Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayyy inşallah olmazsın gebesindir belkide hadi güzel haberler verirsin inşallah

inşallah cnm ama bi 21 ine kadar beklerim bazen ayda bir oluyo bazen 28 günde bir..30 eylül ve 4 ekimde ilişki oldu sadece...15 ekimde test yaptım cıkmadı yapsammıki bidaha...ay kafam karıştı yaaa...umutlanmak istemiom...zaten görev icabı dierek yaptık 4ünde...babama üzüntümüzden...

Son düzenleme:

seray bence hamılesın ya ates basması fılan hadi hayırlısı bugun adetın kacıncı gunu??? testmi alsan yaa

seray bence hamılesın ya ates basması fılan hadi hayırlısı bugun adetın kacıncı gunu??? testmi alsan yaa

cnm normalde bugün adet olmam lazım doktornevraya göre...son üç adetime göre hesaplattım...alırım belki otogara gitcem görümcemleri almaya malatyadan geliolar...ozaman alırım yarın sabah adet olmazsam yaparım...dayanabilirsem tabi...ne zaman test yapsam ardından adet oluom o nedenle bekleyim diom...

otogara gıderken testı all sonraa evde mısafırlere hosgeldınız besgıttınız dee ardından lavobayaaa kooooşşş

sen bendensın demıstımmm hayattaa beklemezsınn o test elıne gecer gecmess işi bitti ınsallaahh hamıleyıııııııııııııııııımmmmmmmmm yazarsınnnnn

inşallahhhhh cnmmmm inşallahhhhh hepimiz burda bangır bangır bağırırız hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm die Allahın izniyle sendenim wallaaa herkes aynıdır bence yaa kim dayanabilirki böle bi durumda

Son düzenleme:
inşallahhhhh cnmmmm inşallahhhhh hepimiz burda bangır bangır bağırırız hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm die Allahın izniyle sendenim wallaaa herkes aynıdır bence yaa kim dayanabilirki böle bi durumda

sevınc cok sabırlı mesela benle dalga gecıodu yıne test yaptınmıı dıyeee alıskanlık olduu ayy hadı ınsallah cnmm bu ay ben ıyı calısıyorumm

sevınc cok sabırlı mesela benle dalga gecıodu yıne test yaptınmıı dıyeee alıskanlık olduu ayy hadı ınsallah cnmm bu ay ben ıyı calısıyorumm

ben mayısta ii sabrettim 5 gün geçikti test yapmadım kanı verdim ertesi gün adet olmuştum hadi bakalım ii çalış Allah ım çalışmalarının karşılığını versin inşallah...biz 2 kez çalıştık kız bu ay bununla tutarsa demek çalışma çokluguna bakmıo dicem yani...bide ben göbeğimi çektirdim halama..

vaktı zamanı geldıyse onune hıc bıse gecemezz o nasıl oluyor gobek cektırmekk cnmm ne ıse yarıoyomuss halan banada ceksınn halacıma selamlarr

vaktı zamanı geldıyse onune hıc bıse gecemezz o nasıl oluyor gobek cektırmekk cnmm ne ıse yarıoyomuss halan banada ceksınn halacıma selamlarr

evet cnm öle...wallaa göbeğinin etrafından bastırıo göbek deliğine doğru çekio yavaş yavaş 4 bir taraftan...sonrada kasıklarının ordan göbeğine doğru cekio tutuo yağlık bağlıo 2 gün kalıo o yağlık...hacdan geldikten sonra çok kişinin çekmiş göbeğini ve hep hamile kalmışlar...

pinggg eskilerdenmişsin ama listede yoksun canım bilgileri verde ekleyelim senii :126::126::126::126:

canım bizimde bir listemiz vardı 15 günde bir güncenlenen ama o listeden artık eser yok.
31 yaşındayım, 2 bebek kaybım var ilki 7 haftalık ikincisi 8 haftalık her ikisindede kalp atışını duymuştuk mutasyonum Mthfr 677 Homozigot şu an gebelik öncesi folbiol+benexol+100 mg. coraspirin kullanıyorum gebelik oluştuğunda folbiol+benexol+100 mg. coraspirine ilaveten 0,6 clexane iğne kullanacağım.. Dört gözle iğne kullanacağım günleri bekliyorum :))

hadi yaaa valla bu ay hamıle kalırsan desene halan sayesındee dört gözle beklıorum haberlerınıı cnm

hadi yaaa valla bu ay hamıle kalırsan desene halan sayesındee dört gözle beklıorum haberlerınıı cnm

walla öle tamamen unutmustum göbeğimi çektirdiğimi 2 gün önce aklıma geldi Allahım acep etkili olacakmı sebep olacakmı die düşünüomm....buarada 1 saatte 3 kere çişe gittim adet olacağım zamanda çok giderim aslında ama bir umut işte...

inşallah hamilesindir canım..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

İlk 3ünde bilmiyorduk, 4.de kullandım yine de 9. haftada kaybettik. Ama daha öncekilerde bu haftayı hiç görmemiştik bile.

hahhaha bende kaynanama cektırdım gobegımıı bırıne yapmış , kız devamlı dusuk yapıyomuş cekmıs gobegını sımdı uc cocugu var. vallahı bencede calışma cokluguna felan baktıgı yok ben bu ay delı gıbı calıştım:) olmadı. allahh yazmışşaa olurr hersey nasıp kısmettt

inşallah hamilesindir canım..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

amin canımmm inşallahhh....sende hamilesin yeni hemde...Allah ım esirgesin sizide...Hayırlı saglıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

bencede canımmm bakalım kısmetten öte yol gitmezz...bişeler sebep oluyo dioz işte...bide göbek çektirelim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…