ebru tarıma bende kararsız kalmıstım gıtsemmı gıtmesemmı dıye, teyzemın yıllardır doktoru. ben cuneyt evrukeye gıdıyorum bakalım şımdılık memnunum ılerde ne olur bılemıyorum. doktor secmke de cok zor gercekten
ebru tarıma bende kararsız kalmıstım gıtsemmı gıtmesemmı dıye, teyzemın yıllardır doktoru. ben cuneyt evrukeye gıdıyorum bakalım şımdılık memnunum ılerde ne olur bılemıyorum. doktor secmke de cok zor gercekten
ayen koş yetişşş
canım benim dr ebru hoca
ayen arkadaş cüneyte gidiyordu ama bu ay ebru hocaya gitti o anlatır sana
yetiştimmm mrk etmeecüneyti duyunca gözlerim büyüdü bakalee beydaglı gıtmısmıı ebruyaa odamı bı cozum bulamamıss sevıncc :26::26:
bende cuneyt evrukeye gıdıyordum hamılelıgımde o takıp edıyorduu simdi sevınc arkadsımızın tavsıyesıylee bırde ebru tarımaa gıttımm... cuneyt bey nasıl bı yol ızledı sende memnun kaldınmııı???
ayen koş yetişşş
canım benim dr ebru hoca
ayen arkadaş cüneyte gidiyordu ama bu ay ebru hocaya gitti o anlatır sana
oylemı sen neden bıraktın cuneyt beyı, valla ben bsk da bır doktora gıdıyordum ıkı dusuk olana dek sorunu bulamadı okdar test yapmasına ragmen, bende cuneyt beye gıttım daha test yapmadan kan pıhtılasması oldugunu soledı balcalıda yaptırdım testlerı sımdlık ıkı kere gııtım yanı, fena degıldı hamıle kalınca gel ıgneye baslayalım dedı. bende hala kararsızım doktor konusnda cuneyt beyı cok ovuyolar ama acaba baska bırınemı daha gorunsem dıyorumsen nasıl buldun cunEYTI bıraz anlatırsan ben daha yenı basladım cunku
selam kızlar malesef güzel haberlerle gelemedim. dünün aksine bu dr. kesede hiç bir büyüme olmadığını söyledi. 17 mm ölçtü. o da en iyi hitimal olarak. 15-16 imiş. sonlandırılması gerekiyor dedi. progesteron testi istedi. onun sonuçlarını bekleyeceğiz. onu alalım ona görüşürüz dedi. ben kürtaj olmak istemiyorum dedim. testin sonuçları çıksın ondan sonra dedi. ben bekleme taraftarıyım. bakalım hayırlısı. zaten güzel bişey söylese şaşardım.
gecmıs olsun sanada... benım hamılelıgımı basından berı cuneyt takıp ettı fakat 6 aya kadar cunku bebegımın kalbı durduu onu aradıgımdaa cok duyarsız davrandıı yapmacık bı sesle aa cok uzuldum dedı ama hıcc ılgılenmedı yaa sonucta ortada kocaman bı cocuk vardı ondan sonra gıcık aldımm alanında ıyı bı doktor ama duyarsıs yaa pıhtılasma test sonucumu gosterdıgımde kesın bu nedenden dedı 3 ay kesın bu nedenden olamaz dedi çelişkili konusması benı huzursus ettı ve arkadslarım burda bı ton tahlıl yaptırmıslar o benden hıc bı tahlıl ıstemıyor ıgne olucaksın dıyorr bunun gıbı seylerr cnm yıne hamıle kalırsam belkı hem hem ebruya gıderım cunku eşim cok usrarcı cüneyt konusundaa
Ya benimde esim cok israrci illa cuneyt dio, evet braz sogukbir adam simdi sen bole diyince
Bende huzursuz oldum cansin beyide oneriyolar, valla esimde cuneyt dio, ebru hanim nasil peki
Ya benimde esim cok israrci illa cuneyt dio, evet braz sogukbir adam simdi sen bole diyince
Bende huzursuz oldum cansin beyide oneriyolar, valla esimde cuneyt dio, ebru hanim nasil peki
Arkadaşlar korunmayı bırakan arkadaşlar
bat listesi istediler ilk sayfaya ekledim
bat vermek isteyen olursa versin ekleyelim.
ebru hoca en azından araştırma hastanesinde ne vaka larla karşılaşıyor bilgili ve ilgili bir kadın ben çok memnunum
cansınn acıbademdemıydı?? ya cuneyt hemen postaliyim derdındee biraz o yuzden tatmın etmıyorr okadar para verıyoruz bıraz rahatlatmasını konusmasını beklıyor ınsan.... ebru hanım cok sıcak bı bayannn ebruda cuneytte rısklı gebelıklerr alanındaa yetkin... cansın damı oylee???
Cansin acibademde evet oda riskli gebeliklere bakio, evet ya benimde korkum bole
Ilgisiz olmasi cunku zaten okadar uzuntu yasadik sikintiliyizki, bende
Inanilmaz etki birakti cok korkuyorum, peki ebru hanim cuneyte gittigini bilmio degilmi,
Olmazsa bende ole yapim cuneyte devam edim ebru hanimada gorunum bi. Valla kafam cok karisti
Simdi,dedigin gibi azbuz parada almio.
selam kızlar bende de protein c düşük çıkmıştı..ben ayrıntı test yaptırmamıştım.1 defa 6 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.2 defa da kimyasal düşük yaşadım.şimdi 8+2 hamileyim.hamile kalmadan folbiol ve coraspin kullanmaya başladım.hamile kalınca clexan 0.4 iğne,2 defa progestan,folbiol ve coraspin devam,elevit,ve maalesef bulantılarım için dramamine kullanıyorum.
sizin bahsettiğiniz heterozigot ya da homozigot çıkan testleri yaptırmamıştım sizce yaptırmalı mıydım kafama takıldı.gerçi yaptırsam da tedavi çok farklı olmuyo sanırım değil mi :18:
selam kızlar malesef güzel haberlerle gelemedim. dünün aksine bu dr. kesede hiç bir büyüme olmadığını söyledi. 17 mm ölçtü. o da en iyi hitimal olarak. 15-16 imiş. sonlandırılması gerekiyor dedi. progesteron testi istedi. onun sonuçlarını bekleyeceğiz. onu alalım ona görüşürüz dedi. ben kürtaj olmak istemiyorum dedim. testin sonuçları çıksın ondan sonra dedi. ben bekleme taraftarıyım. bakalım hayırlısı. zaten güzel bişey söylese şaşardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?