Listeyi hazırlayan herkesin eline sağlık.Çok yararlı olacağına eminim.Ama daha öncede yazmıştım.Hatırlarmısınız bilmem ama demiştim ki bilgilerimize yaşımızı da yazsak çok iyi olur.Sizler genç olduğunuz için çok dikkate almamış olabilirsiniz ama biz 35-40 yaş üstü kadınlar için buradaki başarı hikayeleri ve bebeğini kucağına alabilmiş annelerin özellikle yaş bilgileri çok ama çok önemli.Acaba bizim de olur mu diye umut dünyası işte.Yine de kendi adıma çok teşekkür ederim liste için.40 yaş üstüyüm.3 doğal hamilelik yaşadım.İkisinde kürtaj oldum 9.ve 7. haftalarda.En sonuncusu kimyasal oldu kendiliğinden düştü 5+3.haftada Sorunun mthfr 677 heterozigot.DRlar buna bağlamıyorlar.Ben yine de folbiol ve coraspirin içmeğe devam ediyorum.Bilgilerimi listeye nasıl eklerim bilmiyorum.Emeği geçen herkese teşekkürler.Lütfen yaşlarımızı da yazalım arkadaşlar olur mu....Herkese iyi günler....
ilk hamileliğimde pat diye kaldım ama olmadı. bu sefer 9.ayda kaldım çok şükür bugünleri gördük. hayırlı zamanda sağlıkla gelsin üzülme canım
Aşağıdaki linki nasıl değiştireceğimi bilmediğim için ikinci gebeliğim devam ediyor gibi görünüyor ama nerdeeeeeeeeeee((
masal25_12 listede bende bi düzeltme yaparmısın???
1düşük 1kürtajım var bu 3.gebeliğim
mutasyon doğru aynı yazabilirsin
şimdi progestanı ve folbioli bıraktım. 0.4lük clexane, decavit,gyno ferro sanol kullanıyorum.
17. haftamdayım.
teşekkürler tatlım şimdiden
hildan nbr canım ben sabah kırmızı kartı yedim bu ay olmadı
önümüzdeki maçlara artık
ah canım geçmişolsun. senin sat benden 1 gün önceydi demek ben de yarın olcam zaten batım 18 ekim.geçen hafta bhcg yaptm negatifti biraz erken yaptm rahatsız olduğm için biliyorum erken yaptım ama yinede bu ay umudum yok. burdan haber veririm
kızlarrrr malesefff dusuk cıktı degılmışım, obur aya kaldı artıkk ama cok uzuldum ama, cok umutluydum kısmett degılmışş , hepnıze tesekuurler sızı sevıyorummm(((
canım üzülme nolur demekki imtihan hala devam ediyor bu son olur inşallah
bir dahakine sağlıklı gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın inşallah.
günaydın kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir. malum ben dün dr. a gittim. prosteron testimin sonucu 15 çıkmış, sağlıklı bir gebelikte en kötü ihtimal 25 olmasını bekleriz dedi. bu sağlıksız bir gebelik dedi. neticede ben kürtaj olmak istemediğimi söylediğimde kendisinin de bunu istemediğini söyledi. 1 hafta 10 gün kadar bir mühlet tanıdığını, bu sürede bana herhangi bir tehdit oluşturmayacağını söyledi. bütün ilaçları kesmemi istedi.
ve Sinan Beksaç'tan randevu koparabildim yarın randevum. o yüzden yarın ankaradayım kısmetse bu akşam biniyorum. biraz ani oldu ama belki böyle görmesi daha iyi olur. o yüzden diğer bütün ilaçları kestim ama en azından yarın Sinan Bey'e görünene kadar iğneye devam etmek istiyorum. ne olur ne olmaz diye. bakalım o ne diyecek hayırlısı.
yarın ankaraya gideceğimden kızlar bayramdan sonraya kadar sizlerle görüşemem galiba. çünkü büyük bir ihtimal orada internetim olmayacak. o yüzden şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. bu süreçte doğum yapacaklara sağlıklı doğumlar diliyorum. umarım herkes bayramını mutlu ve huzurlu geçirir.
hepinizi kocaman öpüyorum.....
canım ya bende öğretmenim ilkinde aynı hesapları yaptım kısmet olmadı. şimdiki için 8 ay uğraştım. çok şükür. izin tatil gerçekten önemli değil sağlıkla doğsunda büyür bir şekilde. kendini hazır hissediyorsan dene derim canım . tabiki senin kararın benim ki sadece bi tavsiye ...
canım olsun yaa üzülme bende sabah sabah kırmızı kartı yedim
Allahtan hayırlısını istiyoruz dimi demekki hayırlısı buymuş
hamile kalmak marifetmi marifet düşürmeden doğurmakta bence
canım olsun yaa üzülme bende sabah sabah kırmızı kartı yedim
Allahtan hayırlısını istiyoruz dimi demekki hayırlısı buymuş
hamile kalmak marifetmi marifet düşürmeden doğurmakta bence
neeeeeeeeeeyyyyyy kırmızı kartımıı yedinnnnuzuldumm....
canım sen listede yoksun
pıhtılımısın sende listeye girmek istersen
yaz bilgileri ekleyelim
buralarda görüyorum seni takipçisin anlaşılan
Aşağıdaki linki nasıl değiştireceğimi bilmediğim için ikinci gebeliğim devam ediyor gibi görünüyor ama nerdeeeeeeeeeee((
hayırlısı olsun canım hiç üzülme şu an kendine dikkat et önümüzdeki aylar için. benim de adet günüm yarın bakalım artık benim umudum yok çünkü 1 hafta önce bhcg negatifti erken yaptm testi ama yinede olsaydı çıkardı diyerekten umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?