Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canimhakkinda hayirlisi olsun. Sinan hocayla ilgili bir not cok fazla konusmuyor, cok detayli bilgi vermiyor sen aklina gelenlerin hepsini sor. Biraz soguk bir yapisi var, o yuzden oyle davranirsa sakin uzulme. Umarim tum testlerini yaptirir, eksik kalan ne varsa hepsine bakar sonra da ne gerekiyorsa yapar.sana da simdiden iyi bayramlar.

Gecmis olsun, burada da var salgin ben de korkuyorum biryerden bulasirsa diye. Benim bildigim dogal yontemler, kizarmis ekmek, bol su, koyu demli cay hatta sadece dem kismi, coca cola( normal sekerli olan), seftali, muz, pirinc lapasi ve patates haslama.

kızlarrrr malesefff dusuk cıktı degılmışım, obur aya kaldı artıkk ama cok uzuldum ama, cok umutluydum kısmett degılmışş , hepnıze tesekuurler sızı sevıyorummm(((

İnsallah onumuzdeki ay gelir, beklemek zor bilirim.

Bazi doktorlar mthfr leri onemsemiyor ama ben de 4 kere dusuk yaptim ve baska hicbir sey cikmadi. Smdiki doktorum da onemsiyor zaten, ciddi bir tedavi uyguluyor. Belki de simdi bilmedikleri baska seyler var bizde, olsun siz onleminizi alin da sonradan pisman olmayin.

ben çıkıom kızlarrr gidim pasta alim evlilik yıldönümümüz ya ...içimden bişe yapmak gelmio yaa...nie böleyim ki acaba....nese görüşürüz...Allaha emanet olun....öpüldünüz....
Kutlarim.

bende 2007 ağustos o atama çok ballıydı ii hatırlıyorum omü neresi :)))

samsun ondokuz mayıs.ben 2007 şubatta sözleşmeli atandım.senin hatırladığın ballı olan yani çok atama olan 2006 şubattı.ben onda 67 puan almıştım atanamamıştım.1,5 yıl boşta kaldım 81 puan alıp sözleşmeli olarak herhangi bir yerden antalyaya çıktı.sınıfçıyım bende.
sen nerede görev yapıyorsun...

arkadaşlar listeye yaş larıda ekliyoruz
yoğun istek üzerine
yaşını veren arkadaşları yazıyorum

elif sınıf öğretmenimisin canım
oğlum 1. sınıfa başladıda 65 aylık
yavrum çizgi çalışmalarından ne çekiyor bir bilsen

hıı tmm tmm pardon 2007 şubatta benim 81 puanım vardı.. atanamadım tercih dışını işaretlemediğim için...benden az puanla baya güzel yerlere gittiler..valla ii çıkmış hocam bana kadrolu hakkari şırnak geliodu araştırmıştım.. 2007 ağustosta 88.5 ile şanlıurfaya atandım orada 3.5 yıl çalıştım . evlendim eş durumundan adana merkeze yerleştim. depodayım burda..sınıfçıyım...

tak tak tak
eger 2 hafta sonra derse doktor cumartesiye alırım inş. görüşürüz

Son düzenleme:
burcu_gen saydıklarından çoğunu yaptım ama bu gece daha da fenalaştım..en sonunda doktoru aradım reflor verdi ve minoset plus..asla ateşlenmemen gerekiyor dedi..ateşlenirsem aksef 500 antibiyotiğe başla dedi..bakalım benimde yarın yani perşembe günü kontrolüm var inşallah hayır haberlerle dönerim :)) dualarınızı bekliyorum canlar..

sevinccim yaş istemişsin 26 yaşındayım..bursadayım.. hihihi evlilik programları repliği gibi oldu :)))

burcu_gen saydıklarından çoğunu yaptım ama bu gece daha da fenalaştım..en sonunda doktoru aradım reflor verdi ve minoset plus..asla ateşlenmemen gerekiyor dedi..ateşlenirsem aksef 500 antibiyotiğe başla dedi..bakalım benimde yarın yani perşembe günü kontrolüm var inşallah hayır haberlerle dönerim :)) dualarınızı bekliyorum canlar..

sevinccim yaş istemişsin 26 yaşındayım..bursadayım.. hihihi evlilik programları repliği gibi oldu :)))

ıshal ıcın yogurt ye canım yogurt bagırsaklarda seftalı tuyu denılen tuylerın cıkmasına sebep oluyor aslında ıcındekı maya bu etkıyı yapan ve gayteyı tutuyor seftalı tuyu kılları ıstersen arastır bır netten bak

öncelikle cvp ladığın için tşk ederim umarım öyledir gerekli değildir, zaten başka bir dr.a daha gdicem demekki herkese hemen ilaç vermiolar, hemen olmasa da düşüüyorum tabi işte bu tedavi durumu gebelikten önce yapılması gereklimi diye kafamı kurcalıyor kesin emin olayım gerek yok derse eğer başka dr. da tabiki hemen kısmetse ist,yoruz canım.. Allah herkesin bebişlerini bağışlasın...

ayy canım saolun ya vallahi bildiğim ve sizlerin sölediği ne varsa yapıyorum ama yok yok minoset alıyorum reflor alıyorum bana mısın demedi hala daha..yemin edeim canımdan bezdim..böyle dert dert üstüne kendimi ne kadar kollamaya çalışırsam okadar hasta oluyorum..anlamıyorum ki sorun nerde?? bu ishal daha ne kadar devam edecek merak ediyorum bugün 3.gün ve eğer devam etmeye kalkarsa ben düşer bayılırım çok halsiz kaldım..

elif sınıf öğretmenimisin canım
oğlum 1. sınıfa başladıda 65 aylık
yavrum çizgi çalışmalarından ne çekiyor bir bilsen

canım tahmin ediyorum ama onların daha çizgiye başlamaması lazım.aralık3ten önce harfe geçilmemesi gerekir.sadece e ve a harfi veriyorlar.
bana da 1 verdilerdi dönem başında ben küçük grubu almıştım gönüllü sırada bile ayağa kalksalar oturuyorlar gibiydi.bu sitem bence çok ama çok kötü.yazık o çocuklara...ağaç yaşken eğilir tamam ama bu kadarda yaş olmalarına gerek yok bence....

yapma yaaaa üzüldüm şimdi.. ne bu böle yaa bekleyenler in hep olmuyo.. bende var sandım yok... bi arkadaşın daha da yok.. üüüf neyse bakalım.... canın sağolsun(

evet canım bende umutluydum agrı magrı belım cok agrıyodu hayırlısı buymus saglıklı gelsınde gec olsun ne yapalımm :)

ben de sınıf öğretmeniyim...:) bu sene 3 leri okutuyorum gerçi son 20 gündür okutamıyorum.bulantılardan dolayı kendime gelemedim....

liste için de 29 yaşındayım

günaydın kızlar nasılsınız ben az önce kırmızılandımm. aslında üzülmedim hem bekliyodum hem de son 10 gündür karın ağrısı çektiğim için bu ay adet olmayı çok istedim olmasaydm acaba sağlıksız bi gebelikmidir diye kafa yerdim. kızlar bu ay boş çıktık artık önümüzdeki ay iyi çalışalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…