Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

valla aynı senın saydıkların vardı bende iştahım bı anda acılmıstıı hep gozlerım kapanıyorduu ve ıslak su gıbı akıtım gelıyordu megerse hamıleymısım amaa tabı sonu gelmedı artık guluorum kız ben vallaaa napiiimmm hamıleysen bi göbek atarızz şurdaa dimi

bide bu ay soğan kürü yaptım ve 2 kere çalışma oldu kısmett...bende akıntı dün gelmeye başladı hep takip ederdim yumurtlama zamanı akıntı olurdu olmadı bu ay...dün bi baktım akıntı var bu ne beeee adet olcam yenimi yumurtluom dedim güldüm kendi kendime göbekte atarız kızzz:))

evlılık yıldonumunuz kutlu olsunn cnmm git sarıl öp yeterr

saol canmmm...bencede yeterrr Allahım sağlık versin gerisi boşşş...

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun neden amniyosentez yaptırdın

hadı hayırlısı sogan kurunude yapmıssın aynen cnmm saglıklı olalımm yeterrr

canım geçmiş olsun neden amniyosentez yaptırdın

saol cnmm hemen yazayım çıkcam kusura bakma...3 lü testte nöral tüp defekti çıkmıştı bebeğin sinir sistemi ve beyin gelişimiyle alakalı bi değer sanırsam...o nedenle yaptırdım ...geçen sene yaptırdım ama...soracakların varsa sor ben açınca yazarım...

teşekkür ederim canım bebeğini kaybetme sebebini amniyosentez olduğunu yazdığın için merak ettim inşallah bi daha hamile kaldığın zaman sağlıkla kucağına alırsın

teşekkür ederim canım bebeğini kaybetme sebebini amniyosentez olduğunu yazdığın için merak ettim inşallah bi daha hamile kaldığın zaman sağlıkla kucağına alırsın

sebep olarak aslında nöral tüp defektidir belki ama amniyosentezdede risk var.bende yaptırdıktan 3 gün sonra aşırı kanamam başladı 10 gün sonra kaybettim...o nedenle amniyosenteze bağlıorum..bi şekilde sağlıksız bebeği vücut atıo işte..inşallah cnmmm sağlıkla hayırlısıyla alallım kucaklarımıza...

kızlarrrr malesefff dusuk cıktı degılmışım, obur aya kaldı artıkk ama cok uzuldum ama, cok umutluydum kısmett degılmışş , hepnıze tesekuurler sızı sevıyorummm(((

yapma yaaaa üzüldüm şimdi.. ne bu böle yaa bekleyenler in hep olmuyo.. bende var sandım yok... bi arkadaşın daha da yok.. üüüf neyse bakalım.... canın sağolsun(

canım merhaba aslında bir bakıma doğru ben pıhtılaşma tesimi yaptırdım 1 ay önce... sonucuda manisa celal bayar üniversitesine gönderdim...kaynım orda dr. kadın doğumda prof olan bir hocaya göstermiş ...1 düşük olduğunu söylemiş.. ben bu sonuçlara bakarak bir şey diyemem çok önemli değil.. hasta gelir hamileyken bakılır.. sorun detaylı bir şekilde araştırılır demiş.. bilemiyorum belki de mtfrh 1298 heretozigotu gördü ondan mı dedi bilemiyorum... kaynım adanada dr a gösterdiler ama demiş... kaynım ne dedi dr size diye sordu :))))) ben yine coraspinimi alıcam ..... çok kafaya takmasınlar yine çocuk yapsınlar keyiflerine baksınlar demiş prof dr hoca....

geçmiş olsun canım ben de adana dan ım 29 yaşındayım :))) bende de mtfrh 1298 heterozigot çıktı.. aynı ilaçları alıyoruz... dr bana da iğne dedi... sen dr olarak kime gittin. ben sonuçları selçuk doğana gösterdim ama yüzeyseldi pek memnun kalmadım ama yaklaşımı çok iii... benim dr um muzaffer şengül... 7 haftalıkken bebişim karnımda öldü kürtajımı yaptı.. aralık gibi tekrar istorum hamile kalmayı...

Bu topikte ne kadar çok öğretmen varmış ve norm fazlası Başta norm fazlası olduğuma üzülmüştüm.Ama şimdi rahatım.Raporluyum ve sınıfım olmadığı için kafam rahat...Rabbim inşallah yavrumu da kucağıma sağlıkla almamı nasip eder....Herkese...

canım sağlıkla devam etsin inşallah sevinç ilgileniyor sağolsun , görünce düzenleyecektir. yaşları yazmakta mantıklı bende 30 yaşındayım bu arada
Ne yazık ki devam edemedi.Zaten kimyasal olmuştu sonuncusu.Ben hiç ara vermeden deniyorum umarım olur.Yine de iyi dileklerin için teşekkürler...Listeye eklenmişim çok sevindim.Yaşları da eklersek süper olacak.Herkese iyi geceler...

evet canım bende çok şaşırdım gerçekten öğretmen çok aynı dertten müzdarip...
şükür norm fazlası değilim ama 6 yıldır ilk atandığım okuldayım ama müdürüm sayesinde severek gidemiyorum okuluma...

canım bebeğinin ilgilerini silebilmişsin.tahmin edebiliyorum elin zor gitmiştir ama Allahtan hayırlısı.insan alışamıyor demi onsuzluğa...

bende önceki müdürümle sorun yaşamıştım 1.5 yıl çalıştık burnumdan getirdi urfa nın köyündeydim....

2007 ataması mı ???

ben üzülmüyorum yaa görevlendirme çalışıyorum... zaten bu şartlarda 1 sınıfımızın olması çoook zor 6. yılımı çalışıyorum ... sen kaç yıllıksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…