ben ağustostan beridir korunmuyorum.son satım 14 eylül.19 ekimde olmam gerekli eski düzenden giderse.kist old. için biraz düzeni kaçtı ya bakacaz.babkalım.son 3 günüm.kırmızıyı görmezsem teste başlayacaz.
sevimç ekler misin canım son sat:14 eylül
anladım canımSagol canim insallah cumartesi senin de iyi gecer kontrolun. Bir sonraki kontrolum 3kasimda olacak, yaziyorum ki eger yakin bir tarihte gidecek olursan ayni zamana denk getirelim :)
Ben henuz dogum meselesini konusmadim ama baskalarindan ogrendigim epidural sezeryan 2 gece yatisli 3000 tl oldugu akayda. Baska hastanelerde de dogum yaptiriyormus ama onlar daha pahaliymis.
kuzucum aptt diye bi test var ona bakıyokvrck bişey sorcam,başka bir arkadaşta cevap verebilir..
sen mesela 24.haftadan sonra 2 defa iğne yapmışsın buna nasıl karar veriliyor..hangi haftada dozun yükseleceği nasıl belli oluyor
anladım canım sağol bilgiler içincanım bende tolga beyin hastasıyım tedaviye başlarken telde söylemişti birine akayda 2 gece yatışlı 1 refakatçi sezeryan 3000 tl.
bunun yanında medicana ve güven hastanesinde de misafir dr olarak doğuma alıyomuş.geçen birine medicanayı önermiş ark ın ark ı.
orda doğumu 5500 e yapmış, güvense 10 bin civarındaymış.ki güvende kadın doğumda sgk yok.özel sağlık sigortan varsa daha uygun olabilir.
canım cumartesi miydi randevun yoksa ? öğleden sonraki ilk randevu benimde galiba ve 2 bayan vard doğum yaklaşmış bi seni biliyorum ya acaba burcu olabilr mi biri diye içimden geçirdim ama nerde denk gelcek diye düşündüm sonra.akayda mı doğum yapcaksın ? bende orayı çok istiyodum ama dr diğerlerini önerirse kafam karışabilir akayda yenidoğan üniteside var diye biliyorum ama ? yaa bi de biz kızımı olcak sanıyoduk hoca herhalde ilk bizde yanlşış cinsiyet tahmininde bulunmuş oldu kendi de şaşırıd, ilkinde erkek demişti sonra kordon dolanmış kız dedi, kızım diye severken 1 ay sonra erkek olduğunu öğrendik süprizli oldu :) mert nasıl ? sen nasılsın ?
anladım canım
ben büyük ihtimal ankarada kalıcam dönmüycem daha
3 kasım saat kaçta randevun
herkese sen burcumusun dermişimmm
bide tolga hoca nst için ayrıca para istiyomu acaba
bide her 2 haftada bi 200 alıyomu
kuzucum aptt diye bi test var ona bakıyo
ama kesin sonucu olmayan bişi
anladım canım sağol bilgiler için
bu arada benim bat 15 kasım
Canim sen bat verince calismalara basladin sandimtmm
ben de elıf bakalım 2 mısın ne olacakkkkk hayırlısı olsun ben bugun gıttım doktora yarın da gıdecem klomen baslıycammmm
bütün adanalılar toplanmış bir ben yokum :))))
merhaba 01as
ben bsk yı kafamdan tamamaen çıkardım ... çok yüzeyseller.. bir şey dedikleri yok... ben buradan öğrendiklerim ile soru yağmuruna tuttum dr u... ben çok yoğun dr lardan hoşlanmadım ya... ilgilenmiyolar... şöyle diyeyim muzaffer bey de test falan yapmadan bende pıhtılaşmadan şüphelendi hamile kalır kalmaz gel coraspin vercem dedi... bana bu cümleyi sölemese idi ben pıhtılaşmadan kesinlikle şüphelenmezdim. kiiii pıhtılaşmanın ne olduğunu bile bilmiyordum.. muzaffer beyi de tavsiye ederim... dünya kadar para bayılmayın...
lusnıca cım selam evet tum adanalılar toplandıkk:)) evet canım cok yoğun doktorrlarda fazla ılgılenmıyor, bende bakacagım cuneyte devam edıp etmeyecegıme karar veremedım su gebelık bır bellı olsun , ollmazsa baska doktorla devam edecegım:)) sen beklemedısın degılmıcanım
buarada gebelık testım yarım saate bellı olacak dun saglık ocagında kan verdım cok heyecanlyımm lutfen herkes dua etsınnn((
ayy hadi bakalım inşşş hemen yaz buraya.... kaç gün geçti
yazarımm hemenn ya gunum gecmedı uc gunum var daha ama karın agrım bel agrım var, gecen gebelıgımdede erken cıkmıstı benım ınsallahh oledır canım:)
yok canım keşkeee bu ay var sandım da dün malum süreç başladı :)))
bende bat not ediliyor sandım öğretmenim ben doğum iznine denk getirelim diyoz bakalım kısmetse... ilkini denk getirmiştim ama olmadı
buarada gebelık testım yarım saate bellı olacak dun saglık ocagında kan verdım cok heyecanlyımm lutfen herkes dua etsınnn((
canım ya bende öğretmenim ilkinde aynı hesapları yaptım kısmet olmadı. şimdiki için 8 ay uğraştım. çok şükür. izin tatil gerçekten önemli değil sağlıkla doğsunda büyür bir şekilde. kendini hazır hissediyorsan dene derim canım . tabiki senin kararın benim ki sadece bi tavsiye ...
günaydın kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir. malum ben dün dr. a gittim. prosteron testimin sonucu 15 çıkmış, sağlıklı bir gebelikte en kötü ihtimal 25 olmasını bekleriz dedi. bu sağlıksız bir gebelik dedi. neticede ben kürtaj olmak istemediğimi söylediğimde kendisinin de bunu istemediğini söyledi. 1 hafta 10 gün kadar bir mühlet tanıdığını, bu sürede bana herhangi bir tehdit oluşturmayacağını söyledi. bütün ilaçları kesmemi istedi.
ve Sinan Beksaç'tan randevu koparabildim yarın randevum. o yüzden yarın ankaradayım kısmetse bu akşam biniyorum. biraz ani oldu ama belki böyle görmesi daha iyi olur. o yüzden diğer bütün ilaçları kestim ama en azından yarın Sinan Bey'e görünene kadar iğneye devam etmek istiyorum. ne olur ne olmaz diye. bakalım o ne diyecek hayırlısı.
yarın ankaraya gideceğimden kızlar bayramdan sonraya kadar sizlerle görüşemem galiba. çünkü büyük bir ihtimal orada internetim olmayacak. o yüzden şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. bu süreçte doğum yapacaklara sağlıklı doğumlar diliyorum. umarım herkes bayramını mutlu ve huzurlu geçirir.
hepinizi kocaman öpüyorum.....
aynen aynen bende doğumu marta getireyim diye haziranda hamlie kaldım ama 6 haftaıkken öldü... ben kendimi çok hazır hissediyorum.. önemli olan tabiki sağılığı... eskisinden de hazırım daaa eşim elinden gelse şubatta hamile kal diyor.. bebeğe bakmak kolay olur diye.. bi de ben norm fazlasıyım... izinde geçir sıra gelinceye kadar diyor... erkek adam anlamıyor kadın psikolojisinden :))) ben aralıkta olacaksa olsun artık diyorum acıtasyona bağlıyorum bazen :)) ama çok zor bir durum kendime bi eksiklik gibi hissediyorum.. şu sıralar hamile kalan doğum yapan çok var çevremde...
aynen aynen bende doğumu marta getireyim diye haziranda hamlie kaldım ama 6 haftaıkken öldü... ben kendimi çok hazır hissediyorum.. önemli olan tabiki sağılığı... eskisinden de hazırım daaa eşim elinden gelse şubatta hamile kal diyor.. bebeğe bakmak kolay olur diye.. bi de ben norm fazlasıyım... izinde geçir sıra gelinceye kadar diyor... erkek adam anlamıyor kadın psikolojisinden :))) ben aralıkta olacaksa olsun artık diyorum acıtasyona bağlıyorum bazen :)) ama çok zor bir durum kendime bi eksiklik gibi hissediyorum.. şu sıralar hamile kalan doğum yapan çok var çevremde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?