Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayy gene çok uzatmışım kusura bakmayın.

Bu arada senin herşey gönlünce olsun bebeğin sağlıklı olsun papatyasüreyya:)

papatyacım sen nasılsın canım aşerme bulantın varmı ikili testin iki hafta sonra demiştin nerde yaptıracaksın lütfü hocamı yapacak canım herşeyin güzel gitmesine ve mutlu olmana çok seviniyorum inşallah hep böyle mutlu ve huzurlu olursun ufak tefek şeyleride fazla kafaya takmamak gerekiyor herşeye hazırlıklı olmalıyız herşeyi stres yaparsak küçük meleklerimizide üzeriz değilmi kendine çok iyi bak öpüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
marguerite şurda en fazla bir ayın kaldı mayıs sonu haziran başıydı sanırım inşallah herşey güzel olur canım allah acısız ağrısız bir doğum nasip eder küçük oğlunu kucağına aldığın zamanda mutlulukların en güzelini tadarsın o arada bizede dua etmeyi unutma canım artık sırasıyla geliriz peşinden topiğimiz küçük meleklerimizle şenlenecek ve diğer arkadaşlarada moral olacak kendine çok dikkat et allaha emanet ol sevgiler :1hug:

günaydın kızlarr ,ya benim doktorumun ultrasonu renksizdi,birde hala cinsiyetini öğrenememiştik yaa ofise yakın bir yerde 4 boyutlu ultrason bulunan bir klinik vardı dün akşam gittim,ama ordaki doktor 4 boyutlu için erken daha dedi( şuan 17+6 haftalık olduk) ama yinede gelişmiş güzel bir ultrasonda baktı elleri parmakları çok netti ve inanılmaz hareketli dedi doktor,ve erkek dedi.. oğlum olacakmış ayy cinsiyetini öğrenince dah başka duygular hissediyormuş insan..

allahım hepimize sağlıklı doğumlar ve tüm isteyenlerede sağlıklı gebelikler nasip etsin

evet yaa marguerite canım benim inşallah bir solukta güzel sorunsuz sağlıklı bir doğum olur,darısıda bizlerin başına

Marguerite inşallah olay bir doğum olur, hemencecik alırsın kucağına bebişini:)

Sevgili meryemmeryem çok sevindim canım, inşallah oğlun sağlıkla gelir, güzel günlerde büyür:)

merhabalar.çok teşekkürler .evet sık sık girmeye çalışıyordum.bazen kendimle ilgili şeyler de yazıyordum.allahın izniyle hiçbir problem olmadan doğdu bbişimiz.darısı bütün arkadaşlara:)))

meryemcim oğluş gelio ha :teytey: hadi allah sağsalim kucaana almayı nasip etsin minik paşayı :Saruboceq:

meryemciğim gözün aydın canım allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin oğluşunu bu sene erkek senedi galiba herkesten erkek haberi alıyorum burda sadece selvihanınki kız galiba allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip etsin hepimize sevgiler canım

meryemcim tebrik ederim oğlunu allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
fundacım benim bebişim de kız teyzesi.

hay allah yaaa bu sitede bi problem var ama ne çözemedim:1no2:sinirlerim zıpladı vallahi bi türlü giremiyom giriom alıntı yapamıyom ay delircem ya meryemcim canım çok sevindim oğluşun olacağına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kızlar bu arada iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler aslında çok belirtim yok ama ben hiç bir hamileleiğimde aşırı belirtiler yaşamadım yanlız bakarmısınız hiç bir hamileliğimde gayet tecrübeli olaraktan :roflol:3 kez kaldım ama hiçbirinde diyim barii aslında yarın yaptırabilrim testi ama ben cumayı beklemek istiyorum 14 gün olucak cuma yarın 12 gün kanda kesin çıkarda bekliyelim görelim olcağı varsa zaten olur hem iğnemide vuruluyom korkmama gerenk yok ay nedense çookk rahatım bu kez vrabbim sonumu hayır etsin :Saruboceq:

amin canım.......bizde bu ay bırakıyoruz korunmayı adetim dün bitti inşallah önümüzdeki ay bende veririm müjdeli haberi sizlerehihoyyyt

umarım seninde en kısa zamanda ii haberlerini alırız. şimdiden pozitif ol ve bize ii haber vereceğin günler için dua et :) hadi bakalım senide görelim aramızda inşallah.

oo maşallah 18.haftana geldin bile zaman aslında ne kadar çabuk geçiyor değil mi. Bu sewne hakikatten oğluş senesi oğlanlarımız yanlız olmuycak :) hayırlısı olsun canım seninde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…