Hayırlısı olsun canım.İnşallah kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düşer....
inşallah canım. diyorum ya ne yaşamam gerekiyosa onu yaşayacağım galiba. elimden hiçbişey gelmiyo.
inşallah canım. diyorum ya ne yaşamam gerekiyosa onu yaşayacağım galiba. elimden hiçbişey gelmiyo.
ebruya öncekı gebelıgımı cuneytın takıp ettıgını soyledım bısey demedı hamıle degılım ya suanda bıde o baksın dedımm kadın bana baska tahlıllerde yaptırdıı protein c ve s yapılmamıs dedı onları ıstedııı meselaa orda hemen kan verdımm 15 gun sonra gıdıcem yıne tavsıye ederım bıraz yogunn o yuzden 1 ay sonrasına verıyolar randevuyuu... cuneyt kaclık ıgne kullancagını soyledımı ???
Aynen öyle canım.Özellikle bizim dışımızda gelişen olaylarda öyle...Benim de ilk bebeğimde kalp atışları yok,bir hafta sonra tekrar bakacağız demişlerdi.Olmazsa kürtaj....O zamanlar yeni olduğu için hiçbir bilgim yoktu tabi...Kürtaj deyince çok kötü olmuştum...Bir yandan bebeğimin yaşamasını isterken,diğer yandan kürtaj olacağına kendisi düşsün diye dua ediyordum...Bir hafta sonra umutla gittim ama malesef kürtaj yapacağız dediler...O an çok kötü olmuştum.Sanki bir boşluktaydım...Kendisi düşmez mi dedim..Kendi düşse de parça kalabilir veya geç düşerse anneye zarar verebilir deyince ben de sakin bir şekilde kabul ettim..Ve hemen kürtaja aldılar....Ne bileyim çok korktuklarımız mı başımıza geliyor diye düşünmüştüm....
canım bende cuneyt hepsını yaptırdı hemotolojık tarama dedı balcalıda hepsını yaptık. bende proteın c ve s eksık cıktı bıde mthr 677 heterozıgot . ben ıkı aydır korunmayı bıraktım denemedeydık bugun saglık ocagına bthcg ye baktırdım cunku karnım ve belım agrıo dıe hamıleleıkten suphelendım. bana daha hamıle olmadıgım ıcın ıgne solemedı, corasprınle folıdoce kullan dedı. bakalım yarın su test sonucu cıksın ona gore bır karar verım olmazsa, sımdı teyzemle konustum o ebruya gıdıo olmazsa onada bakarız dedı. dedgın gıbı kadın cok yogun. senın ılk gebelıkmı
canım bende cuneyt hepsını yaptırdı hemotolojık tarama dedı balcalıda hepsını yaptık. bende proteın c ve s eksık cıktı bıde mthr 677 heterozıgot . ben ıkı aydır korunmayı bıraktım denemedeydık bugun saglık ocagına bthcg ye baktırdım cunku karnım ve belım agrıo dıe hamıleleıkten suphelendım. bana daha hamıle olmadıgım ıcın ıgne solemedı, corasprınle folıdoce kullan dedı. bakalım yarın su test sonucu cıksın ona gore bır karar verım olmazsa, sımdı teyzemle konustum o ebruya gıdıo olmazsa onada bakarız dedı. dedgın gıbı kadın cok yogun. senın ılk gebelıkmı
ben genetık teste kadar yaptırmıstım elımde tum test tahlılerele gııttım cuneyte hatta sınırlendı nıe bu proteın c ve s testlerı yapılmamıs dıe hıc obur doktorun yaptırdgı testlere bakmadı bıle kendı ıstedı bır cogunu, benımde ıkı dusugum var ıkısıde kurtajla bıttı. o yuzden bu sefer aynı seylerı yasamktan cok korkuyrum, pekı sen gebe kalırsan ebruya mı devam edeceksın canım. sen adanada yasıosun degılmı olmazsa bır gun tanısırz :))
Arkadaşlar sizler hamilelikte tetanos aşısı yaptırdınız mı?Diğer gebeliğimde 1 tane vurmuşlardı.Şimdi de 1 doz vuracağız diye çağırdılar...
teşekkürler cemocan aptt konusunda..
peki bu aptt,ınr ve pt testlerini özel hastanede ya da devlt hastanesinde her ay yaptırabilirmiyiz hamileleğimz süresince....
çok teşekkür ederim cemocan..canım benim devlet hastanesindede gittiğim bir doktorum vardı aylık gidiyorum ona bilgi vermiştim benim aslında perinatoloğum var ama il dışında her ay aptt testi istiyor bana her ay aptt testi yaptırır mısınız dedim tabi dedi..her zaman devlet hastanesinde yaptırdım canım ben..sabah kan verdim öğlende sonucunu aldım..özelde para vereceksin falan gerek yok devlet hastanesi yapıyor bu işi ama tabi sen bilirsin kuzum her 2 hastanede olur tabi..
oylemı sen neden bıraktın cuneyt beyı, valla ben bsk da bır doktora gıdıyordum ıkı dusuk olana dek sorunu bulamadı okdar test yapmasına ragmen, bende cuneyt beye gıttım daha test yapmadan kan pıhtılasması oldugunu soledı balcalıda yaptırdım testlerı sımdlık ıkı kere gııtım yanı, fena degıldı hamıle kalınca gel ıgneye baslayalım dedı. bende hala kararsızım doktor konusnda cuneyt beyı cok ovuyolar ama acaba baska bırınemı daha gorunsem dıyorumsen nasıl buldun cunEYTI bıraz anlatırsan ben daha yenı basladım cunku
selam kızlar bende de mthfr c677t heterozigot ve mthfr a1298c heterozigot mutasyonları var. 3 hafta önce 3. düşüğümü yaptım kürtaj oldum. genetik karyotip analizi yapıldı o da normal çıktı. genetiğin normal çıkmasına sevindim. rahatladım. sorun çıksa tüp bebek yaptırmak zorunda kalacaktık. bakalım bundan sonra ne olacak. aspirin, folik asit, b vitamini ve omega 3'ü rutin kullanıyorum. doktorum gebelik olursa güçlü bir tedavi yaparız dedi. bakalım. bu arada son düşük hem aspirin hem de iğne kullanırken oldu
geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza bende de mthfr a1298c heterozigot mutasyonları var...1 kürtajım var... 6 haftallıkken karnımda öldü..bunun ne demek olduğunu bile tam olarak bilmiyorum...dr lar bişi demiyor...
.coraspin evicap ve folbiol kullanıyorum... son düşük kötü olmuş kaç haftalalıktı ve neden öyle oldu ki iğne nin dozu mu az geldi genelde herkes coraspin ve iğne ile bebeğini doğuruyor?? merak ettim şimdi? geçmiş olsun...
canım ilk sayfayı incele ona göre sıralı bilgilerini ver listeye ekleyelim senide
sen yaz ben alıp ekleyeceğim
çok geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?