Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar ii akşamlar yeni katıldım bende benim 1 kürtaj 1 düşüğüm var doktorum bana hamile kalıkalmaz hemen gel sana iğne yapcam dedi ve korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bana yardımcı olurmusunuz

gerekli testleri yaptırdınmı canım sen ona göre mi başlıyacak iğneye:26:

BURCUGEN canım yaaa nasıl geçti zaman dimi az kaldı annesi bebişine kavuşmana

Hakikaten oyle canim ya, daha dun gibi o zamanlar yasadigim hayal kirikligi, aglamalar, hamile gorunce bebek gorunce dayanamamalar ama cok sukur hepsi gecti simdi cok az kaldi mutlu sona. İnsallah bundan sonrasi da guzel devam eder. Darisi sizlerin basina, tum isteyenlere insallah.

selam arkadaşlar bugün itibariyle topiği devralmış bulunuyorum
listemiz artık ilk sayfamızda yayınlanmaktadır.
hertürlü yanınızdayım birlikte bu yola başkoyduk
pıhtı engel olamaz diyorum
tez zamanda Rabbim bebeklerinize kavuşturur inşallah
Sağlıkla sıhhatle amin..

evet senin dertleştiğimiz günler geldi aklıma bu kk da tanıştığım tüm arkadaşlarımın güzel haberleri sevinçleri beni çok mutlu ediyor,hepiniz adına çok seviniyorum..
amin canım inşaallah darısı tüm isteyenlere

vay canına kız sevinçç devraldın demek topiği çooookkkk sevindim kuzum pıhtıdaşım hayırlı uğurlu olsun..

ihmal etme topiğini,hadi hayırlısı canım arkadaşım

vay canına kız sevinçç devraldın demek topiği çooookkkk sevindim kuzum pıhtıdaşım hayırlı uğurlu olsun..

ihmal etme topiğini,hadi hayırlısı canım arkadaşım

saol hayatım listeyi düzenleyeceğim
yeni bilgiler gerekiyorsa arkadaşlar versin hemen ekleyelim

Bu arada aksam doktora gittim, hersey yolunda bizim sipa biraz kilolu olacak galiba. Bu gidisle 4 kilo dogar dedi, 2,5 kilo olmus simdiden neredeyse. Bu olmus biz bunu alalim diyo...bayram hediyesi olurmus :) 1 aralik gibi gozukuyor dogum tabi oncesinde bir degisiklik olmazsa. Nst ye de girmedim gerek gormedi, 15 gun sonra kontrol. Bayramdan sonra ise gitme dedi, bebek buyuk oldugu icin dinlenmem lazimmis bol bol. Halbuki ben gayet enerjigim ama neyse...bizden haberler boyle.

Hayirli olsun. Benim hamilelik haftam 33, benimkine paralel olarak diger hamile arkadaslarinkini de ayni oranda arttirabilirsin. Ayrica ilaclarla ilgili olarak 29. Haftada demir hapina basladim, folbiolu haftada 3 e indirdim ve 24. Haftada balik yagi ve benexol kullanmayi biraktim.

seninle pespese kaybetmistik, zor gunlerdi hakikaten. İnsallah sen de ne zaman hazir hissedersen kendini o gun gelsin ve bir daha hic birakmasin seni.

hey maaşalllhhhayy ne tatlı olur tombiş,tombiş...çok sevindim canım ne güzel bak seninkide yeniyıl hediyesi gelecek inşaallah...

verirler canım en kısa zamanda okuyanlar hemen verir zaten,millet topiğe sahip bekliyordu iyi oldu

ewet yaaaa ne yapalım canım hayırlısı,inşaallah bakalım..

benim bilgimde değişiklik yapar mısınız mümkünse...71. idim sanırım

lısnika ben

eleveit değilde evicap kullanıyorum 1 düşüğüm var... mtfrh 1298 heterozigot um

adanadan öğretmenim..

benim bilgimde değişiklik yapar mısınız mümkünse...71. idim sanırım

lısnika ben

eleveit değilde evicap kullanıyorum 1 düşüğüm var... mtfrh 1298 heterozigot um

adanadan öğretmenim..

hemen düzeltiyorum canım adanalımısın ben adanalıyım da

arkadaşım haklı olabilirsin ama yanlış yaptın bence izleyince insanın kanı donuyor hamileler var hamile kalmaya uğraşanlar var kabus görmek çok kötü etkiliyor lütfen böyle şeyler paylaşmayın
rica ediyorum.

Amannnn sewinccimm hayirli olsun tebriklerrrr
Cooook sevindim
Walla cok iyi oldu

Bilgilerimi tazeleyeyim
Sadece mthfr1298 heterozigot var antitrombin yok artik son testler de normal cikti deger
Igne 0.4 clexane ve coraspin gebelikde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…