Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevincciiimm öncelikle hayırlı olsun..topiği senin devralmana sevindim..artık liste sana emanet..bende hemen bilgilerimi güncelleyeyim..şehir : bursa, 3düşük (6. 7. ve 10.haftalarda) ve 1 doğum erkek (doğduktan 10 dak.sonra öldü), tüm mthfr değerlerim heterozigot ve faktör 5 pozitif, şuan 32 haftalık gebeyim..kullandığım ilaçlar : gyno ferro sanol, bebe aspirini, clexane 0.4, decavit, haftalık progynex iğne ve 30. haftalardan sonra magnorm ve nidilat :))

Son düzenleme:

Saol hayatim hemen guncelleyecegim bilgilerini su an teldeyim pc gecer gecmez ok.
Rabbim saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin.
benimde saglikli bir oglum var sorunsuz tedavisiz dogurdum.
kardes planlarken pihtili oldugumu ogrendik Rabbim cok buyuk
burda okudukca oglumun bana ne kadar buyuk bir hediye oldugunu
bir kez daha anliyorum. 3 dusuk yaptim ve gecen ay korunmayi biraktim :18:

hayırlısı canım..inşallah çok geçmeden sende en yakın zamanda hamile kalıp oğlunun kardeşini alırsın kucağına..Rabbim çok büyük kimseyi aratmasın..sen,ben ve bizim gibi darda olanlara Rabbim gani gani evlatlar versin inşallah :)

Amiiiinnnn canim insallahhhh Rabbim cok buyuk bizi duyuyor
fakat sabirla zamanini beklememiz gerekiyor olacak elbet.

Amiiiinnnn canim insallahhhh Rabbim cok buyuk bizi duyuyor
fakat sabirla zamanini beklememiz gerekiyor olacak elbet.

günaydın,,
listenin ilk sayfaya alınmasıuna o kadar çok sevindimki
benim gibi yeni girenler için iğne yapımıyla ilgili ufak bir not ta yazarmısınz..(kimisi dik diyor,kimisi hafif yatay diyor...buradaki bayanlar dha iyi bilir ben güveniyorum)

sevinç benim bilgileirm şöyle benide yazarmısın

2 düşük yaşadım..
8 haftalıktı ilki.ikincisi 5 haftalıktı gelişmesi durdu..
pıhtılaşma sorunum ise
4g/5g homozigot
mthfr 1298 , beta fibrinojen heterozigot

şu an yarım bebe asprini,folbiol ve b vitamini kullanıyorum..

aralıkta korunmayı bırakıcam

ama doktor evinde bulunsun hamen başlayacaksın diye 0.4 lük clexane verdi ayrıca günde 3 defa progestan alıcam..

Tmm cnm bende simdi sana yazacaktim listede yoksun diye
igne hic kullanmadim daha baslamadim diyelim arastiralim
ortak karara varinca yazalim ok.

selam kızlar bende de protein c düşük çıkmıştı..ben ayrıntı test yaptırmamıştım.1 defa 6 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.2 defa da kimyasal düşük yaşadım.şimdi 8+2 hamileyim.hamile kalmadan folbiol ve coraspin kullanmaya başladım.hamile kalınca clexan 0.4 iğne,2 defa progestan,folbiol ve coraspin devam,elevit,ve maalesef bulantılarım için dramamine kullanıyorum.

sizin bahsettiğiniz heterozigot ya da homozigot çıkan testleri yaptırmamıştım sizce yaptırmalı mıydım kafama takıldı.gerçi yaptırsam da tedavi çok farklı olmuyo sanırım değil mi :18:

valla randevu almak için tahlil sonuçlarınla beraber gidiyosun onlar sana 2 hafta sonrasına randevu veriyor. bide sabahın 6 sında gidip isim yazılıyomuş sıra alıyomuşsun :) eğer randevu almak istiyosan şimdiden git zaten bayram sonrasına verirler. ben doktoru tanımıyorum cuma günü ilk defa gidicem.

ben perşembe ankaraya gidiyorum büyük ihtimal doğuma kadar ordayım

BURCU_GEn sevindim kuzucum bebişe bizimde randevumuz cumArtesi tolga beytle bakalım bize ne dicek
doğum hakkında konuştunuz mu hiç fiyat falan

SEVİNÇ
hayırlıolsun canım
bende bilgilerimi güncelleyim belki arkadaşlara bi faydası olur

kvrck
8 kimyasal gebelik, 1 dış gebelik
faktörVIII-homozigot, fibrinojen-heterizigot, MTHFR677-heterizigot, MTHFR1298-heterizigot, faktörIX-yüksek bide PKO
gebelik öncesi folbiol gulukofen deltacortil coraspirin
gebelikle beraber folbiol deltacortil(ilk 2 ay) coraspirin clexan0.4(24.haftadan sonra iğne sabah akşama)
30 haftalik hamile

Sagol canim insallah cumartesi senin de iyi gecer kontrolun. Bir sonraki kontrolum 3kasimda olacak, yaziyorum ki eger yakin bir tarihte gidecek olursan ayni zamana denk getirelim :)
Ben henuz dogum meselesini konusmadim ama baskalarindan ogrendigim epidural sezeryan 2 gece yatisli 3000 tl oldugu akayda. Baska hastanelerde de dogum yaptiriyormus ama onlar daha pahaliymis.

kvrck bişey sorcam,başka bir arkadaşta cevap verebilir..
sen mesela 24.haftadan sonra 2 defa iğne yapmışsın buna nasıl karar veriliyor..hangi haftada dozun yükseleceği nasıl belli oluyor

herkese günaydın. umarım mutlu huzurlu birgün geçiririz. kızlar bu topiğimiz çok fena bağımlılık yapıyo ben işe gelir gelmez ilk olarak açıp kızların haberlerini okuyor öyle işe başlıyorum fırsatm olsa böyle yazıyorum. aynı sıkıntılardan muzdarip olduğumuz için en iyi birbirimizi biz anlıyoruz belki o yüzden bağımlılık yapıyor bi de güzel haberleri duymak ta mutluluk veriyo o yüzden alışkanlık yapıyo

canım hayırlı olsun topiği devralmışsın sevindim en azından artık daha sık görüşecez.umarım listeye her zaman güzel haberlerimizi eklersin.

canım benim keşke senin dediğin gibi olsa ben de zaten hemen kürtaj taraftarı dedilim. son ana kadar artık senin hayati tehliken var bebek düşüyo diyene kadar beklerim. zaten kısmetse pazartesi ankaradayım. ankaradaki prof a da gösteririm diye düşünüyorum. allahım bir mucize diye dua ediyorum hep. zaten olursa da herhalde mucize koyarım adını. inşallah şradan sizlere güzel haberler vermeyi çok istiyorum. çok teşekkürler ilginiz ve desteğiniz için.

canım bende tolga beyin hastasıyım tedaviye başlarken telde söylemişti birine akayda 2 gece yatışlı 1 refakatçi sezeryan 3000 tl.
bunun yanında medicana ve güven hastanesinde de misafir dr olarak doğuma alıyomuş.geçen birine medicanayı önermiş ark ın ark ı.
orda doğumu 5500 e yapmış, güvense 10 bin civarındaymış.ki güvende kadın doğumda sgk yok.özel sağlık sigortan varsa daha uygun olabilir.

canım cumartesi miydi randevun yoksa ? öğleden sonraki ilk randevu benimde galiba ve 2 bayan vard doğum yaklaşmış bi seni biliyorum ya acaba burcu olabilr mi biri diye içimden geçirdim ama nerde denk gelcek diye düşündüm sonra.akayda mı doğum yapcaksın ? bende orayı çok istiyodum ama dr diğerlerini önerirse kafam karışabilir akayda yenidoğan üniteside var diye biliyorum ama ? yaa bi de biz kızımı olcak sanıyoduk hoca herhalde ilk bizde yanlşış cinsiyet tahmininde bulunmuş oldu kendi de şaşırıd, ilkinde erkek demişti sonra kordon dolanmış kız dedi, kızım diye severken 1 ay sonra erkek olduğunu öğrendik süprizli oldu :) mert nasıl ? sen nasılsın ?

amin canım bütün duaların için. çok teşekkür ederim. zaten kürtaj olmak taraftarı değildim sizin de yönlendirmeniz kararımda doğru ilerlediğimi gösteriyor. zaten buradan sizin yazdıklarınızı eşime anlatıyorum biri 10 haftalıkken kendiliğinden kese düşmüş diye biraz o da rahatladı. yoksa çok endişeliydi. bayramda kanaman olursa ne yapacağız falan gibi tedirginlikler içindeydi. biz de ankara da olacağız bayramda kısmetse dedim ankara da dr yokmu hastane yok mu alası var. endişelenme ne yaşamam gerekiyosa onu yaşayacağım dedim. hayırlısı bakalım allahım bana ne yazı yazdı. ya bu bebiş sağlıklı olacak ya da düşecek hayırlısı.

canım çok teşekkür ederim. belki benim için de dediğin aptt testine bakılarak karar verilmeli bilemiyorum. ben de hala deneme yanılma yöntemiyle gerekli dozu bulmaya çalışıyorlar. şimdi bu olmazsa 0,8 kullanacakmışım. ama belki başka bir sebep daha var ya da belki daha da yüksek dozda kullanmam gerekiyor. çünkü benim pıhtılaşma problemim hamilelikle ortaya çıkmıyo zaten var bende daha önce hamile falan değilken damarıma pıhtı attı. sanırım dr.lar bunu özardı ediyor. belki de iyice sulanması için 2 ay falan hamile kalmadan sırf yüksek dozda iğne kullanmam gerekiyor. bilemiyorum. inşallah ankarada senin dediğin dr. a ulaşabilirim de belki bu sefer doğru tedaviyle mutlu sona erişebilirim. çok teşekkür ederim canım yardımların için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…