Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim oncelikle hayirli olsun rabbim bebegine hayirli kul ve hayirli evlat
olarak uzun omurler versin.
canim korkma gebeleigin 2,3 gun geriden gelebilir. korkulacak bisey degil benim ilk bebegim oyleydi. senin gibi cok panik yaptim doktor normal dedi bunun bi cok nedeni olabilir dedi.
1. bi kac gun gec yumurtlamis olabilirsin dedi. bizim yaptigimiz hesablar adet tarinin 12. gunu falan hesabliyor dedi. sen 15 yada 17 gun yumurtlassindir dedi.. yada spermler yumurtaya girdikten bir iki gun sonra dollemeye baslamistir dedi.
2. soruna cevap veremiyorum daha bebegimi dogurmadim. 13 haftalik hamileyim.
3. sorun ise evet yazdigin dogru kan pihtilasma degeri verdigin degerler.
ona gore bakiyolar sivilasma oranina. bende haftada 1 defa yaptiriyorum o testi.
sonuclarim 316. 318 .326. 350 gibi cikiyo yani simdilik normal gibi ama.
bilemem yinede panik yapiyoruz.
biliyosun yasadiklarimiz kaolay degil ama hamt olsun ne diyelim.
insallah bi daha yasamyiz. buarada senin kan degerin kac cikiyor.
cevap cerirsen sevinirim. allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

umut sevgim dediğin çıktı hamileyim evde yaptım çıktı bakalım yarın doktor ne diyecek öptüm canım kendine iyi bakkaydirigubbakcemile5

cok sevındım canım hadı gozunaydın bende 4 dusuk yaptıgım duygularını cok ıyı anlıyorum dılerımkı rabbım bebısını sana bagıslasın yupppı cok sevındım ya darısı tum ısyeyenlere........

UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER
celen
şen
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82
güneş[/COLOR
]
muamu

ınşallah yüzü gülecekler:nazar:

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer

ravza1818(yeni hamişimiz:)

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhhhihoyyythihoyyyt]

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
[/QUOTE]

RABIMMM ne olur bizimde yüzümüzü güldür:a015:

sevgili arkadaşlarım GELGıT BKALE MARGUERıTE UMUT_SEVGıM iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim işallah sağsalim bebişimi kucağıma almayı yüce rabbim nasip eder yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek hayırlı haberlerle gelirim işallah hemen yazarım arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun hihoyyytŞeniz

umut_sevgim işallah rabbim seninde yüzünü güldürecek ben 2sene korundum öle ara v erdim 9 aydırda uğraşıyodum ama sonunda oldu . rahatsızlığını yazmıştınya bende sana sölemiştim daha önceki sayfalarda benimde aynı senin gibi olmuştu adet günlerim değişmişti ve sancım olmuştu doktor vucut çocuk arıyor o yüzden böle oluyo demişti dediği gibi oldu 2.ci. ayda hamile kaldım işallah seninde böledir sende bir an önce hamile kalırsın bebişine kavuşursun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

umut sevgim dediğin çıktı hamileyim evde yaptım çıktı bakalım yarın doktor ne diyecek öptüm canım kendine iyi bakkaydirigubbakcemile5

ayyyyy cok sevindim yaaaaaa :lepi: senağlama allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin ravzacım :Saruboceq: darısı isteyen tüm canlarıma olsun innnşallaaaahh :Saruboceq:
doğuma girecek kızlar lütfen isteyen herkese dua edelim.duaların kabul olduu geri cevrilmediği anlardan en kesin olanıdır doğum olayı şutarafagitti allaha binlerce şükür dualarımız kabul oluo tek tek.:Saruboceq:

ARKADAŞLAR MÜJDE HAMıLEYıM yarın doktora gidicem test pozitif çıktı arkadaşlar çok mutluyum allahım bebiş yolu gözleyen herkese versin kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

ravzacım gözün aydın alkisalkisalkis allah tamamına erdirsin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde süprizzzzz:CüvCüv: topiğimiz şenleniyor ne güzel bir taraftan doğum bir taraftan hamile haberi allah nazarlardan saklasın ve hep böyle güzel haberler alalım inşallah :Saruboceq:

bebek isteyen arkadaşlarımızada allah en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
ARKADAŞLAR MÜJDE HAMİLEYİM yarın doktora gidicem test pozitif çıktı arkadaşlar çok mutluyum allahım bebiş yolu gözleyen herkese versinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

ayyyy canım yaaa ne güzel bir haber buu .. çok tebrik ederim çok sevindim allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin,mutlu doğumlar sağlıklı bebekler versin

ravza1818 çok tebrikler arkadaşım :)
Dilerim hamileliğini sağlıkla geçirir, bebeğini de kolaylıkla alırsın kollarına:)

kızlarr yaa bu kan sulandırıcı iğnelerimizi normalde dikkat ediyorum hep aynı saatte vuruyoruz da,biz hep akşam saat 22:00 yapıyor eşim iğneyi..ee bazen misafirlikte olunca bazen gecikiyoruz geçen akşam saat 24:00 te yaptık...
bir ara doktorum konuurken laf arasında iğneyi saatinde vurmaya devam demişti..
yani sizler nasıl yapıyorsunuz,hergün aynı saattemi ara sıra gecikme olsa bir sorun olurmuki ,bazen gecikince korkuyorum

meryemcim bende arada yarım saat bir saat geç vurabiliyorum ama bir saatten fazla olursa sorun oluyor galiba yarın doktora gideceğim olmazsa bir sorarım ama etkili olmasını istiyorsak mutlaka aynı saatinde yapmamız gerekiyor

gelgit canım sen nasıl oldun kanaman devam ediyormu gittinmi tekrar kontrole inşallah iyisindir canım allaha emanet küçük oğluşun ve sen sevgiler

Ravzacım çok tebrik ederim canım .. Allah tamamına erdirsin...9 ay beklemişsin , beklemenin ne zor olduğunu çok iyi bilirim...Darısı bekleyen tüm arkadaşların başına olsun inşallah...

allah hepimizin bebeklerini kucagimiza almayi nasip etin.
ben yine kafayi yiyorum ya. haftaya cumaya doktor randevum var.
ama sabredemiyorum. bisey oldumu diye dusunup duruyorum.
burada itedigin zaman doktora gidemiyosun. turkiyede isteyince
git bi klinige ultrason yap cik. insallah bisey olmamaistir..
rabbim korktugumuza ugratmasin insallah.

ARKADAŞLAR MÜJDE HAMİLEYİM yarın doktora gidicem test pozitif çıktı arkadaşlar çok mutluyum allahım bebiş yolu gözleyen herkese versinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

canım ya aksam okudum ama yazamadım aceleden.coook sevındım.allah en guzel sekılde kucagına almayı kısmet etsın ınsallahhhhhhhhhhh:) yasasın bı bebiş daha geldi :)

kızlar sıze sorularım olmustu 3 sayfa onde ama gormedınız galıba.sadece sılaya gormus.merak ettıklerım vardı.bıraz huzursuz oldumda.gorursenız cevaplarmısınız? ozellıkle bu ıgnelerı 32. hafta falan gıbı erken kesen varmı bılıyomusuuz hıc? doktorum 32. haftaya kadar yazdı ıgnelerımı

bu arada sılayacım trombosıt 324 348 oyle gıdıyo sımdılık.bakalım hayırlısı ınsallah hepımız ıcın...

canım eşimin kuzeni de geçen haftalarda doğum yaptı oda iğne kullanıyordu bizim gibi 6.ayda bıraktı o iğneyi ve doğum yaptı bir sorun yaşamadı..şimdi bebeğide kendiside gayet iyi... ama onun değerlerini felan çok detaylı bilmiyorum ama dediğim gibi 6.ayda iğneyi bıraktı kesin biliyorum...

Selam kızlar....
Bende sürekli takip edıyorum ama her zaman yazamıyorum.Bende Sinan hoca hastasıyım.Burda proteınS proteın C demişsınız.bende testlerde oyle bısey yok.acaba neden yapılmadı.heterızotum.faktör 5 normal cıktı.ben düzenli adet görüyorum ama 3 yıllık evlılıgım boyunca 2 kez hamıle kaldım.2 sıde düştü.şimdi ilac kullanıyom.hamiş kalınca ıgneye baslayacam.acaba benım yumurtlamam mı yok nedır sızce?düzenli adet görende yumurta olmama olasılıgı varmıdır?
Ayrıca hamişlerınde,dogum yapanlarında gözü aydın.Çok sevındım.Darısı ısteyen herkese.......

ravza hamişliğin hayırlı olsun inş sağsalim kucağına almayı nasip eder rabbim
önce neden hamile kalamıyorum korkusu hamile kaldıktan sonra bişey oldumu kalbi atıyormu yaşıyormu korkusu ve o korkularla geçen sürecinden ardından doğum nasıl olacak korkusu ben kadınların neden yaşlandığını anladım artık hayatımız hep korkmaklamı geçecek bilemiyorum
şu anda ben hamile değilim ve öyle rahatım ki korkular yok sıkıntılar yok yaşıyormu yaşamıyormu kaygısı yok ohhh ne güzel ama
bebek te istiyor insan nerden baksan hayat çok sıkıntılı birşey
ravzacım bu yazdıklarım tabiki senin için yazmadım kendi fikirlerim senin hamiş olduğunu duyunca galeyana geldim sanırım allah isteyen herkese versin

herkeze slm.umarım herkez iyidir.bebişlerimiz hamilelerimiz anniş adayları umarım herkez iyi ve her şey yolundadır.ben hala adet olmadım.14martta düşük yaptım.nerdeyse 2 ay olcak.çok kararsız kaldım.acaba normal mi diye.drumla görüştüm gerçi baya oldu görüşeli yeni aramadım.düşükten sonra bünyen yeni bir düzen sağlıcak demişti.ama bu kadar uzun süre olmayan arkadaşlar varmı acaba.bilgi verirseniz çok sevincem kızlar.şimdiden allah razı olsun.

Merhaba Yazgülüm, öncelikle çok geçmiş olsun.
Ben de 16 Mart'ta düşük yaptım, 24 Nisan'da da regl oldum.
ıstersen bir görüş doktorunla çünkü benim doktorum eğer 40 güne kadar olmazsan haberim olsun, kontrole gel demişti.
Dilerim bir sıkıntın olmadan, bir an önce vücut düzenin normal ritmine döner, hoşçakal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…