canım bende tolga beyin hastasıyım tedaviye başlarken telde söylemişti birine akayda 2 gece yatışlı 1 refakatçi sezeryan 3000 tl.
bunun yanında medicana ve güven hastanesinde de misafir dr olarak doğuma alıyomuş.geçen birine medicanayı önermiş ark ın ark ı.
orda doğumu 5500 e yapmış, güvense 10 bin civarındaymış.ki güvende kadın doğumda sgk yok.özel sağlık sigortan varsa daha uygun olabilir.
canım cumartesi miydi randevun yoksa ? öğleden sonraki ilk randevu benimde galiba ve 2 bayan vard doğum yaklaşmış bi seni biliyorum ya acaba burcu olabilr mi biri diye içimden geçirdim ama nerde denk gelcek diye düşündüm sonra.akayda mı doğum yapcaksın ? bende orayı çok istiyodum ama dr diğerlerini önerirse kafam karışabilir akayda yenidoğan üniteside var diye biliyorum ama ? yaa bi de biz kızımı olcak sanıyoduk hoca herhalde ilk bizde yanlşış cinsiyet tahmininde bulunmuş oldu kendi de şaşırıd, ilkinde erkek demişti sonra kordon dolanmış kız dedi, kızım diye severken 1 ay sonra erkek olduğunu öğrendik süprizli oldu :) mert nasıl ? sen nasılsın ?
canım çok teşekkür ederim. belki benim için de dediğin aptt testine bakılarak karar verilmeli bilemiyorum. ben de hala deneme yanılma yöntemiyle gerekli dozu bulmaya çalışıyorlar. şimdi bu olmazsa 0,8 kullanacakmışım. ama belki başka bir sebep daha var ya da belki daha da yüksek dozda kullanmam gerekiyor. çünkü benim pıhtılaşma problemim hamilelikle ortaya çıkmıyo zaten var bende daha önce hamile falan değilken damarıma pıhtı attı. sanırım dr.lar bunu özardı ediyor. belki de iyice sulanması için 2 ay falan hamile kalmadan sırf yüksek dozda iğne kullanmam gerekiyor. bilemiyorum. inşallah ankarada senin dediğin dr. a ulaşabilirim de belki bu sefer doğru tedaviyle mutlu sona erişebilirim. çok teşekkür ederim canım yardımların için.
sevinç listede senayda yok.o da bilgi versinde eklensin o da....yakında güzel doğum haberleri gelecek galiba.baksanıza 36.haftalarda olanlar var...
çok iyi olur...
canım içini ferah tut ve sağlıksızsa düşmesini bekle benim 4 haftalık olmasına rağmen ki küçük bi keseydi ona rağmen tam 47 gün sonra düşürdüm artık alıştm keseyle yaşamaya derken adet gördüm ve adetin 2. günü işyerinde lavaboya gittim ve düşürdüm ve normal adetm devam etti ertesi günü bhcg de iyice düştü sonra sıfırlandı.ben de kürtajdan korkuyodm eşimin arkadaşı kadın doğumcudur ve dediki kürtaj gerekiyo diye ama benim doktora kürtajdan çok korkuyom dedim merak etme olmazsın düşmesini bekle dedi ve sonunda düşürdüm sen de bekle canım tabi şu an kötüsünü konuşuyorz ama daha belli bişey yok inş güzel şeyler konuşmak nasip olur.bide canım ben netten de çok araştrdm ve uyguladım kese düşsün diye bitki çaylarıda demleyp içtim belki o da vesile oldu. inş. ihtiyacn olmaz olura seninle paylaşırımm
canım çok teşekkür ederim. belki benim için de dediğin aptt testine bakılarak karar verilmeli bilemiyorum. ben de hala deneme yanılma yöntemiyle gerekli dozu bulmaya çalışıyorlar. şimdi bu olmazsa 0,8 kullanacakmışım. ama belki başka bir sebep daha var ya da belki daha da yüksek dozda kullanmam gerekiyor. çünkü benim pıhtılaşma problemim hamilelikle ortaya çıkmıyo zaten var bende daha önce hamile falan değilken damarıma pıhtı attı. sanırım dr.lar bunu özardı ediyor. belki de iyice sulanması için 2 ay falan hamile kalmadan sırf yüksek dozda iğne kullanmam gerekiyor. bilemiyorum. inşallah ankarada senin dediğin dr. a ulaşabilirim de belki bu sefer doğru tedaviyle mutlu sona erişebilirim. çok teşekkür ederim canım yardımların için.
Aptt nin de tam olarak kesinligi yok ama bir fikir veriyor herhalde. Benim simdi gittigim doktor tolga ecemis, o ozel bir hastanede calisiyor eger sinan hocaya ulasamazsan istersen bu doktorun sekreterine bir sor seni devlet hastanelerinden birine yonlendirebiliyorlarsa testler icin bu doktora da gidebilirsin. Ben memnunum acikcasi, aptt ye falan bu doktor bakiyor zaten. Sinan hoca teshisi koyma kisminda iyi de sonra her gelene ayni tedaviyi uyguluyor.
kızlar,,
gebelik ilerlerken iğne dozu neye göre artırılıyor?? ya da bıralkılıyor??
ayrıca aptt nedir?:44::44:
amin canım inşallahcanım hayırlı olsun topiği devralmışsın sevindim en azından artık daha sık görüşecez.umarım listeye her zaman güzel haberlerimizi eklersin.
hayırlı olsun tkb olmuşsunuz
Sevincim hayırlı olsun..Elif arkadaşımız listeyi sürekli düzenlediği için onu düşünmüştük ama senin yapman daha iyi olur tabii..Çünkü sen bu topikte eskisin ne de olsa herkesi tanıyorsun..Canım bende son bilgilerimi vereyim..Birde o bilgilere ek olarak hipotroidi var..Doktor HIBOR 3500 0.2 ML iğne verdi coraspin 100 mg ve folbiol guatr içinde levotron 100 mg kullanıyorum hamileliğimin 8. haftasındayım..
canım bende bilgilerimi güncelleyeyim hamilelik öncesi folbiol bebek aspirini clexane 0.4 iğne gebelikle birlikte 8 haftadan sonra elevit bebek aspirini 100 mg progestan 200 mg folbiol cleaxne 0.4 (bu hafta bıraktık)12 haftadan sonra demir hapı marincap balık yağı
uunutmuşum bide new life b12 vitamini kullandım
hayırlı olsun canımmm
rabbım hepınıze şifa versın hayırlı evlatlar nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?