hay allah yaaa bu sitede bi problem var ama ne çözemedim:1no2:sinirlerim zıpladı vallahi bi türlü giremiyom giriom alıntı yapamıyom ay delircem ya meryemcim canım çok sevindim oğluşun olacağına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kızlar bu arada iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler aslında çok belirtim yok ama ben hiç bir hamileleiğimde aşırı belirtiler yaşamadım yanlız bakarmısınız hiç bir hamileliğimde gayet tecrübeli olaraktan :roflol:3 kez kaldım ama hiçbirinde diyim barii aslında yarın yaptırabilrim testi ama ben cumayı beklemek istiyorum 14 gün olucak cuma yarın 12 gün kanda kesin çıkarda bekliyelim görelim olcağı varsa zaten olur hem iğnemide vuruluyom korkmama gerenk yok ay nedense çookk rahatım bu kez vrabbim sonumu hayır etsin :Saruboceq:
marguerite şurda en fazla bir ayın kaldı mayıs sonu haziran başıydı sanırım inşallah herşey güzel olur canım allah acısız ağrısız bir doğum nasip eder küçük oğlunu kucağına aldığın zamanda mutlulukların en güzelini tadarsın o arada bizede dua etmeyi unutma canım artık sırasıyla geliriz peşinden topiğimiz küçük meleklerimizle şenlenecek ve diğer arkadaşlarada moral olacak kendine çok dikkat et allaha emanet ol sevgiler :1hug:
evet yaa marguerite canım benim inşallah bir solukta güzel sorunsuz sağlıklı bir doğum olur,darısıda bizlerin başına
Marguerite inşallah olay bir doğum olur, hemencecik alırsın kucağına bebişini:)
insallah canim allah herkese kolay sorunsuz bir dogum nasip eder umarim darisi senin basina ve diger arkadaslara insallah sevgilerle
merhabalar.çok teşekkürler .evet sık sık girmeye çalışıyordum.bazen kendimle ilgili şeyler de yazıyordum.allahın izniyle hiçbir problem olmadan doğdu bbişimiz.darısı bütün arkadaşlara:)))
Sevgili dinamis , bildiğim kadarıyla Faktör 5 lerde ve MTHFR de sorun olursa ciddi problem olduğu düşünülüyor , özellikle Faktör 5 ler etkiliymiş...Senin hem faktör 5 lerin , hem MTFHR normalmiş , çok güzel bence..Testte başka pıhtılaşma faktörlerine bakılmış onlarda mutasyonun çıkmış...Yalnız o faktörler ne kadar etkili , ne anlama geliyor bilmiyorum canım...İnşallah düşük doz tedaviyle bebeğine kavuşursun...İyi dileklerin için çok sağol...Topiği takip et , darısı da başına inşallah...ılgilendiğin için teşekkür ederim papatyasüreyya .
Sanırım ben de evham yapmayı bırakmalıyım artık.
Bir de bilginiz vardır diye düşünüyorum, birşey daha sorsam.
Burada okuyorum bazı arkadaşlar heterozigotum bazıları homozigotum diye yazmışla değerlerini. Ben test sonuçlarına bakıyorum hem heterozigot hem homozigot birsürü bişey yazıyor.
Benimse tek anladığım protein s, prıtein c nin normal, Faktör V leiden analizinin normal, protrombin gen mutasyonu normal, MTFHR gen mutasyonu normal ve başka normal yazanlarda var.
Ama işte heterozigot ya da homozigot diye yazanları anlamadım
Doktorum sadece bir değerimin sorunlu olduğunu söyledi. Ama buradaki bu homozigot ya da heterozigotum olayını çözemedim ben. Tam anlayamadım ama doktorun sorunlu dediği yerde yanlış anlamadıysam eğer o an şu ifade yazıyor: Mutant 1298AC heterozigot ve Mutant 1298CC Homozigot.
Zaten bir daha gittiğimde detaylı soracağım ama buradan da paylaşmak istedim.
Merhaba fundacım , iyiyim çok teşekkür ederim...Çok tatlı dilli , çok şeker bi insansın , çok moral veriyorsun bana...Yazdığın zaman çok seviniyorum...papatyacım sen nasılsın canım aşerme bulantın varmı ikili testin iki hafta sonra demiştin nerde yaptıracaksın lütfü hocamı yapacak canım herşeyin güzel gitmesine ve mutlu olmana çok seviniyorum inşallah hep böyle mutlu ve huzurlu olursun ufak tefek şeyleride fazla kafaya takmamak gerekiyor herşeye hazırlıklı olmalıyız herşeyi stres yaparsak küçük meleklerimizide üzeriz değilmi kendine çok iyi bak öpüyorum
Canım , öncelikle hamileliğin hayırlı olsun...ınşallah sağlıcakla devam eder..Cleaxan ı bilmiyorum ama ben fraksiparin kullanıyorum...Bir kutuda iki iğne var...Daha önce 0,3 lük kullanmıştım , onda da bi kutuda iki tane vardı...Şimdi 0,6 lık kullanıyorum , kutuda iki iğne var , her biri 0,6 lık ...Günde bir iğne uyguluyorum ben...Yardımcı olamadım ama cleaxene kullanmadığım için bilemiyorum .. Muhtemelen bi kutuda iki iğne vardır ...iyi akşamlar herkese 4 ay önce düşük yapmıştım ve bu ay hamile kaldım lekelenmem oldu ve doktorum progesteron verdi öncekinde coraspine vermişti buss efer cleaxene 0.4 veriyorum dedi 2 kutu kullanıma hazır falan yazıyor iğneyi istettik yarın getireceklerde bi kutuda 1 tanemi var yani ben 2 günmü vurulucam yada kaç tane var sitede aratttım en çok bu bölümde kullanan buldum bi kutuda kaç tane var bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?