Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

seraycımmm barıı sen guzel haber varrr ınsallahhh hadı dualrımız senınlee:)

inşallah canımmm...güzel haber versem umut olucak çogumuza ...bizler gibi olupta (pıhtılı) doğum yapanları görünce seviniorum walla...neden daha önce görmemişim ben burayı...bide sevinç karısı arkadaşım haaa heçç demio topikim var die...

ben cıkıom kızlarrr...otogara gidiommmm görümcemi alcamm...hadi görüşürüz...Allah a emanet olunn...öpüldünüzz

hehhehe olemııı ne guzelll sevıncle tanısıyosunuz demekk:) evet yaa burasıı benı cok rahatlatıyor umut oluyorrr, ınsallah hepımız bır avazda dogururz.:)) bu lafada bayılıorummm

banada gıttıgım doktorlar gerek gormedı ben basladım bugun ve dun gıttım doktora dedım neden herkes kullanıyor benım nette arkadaslarım dedım doktorda kullanmak ıstersen kullan dedı ve basladım bugun bır zararı olurmu dedım yok dedı sen de kullan hatta dedım kı 1 gun kullanıp bır gun kullanmasam mı yok kulan bısey olmz dedı taze haber vereyım sıze arkadasım ben ce kullan banada vermedı doktorlar herkeste heterızıgot var dedı bır olası sebep senınkı dusmesı bebeklerın dedı ve hamıle degılım

amin canımmm inşallahhh....sende hamilesin yeni hemde...Allah ım esirgesin sizide...Hayırlı saglıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

evet canım..benim de bulantılarla başım dertte kendime gelemedim ...hamileymişim gibi hissetmiyorum daha....inşallah kucağıma aldığım günleri görürüm....

kızlar ne zamandır giremiyordum. okuyunca üzülüyordum. artık iş yerinde girebildiğim sürece gireceğim.
dün test yaptım yarı silik çıktı. beklemek istemedim. 1 gün geçmişti günüm. gittim dr a gittim. ultrasyonla baktı önce karından. %99 hamilesin dedi. kan verdim. ve hamileyim. dün iğneye başladık. hem seviniyorum hem korkuyorum. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. dün yerimde duramıyordum resmen.

amin canım sağol. inşallah sende sağ sağlim alırsın kucağına. iğne kullanıyormusun sende. bugün ilk defa vuraacğım ben

evet canım kullanıyorum..alıştım artık..kılcal damara denk gelmezse hiç morarma da yapmıyo yeri bile belli olmuyo çoğu zaman...bulantılardan başka bir derdim yok çok şükür

Kiz topik benim degil hepimizin ben sadece ilgileniyorum bu biirrr
ikincisi sen pihtili oldugunu ogrendiginde bu topicten bahsettim
gir cok bilgi edinirsin dedim sen o bunalimla girmeeeemmm okumaaammm
hec biseee istemiiyoomm havasindaydin

kızlar çarşamba kalpciye gidicem diye tahlil yaptırdım.şeytan dürttü btchye baktırdım ama 3 çıktı.yarın kırmızılanmam lazım ama belirti yok diye yaptırdım ümitler çöpe düştü...

niye ki niye çöpe düşüyo onu anlamadım .. adet olmammışsın daha.... en az 10 çıkmaıs gerekmiş beta hcg

slm kızlar.. doktor kontrolüm güzel geçti..nst güzel çıktı..yanlız ishalden dolayı bebiş kilo alamamış çok bu hafta..yine 2000 civarıydı ( doktor üzülme zaten haftasına göre kilosu iyi dedi..reflora devam et ishal salgını varmış ve en az 1 hafta sürüyormuş..bu ne yaa??? neyse sonra ilaç konusunu konuştuk.. 33.haftaya başladın bebe aspirinini kesmeliyiz olaki erken doğum durumuna karşı dedi birde bebeğin kalbindeki delik bu hatalarda kapanıyormuş ve aspirin o deliğin kapanmasını zorlaştırıyormuş.. sizler aspirini kaçıncı haftada bıraktınız????????? nidilata devam 2 hafta daha günde 3 kez olmak şartıyla... magnezyumu bu ara alamıyorum malum ishalden dolayı ishal kesilince tekrar başlıcam magnezyuma... ameliyat için yapılan kan testlerini istedi.. 2 hafta sonra gelmeden 1-2 gün önce aptt, pt, inr testlerini yaptır bir bakalım ona göre iğne dozunu 0.2ye düşürmeyi düşünüyorum dedi..doğuma kadar düşük dozla gideriz dedi.. doktor bebeği 38+2 gibi almayı düşünüyormuş ama ben o kadar bekleyemezsiniz dedim..istemiyorum okadar beklemenizi dedim..çünkü diğer bebeğimde 39.haftada ölmüştü korkuyorum..neyse bi 36.haftayı görelim yine konuşuruz olmazsa seni hastaneye yatırırım ciğer geliştirici iğne yaparız..ertesi gün yada bir sonraki gün sezaryen yaparız dedi..bende durumlar böyle arkadaşlar??? fikirleriniz ve önerilerinizi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…