arkadaşlar ii akşamlar yeni katıldım bende benim 1 kürtaj 1 düşüğüm var doktorum bana hamile kalıkalmaz hemen gel sana iğne yapcam dedi ve korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bana yardımcı olurmusunuz
BURCUGEN canım yaaa nasıl geçti zaman dimi az kaldı annesi bebişine kavuşmana
Hakikaten oyle canim ya, daha dun gibi o zamanlar yasadigim hayal kirikligi, aglamalar, hamile gorunce bebek gorunce dayanamamalar ama cok sukur hepsi gecti simdi cok az kaldi mutlu sona. İnsallah bundan sonrasi da guzel devam eder. Darisi sizlerin basina, tum isteyenlere insallah.
selam arkadaşlar bugün itibariyle topiği devralmış bulunuyorum
listemiz artık ilk sayfamızda yayınlanmaktadır.
hertürlü yanınızdayım birlikte bu yola başkoyduk
pıhtı engel olamaz diyorum
tez zamanda Rabbim bebeklerinize kavuşturur inşallah
Sağlıkla sıhhatle amin..
vay canına kız sevinçç devraldın demek topiği çooookkkk sevindimkuzum pıhtıdaşım hayırlı uğurlu olsun..
ihmal etme topiğini,hadi hayırlısı canım arkadaşım
Sağlıkla sıhhatle amin..
seninle pespese kaybetmistik, zor gunlerdi hakikaten. İnsallah sen de ne zaman hazir hissedersen kendini o gun gelsin ve bir daha hic birakmasin seni.evet senin dertleştiğimiz günler geldi aklıma bu kk da tanıştığım tüm arkadaşlarımın güzel haberleri sevinçleri beni çok mutlu ediyor,hepiniz adına çok seviniyorum..
amin canım inşaallah darısı tüm isteyenlere
Bu arada aksam doktora gittim, hersey yolunda bizim sipa biraz kilolu olacak galiba. Bu gidisle 4 kilo dogar dedi, 2,5 kilo olmus simdiden neredeyse. Bu olmus biz bunu alalim diyo...bayram hediyesi olurmus :) 1 aralik gibi gozukuyor dogum tabi oncesinde bir degisiklik olmazsa. Nst ye de girmedim gerek gormedi, 15 gun sonra kontrol. Bayramdan sonra ise gitme dedi, bebek buyuk oldugu icin dinlenmem lazimmis bol bol. Halbuki ben gayet enerjigim ama neyse...bizden haberler boyle.
verirler canım en kısa zamanda okuyanlar hemen verir zaten,millet topiğe sahip bekliyordu iyi oldusaol hayatım listeyi düzenleyeceğim
yeni bilgiler gerekiyorsa arkadaşlar versin hemen ekleyelim
Hayirli olsun. Benim hamilelik haftam 33, benimkine paralel olarak diger hamile arkadaslarinkini de ayni oranda arttirabilirsin. Ayrica ilaclarla ilgili olarak 29. Haftada demir hapina basladim, folbiolu haftada 3 e indirdim ve 24. Haftada balik yagi ve benexol kullanmayi biraktim.
seninle pespese kaybetmistik, zor gunlerdi hakikaten. İnsallah sen de ne zaman hazir hissedersen kendini o gun gelsin ve bir daha hic birakmasin seni.
saol hayatım listeyi düzenleyeceğim
yeni bilgiler gerekiyorsa arkadaşlar versin hemen ekleyelim
benim bilgimde değişiklik yapar mısınız mümkünse...71. idim sanırım
lısnika ben
eleveit değilde evicap kullanıyorum 1 düşüğüm var... mtfrh 1298 heterozigot um
adanadan öğretmenim..
hemen düzeltiyorum canım adanalımısın ben adanalıyım da
arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar....ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım..gidip savaşamayız ama maddi yardım yapabiliriz
ARAKAN MÜSLÜMANLARI’NI CANLI CANLI YAKIYORLAR « İSMAİLAĞA CEMAATİ
hayır izmirliyim normalde eşim adanalı... adanada yaşıyoruz.. tşk ederim bu aradaaa
düzelttim hayatım güncelleme olursa yazın hemen düzelteyim
sağol cnm teşekkür ettim...ay inşşşş bebek olursa artık :))
inşallah Allahım fazla bekletmeden gönderir
Sağlıkla sıhhatle amin..
Amannnn sewinccimm hayirli olsun tebriklerrrr
Cooook sevindim
Walla cok iyi oldu
Bilgilerimi tazeleyeyim
Sadece mthfr1298 heterozigot var antitrombin yok artik son testler de normal cikti deger
Igne 0.4 clexane ve coraspin gebelikde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?