ılk sayfayı okudumda cook uzuldum rabbım bıda hıc bırınıze yasatmaz ınsallah
Arkadaşlar korunmayı bırakan arkadaşlar
bat listesi istediler ilk sayfaya ekledim
bat vermek isteyen olursa versin ekleyelim.
ayen sen ilk sayfadaki gibi gerekli bilgileri ver
kullandığın ilaçları felan ben 10 dk gelirim eklicem ok
3 aylık kürtaj ve 6 aylık sunı sancıyla ölü doğum ıkınsındede kalbi durdu bebeklerımınmthfr 1298 heterozigotum bat 5 kasım ve hayırlı olsun cnm
bilgilerimi yazdımm ilaçları yazmamısım :26::26: coraspırın ve folidoce kullanıyorumm hadı hayırlısı olsunnn ınsalllaaaahhh bu ayyy duzenlı bı calısma varr
ben ağustostan beridir korunmuyorum.son satım 14 eylül.19 ekimde olmam gerekli eski düzenden giderse.kist old. için biraz düzeni kaçtı ya bakacaz.babkalım.son 3 günüm.kırmızıyı görmezsem teste başlayacaz.
sevimç ekler misin canım son sat:14 eylül
arkadaşlar verdiğiniz bilgileri girdim güncelledim
eklemek istediğiniz bir şey olursa yazın
yada düzeltme gerekiyorsa yazın siz
ben okuyup düzeltirim
sevınccım ben de adanadanım korunmayı bıraktım gebelıgım olup olmadıgı yarın bellı olcak:) ınsallah guzel haber alrırım ,tablodakı yerımde hamıs olur ınsallah yarrabbım butun ısteyen herkese nasıp etsın.sevgılerr:)
uzun zamandır bu formun takipçisiyim buraya arkadaslara umut olsun dıye yazıyorum umudunuzu asla yitirmeyin benımde 4 düşüğüm oldu çok zor gunler yasadım aslında yasadıklarım sıze çokta uzak değil sizde benım yasadıklarımı yasamıssınızdır kan pıhtılasması vardı bende de çok dokktor degıstırdım bır turlu nasıl bır tedavı uygulnacagını tespit edemedıler umutlarım ıyııce tükendıgı anda 5 kez hamıle oldugumu ögredım ılk işim yıne çok ii bır doktor bulmaktı ve çok şükür ki buldum timur gürgan ve ekibini çok ıı bır tedavıyle allahıma sukurler olsun kı 20 gun once bebegım canım kızım elifimi kucagıma aldım ALLAHIM sizlerede aynı duyguyu en kısa zamanda yasatır ınsallah arkadaslr doğumhaneye gırderken herkes için dua ettım ne yazıkkı bu kan pıhtılasmasının bellı bır tedavısı yok her doktor ayrı tedavıler uyguluyor kımı hamıle kalmadan kan sulandırıcıya baslıyor kımı hamıle kaldıkltan sonra dozajını ayarlamakta bır mesele tabıkı doktorlarda deneme yanılma yöntemıyle bır seyler yapmaya calısıyor doktor çok önemlı arkadaslar tedavsı sıze yaklasımı nasıl yol çizecegı hepsı cok önemlı ALLAH HERKESIN YARDIMCISI OLSUN BU KONUDA umutlarınızı ASLA YİTİRMEYİN HEP İÇİNİZDEKİ BU DİLEK VE İSTEK OLSUN BİRGÜN MUTLAKA OLACAK BEN İNANDIM SİZDE İNANIN İNŞALLAH BU YAZDIKLARIM SİZLERE UMUT OLUR
sevınccım ben de adanadanım korunmayı bıraktım gebelıgım olup olmadıgı yarın bellı olcak:) ınsallah guzel haber alrırım ,tablodakı yerımde hamıs olur ınsallah yarrabbım butun ısteyen herkese nasıp etsın.sevgılerr:)
buarada sat tarıhım 21 eylul eklersen sevınırım
amin canım inşallah sat gerekmiyor bat lazım yani beklenmeyen adet tarihiyarın yani 17 ekim ekliyorum
bu arada memnun oldum hemşom
bende memnun oldum canımmm ay pardon bat tarıhım 21 ekımm canım
uzun zamandır bu formun takipçisiyim buraya arkadaslara umut olsun dıye yazıyorum umudunuzu asla yitirmeyin benımde 4 düşüğüm oldu çok zor gunler yasadım aslında yasadıklarım sıze çokta uzak değil sizde benım yasadıklarımı yasamıssınızdır kan pıhtılasması vardı bende de çok dokktor degıstırdım bır turlu nasıl bır tedavı uygulnacagını tespit edemedıler umutlarım ıyııce tükendıgı anda 5 kez hamıle oldugumu ögredım ılk işim yıne çok ii bır doktor bulmaktı ve çok şükür ki buldum timur gürgan ve ekibini çok ıı bır tedavıyle allahıma sukurler olsun kı 20 gun once bebegım canım kızım elifimi kucagıma aldım ALLAHIM sizlerede aynı duyguyu en kısa zamanda yasatır ınsallah arkadaslr doğumhaneye gırderken herkes için dua ettım ne yazıkkı bu kan pıhtılasmasının bellı bır tedavısı yok her doktor ayrı tedavıler uyguluyor kımı hamıle kalmadan kan sulandırıcıya baslıyor kımı hamıle kaldıkltan sonra dozajını ayarlamakta bır mesele tabıkı doktorlarda deneme yanılma yöntemıyle bır seyler yapmaya calısıyor doktor çok önemlı arkadaslar tedavsı sıze yaklasımı nasıl yol çizecegı hepsı cok önemlı ALLAH HERKESIN YARDIMCISI OLSUN BU KONUDA umutlarınızı ASLA YİTİRMEYİN HEP İÇİNİZDEKİ BU DİLEK VE İSTEK OLSUN BİRGÜN MUTLAKA OLACAK BEN İNANDIM SİZDE İNANIN İNŞALLAH BU YAZDIKLARIM SİZLERE UMUT OLUR
sevınccım merak ettım canım doktorun kım buarada yanı burda ısım verebılıyorsak bende yenı doktor degıstrıdımde merak ettım
sevınccım merak ettım canım doktorun kım buarada yanı burda ısım verebılıyorsak bende yenı doktor degıstrıdımde merak ettım
canım ben kahramanmaraşta ikamet ediyorum ama adanaya ebru tarıma geliyorum senin dr kim.
selammm bende adanalıyımmsen hangi dokttora gıdıyosunnn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?