BKALE iyiyim arkadaşım daha öncede sölemiştimya adetimden 3 gün önce hafif bi lekelenme oldu bitti bu güne kadar bekledim acaba adet falan olurmu diye olmadı biraz hamilelik belirtileri var sabahları bulantı baş dönmesi gibi birazcık umutluyum ama .... yarın test yapıcam daha fazla sabredemiyorum işallah sonuç pozitiftir sonucu alır almaz hemen yazarım hem çok heyecanlıyım hemde biraz korkuyorum bu 5. ci gebeliğim olacak yüce rabbim hayırlısını versin....:Saruboceq:sen nasılsın bebişin nasıl bir prensesimiz daha olacakmış çok sevindim hihoyyytişallah sağsalim bebeğine kavuşacaksın allah hepimizin yardımcısı olsun çok öpüyorum prensesimize iyi bakkaydirigubbakcemile5
marguerite herşeyin yolunda olmasına sevindim az kalmış doğuma sağ sağlim bebişini kucağına alırsın inşallah. bişey soracam canım maşallah bebeğin durumu gayet iyi ne yedin ne içtin toplamda kaç kilo aldın en çok beslenmende nelere dikkat ettin bize biraz bunlardan bahsedebilir misin?
bu arada kızlar bugün bebişimin ikili tarama sonucu çıktı çok şükür herşey normalmiş darısı 3 lü taramaya. öpüldünüz kızlar :))
marguerite, ne güzel oğluşlar çoğalıyoalkisalkisalkis..eee damat sayısı arttıkça seçim yapmak zorlaşacak tabiiCADIARZU...ay yok anacım:1no2: nasıl kavuştuk biz o kızçeleri bulana kadar ne badirelerden geçtik...yok yok vermem ben kızımıklava: zordur almak bizden kızılülülülülülü
şaka bi yana iyi olmana herşeyin yolunda olmasına sevindim...a.s.
cok sagol sencim evet ogluslar cogaliyor biz resimlerini koyariz siz seciminizi yaparsiniz yani :dance: evet cok sukur hersey yolunda gozukuyor ama ben kucagima alip herseyin yerinde oldugunu doktorlarinda tamam dediginde anca mutlu ve emin olabilirim bilmiyorum korkularim hic bitmeyecek anliyacagin bakalim hersey allahtan hayirlisi diyelim senide kizceyide cok opuyorum allaha emanet olun :1hug:
merhaba esraa, hamileliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım.
clexane da da bir kutuda iki iğne var, bir kutu iki günlük yani..
Canım , öncelikle hamileliğin hayırlı olsun...İnşallah sağlıcakla devam eder..Cleaxan ı bilmiyorum ama ben fraksiparin kullanıyorum...Bir kutuda iki iğne var...Daha önce 0,3 lük kullanmıştım , onda da bi kutuda iki tane vardı...Şimdi 0,6 lık kullanıyorum , kutuda iki iğne var , her biri 0,6 lık ...Günde bir iğne uyguluyorum ben...Yardımcı olamadım ama cleaxene kullanmadığım için bilemiyorum .. Muhtemelen bi kutuda iki iğne vardır ...
sağolun kızlar teşekkürler inşallah devam eder pazartesi gidicem tekrar inşallah keseyi görücez
Allah herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşallah
meryemcim tebrik ederim oğlunu allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
fundacım benim bebişim de kız teyzesi.
meryemcim tebrik ederim oğlunu allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
fundacım benim bebişim de kız teyzesi.
ya arkadaşlar 3 gün geciktim test mest yapmak istemiyorum ne yapsam
Merhaba fundacım , iyiyim çok teşekkür ederim...Çok tatlı dilli , çok şeker bi insansın , çok moral veriyorsun bana...Yazdığın zaman çok seviniyorum...
Canım , iyi gidiyor sanırım çok şükür...Aşerme mi desem yemek alışkanlıklarım değişti mi desem , bi garip olmuş durumdayım...Valla etrafımda aşerdiğini söyleyen hamilelerin içten içe abarttıklarını , biraz hamile şımarıklığı olduğunu düşünürdüm..Öyle değilmiş meğerse...Benim canım sürekli hamburger , pizza , kısır , tost filan istiyor...Tavuk , balık , sarımsak hiç yiyemiyorum...( Normalde yerdim ) Aç kaldığım zaman bulantı oluyor , içim fenalaşıyor..Kokulara çok hassasım , temiz olduğu halde , kokacak bişey olmadığı halde buzdolabı kokuyormuş gibi geliyor...Yani böyle işte....Ama gene de çok şükür diyorum...Eşimin kuzeninin çok kötü bulantıları oldu , ilk üç ayda 7 kilo verdi , sürekli serum alıyordu ..Şimdi 5. ayında , yeni yeni bişeyler yiyebiliyor..Allaha şükür diyorum canım , bende fazla bulantı yok , iştahla bişeyler yiyebiliyorum ben...
Canım ikili test için Lütfü beye gidicem...İkili testte doktorun tecrübesi , yorumu , ultrasonu çok önemliymiş...Milimetrik yanlış ölçüm hatalı yoruma neden oluyormuş ...Aslında burda da yaptırabilirdim ama , Lütfü bey bi rahimdeki kan akışını kontrol etsin istiyorum...Bizim durumumuzda çok hastası var ya , tecrübeli bi hekim ..İğnenin dozu konusunda içim rahat olsun istiyorum...12. haftada gitmeyi düşünüyorum canım...
Fundacım , senin miniğin cinsiyeti belli olmuş muydu canım ? Hamile arkadaşlarım , cinsiyetini öğrendikten sonra herşey daha gerçek geliyor , daha kolay bağ kuruyorsun , kızım , oğlum diye sevebiliyorsun diyorlar....Ben de merak ediyorum cinsiyetini ...Ben ve eşim kızımız olsun istiyoruz ama Allahtan hayırlısı , hiç farketmez ...Sağlıcakla kucağımıza alalım da başka birşey istemeyiz...
Benden haberler böyle fundacım , sen de kendine çok iyi bak...Bebeğin ve sen Allaha emanet olun...Öpüyorum , çok sevgiler...
BKALE iyiyim arkadaşım daha öncede sölemiştimya adetimden 3 gün önce hafif bi lekelenme oldu bitti bu güne kadar bekledim acaba adet falan olurmu diye olmadı biraz hamilelik belirtileri var sabahları bulantı baş dönmesi gibi birazcık umutluyum ama .... yarın test yapıcam daha fazla sabredemiyorum işallah sonuç pozitiftir sonucu alır almaz hemen yazarım hem çok heyecanlıyım hemde biraz korkuyorum bu 5. ci gebeliğim olacak yüce rabbim hayırlısını versin....:Saruboceq:sen nasılsın bebişin nasıl bir prensesimiz daha olacakmış çok sevindim hihoyyytişallah sağsalim bebeğine kavuşacaksın allah hepimizin yardımcısı olsun çok öpüyorum prensesimize iyi bakkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?