda annesini korurdu bakalım hayırlısı

yeme meselesine gelince benim bütün alışkanlılarım değişti tatlı severdim tatlıyı o kadar aramıyorum daha çok ekşi yemeklerle aram yok hamur işi pizza yemek istiyorum ama kendimi engelliyorum tavuktan köfteden tiksindim sütü içemiyordum biraz zorladım kendimi artık içmeye çalışıyorum meyveyi çok seviyorum

ikinizide çok öpüyorum allaha emanet olun

canım yaa inşallah hamilesindir güzel ve müjdeli haberler vermen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…