Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlaaaarr günaydın.. bol bereketli, mutluluk ve şans dolu birgün dilerim hepinize..

kızlar bu arada ben size hemen danışayım bu arada yaşadığım yerde ishal salgını var kendimi çok korumaya çalıştım ama bende yakalandım malesef..2 gündür devam eden ishal artık bağırsaklarımı ağrıtıyor..benim gibi olup da ilaç kullananınız oldu mu acaba?

ahh bitanem yolun açık olsun..şansın açık olsun..inşallah herşey yolunda gider..en hayırlısı olsun hakkında..ben eminim bundan sonrası çok güzel olacak senin için :) seninde bayramın kutlu olsun canım şimdiden..

ilaçtansa kuru türk kahvesine limon sık yut ilaç niyetine. şıp diye keser canım.

ilaçtansa kuru türk kahvesine limon sık yut ilaç niyetine. şıp diye keser canım.

canım onu dün yaptım 2 kere ama bana mısın demedi ( patates haşlaması yemekten öööö geldi yani..yat kalk patates haşlaması yiyorum..ilaç da kullanamıyorum aslında birazdan yine deneyeyim şu türk kahvesini off umarım birinden biri işe yarar (

canım iyi dileklerin için sağol. burada doğan her bebek bizim bebeğimiz... çünkü her doğan bebek yeni umut demek hepimiz için. aynı şekilde her acı bizimde acımız. ama biliyoruz ki herşey güzel olacak senin içinde. umarım ankara da doktorlar içini rahatlatır. önemli olan öncelikle senin huzurlu olman. dualarımız seninle iyi yolculuklar... iyi bayramlar...

istiyorum ama eşimmmm :))) geçen gün çok kaptırdım kendimi hamilemiyim neden olmadım diye iice umutlanınca bir mutlu oldum anlatamam ve hastalalanınca yaşadığım hayal kırıklığından sonra gerçekten mutsuz olduğumu anladım bu meseleden dolayı..2 ay sıkıcam dişimi napalım... benimle birlikte bir arkadaşım ve kuzenim hamile kaldı.. kuzenimin kızı arkadaşımın oğlu olacakmış.. duyunca benimki yaşasaydı ne olacaktı diye içimden geçirdim.. onlar doğurunca ne olacağım bilmiyorum... bu konuda sana hak veriyorum. haeralde senin gibi hissedicem.. çok zor gerçekten de... amiin amiiin inşallah.... kaç aylıksın şu an ???

Boşver canım ya...Bebek ne zaman istiyorsa o zaman gelsinBen de aynen öyle düşünüyordum,ama olmadı ilk ikisinde...Ne yapalım hayırlısı artık...Ben de norm fazlasıyım..Ve tatildeyiiimmm....

biz seninle aynı zamanlarda hamile kaldık sanırımm .. benim o zamanki son adet tarihim 1 hazirandı... olmadı benimki..7 haftalıkken aldırdım... en iisi valla işte ben de norm fazlalaığı iken çocuğumu dünyaya getirmek istiyorum.. eşim de bu konudan benim kadar müzdarip... görevlendirme yaptırmaktan sıkıldı o da...

teşekkür ederim canım. sana da iyi tatiller. umarım herşey güzel olur.

teşekkür ederim canım bu arada sana da geçmiş olsun dikkat et. eğer çok ağır birşey değilse bence ishal için ilaç kullanma. haşlanmış patates falan iyi gelir derler ama sen bilirsin. bu arada sonradan gördüm patatesten gına geldiğini :) neyse bol bol su iç diyeyim bari aklıma başka bişey gelmiyor.

Son düzenleme:

teşekkür ederim bi tanem. dularınızla gidiyorum. inşallah herşey yolunda gider.

canım üzülme nolur demekki imtihan hala devam ediyor bu son olur inşallah
bir dahakine sağlıklı gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın inşallah.

hildan nbr canım ben sabah kırmızı kartı yedim bu ay olmadı
önümüzdeki maçlara artık

bende öğretmenim.eskiden bende martta doğum yapayım isterdim ama şimdi sağlıkla sağlıklıca sağ salim sağlıklı evlatlarla inşallah Rabbbim ne zaman verirse.birde bende bakacak anne olmayınca...

kızlarrrr malesefff dusuk cıktı degılmışım, obur aya kaldı artıkk ama cok uzuldum ama, cok umutluydum kısmett degılmışş , hepnıze tesekuurler sızı sevıyorummm(((

Listeyi hazırlayan herkesin eline sağlık.Çok yararlı olacağına eminim.Ama daha öncede yazmıştım.Hatırlarmısınız bilmem ama demiştim ki bilgilerimize yaşımızı da yazsak çok iyi olur.Sizler genç olduğunuz için çok dikkate almamış olabilirsiniz ama biz 35-40 yaş üstü kadınlar için buradaki başarı hikayeleri ve bebeğini kucağına alabilmiş annelerin özellikle yaş bilgileri çok ama çok önemli.Acaba bizim de olur mu diye umut dünyası işte.Yine de kendi adıma çok teşekkür ederim liste için.40 yaş üstüyüm.3 doğal hamilelik yaşadım.İkisinde kürtaj oldum 9.ve 7. haftalarda.En sonuncusu kimyasal oldu kendiliğinden düştü 5+3.haftada Sorunun mthfr 677 heterozigot.DRlar buna bağlamıyorlar.Ben yine de folbiol ve coraspirin içmeğe devam ediyorum.Bilgilerimi listeye nasıl eklerim bilmiyorum.Emeği geçen herkese teşekkürler.Lütfen yaşlarımızı da yazalım arkadaşlar olur mu....Herkese iyi günler....

kızlarrrr malesefff dusuk cıktı degılmışım, obur aya kaldı artıkk ama cok uzuldum ama, cok umutluydum kısmett degılmışş , hepnıze tesekuurler sızı sevıyorummm(((

canım olsun yaa üzülme bende sabah sabah kırmızı kartı yedim
Allahtan hayırlısını istiyoruz dimi demekki hayırlısı buymuş
hamile kalmak marifetmi marifet düşürmeden doğurmakta bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…