Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maşallah oğluşuna marguerte kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah benim şu an için bir sorunum yok süt içmeye başladım günde 2 bardak bir kaşe yoğurt biraz peyniz gıdalarıma dikkat ediyorum bakalım seninki bayağı büyümüş sen nasıl beslendin canım bize biraz tiyo verirsen seviniriz. kocaman öpüyorum sizi Şeniz

essrraa gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah benim kutumdada iki tane var iki günlük yani günde bir tane vuruluyorum

ah ah celencim hic sorma o kadar zorki hele benim gibi kotu bir aci yasayan biri icin dahada zor tahmin edersin biz o gun dokuz kisi dogum ettik herkesin bebegi yanindayken benimkisi ambulansla dokuz eylule gidiyordu babasinin kucaginda gece 12 de anca gorebildim bebegimi bunlar unutulacak seyler degil omrum boyunca inan bitanem o yuzden gorene kadar evet cok cok zor benim icin dedigin gibi hayirlisiyla butun hamisler kucagina alsaydi herkes rahatlardi eminim sevgilerle cemremi ve seni cok opuyoruz :1hug:

sagol bitanem evet kocaman olduk ya ben yemek konusunda cokda dikkat etmiyorum fundacim ama ilk zamanlar caydan kirmizi etten sarmisaktan cok tiksindim ve yemedim ama bulantilar gecince herseyi yedim sadece meyveyi sevmem ama onuda zorlayarak yedim ihmal etmedim yani ama en cok doner pizza pide ve bulgur iceren herseyi cok yedim kisir icli kofte gibi (kizlar caniniz cekmesin sakin ) boyle yani birazda yapi meselesi canim ya ama sana tavsiyem kalsiyumu ihmal etme sakin biliyorsun igneler kemik erimesi yapiyormus ona gore ayrica herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim cinsiyetini sabirsizlikla bekliyoruz merak icinde ama once saglik tabiki opuyoruz seni

sagol bitanem evet kocaman olduk ya ben yemek konusunda cokda dikkat etmiyorum fundacim ama ilk zamanlar caydan kirmizi etten sarmisaktan cok tiksindim ve yemedim ama bulantilar gecince herseyi yedim sadece meyveyi sevmem ama onuda zorlayarak yedim ihmal etmedim yani ama en cok doner pizza pide ve bulgur iceren herseyi cok yedim kisir icli kofte gibi (kizlar caniniz cekmesin sakin ) boyle yani birazda yapi meselesi canim ya ama sana tavsiyem kalsiyumu ihmal etme sakin biliyorsun igneler kemik erimesi yapiyormus ona gore ayrica herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim cinsiyetini sabirsizlikla bekliyoruz merak icinde ama once saglik tabiki opuyoruz seni

merhaba arkadaşlar dün bebeğimizle hastaneden evimize nihayet döndük. herşey yolunda tombiş bir oğlumuz oldu darısı sitedeki tüm arkadaşlarımızın baaşına inşallah. bebeğimiz süt gelmeyince sarılık oldu.2 gün hastanede fazla kaldık.doğumumiyi geçti fakat doğum sonrası aşırı bir kanamam oldu kanamayı durdurucu 6 serum kullandım.çok şükür şuan iyiyiz. bu arada LÜTFÜ BEY doğumumu yaptıracaktı bir gün önce aradığımda ders vermeye gideceğini kendi ekibini görevlendirdiğni söyledi tabii ben şok yaşadım beni bu kadar bekletmesinin sebebi kendi ameliyat gününe denk getirip onun girmesiydi. ameliyat a yattığımda kendini göremedim beni üzen bize söz verip amelata gireceğini ama son gün kıvırması yani para istiyorsa verirdik hoca girince 1200 istiyorlar artı kendinede verirdik . moralim çok bozuldu. beni riske atmış hastaneye gittiğmde NST ye girdim DOĞUM SANCIM BAŞLAMIŞTI. bebeğin kalp atışlarıda zayıflamıştı. o gün hastaneye en son ben gelmeme rağmen beni apar topar ameliyata aldılar. neyse kafanızı şişirdim. çok şükür bebekle ikimiz neticede şuan iyiyiyz. iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.

alah analı babalı büyütsün inşallah umarım sağlıkla devam edersizniz. bu arada kaç kilo doğdu oğluşun. ve sen doğuma kadar kaç kilo almıştın.

sevgili mumamu cok sukur kavustun ogluna allah anali babali buyutsun insallah biraz aksilik yasamissin ama cok sukur sagliginiz yerinizde inan cok sevindim canim kac kilo dogdu oglusun merak ettim canim senide oglusunuda cok opuyoruz canim

canım benm şükür kucaanda ya bosver gerisini..allaha emanet olsun minik bebeğimiz.allahım acısını göstermesin..tekrar gözünüz aydın olsun

canım benim allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın bahtıda şansıda açık olsun aksilikler olmuş ama allaha şükür bebeğin ve sen iyisiniz inşallah bundan sonra hep güzel geçer adını ne koydun oğluşunun a.s.

çok sevindim çook..tebrikler ve allah analı babalı sağlıklı büyütsün..biraz üzücü bir durum yaşamışsın ve bence haklısın sonuna kadar 9 ay boyunca bizi takip eden bir doktorun ameliyatımıza girmemezi bencede hoş değil.. ama neyse sıkmayalım canımızı önemli olan şuanki durumun... bebeğinle mutlu mutlu zaman geçirmeni dilerim canım tekrar tebrikler

ya kizlar ben doppler cihazi aldim bebegi duymak icin.
13 haftalik hamileyim. ve kalp atisini duyamadim bunun belirli bi metodumu var.
yani ne bilim cok ugrastim ama yok bulamadim.
cok telaslanmiyorum aslinda cunku kendi kalp atimida duyamadim.
a daha kucuk mu.
kullananlar varsa cevap yazssin. ne olur

mumamu canım tebrikler Allah analı babalı büyütsün. güzel huzurlu sağlıklı bir ömrü olsun oğluşunun. haklısın insan güvenip doktor belirliyor ve onu doğumunda yanında istiyor. ama şükürler olsun oğlun yanında sen iyisin. genel anestezi ile mi yaptın doğumu. yazdıysan dikkatimden kaçmış kusura bakma. yaklaştıkça insan doğumu merak etmeye başlıyor gerçi daha var benim ama. tekrar tebrikler :)))

kızlar sonuyokla selvihanın sesi çıkmıyor ne yaptılar acaba sonuyok sonuçlarını alacaktı

canım yaa ben hiç bilmiyorum o cihazı ama çok evham yapma bence kendini strese sokarsın şimdi onunla cihazda bir sorun olsa sen kötü bişeymi var diye kendini üzersin bence rahat ol korkma hepimiz aslında çok kötü şeyler yaadık ve şuanki durumumuzda en ufak bişeyde bile yüreğimiz hopluyo bu yüzden rahat olmak lazım canım bence o aleti hani ara sıra kullan ama bağımlılık yapmasın dikkat et bence.. daha 13.haftadasın bak kaç ay var daha ,şimdiden kendini hırpalama derim canım.
allah hepimize sağlılı doğumlar nasip etsin sağlıcakla kucaklarımıza alalım

merak etme o sağlık ocaklarındaki doopler gibiyse benim 16.haftadan sonra duyabildiler kalp atımını :)

canım benimde sütle yoğurtla peynirle falan pek aram yoktur ama mecburen yemeye çalışıyorum sütü meyveli içiyorum yoğurdu cacık yapıyorum peyniri maydonoz tere roka dereotu ne bulursam ancak yeşillikle yiyebiliyorum. ben 14+4 haftalığım ve 4 kilo aldım galiba biraz hızlı gidiyorum çok korkuyorum çok kilo almaktan.delikafaduldenöptüm canım

Canım , ben o cihazdan almayı düşünüyordum ..Eşim sen çok takarsın , sürekli cihazla gezersin boşver dedi..Bir de biraz araştırdım , sonuçta ses dalgalarıyla çalıştığı için bebeği huzursuz ediyormuş..Forumda bi topikte yazmışlar , cihazı ne zaman kullansam bebeğim huzursuz oluyor , rahatsız olmuş gibi tekmeliyor filan demişler...O yüzden çok güvenli gelmedi bana...Bence sen de çok takma , duyamamış olman çok normal çünkü tam kalp atımı olan yere denk getirmek duyabilmek başlarda çok zor oluyormuş ( yorumlar öyleydi ) Celen siteteskop kullandığını söylemişti...Şu sıralar merak ettikçe ultrasona gir , hayırlısıyla ilerlediğimizde zaten hareketlerini hissederiz , ya da steteskop kullanırız canım ...Ne dersin ?

ravza icanım inşallah hamişsindir. bence hemen yap testi ve bizi de çok meraklandırma haber ver öptüm.

mumamu çooookk sevindim maşallah oğluna da sana da geçti gitti ne güzel aldın bebişini kollarına ve kokusunu hissedebiliyorsun ona dokunabiliyorsun allahım darısı bizlere inşallah. lütfü hocanın yaptığı hiç hoş olmamış bak korktum şimdi bende ona gidiyorum. neyse herşey yolunda madem şimdi anneliğin tadını çıkarma zamanı öptüm sizi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…