Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Dundu benim randevum, bundan sonraki ayin 3u cumartesi olacak. Ben simdilik akayi dusunuyorum, orada dogum yapip da sikayeti olani duymadim hem doktorun kendi hastanesi olmasinin avantaj olacagini dusunuyorum. Yenidogan unitesi var evet ve de medicana hakkinda bazilarinin sikayetlerini okudum ilgilenmiyorlar vs diye. Guven iyi bir yer ama o da coooook pahali, ozel sigortam var ama yine de daha pahaliya gelir sanirim.
Demek bizim doktor yanilmis haaa. Umarim uzulmemissindir. Bana 12.haftada erkek dedi 5 hafta sonra gittigimde erkek dimi diye teyit istemistim de cok kotu bakmisti bana, ben yanilmam ne sacma soru bu dercesine. Demek o da yanilabiliyormus:)

Valla biz iyiyiz hatta Mert kocaman olmus, oyle olunca cok yorulmamamiz gerekiyormus. Suyu, kalp atimi, kordon kan dolasimi falan hepsi iyiymis. Benim de simdilik cok sikintim yok, beklenen dertler iste, o yuzden pek takilmiyorum. Birazdan hastaneye gidip kan verecegim, aptt ve tsh a bakacakmis.
Siz nasilsiniz?

canım içini ferah tut ve sağlıksızsa düşmesini bekle benim 4 haftalık olmasına rağmen ki küçük bi keseydi ona rağmen tam 47 gün sonra düşürdüm artık alıştm keseyle yaşamaya derken adet gördüm ve adetin 2. günü işyerinde lavaboya gittim ve düşürdüm ve normal adetm devam etti ertesi günü bhcg de iyice düştü sonra sıfırlandı.ben de kürtajdan korkuyodm eşimin arkadaşı kadın doğumcudur ve dediki kürtaj gerekiyo diye ama benim doktora kürtajdan çok korkuyom dedim merak etme olmazsın düşmesini bekle dedi ve sonunda düşürdüm sen de bekle canım tabi şu an kötüsünü konuşuyorz ama daha belli bişey yok inş güzel şeyler konuşmak nasip olur.bide canım ben netten de çok araştrdm ve uyguladım kese düşsün diye bitki çaylarıda demleyp içtim belki o da vesile oldu. inş. ihtiyacn olmaz olura seninle paylaşırımm

Sevincim hayırlı olsun..Elif arkadaşımız listeyi sürekli düzenlediği için onu düşünmüştük ama senin yapman daha iyi olur tabii..Çünkü sen bu topikte eskisin ne de olsa herkesi tanıyorsun..Canım bende son bilgilerimi vereyim..Birde o bilgilere ek olarak hipotroidi var..Doktor HIBOR 3500 0.2 ML iğne verdi coraspin 100 mg ve folbiol guatr içinde levotron 100 mg kullanıyorum hamileliğimin 8. haftasındayım..

Son düzenleme:
sevinç listede senayda yok.o da bilgi versinde eklensin o da....yakında güzel doğum haberleri gelecek galiba.baksanıza 36.haftalarda olanlar var...

canım ben hep gebeliğim kesinleşsin de öyle ekleneyim diye bekledim neyse düşerse düzeltiriz. sevinçcim yaz:
bir kürtaj 2 düşük. kürtajı da bacağımdaki pıhtılaşma yüzünden 7. haftada olmuştum. 2 düşüğüm 5. haftalarda oldu. ilkinde hiçbirşey kullanmıyordum. ikincisinde 0,4 clexane+folbiol. sonrasında şimdiki hamileliğim için 3 ay coraspin+folbiol+bemiks c+ hipotiroidim var o yüzden 100 mg euthrox kullandım. hamile kalmadan 10 gün önce de 0,4 clexane başladım hamile kalınca 0,6 clexane oldu. diğerleri aynen devam. şu an 9. haftaya girmiş bulunuyorum. malum hala belirsiz. benimki biraz karışık oldu galiba sana kolay gelsin:
bir de bu arada mutasyonlarım faktör V Leiden HETEREZİGOT, MTHFR 677 HETEREZİGOT, MTHFR 1298 HETEREZİGOT.

Son düzenleme:
kızlar,,
gebelik ilerlerken iğne dozu neye göre artırılıyor?? ya da bıralkılıyor??
ayrıca aptt nedir?:44::44:

tamam canım sonuna kadar bekleyeceğim. biz biraz mücadelecei anne olacağız galiba hep sonuna kadar bekliyoruz: bakalım bugün de özele gidiyorum. dr. iyi ama şimdiye kadar hiç güzel bişey söylemediği için sevmiyorum gerçi gerçekler acıdır.gelince yazarım durmumu. öğleden sonra gideceğim.

Aptt nin de tam olarak kesinligi yok ama bir fikir veriyor herhalde. Benim simdi gittigim doktor tolga ecemis, o ozel bir hastanede calisiyor eger sinan hocaya ulasamazsan istersen bu doktorun sekreterine bir sor seni devlet hastanelerinden birine yonlendirebiliyorlarsa testler icin bu doktora da gidebilirsin. Ben memnunum acikcasi, aptt ye falan bu doktor bakiyor zaten. Sinan hoca teshisi koyma kisminda iyi de sonra her gelene ayni tedaviyi uyguluyor.

anladım canım. zaten benim teşhisim konuldu ama başka bir sebep de var mı diye ona gitmemde belki faydası olur diye düşünüyordum ama eğer tolga bey de iyiyse belki onu da deneyebilirim bakalım hele bir bugün belli olsun. karar verme aşamasındayım hangi dr. a gitsem diye.

kızlar,,
gebelik ilerlerken iğne dozu neye göre artırılıyor?? ya da bıralkılıyor??
ayrıca aptt nedir?:44::44:

benim doktorum iğne dozunu aptt ye göre ayarladı hep..bence çok da iyi yaptı çünkü kilo falan çok alakasız geliyor benim mantığıma. APTT kanın sıvılık oranı canım..genelde ameliyattan önce anestezi uzmanı ister bu testi kanama zamanını ve pıhtılaşma zamanını gösterir..ben mesela gebeliğimin başında 0.6lık clexane ve bebe aspirini kullanıyordum..4 ay devam ettim ama oram buram kanamaya başladı elim kendiliğinden çatlayıp kanıyordu ve durdurmak neredeyse imkansız hale gelmişti..hemen bi APTT, PT VE INR testleri yaptırdım ve sonuç kanım gereğinden çok fazla sulanmıştı hayati tehlike boyutlarına ulaşmıştı hemen clexane dozu düşürdü ve 2 hafta sonra aynı testleri tekrarladığımda sonuçlar daha iyi çıktı..hatta şimdi doğumum yaklaştı bu hafta tekrar aynı testleri yaptırıcam ve iğne dozunu 0.2ye düşürecek..

canım bende bilgilerimi güncelleyeyim hamilelik öncesi folbiol bebek aspirini clexane 0.4 iğne gebelikle birlikte 8 haftadan sonra elevit bebek aspirini 100 mg progestan 200 mg folbiol cleaxne 0.4 (bu hafta bıraktık)12 haftadan sonra demir hapı marincap balık yağı

canım hayırlı olsun topiği devralmışsın sevindim en azından artık daha sık görüşecez.umarım listeye her zaman güzel haberlerimizi eklersin.
amin canım inşallah
hayırlı olsun tkb olmuşsunuz
teşekkür ederim suratını öfelerim

saol canım ekliyorum

uunutmuşum bide new life b12 vitamini kullandım

canım kaçıncı haftadasın

arkadaşlar verdiğiniz bilgileri girdim güncelledim
eklemek istediğiniz bir şey olursa yazın
yada düzeltme gerekiyorsa yazın siz
ben okuyup düzeltirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…