Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

01 as, sevinç, lusnica ve ben peşpeşe olduk adetleri yanılmıyorsam 01 as senin daha var adetine.artık önümüzdeki maçlara bakalım ama ben ctesi memlekete gitcem 29 ekime kadar o zaman da kocişten ayrı olcam. yumurtlama zamanıma baktm 31 ekim umarım erken yumurtlamam

evet yakın zamanlarda olduk... ben 2 adettten sonra hamile kalmayı planlıyorum :)

merhabaaaa,
ben bu topiğin eskilerindenim bu topik benim umut topiğim düşüklerimin nedenini öğrendiğimde yanayakıla internette bir bilgiye rastlarmıyım diye dolaşırken bulmuştum burayı :) uzun zamandır uğramamıştım yeni hali baya güzel olmuş konu sahibi değişmiş liste ilk sayfaya eklenmiş elinize sağlık ...

jet hızıyla çizgi çalışıyoruz a,e,l,t,u harfleri 1,2,3,4,5,6 sayıları vee sürekli süreksiz çizgilerrrr pofffffffff

canım nasılsın seninle peşpeşe kırmızılandık. benim yaş 28
üzülme canım hayırlısı en azından kırmızılar bekletmeden geldi

hoşgeldin canım bebiş oldumu peki senin

yaa ıtse bazıları onemsemıyor bazıları onemsıyor ama sonucta ortada ıkı kaybım var senınde 1 tane allah bıdaha yasatmasın:26: kafalarına takmasınlar keyıflerıne baksınlar demesı kolay onlar ıcınn ee hadı aynı seylerı bırdaha yasarsakk nekadar zor acı bır surecc kendılerı yasamıyo tabı deneme tahtası gıbıyız coraspırını ıcmekten ve ıgne olmaktan baska sansımız yokk maaleseff ınsallaah tedavımız yeterlı gelırde bebeklerımız olurr :26:

evt tatlım haklısınn baska caremız varmı ki zaten 4 kayıba kadar hıc ıgne kullanmamısmıydınn cnmm

hoşbuldumm maalesef canım düşüklerimin sebebini öğrendim çaresini buldum ama sonra tüm uğraşlarıma rağmen hamile kalamadım en son geçen ay tüp bebek denedik ama negatifle sonuçlandı şimdi umutla hamile kalmayı bekliyorum bekleme sürem bitince yenide tüp bebek deneyeceğim..

face ıne bakk bırde bısey soylıceemmm kızlarr benden bır akıntı gelıyor ınanamazsınız sankı sert bı parca gıbı dusuyorr zannedersınız bebek varda dusuk yapıyorumm :26:ama kokususuzz :26::26:

hayırlısı canım inşallah kendiliğinden gelir
face ıne bakk bırde bısey soylıceemmm kızlarr benden bır akıntı gelıyor ınanamazsınız sankı sert bı parca gıbı dusuyorr zannedersınız bebek varda dusuk yapıyorumm :26:ama kokususuzz :26::26:

tmm cnm

ayen yumurtlama günlerinde olman gerekiyor sanırım
kız adetten bir gün önce ateşim düştü ha

yaaa demekkı sınyalı vermıs sana kactan kaca dusmutuu cnmm?? benımde 36.1 di adet boyunca suanda 36.3 yumurtluyomuyum acaba :26::26: ama bugun adetımın 11 gunuu nasıl yumurtlarımm ayy ben bukez erkenmı yumurtluyorum napıorumm dengem sasırdııı heraldeee

canım 36,8 den 36,4 36,3 e düştü
olabilir sen boş durma bu arada üşütmüşde olabilirsin canım
yada yumurtlamaya hazırlanıyorsun

pinggg eskilerdenmişsin ama listede yoksun canım bilgileri verde ekleyelim senii :126::126::126::126:

merhaba cnmm...evet aynı ilaçları alıoz ilk dr um muzaffer şengüldü...düşükte balcalıdaydım fatma tuncay özgünene gittim..sonrasında ebru tarıma gittim hamile kalınca görüşelim dedi hamiş kaldım kimyasalmış ebru hanımla görüşmek istedim ama ekime gün verdi zaten düşük yapıomusum..yine muzaffer beye gittim ama düşük yapıosun deyip yollayınca cnm sıkıldı ...sonra başka dr buldum ii ilgilendi ama onuda bıraktım şimdi en son eylülde bayram bukan a gittim hamile kalırsam ona gidicem ilgisine bakcam ona göre karar vercem...ablam dr onunla gitmiştik ilgi iyiydi ...onsuz gidince nasıl olcak bakalım...merak ediom dogrusu...

teşekkür ederimm

arkadaşlar listeye yaş larıda ekliyoruz
yoğun istek üzerine
yaşını veren arkadaşları yazıyorum

2 ay sonra 30u doldurcam sevincimm... yaşlanıom yaaa

benim bugün adet olmam gerekio ya dün bi ateş bastı halada yanıom adanamı sıcak benmi yanıom bilmemm ellerim terlio walla...bide accık bi iş yaptım kalbim çarpıo nasıl hızlı atıo 4-5 gündür böle...hala hastalanmadım ...21 eylüldü son adetim 18 ekimi hesapladı dr nevra ama bekliom bakalım...

ayyy inşallah olmazsın gebesindir belkide hadi güzel haberler verirsin inşallah

süper cnmmm ellerine sağlık...sevinç yaaa bişi sorcam antitrombin ne biliomusun...bana dr un biri dediki...pıhtılaşma önleyici bi değermiş ve bende accık yüksek düşünsene..bi bilgin varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…