canim cok sagol guzel dileklerin icin evet cok az kaldi safak 21 yani uc haftam kaldi insallah hayirlisiyla delikafaduldenrabbim sizede gostersin o buyuk heyecani zaten benim arkamdan sanirim nazli arkadasimiz geliyor senin ne kadarlik oldu durumlar iyi anladigim kadariyla ha bu arada bugun usg ye girdim bizim yaramaz masallah 3.5 kilo olmusdoktor doguma kadar 4 kilo olur diyor tabi benim icin onemli olan sagligi ayrica bobrek ve bagirsaklarina bakti cok sukur hersey yolundaymis cok sevindim darisi isteyen herkese olsun insallah hepinizi cok opuyorum :1hug:
canım bende ööleydim.kucağıma alana kadar ben anne oluyorum/oldum diyemem dedim hep gözün aydın diyenlere..maalesef bizimde bööle gecio 9 ayımız.her kötünün içinde bi iyi vardır ya.işte asıl güzeeliği kucana alınca baslıo..o 9 ay boyunca yasadıın butun kötülükler bi kenara cekilio ve mutluluğuna uzaktan bakıo :1closedeyes: hayırlısıyla tüm hamişlerim bi kucana alsaydı :Saruboceq:
maşallah oğluşuna marguerte kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahbenim şu an için bir sorunum yok süt içmeye başladım günde 2 bardak bir kaşe yoğurt biraz peyniz gıdalarıma dikkat ediyorum bakalım seninki bayağı büyümüş sen nasıl beslendin canım bize biraz tiyo verirsen seviniriz. kocaman öpüyorum sizi Şeniz
maşallah oğluşuna marguerte kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahbenim şu an için bir sorunum yok süt içmeye başladım günde 2 bardak bir kaşe yoğurt biraz peyniz gıdalarıma dikkat ediyorum bakalım seninki bayağı büyümüş sen nasıl beslendin canım bize biraz tiyo verirsen seviniriz. kocaman öpüyorum sizi Şeniz
merhaba arkadaşlar dün bebeğimizle hastaneden evimize nihayet döndük. herşey yolunda tombiş bir oğlumuz oldu darısı sitedeki tüm arkadaşlarımızın baaşına inşallah. bebeğimiz süt gelmeyince sarılık oldu.2 gün hastanede fazla kaldık.doğumumiyi geçti fakat doğum sonrası aşırı bir kanamam oldu kanamayı durdurucu 6 serum kullandım.çok şükür şuan iyiyiz. bu arada LÜTFÜ BEY doğumumu yaptıracaktı bir gün önce aradığımda ders vermeye gideceğini kendi ekibini görevlendirdiğni söyledi tabii ben şok yaşadım beni bu kadar bekletmesinin sebebi kendi ameliyat gününe denk getirip onun girmesiydi. ameliyat a yattığımda kendini göremedim beni üzen bize söz verip amelata gireceğini ama son gün kıvırması yani para istiyorsa verirdik hoca girince 1200 istiyorlar artı kendinede verirdik . moralim çok bozuldu. beni riske atmış hastaneye gittiğmde NST ye girdim DOĞUM SANCIM BAŞLAMIŞTI. bebeğin kalp atışlarıda zayıflamıştı. o gün hastaneye en son ben gelmeme rağmen beni apar topar ameliyata aldılar. neyse kafanızı şişirdim. çok şükür bebekle ikimiz neticede şuan iyiyiyz. iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
merhaba arkadaşlar dün bebeğimizle hastaneden evimize nihayet döndük. herşey yolunda tombiş bir oğlumuz oldu darısı sitedeki tüm arkadaşlarımızın baaşına inşallah. bebeğimiz süt gelmeyince sarılık oldu.2 gün hastanede fazla kaldık.doğumumiyi geçti fakat doğum sonrası aşırı bir kanamam oldu kanamayı durdurucu 6 serum kullandım.çok şükür şuan iyiyiz. bu arada LÜTFÜ BEY doğumumu yaptıracaktı bir gün önce aradığımda ders vermeye gideceğini kendi ekibini görevlendirdiğni söyledi tabii ben şok yaşadım beni bu kadar bekletmesinin sebebi kendi ameliyat gününe denk getirip onun girmesiydi. ameliyat a yattığımda kendini göremedim beni üzen bize söz verip amelata gireceğini ama son gün kıvırması yani para istiyorsa verirdik hoca girince 1200 istiyorlar artı kendinede verirdik . moralim çok bozuldu. beni riske atmış hastaneye gittiğmde NST ye girdim DOĞUM SANCIM BAŞLAMIŞTI. bebeğin kalp atışlarıda zayıflamıştı. o gün hastaneye en son ben gelmeme rağmen beni apar topar ameliyata aldılar. neyse kafanızı şişirdim. çok şükür bebekle ikimiz neticede şuan iyiyiyz. iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
ya kizlar ben doppler cihazi aldim bebegi duymak icin.
13 haftalik hamileyim. ve kalp atisini duyamadim bunun belirli bi metodumu var.
yani ne bilim cok ugrastim ama yok bulamadim.
cok telaslanmiyorum aslinda cunku kendi kalp atimida duyamadim.
a daha kucuk mu.
kullananlar varsa cevap yazssin. ne olur
ya kizlar ben doppler cihazi aldim bebegi duymak icin.
a daha kucuk mu.
cok sagol canim valla ne yedim en cok tatli yedim cunku tatlya cok aserdim ozellikle yas pasta onun disinda sutumu hic aksatmadim bu arada sut icemeyenlere nacizane tavsiyem bende sevmem ama gece uyanip uykunun arasinda su niyetine buyuk bir bardak ictim yoksa bende cok sevmiyorum sutu baska carem yoktu aslinda cokda kilo almadim galiba toplam 14 kilo onceki gebeligimde 19 kilo almistim bebegimde 3300 gram dogmustu
senin testinde guzel cikmis cok sevindim canim darisi diger testlerin basina insallah sen ne kadarlik oldun kac kilo aldin canim opuyorum seni bebisi allaha emanet olun a.s.
Canım , ben o cihazdan almayı düşünüyordum ..Eşim sen çok takarsın , sürekli cihazla gezersin boşver dedi..Bir de biraz araştırdım , sonuçta ses dalgalarıyla çalıştığı için bebeği huzursuz ediyormuş..Forumda bi topikte yazmışlar , cihazı ne zaman kullansam bebeğim huzursuz oluyor , rahatsız olmuş gibi tekmeliyor filan demişler...O yüzden çok güvenli gelmedi bana...Bence sen de çok takma , duyamamış olman çok normal çünkü tam kalp atımı olan yere denk getirmek duyabilmek başlarda çok zor oluyormuş ( yorumlar öyleydi ) Celen siteteskop kullandığını söylemişti...Şu sıralar merak ettikçe ultrasona gir , hayırlısıyla ilerlediğimizde zaten hareketlerini hissederiz , ya da steteskop kullanırız canım ...Ne dersin ?ya kizlar ben doppler cihazi aldim bebegi duymak icin.
a daha kucuk mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?