Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar verdiğiniz bilgileri güncelledim
bazılarınızın gebelik takvimine göre haftasınıda güncelledim
bana bilgileri verin yeni gelen arkadaşlar
istediğiniz şekilde güncelleyelim

canım siteye girip adımı böyle bir şeyde görünce gerçekten sevindim ve gurur duydum.çünkü sitede yeni sayılırım.galiba 1-1,5 aydır.ama galiba admin sevinc007ye vermiş olsun önemli değil.
sevinc galiba antalyalısın.bende antalyada öğretmenim....6 yıldır burdayım.antalya kumluca da.sen antalyada isen kime gidiyorsun doktor olarak....

bu arada ben antalya Ertuğrul akdaşa gidiyorum.ilk bebeğimdede ona gidiyordum.prof.inanç mendilcioğlunu bilen giden var mı antalyadan...bilgi verebilir mi???

selam canım ben aslen adanalıyım fakat kahramanmaraşta ikamet ediyorum o yüzden sana yardımcı olamayacağım.
canıım ben gönüllü olarak topiki devraldım

arkadaşlar verdiğiniz bilgileri güncelledim
bazılarınızın gebelik takvimine göre haftasınıda güncelledim
bana bilgileri verin yeni gelen arkadaşlar
istediğiniz şekilde güncelleyelim

canım hayırlı olsun topik sana devrolmuş:) ben sürekli takipteyim burayı ama listede ismim yok, benide ekleyiver o zaman bilgilerimi yazayım:) mutasyonum faktör v leiden homozigot, 3 düşüğüm var suan 27 haftalık hamileyim... günlük kullandığım iğne dozu 2*o.6 clexan ve 100 mg corasprin ...

canım düşükler kaçıncı haftalardaydı gebelikten önce ne kullandın şimdi kullandığın ilaçların hepsini yaz hemen ekliyorum

inşallah canım amin diyoruz tez zamanda

canım benim hayırlı olsun mbp listeyi yapmaya başladı hamile kaldı darısı sana olsun sağlıkla :) ilk günler düzenlemek yorucak anlaşılan seni uzun zamandır liste boşta kalmıştı çünkü. kolay gelsin ellerine sağlık şimdiden . bir umut listemizin olması çok güzel gerçekten.

bende düzelteyim . 36.haftanın içindeyim . ilaçlarım değişmedi ama yazayım yinede. coraspin 100,marincap, gyn0 ferro sanol, magnorm, 0,6 clexane.

sevinç listede senayda yok.o da bilgi versinde eklensin o da....yakında güzel doğum haberleri gelecek galiba.baksanıza 36.haftalarda olanlar var...

ben ist. dayım hatta kartalda oturuyorum:) ama orda hemotoloji bölümü yok diye biliyorum marmara eğitim araştırmadan randevu aldım.

var canım lutfu kırdarda benden 16 sıse kan aldılardı tam ılgılendıler dıyebılırım capa bır kac tane yaptı marmaradan aldıysan cok ıyı o da aslında ben de ıstıyorum almak bayram sonrası nasıl yogunmu marmara lutfı kırdarda hamıleydı doktor belkı ızıne cıkmıstır ben aldım sonucu gostermedım ızıne cıkacaktı esım almıştı sonucu

kımyasal gebelıkte hangı vıtamın eksıklıgı yapıyor canım ben de cok vıtamınsızım kanım dusuk oluyor ve b 12 dusyor benım hamıle kalınca ben de sorun olmasın

Günaydın;
okula gitmeden bir girip bakayım dedim.
Inşallah bugün herkes mutlu olacak haberler alır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…