Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sağlıkla devam etsin inşallah sevinç ilgileniyor sağolsun , görünce düzenleyecektir. yaşları yazmakta mantıklı bende 30 yaşındayım bu arada

arkadaşlar bilgiler geldikçe listeyi güncelliyorum
duymayan arkadaşlar için tekrar ediyorum
listemiz ilk sayfaya taşınmıştır
ve sizden aldığım bilgiler doğrultusundada güncellenmektedir

ilk hamileliğimde pat diye kaldım ama olmadı. bu sefer 9.ayda kaldım çok şükür bugünleri gördük. hayırlı zamanda sağlıkla gelsin üzülme canım

masal25_12 listede bende bi düzeltme yaparmısın???
1düşük 1kürtajım var bu 3.gebeliğim
mutasyon doğru aynı yazabilirsin
şimdi progestanı ve folbioli bıraktım. 0.4lük clexane, decavit,gyno ferro sanol kullanıyorum.
17. haftamdayım.
teşekkürler tatlım şimdiden

canım folbiol ve prog kaçıncı haftada bıraktın

hildan nbr canım ben sabah kırmızı kartı yedim bu ay olmadı
önümüzdeki maçlara artık

ah canım geçmişolsun. senin sat benden 1 gün önceydi demek ben de yarın olcam zaten batım 18 ekim.geçen hafta bhcg yaptm negatifti biraz erken yaptm rahatsız olduğm için biliyorum erken yaptım ama yinede bu ay umudum yok. burdan haber veririm

canım hakkımızda hayırlısı inanki üzülmedim en doğru zamanda en iyi şekilde gelsin
ve sorunsuz tutunsun sorunsuz doğsun ben beklemeye razıyım
gebe olup düşecekse ben beklerim sağlıklı olsunda.

kızlarrrr malesefff dusuk cıktı degılmışım, obur aya kaldı artıkk ama cok uzuldum ama, cok umutluydum kısmett degılmışş , hepnıze tesekuurler sızı sevıyorummm(((

hayırlısı olsun canım hiç üzülme şu an kendine dikkat et önümüzdeki aylar için. benim de adet günüm yarın bakalım artık benim umudum yok çünkü 1 hafta önce bhcg negatifti erken yaptm testi ama yinede olsaydı çıkardı diyerekten umutsuzum

canım hepimizin hakkında hayırlısı sinan hocadan randevu alabilmene sevindim inşallah seni rahatlatacak bişeyler söyler bu arada seninde şimdiden bayramın kutlu olsun

nasılsın canım bebiş nasıl

canım olsun yaa üzülme bende sabah sabah kırmızı kartı yedim
Allahtan hayırlısını istiyoruz dimi demekki hayırlısı buymuş
hamile kalmak marifetmi marifet düşürmeden doğurmakta bence

aynen katılıyorum canım marifet hamile kalmak değilmiş gerçekten düşürmeden sağlıkla sıhhatle doğurmakmış

canım sen listede yoksun
pıhtılımısın sende listeye girmek istersen
yaz bilgileri ekleyelim
buralarda görüyorum seni takipçisin anlaşılan

canım sen listede yoksun
pıhtılımısın sende listeye girmek istersen
yaz bilgileri ekleyelim
buralarda görüyorum seni takipçisin anlaşılan

evet bende pıhtılıyım malesef:) genetik testleri yaptırcam araştırma aşamasındayız. doğumdan sonra ortaya çıktı pıhtı. benim bi tane kızım var 7 aylık.şuan da herhangi bi ilaç kullanmıyorum.

Aşağıdaki linki nasıl değiştireceğimi bilmediğim için ikinci gebeliğim devam ediyor gibi görünüyor ama nerdeeeeeeeeeee((

kullanıcı kontrol paneli
buradan profilk düzenle
bebeğinin tahmini doğumu diye bir yer var oradan tarihi silersen düzeltirsin canım

senin için üzüldüm.geçmiş olsun Allahtan hakkında hayırlısı olsun....

cok saoll hıldancımm uzuldum bıraz ama olsun saglıklı dogsunda bebıslerımız beklemye deger ,, bende erken yaptım ama dedıgın gıbı olsa benımkıde cıkardı. herseyın hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…