sevincciiimm öncelikle hayırlı olsun..topiği senin devralmana sevindim..artık liste sana emanet..bende hemen bilgilerimi güncelleyeyim..şehir : bursa, 2düşük (6. ve 10.haftalarda) ve 1 doğum erkek (doğduktan 10 dak.sonra öldü), tüm mthfr değerlerim heterozigot ve faktör 5 pozitif, şuan 32 haftalık gebeyim..kullandığım ilaçlar : gyno ferro sanol, bebe aspirini, clexane 0.4, decavit, haftalık progynex iğne ve 30. haftalardan sonra magnorm ve nidilat :))
Günaydın;
okula gitmeden bir girip bakayım dedim.
Inşallah bugün herkes mutlu olacak haberler alır...
Saol hayatim hemen guncelleyecegim bilgilerini su an teldeyim pc gecer gecmez ok.
Rabbim saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin.
benimde saglikli bir oglum var sorunsuz tedavisiz dogurdum.
kardes planlarken pihtili oldugumu ogrendik Rabbim cok buyuk
burda okudukca oglumun bana ne kadar buyuk bir hediye oldugunu
bir kez daha anliyorum. 3 dusuk yaptim ve gecen ay korunmayi biraktim :18:
hayırlısı canım..inşallah çok geçmeden sende en yakın zamanda hamile kalıp oğlunun kardeşini alırsın kucağına..Rabbim çok büyük kimseyi aratmasın..sen,ben ve bizim gibi darda olanlara Rabbim gani gani evlatlar versin inşallah :)
Amiiiinnnn canim insallahhhh Rabbim cok buyuk bizi duyuyor
fakat sabirla zamanini beklememiz gerekiyor olacak elbet.
günaydın,,
listenin ilk sayfaya alınmasıuna o kadar çok sevindimki
benim gibi yeni girenler için iğne yapımıyla ilgili ufak bir not ta yazarmısınz..(kimisi dik diyor,kimisi hafif yatay diyor...buradaki bayanlar dha iyi bilir ben güveniyorum)
sevinç benim bilgileirm şöyle benide yazarmısın
2 düşük yaşadım..
8 haftalıktı ilki.ikincisi 5 haftalıktı gelişmesi durdu..
pıhtılaşma sorunum ise
4g/5g homozigot
mthfr 1298 , beta fibrinojen heterozigot
şu an yarım bebe asprini,folbiol ve b vitamini kullanıyorum..
aralıkta korunmayı bırakıcam
ama doktor evinde bulunsun hamen başlayacaksın diye 0.4 lük clexane verdi ayrıca günde 3 defa progestan alıcam..
var canım lutfu kırdarda benden 16 sıse kan aldılardı tam ılgılendıler dıyebılırım capa bır kac tane yaptı marmaradan aldıysan cok ıyı o da aslında ben de ıstıyorum almak bayram sonrası nasıl yogunmu marmara lutfı kırdarda hamıleydı doktor belkı ızıne cıkmıstır ben aldım sonucu gostermedım ızıne cıkacaktı esım almıştı sonucu
ben perşembe ankaraya gidiyorum büyük ihtimal doğuma kadar ordayım
BURCU_GEn sevindim kuzucum bebişe bizimde randevumuz cumArtesi tolga beytle bakalım bize ne dicek
doğum hakkında konuştunuz mu hiç fiyat falan
SEVİNÇ
hayırlıolsun canım
bende bilgilerimi güncelleyim belki arkadaşlara bi faydası olur
kvrck
8 kimyasal gebelik, 1 dış gebelik
faktörVIII-homozigot, fibrinojen-heterizigot, MTHFR677-heterizigot, MTHFR1298-heterizigot, faktörIX-yüksek bide PKO
gebelik öncesi folbiol gulukofen deltacortil coraspirin
gebelikle beraber folbiol deltacortil(ilk 2 ay) coraspirin clexan0.4(24.haftadan sonra iğne sabah akşama)
30 haftalik hamile
kvrck bişey sorcam,başka bir arkadaşta cevap verebilir..ben perşembe ankaraya gidiyorum büyük ihtimal doğuma kadar ordayım
BURCU_GEn sevindim kuzucum bebişe bizimde randevumuz cumArtesi tolga beytle bakalım bize ne dicek
SEVİNÇ
hayırlıolsun canım
kvrck
faktörVIII-homozigot, fibrinojen-heterizigot, MTHFR677-heterizigot, MTHFR1298-heterizigot, faktörIX-yüksek bide PKO
gebelikle beraber folbiol deltacortil(ilk 2 ay) coraspirin clexan0.4(24.haftadan sonra iğne sabah akşama)
30 haftalik hamile
arkadasım kese buyuyorsa vardır bebek ufaktır gozukmez sen hemen kurtaja yatma skın arkadastada denılmıstı kesede yok dıye ama varmıs sımdı 4 yasuında cocuk sakın ha gıt baska doktorlara baktır kese buyuorsa vardır ben ce bebek arkadasta yatacaktı kurtaja son kes gıdeyım dedı ve bebegı gozuktu devlette baktırdı ozeller gormemıstı ve bu arkadasın reglısı bıle ay ay olmuyordu sakın ha sımdı ne kafar oldu senın
canım bende tolga beyin hastasıyım tedaviye başlarken telde söylemişti birine akayda 2 gece yatışlı 1 refakatçi sezeryan 3000 tl.ben perşembe ankaraya gidiyorum büyük ihtimal doğuma kadar ordayım
SEVİNÇ
hayırlıolsun canım
kvrck
30 haftalik hamile
Sagol canim insallah cumartesi senin de iyi gecer kontrolun. Bir sonraki kontrolum 3kasimda olacak, yaziyorum ki eger yakin bir tarihte gidecek olursan ayni zamana denk getirelim :)
Ben henuz dogum meselesini konusmadim ama baskalarindan ogrendigim epidural sezeryan 2 gece yatisli 3000 tl oldugu akayda. Baska hastanelerde de dogum yaptiriyormus ama onlar daha pahaliymis.
evet canım ben pıhtılaşma tedavisi görürken oldu bu düşüğüm..hemde clexane 0.6lık kullanıyordum ben..hemdeeee o zamanki gebeliğim klomen tedavisi ile olmuştu bende polikistik over de var canım düşün yanii durumum aslında çok vahimdi..ama şimdi güzel kızımı Allah bana hiç tedavisiz verdi öyle klomen çatlatma iğnesi falan olmadım çok şükür..ama bu seferkini erken öğrendim ve daha sıkı bir tedavi uyguladık..inşallah canım sende yakın zamanda feraha erersin..ama kürtaj olma şimdilik bekle mutlaka vücut onu dışarı atacaktır eğer sağlıksız bir kese ise..rabbim bizi muntazam yarattı unutma..kürtaj olmak demek rahimin dışarıdan bi etkiyle temizlenmesi demek bu ona zarar da verebilir ve senin 4-5 ayına mal olur..sabret senay eğer bu kese gelişmezse düşer korkma Allah'a sığın..O'na dua et yardımcın olacaktır..benim için de yapmış olduğun duaları kabul etsin yüce yaradan..inşallah bende kızım da sağlıklı bir şekilde üstesinden geliriz bu durumumuzun :)
Tabi anlatayim hemen. Gecen eylulde simdiki doktoruma gittigimde bana hergun clexane olmami, folbiol ve benxol almami soylemisti eylul sonunda da asilama yaptirmistim. Coraspin kullanmiyordum. Asilamadan sonra adet zamaninda kanamam oldu tutmadi zannettik, bir sonraki ay baktim hamileymisim megerse. Degerim cok iyi yukselmisti, kalp atislari vardi herhangi bir sorun yoktu sadece bir hafta geriden geliyordu, onu da asilamadan sonra arkadan gelen bir yumurtanin dollenmis olmasina baglamistik. Sonraki kontrol de iyiydi, 9. Haftada gittigimde ise olmustu bebisim. Bu sefer ne degisti...ayrica coraspin de kullandim, diger hersey ayniydi. Bir de doktor aptt diye bir test yapmaya basladi pihtilasma durumunu gormek icin. 7haftada hafif kanama seklinde lekelenmem oldu coraspini biraktim 1 hafta sonra yeniden basladim, o arada apttye bakildi cok dusuk cikti igneyi ikiye cikardi doktor, sonra galiba 9haftaydi yine kanama oldu yine biraktim coraspini bir daha da baslamadim. Simdi hala 2 x 0,4 clexane ile devam ediyorum. Bu hamileligimde progesteron degerim iyiydi o yuzden ilk kanamam oldugu zaman yapilan 1 tane igne haricinde progesteron da kullanmadim.
Gunaydin canim amin insallahh
bu arada korunmayi birakan arkadaslar icin
ilk sayfada bat listesi yapsak nasil olur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?