01 as, sevinç, lusnica ve ben peşpeşe olduk adetleri yanılmıyorsam 01 as senin daha var adetine.artık önümüzdeki maçlara bakalım ama ben ctesi memlekete gitcem 29 ekime kadar o zaman da kocişten ayrı olcam. yumurtlama zamanıma baktm 31 ekim umarım erken yumurtlamam
canım tahmin ediyorum ama onların daha çizgiye başlamaması lazım.aralık3ten önce harfe geçilmemesi gerekir.sadece e ve a harfi veriyorlar.
bana da 1 verdilerdi dönem başında ben küçük grubu almıştım gönüllü sırada bile ayağa kalksalar oturuyorlar gibiydi.bu sitem bence çok ama çok kötü.yazık o çocuklara...ağaç yaşken eğilir tamam ama bu kadarda yaş olmalarına gerek yok bence....
günaydın kızlar nasılsınız ben az önce kırmızılandımm. aslında üzülmedim hem bekliyodum hem de son 10 gündür karın ağrısı çektiğim için bu ay adet olmayı çok istedim olmasaydm acaba sağlıksız bi gebelikmidir diye kafa yerdim. kızlar bu ay boş çıktık artık önümüzdeki ay iyi çalışalımm
üzülme canım hayırlısı en azından kırmızılar bekletmeden geldicanım nasılsın seninle peşpeşe kırmızılandık. benim yaş 28
merhabaaaa,
ben bu topiğin eskilerindenim bu topik benim umut topiğim düşüklerimin nedenini öğrendiğimde yanayakıla internette bir bilgiye rastlarmıyım diye dolaşırken bulmuştum burayı :) uzun zamandır uğramamıştım yeni hali baya güzel olmuş konu sahibi değişmiş liste ilk sayfaya eklenmiş elinize sağlık ...
yaa ıtse bazıları onemsemıyor bazıları onemsıyor ama sonucta ortada ıkı kaybım var senınde 1 tane allah bıdaha yasatmasın:26: kafalarına takmasınlar keyıflerıne baksınlar demesı kolay onlar ıcınncanım merhaba aslında bir bakıma doğru ben pıhtılaşma tesimi yaptırdım 1 ay önce... sonucuda manisa celal bayar üniversitesine gönderdim...kaynım orda dr. kadın doğumda prof olan bir hocaya göstermiş ...1 düşük olduğunu söylemiş.. ben bu sonuçlara bakarak bir şey diyemem çok önemli değil.. hasta gelir hamileyken bakılır.. sorun detaylı bir şekilde araştırılır demiş.. bilemiyorum belki de mtfrh 1298 heretozigotu gördü ondan mı dedi bilemiyorum... kaynım adanada dr a gösterdiler ama demiş... kaynım ne dedi dr size diye sordu :))))) ben yine coraspinimi alıcam ..... çok kafaya takmasınlar yine çocuk yapsınlar keyiflerine baksınlar demiş prof dr hoca....
Canimhakkinda hayirlisi olsun. Sinan hocayla ilgili bir not cok fazla konusmuyor, cok detayli bilgi vermiyor sen aklina gelenlerin hepsini sor. Biraz soguk bir yapisi var, o yuzden oyle davranirsa sakin uzulme. Umarim tum testlerini yaptirir, eksik kalan ne varsa hepsine bakar sonra da ne gerekiyorsa yapar.sana da simdiden iyi bayramlar.
Gecmis olsun, burada da var salgin ben de korkuyorum biryerden bulasirsa diye. Benim bildigim dogal yontemler, kizarmis ekmek, bol su, koyu demli cay hatta sadece dem kismi, coca cola( normal sekerli olan), seftali, muz, pirinc lapasi ve patates haslama.
İnsallah onumuzdeki ay gelir, beklemek zor bilirim.
Bazi doktorlar mthfr leri onemsemiyor ama ben de 4 kere dusuk yaptim ve baska hicbir sey cikmadi. Smdiki doktorum da onemsiyor zaten, ciddi bir tedavi uyguluyor. Belki de simdi bilmedikleri baska seyler var bizde, olsun siz onleminizi alin da sonradan pisman olmayin.
Kutlarim.
jet hızıyla çizgi çalışıyoruz a,e,l,t,u harfleri 1,2,3,4,5,6 sayıları vee sürekli süreksiz çizgilerrrr pofffffffff
üzülme canım hayırlısı en azından kırmızılar bekletmeden geldi
hoşgeldin canım bebiş oldumu peki senin
hayırlısı canım inşallah kendiliğinden gelirhoşbuldummmaalesef canım düşüklerimin sebebini öğrendim çaresini buldum ama sonra tüm uğraşlarıma rağmen hamile kalamadım en son geçen ay tüp bebek denedik ama negatifle sonuçlandı şimdi umutla hamile kalmayı bekliyorum bekleme sürem bitince yenide tüp bebek deneyeceğim..
face ıne bakk bırde bısey soylıceemmm kızlarr benden bır akıntı gelıyor ınanamazsınız sankı sert bı parca gıbı dusuyorr zannedersınız bebek varda dusuk yapıyorumm :26:ama kokususuzz :26::26:
ayen yumurtlama günlerinde olman gerekiyor sanırım
kız adetten bir gün önce ateşim düştü ha
yaaa demekkı sınyalı vermıs sana kactan kaca dusmutuu cnmm?? benımde 36.1 di adet boyunca suanda 36.3 yumurtluyomuyum acaba :26::26: ama bugun adetımın 11 gunuu nasıl yumurtlarımm ayy ben bukez erkenmı yumurtluyorum napıorumm dengem sasırdııı heraldeee
canım 36,8 den 36,4 36,3 e düştü
olabilir sen boş durma bu arada üşütmüşde olabilirsin canım
yada yumurtlamaya hazırlanıyorsun
ben calısmalara baslayımm nolur olmaz gun asırı yapcam bu ay bakalımm sonuc ne olacak
geçmiş olsun canım ben de adana dan ım 29 yaşındayım :))) bende de mtfrh 1298 heterozigot çıktı.. aynı ilaçları alıyoruz... dr bana da iğne dedi... sen dr olarak kime gittin. ben sonuçları selçuk doğana gösterdim ama yüzeyseldi pek memnun kalmadım ama yaklaşımı çok iii... benim dr um muzaffer şengül... 7 haftalıkken bebişim karnımda öldü kürtajımı yaptı.. aralık gibi tekrar istorum hamile kalmayı...
Canimhakkinda hayirlisi olsun. Sinan hocayla ilgili bir not cok fazla konusmuyor, cok detayli bilgi vermiyor sen aklina gelenlerin hepsini sor. Biraz soguk bir yapisi var, o yuzden oyle davranirsa sakin uzulme. Umarim tum testlerini yaptirir, eksik kalan ne varsa hepsine bakar sonra da ne gerekiyorsa yapar.sana da simdiden iyi bayramlar.
Gecmis olsun, burada da var salgin ben de korkuyorum biryerden bulasirsa diye. Benim bildigim dogal yontemler, kizarmis ekmek, bol su, koyu demli cay hatta sadece dem kismi, coca cola( normal sekerli olan), seftali, muz, pirinc lapasi ve patates haslama.
İnsallah onumuzdeki ay gelir, beklemek zor bilirim.
Bazi doktorlar mthfr leri onemsemiyor ama ben de 4 kere dusuk yaptim ve baska hicbir sey cikmadi. Smdiki doktorum da onemsiyor zaten, ciddi bir tedavi uyguluyor. Belki de simdi bilmedikleri baska seyler var bizde, olsun siz onleminizi alin da sonradan pisman olmayin.
Kutlarim.
arkadaşlar listeye yaş larıda ekliyoruz
yoğun istek üzerine
yaşını veren arkadaşları yazıyorum
ayen yumurtlama günlerinde olman gerekiyor sanırım
kız adetten bir gün önce ateşim düştü ha
seray eksik yok dimi listedeki bilgilerinde:26::26:
benim bugün adet olmam gerekio ya dün bi ateş bastı halada yanıom adanamı sıcak benmi yanıom bilmemm ellerim terlio walla...bide accık bi iş yaptım kalbim çarpıo nasıl hızlı atıo 4-5 gündür böle...hala hastalanmadım ...21 eylüldü son adetim 18 ekimi hesapladı dr nevra ama bekliom bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?