Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah canım. diyorum ya ne yaşamam gerekiyosa onu yaşayacağım galiba. elimden hiçbişey gelmiyo.

Aynen öyle canım.Özellikle bizim dışımızda gelişen olaylarda öyle...Benim de ilk bebeğimde kalp atışları yok,bir hafta sonra tekrar bakacağız demişlerdi.Olmazsa kürtaj....O zamanlar yeni olduğu için hiçbir bilgim yoktu tabi...Kürtaj deyince çok kötü olmuştum...Bir yandan bebeğimin yaşamasını isterken,diğer yandan kürtaj olacağına kendisi düşsün diye dua ediyordum...Bir hafta sonra umutla gittim ama malesef kürtaj yapacağız dediler...O an çok kötü olmuştum.Sanki bir boşluktaydım...Kendisi düşmez mi dedim..Kendi düşse de parça kalabilir veya geç düşerse anneye zarar verebilir deyince ben de sakin bir şekilde kabul ettim..Ve hemen kürtaja aldılar....Ne bileyim çok korktuklarımız mı başımıza geliyor diye düşünmüştüm....

canım bende cuneyt hepsını yaptırdı hemotolojık tarama dedı balcalıda hepsını yaptık. bende proteın c ve s eksık cıktı bıde mthr 677 heterozıgot . ben ıkı aydır korunmayı bıraktım denemedeydık bugun saglık ocagına bthcg ye baktırdım cunku karnım ve belım agrıo dıe hamıleleıkten suphelendım. bana daha hamıle olmadıgım ıcın ıgne solemedı, corasprınle folıdoce kullan dedı. bakalım yarın su test sonucu cıksın ona gore bır karar verım olmazsa, sımdı teyzemle konustum o ebruya gıdıo olmazsa onada bakarız dedı. dedgın gıbı kadın cok yogun. senın ılk gebelıkmı

Arkadaşlar sizler hamilelikte tetanos aşısı yaptırdınız mı?Diğer gebeliğimde 1 tane vurmuşlardı.Şimdi de 1 doz vuracağız diye çağırdılar...

şu an ben de senin gemişte hissettiğin duyguların aynısını hissediyorum. yaşasın ya da kendisi düşsün diye dua ediyorum. hakkımızda hayırlısı canım.

ben genetık teste kadar yaptırmıstım elımde tum test tahlılerele gııttım cuneyte hatta sınırlendı nıe bu proteın c ve s testlerı yapılmamıs dıe hıc obur doktorun yaptırdgı testlere bakmadı bıle kendı ıstedı bır cogunu, benımde ıkı dusugum var ıkısıde kurtajla bıttı. o yuzden bu sefer aynı seylerı yasamktan cok korkuyrum, pekı sen gebe kalırsan ebruya mı devam edeceksın canım. sen adanada yasıosun degılmı olmazsa bır gun tanısırz :))

hayır cnm benım 2 kaybım var 3 aylık ve 6 aylık ... bana protein c ve s onemlı deıl demıstı cuneytt cnm banada coraspırın ve folıdoce ıc dedı 3 ayy öncesınden:26: ben suanda hamıle deılımm.. inşallah hamılesındır sonucunu haber verr

bak dedıgım gıbı sana ne demıs bana ne demıs gercı bana her gıttıgımde farklı konusordaa celıskılı yaa bu adamm proteın c ve s dusukmus sende ama bunla ılgılı bı ılac ıcmenı ıstememıs??? yaa bana butun onlemlerı alacaktıı tahlıl test ıstemeden bencee yanı aynı tedavıyı uygulayactıı buyuk ıhtımalle cnm ben cuneyte yıne gıdıcem hamıle kalır kalmaz gel yanıma demıstı ama ebruyada gıdıcem ıkısı takıp etsınn

teşekkürler cemocan aptt konusunda..

peki bu aptt,ınr ve pt testlerini özel hastanede ya da devlt hastanesinde her ay yaptırabilirmiyiz hamileleğimz süresince....

canım benim devlet hastanesindede gittiğim bir doktorum vardı aylık gidiyorum ona bilgi vermiştim benim aslında perinatoloğum var ama il dışında her ay aptt testi istiyor bana her ay aptt testi yaptırır mısınız dedim tabi dedi..her zaman devlet hastanesinde yaptırdım canım ben..sabah kan verdim öğlende sonucunu aldım..özelde para vereceksin falan gerek yok devlet hastanesi yapıyor bu işi ama tabi sen bilirsin kuzum her 2 hastanede olur tabi..

çok teşekkür ederim cemocan..
bu kısım çok kafamı karıştırıyordu..yani dozu ayarlamak..sonradan artırmak gerekirse nasıl yaparız,nereden bilebiliriz diye..devlette tanıdığımız doktor var sorun çıkartmaz zannetmiyorum..yok falan derse de özele giderim..benim yaşadığım şehirde perinatolog yok malesef..hatta sabah perinatoloji derneğine mesaj attımki yaşadığım şehirde perinatoloji de uzmanlaşmış doktor varsa bilgi verirmisinz diye..sivas tayım ben..eğer doktor önerecek arkadaş varsa sevinirim..
tekrar çok sağol...

bütün adanalılar toplanmış bir ben yokum :))))

merhaba 01as

ben bsk yı kafamdan tamamaen çıkardım ... çok yüzeyseller.. bir şey dedikleri yok... ben buradan öğrendiklerim ile soru yağmuruna tuttum dr u... ben çok yoğun dr lardan hoşlanmadım ya... ilgilenmiyolar... şöyle diyeyim muzaffer bey de test falan yapmadan bende pıhtılaşmadan şüphelendi hamile kalır kalmaz gel coraspin vercem dedi... bana bu cümleyi sölemese idi ben pıhtılaşmadan kesinlikle şüphelenmezdim. kiiii pıhtılaşmanın ne olduğunu bile bilmiyordum.. muzaffer beyi de tavsiye ederim... dünya kadar para bayılmayın...

selam kızlar bende de mthfr c677t heterozigot ve mthfr a1298c heterozigot mutasyonları var. 3 hafta önce 3. düşüğümü yaptım kürtaj oldum. genetik karyotip analizi yapıldı o da normal çıktı. genetiğin normal çıkmasına sevindim. rahatladım. sorun çıksa tüp bebek yaptırmak zorunda kalacaktık. bakalım bundan sonra ne olacak. aspirin, folik asit, b vitamini ve omega 3'ü rutin kullanıyorum. doktorum gebelik olursa güçlü bir tedavi yaparız dedi. bakalım. bu arada son düşük hem aspirin hem de iğne kullanırken oldu

Son düzenleme:

geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza bende de mthfr a1298c heterozigot mutasyonları var...1 kürtajım var... 6 haftallıkken karnımda öldü..bunun ne demek olduğunu bile tam olarak bilmiyorum...dr lar bişi demiyor...
.coraspin evicap ve folbiol kullanıyorum... son düşük kötü olmuş kaç haftalalıktı ve neden öyle oldu ki iğne nin dozu mu az geldi genelde herkes coraspin ve iğne ile bebeğini doğuruyor?? merak ettim şimdi? geçmiş olsun...

ben de hiçbir şey bilmiyorum inan. doktorum ile genetik sonucundan sonra konuşmadım. bugüne kadar gittiğim pek çok dr zaten bu mutasyonları önemsemedi. herkeste var sorun olmaz falan dediler. şimdi ne yapılacak fikrim yok

canım ilk sayfayı incele ona göre sıralı bilgilerini ver listeye ekleyelim senide
sen yaz ben alıp ekleyeceğim
çok geçmiş olsun .

şehir söylemesem olur mu:26: 3 düşük (11. 5. ve 7. hafta) son düşük aspirin ve innohep 0.35 kullanırken oldu. gebelikten önce: folik asit, b 12 vitamini, aspirin, omega 3, gebe kalınca bu sefer ne kullanacağım bilmiyorum.

canım ilk sayfayı incele ona göre sıralı bilgilerini ver listeye ekleyelim senide
sen yaz ben alıp ekleyeceğim
çok geçmiş olsun .

ben tabloya baktımda bilgilerim de değişiklik yapalım yanlış anlaşılma oldu sanırım çalışmalara başlamadık daha :))) aralıkta inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…