evet 2007 şubat ataması.2005 mezunuyum.omüden
günaydın kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir. malum ben dün dr. a gittim. prosteron testimin sonucu 15 çıkmış, sağlıklı bir gebelikte en kötü ihtimal 25 olmasını bekleriz dedi. bu sağlıksız bir gebelik dedi. neticede ben kürtaj olmak istemediğimi söylediğimde kendisinin de bunu istemediğini söyledi. 1 hafta 10 gün kadar bir mühlet tanıdığını, bu sürede bana herhangi bir tehdit oluşturmayacağını söyledi. bütün ilaçları kesmemi istedi.
ve Sinan Beksaç'tan randevu koparabildim yarın randevum. o yüzden yarın ankaradayım kısmetse bu akşam biniyorum. biraz ani oldu ama belki böyle görmesi daha iyi olur. o yüzden diğer bütün ilaçları kestim ama en azından yarın Sinan Bey'e görünene kadar iğneye devam etmek istiyorum. ne olur ne olmaz diye. bakalım o ne diyecek hayırlısı.
yarın ankaraya gideceğimden kızlar bayramdan sonraya kadar sizlerle görüşemem galiba. çünkü büyük bir ihtimal orada internetim olmayacak. o yüzden şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. bu süreçte doğum yapacaklara sağlıklı doğumlar diliyorum. umarım herkes bayramını mutlu ve huzurlu geçirir.
hepinizi kocaman öpüyorum.....
Gecmis olsun, burada da var salgin ben de korkuyorum biryerden bulasirsa diye. Benim bildigim dogal yontemler, kizarmis ekmek, bol su, koyu demli cay hatta sadece dem kismi, coca cola( normal sekerli olan), seftali, muz, pirinc lapasi ve patates haslama.canım onu dün yaptım 2 kere ama bana mısın demedi( patates haşlaması yemekten öööö geldi yani..yat kalk patates haşlaması yiyorum..ilaç da kullanamıyorum aslında birazdan yine deneyeyim şu türk kahvesini off umarım birinden biri işe yarar (
kızlarrrr malesefff dusuk cıktı degılmışım, obur aya kaldı artıkk ama cok uzuldum ama, cok umutluydum kısmett degılmışş , hepnıze tesekuurler sızı sevıyorummm(((
aa cnm sende benle aynı dusundugunu yazmıssın ben yanlıs okumusum kusura bakmaa yaa kafam dalgın bugun bırassbı nedenı olsaydı en azından onlem alırdık dımıı hamıle kalsak hep streslı gecer boylee demek senın kanaman oluyorduu :26::26: benım bı kere bıle kanamam olmamıstı :26::26:
Kutlarim.ben çıkıom kızlarrr gidim pasta alim evlilik yıldönümümüz ya ...içimden bişe yapmak gelmio yaa...nie böleyim ki acaba....nese görüşürüz...Allaha emanet olun....öpüldünüz....
bende 2007 ağustos o atama çok ballıydı ii hatırlıyorum omü neresi :)))
samsun ondokuz mayıs.ben 2007 şubatta sözleşmeli atandım.senin hatırladığın ballı olan yani çok atama olan 2006 şubattı.ben onda 67 puan almıştım atanamamıştım.1,5 yıl boşta kaldım 81 puan alıp sözleşmeli olarak herhangi bir yerden antalyaya çıktı.sınıfçıyım bende.
sen nerede görev yapıyorsun...
arkadaşlar listeye yaş larıda ekliyoruz
yoğun istek üzerine
yaşını veren arkadaşları yazıyorum
3 kasimda 14:40. Sen iste kirmizi karanfil takayim :)
Bildigim kadariyla nst icin ayri para almiyor daha girmedigim icin emin degilim. 2 haftada bir 200 tl alir mi onu da bilmiyorum cunku ilk defa 1 aydan daha kisa surede gidecegim.
Bence de donme artik, o kadar yol cekilmez.
burcu_gen saydıklarından çoğunu yaptım ama bu gece daha da fenalaştım..en sonunda doktoru aradım reflor verdi ve minoset plus..asla ateşlenmemen gerekiyor dedi..ateşlenirsem aksef 500 antibiyotiğe başla dedi..bakalım benimde yarın yani perşembe günü kontrolüm var inşallah hayır haberlerle dönerim :)) dualarınızı bekliyorum canlar..
sevinccim yaş istemişsin 26 yaşındayım..bursadayım.. hihihi evlilik programları repliği gibi oldu :)))
cnm pıhtılasmada hebelıkten once coraspırın ıcın dıyor doktorlar ama genelı gerek duymuyor demekkı doktorunda gerek duymamıss bende senın gıbı cok endıselıydım sonuclarımı aldıgımda endıselenme doktorun bı bıldıgı vardır hamılelıgınde baslatıcak demekkı bırde gebelık dusunuosan folık ıcmenı soyluyorlarr bukadarrr cok gecmıs olsunn
ıshal ıcın yogurt ye canım yogurt bagırsaklarda seftalı tuyu denılen tuylerın cıkmasına sebep oluyor aslında ıcındekı maya bu etkıyı yapan ve gayteyı tutuyor seftalı tuyu kılları ıstersen arastır bır netten bak
elif sınıf öğretmenimisin canım
oğlum 1. sınıfa başladıda 65 aylık
yavrum çizgi çalışmalarından ne çekiyor bir bilsen
arkadaşlar listeye yaş larıda ekliyoruz
yoğun istek üzerine
yaşını veren arkadaşları yazıyorum
yapma yaaaa üzüldüm şimdi.. ne bu böle yaa bekleyenler in hep olmuyo.. bende var sandım yok... bi arkadaşın daha da yok.. üüüf neyse bakalım.... canın sağolsun(
evet canım bende umutluydum agrı magrı belım cok agrıyodu hayırlısı buymus saglıklı gelsınde gec olsun ne yapalımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?