bende pıhtılıyımmm :))) kıs senin topikinmi vardı daha yeni görüommm
canım olsun yaa üzülme bende sabah sabah kırmızı kartı yedim
Allahtan hayırlısını istiyoruz dimi demekki hayırlısı buymuş
hamile kalmak marifetmi marifet düşürmeden doğurmakta bence
ayyy sevıncıım dogru soluyosun onemlı olan saglıklı bebekk hayırlısı buymuşş dıyorumm belkı olacaktı saglıklı olmayacaktı, sen de kırmızı kartı yedıysen onumuzdekı maclara bakacaz dıoyrum ozman :))
ilk hamileliğimde pat diye kaldım ama olmadı. bu sefer 9.ayda kaldım çok şükür bugünleri gördük. hayırlı zamanda sağlıkla gelsin üzülme canım
Ewet hemsommm haktan hayirlisi diyip onumuzdeki maclara bakiyoz
Hosgeldin tatlim ilk sayfadaki bilgileri ver senide ekleyelim
kayıbım 21 hafta 5 günlük bi düşük ve 1 adet kimyasal gebelik..sevinçcim mthfr 1298 de heterozigottu oda geldi aklıma...
serayy bızım senle aynıı mthfr 1298 heterozigott ama doktorlar bu nedenden kaybetmıs olmayabılırsın bebegını dıyorr en son ebru tarıma gıttım oda dedısen napıyosun??
bende pıhtılaşmadan kaybettiğimi düşünmüorum zaten...amniyosentezden olabilir...zaten başından beri kanamalı bi gebelikti...belliydi yani....ben anlamıomki zaten bu değerleri....düşükten sonra hepsini ebru hanıma bende yaptırdım bi sorun yok dedi sadece kan oranın düşük dedi...ama sonra otopsi sonucu çıkınca diğer dr tahliller istedi ordada pıhtılaşma çıktı işte...yarını bekliom ben adet günüm :)) gülüom artık ama neden güldüğümü bende bilmiom...sen napıosun cnm...
bende pıhtılaşmadan kaybettiğimi düşünmüorum zaten...amniyosentezden olabilir...zaten başından beri kanamalı bi gebelikti...belliydi yani....ben anlamıomki zaten bu değerleri....düşükten sonra hepsini ebru hanıma bende yaptırdım bi sorun yok dedi sadece kan oranın düşük dedi...ama sonra otopsi sonucu çıkınca diğer dr tahliller istedi ordada pıhtılaşma çıktı işte...yarını bekliom ben adet günüm :)) gülüom artık ama neden güldüğümü bende bilmiom...sen napıosun cnm...
cnm yanlıs anlamıssın ben pıhtılasmadan kaybettıgımı düşünmüyorumm cunku degerımız onemsenecek bı deger degılmıss 1298 heterozigot mutasyonu pek onemsemıyorlarr ee ozaman nıye oldu kocaman bebeklerımız onu anlamıyorumhmm otopsıdemı yaptılar bebegıne benımde patolojıye yolladılar canlı hucre bulunamadıgından arastırma yapamamıslarr ebru tarım protein c ve s testlerınıde yaptırdı onun sonucunu beklıorum bende naapiim yarın adetın gelmez ınsallah haber verr
aa cnm sende benle aynı dusundugunu yazmıssın ben yanlıs okumusum kusura bakmaa yaa kafam dalgın bugun bırassbı nedenı olsaydı en azından onlem alırdık dımıı hamıle kalsak hep streslı gecer boylee demek senın kanaman oluyorduu :26::26: benım bı kere bıle kanamam olmamıstı :26::26:
aa cnm sende benle aynı dusundugunu yazmıssın ben yanlıs okumusum kusura bakmaa yaa kafam dalgın bugun bırassbı nedenı olsaydı en azından onlem alırdık dımıı hamıle kalsak hep streslı gecer boylee demek senın kanaman oluyorduu :26::26: benım bı kere bıle kanamam olmamıstı :26::26:
bende onu dedim kuzucumm...banada drlar öle dedi o kadar uç değerlerin yokki dediler hep...takmıom walla bu pıhtılaşmayı...yapıldı cnm balcalıda düşük yaptım otopsiye yolladık...10 ay sonra çıktı sonucu ama...neden öldü bebeklerimiz bende anlamıom o kadar cokki şaşıom inan...sende sonuçlarını yaz emi...inşallah cnm 4 gün öncesinde test yaptım negatifti pozitif olacagını düşünmedim ondan sonrada...kısmet dielimmm...
merhaba arkadaşlar ben ocak ayında düşük yaptım aylar sonra alsancak izmirrde perinatoloji uzmanı Sabahattin ALTINYURTA gittim kan testleri yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı benm merk ettiğim doktor gebe kalır kalmaz hemen ilaca başlaman gerekli dedi peki gebelikten önce tedavi gören ilaç kullnaan varmı? neden gebelikten önce bana bi tadevi önermedi yardımlarınızı bekliyorum teşşkkürler şimdiden...
evt bende hep aynı seyı duyuyorum doktorlardanama yınede hamıle kalır kalmaz ıgne vurulcazz mecburr bı onlem alıncak dımıı amniyosentez nedır cnm:26::26: sende benı gıbı sabırsızsın anlasılann ben varya korundugum ay bıle test yapıyorum 4 gun oncesınden cıkmıycanı bıle bıle yaptın dımıı sende bendensın belırtın varmıı hıcc? ınsallah hamiş olursunda saglıklı dogurursunn hepimiizzzz aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?