hayırlı olsun....
Elifte girmiş siteye Elifcim listeyi ilk msjda görmek için msj atmıştık admine..konu sahibi olarak seni düşündük genelde listeyi sen düzenlediğin için..tabi önce sana soralım ok. dersen konu sahibi sen olacaksın..liste ilk sayfada güncel olarak durması daha iyi olur..
canım siteye girip adımı böyle bir şeyde görünce gerçekten sevindim ve gurur duydum.çünkü sitede yeni sayılırım.galiba 1-1,5 aydır.ama galiba admin sevinc007ye vermiş olsun önemli değil.
sevinc galiba antalyalısın.bende antalyada öğretmenim....6 yıldır burdayım.antalya kumluca da.sen antalyada isen kime gidiyorsun doktor olarak....
arkadaşlar verdiğiniz bilgileri güncelledim
bazılarınızın gebelik takvimine göre haftasınıda güncelledim
bana bilgileri verin yeni gelen arkadaşlar
istediğiniz şekilde güncelleyelim
canım hayırlı olsun topik sana devrolmuş:) ben sürekli takipteyim burayı ama listede ismim yok, benide ekleyiver o zaman bilgilerimi yazayım:) mutasyonum faktör v leiden homozigot, 3 düşüğüm var suan 27 haftalık hamileyim... günlük kullandığım iğne dozu 2*o.6 clexan ve 100 mg corasprin ...
canım düşükler kaçıncı haftalardaydı gebelikten önce ne kullandın şimdi kullandığın ilaçların hepsini yaz hemen ekliyorum
7-8 ve 4.haftalarda cnm... bu gebeliğimden önce 2 ay corasprin ve folbiol kullandım sadece...
sevinçççç ben ankaralıyım kızzz istanbul nerden çıktı
canım ekledim listeye hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla bebeğini doğurduğun günleride görürüz inşallah
inşallah canım...baya kalabalık bi listeyiz inşallah sonunda hepimizin karşısında bebeğini kucağına aldı yazar:26::26:
inşallah canım amin diyoruz tez zamanda
ben ist. dayım hatta kartalda oturuyorum:) ama orda hemotoloji bölümü yok diye biliyorum marmara eğitim araştırmadan randevu aldım.
slm..bende tup bebek yontemıyle hamıle kalmıstım fakat kımyasal gebelıkle sonuclandı doktorumda genetık test ıstedı bugun sonucu aldım vıtamınsızlık ve kan pıhtılasması cıktı vıtamınsızlık ıcın ıgne ve hap verdı..fakat pıhtılaşma ıcın bısey vermedı arkdslar clexan dıe ıgneden bahsedıyor bunu gebe kalıncamı kullanıcam o yuzdenmı vermedı aklıma takıldı dondurulmus embrıyolarım war onları denıcem acaba o zmnmı ıgne veırcek kan pıhtılasması ıcın azcık kafam karıstı gıbı=) nıe bana bu ıgneden vermedı dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?