marguerite şurda en fazla bir ayın kaldı mayıs sonu haziran başıydı sanırım inşallah herşey güzel olur canım allah acısız ağrısız bir doğum nasip eder küçük oğlunu kucağına aldığın zamanda mutlulukların en güzelini tadarsın o arada bizede dua etmeyi unutma canım artık sırasıyla geliriz peşinden topiğimiz küçük meleklerimizle şenlenecek ve diğer arkadaşlarada moral olacak kendine çok dikkat et allaha emanet ol sevgiler :1hug:
Tebrik ederiz canım...Amin inşallah...Forumu takip ediyor muydun hamileyken ?
tebrik ederim canım...Allah analı babalı büyütsün inşallah...
nesli tebrikler Allah analı babalı büyütsün sizlerden güzel haberler aldıkça insan moral buluyor
saolun kızlarr allah herkese nasip etsin
amin canım.......bizde bu ay bırakıyoruz korunmayı adetim dün bitti inşallah önümüzdeki ay bende veririm müjdeli haberi sizlerehihoyyyt
amin canım.......bizde bu ay bırakıyoruz korunmayı adetim dün bitti inşallah önümüzdeki ay bende veririm müjdeli haberi sizlerehihoyyyt
günaydın kızlarr ,ya benim doktorumun ultrasonu renksizdi,birde hala cinsiyetini öğrenememiştik yaa ofise yakın bir yerde 4 boyutlu ultrason bulunan bir klinik vardı dün akşam gittim,ama ordaki doktor 4 boyutlu için erken daha dedi( şuan 17+6 haftalık olduk) ama yinede gelişmiş güzel bir ultrasonda baktı elleri parmakları çok netti ve inanılmaz hareketli dedi doktor,ve erkek dedi.. Oğlum olacakmış ayy cinsiyetini öğrenince dah başka duygular hissediyormuş insan..
Allahım hepimize sağlıklı doğumlar ve tüm isteyenlerede sağlıklı gebelikler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?