canim oncelikle hayirli olsun rabbim bebegine hayirli kul ve hayirli evlatcanlarım doktoruma gıttım bebısım ıyıymıs.sukurler olsun.ama 4 gunluk falan bı gerılık var. ama doktorum bastan berı oyle oldugunu bunu kafama takmamamı hıcbı anlamı olmadıgını soyledı.bıde yenı ıgnelerım yazılmıstı onları aldım.doktorum 6. ayda keserız dıyodu.bana hep senın kan tahlıllerın labratuvar tetkıklerın gayet normal, bız sadece onlem ıcın verdık sana o ıgnelerı dıyodu.ama ben dırettım. son olarak en son 32. haftada kesmek uzere anlastık.sımdı sızlere 3 sorum var kızlar:
1- gebelıkte bebegın 3 4 gun gerıden gelısmesı durumu yasayan yada bılgısı olan varmı?
2- ıgnelerı benım gıbı erken kesen 32. hafta cıvarı varmı? yada celen yada sem daha tecrubelı boyle erken kesenlerı bılen varmı?
3- bıde sızın kan pıhtılasma ve sıvılık durumunu takıplerınızde hangı degere bakıyolar?
trombosıt var plt yazıyo hanı 150-400 arası olan.bu degermıdır? cunku benım baska bıseye bakmıyolar.plt yanı trombosıt bıde kanama ve pıhtılasma zamanı tahlıllerım vardı.
yazarsanız cooook rahatlatırsınız benı
umut sevgim dediğin çıktı hamileyim evde yaptım çıktı bakalım yarın doktor ne diyecek öptüm canım kendine iyi bakkaydirigubbakcemile5
umut sevgim dediğin çıktı hamileyim evde yaptım çıktı bakalım yarın doktor ne diyecek öptüm canım kendine iyi bakkaydirigubbakcemile5
ARKADAŞLAR MÜJDE HAMıLEYıM yarın doktora gidicem test pozitif çıktı arkadaşlar çok mutluyum allahım bebiş yolu gözleyen herkese versin kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
ARKADAŞLAR MÜJDE HAMİLEYİM yarın doktora gidicem test pozitif çıktı arkadaşlar çok mutluyum allahım bebiş yolu gözleyen herkese versinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
ARKADAŞLAR MÜJDE HAMİLEYİM yarın doktora gidicem test pozitif çıktı arkadaşlar çok mutluyum allahım bebiş yolu gözleyen herkese versinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
canım ya aksam okudum ama yazamadım aceleden.coook sevındım.allah en guzel sekılde kucagına almayı kısmet etsın ınsallahhhhhhhhhhh:) yasasın bı bebiş daha geldi :)
kızlar sıze sorularım olmustu 3 sayfa onde ama gormedınız galıba.sadece sılaya gormus.merak ettıklerım vardı.bıraz huzursuz oldumda.gorursenız cevaplarmısınız? ozellıkle bu ıgnelerı 32. hafta falan gıbı erken kesen varmı bılıyomusuuz hıc? doktorum 32. haftaya kadar yazdı ıgnelerımı
bu arada sılayacım trombosıt 324 348 oyle gıdıyo sımdılık.bakalım hayırlısı ınsallah hepımız ıcın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?