seraycımmm barıı sen guzel haber varrr ınsallahhh hadı dualrımız senınlee:)
inşallah canımmm...güzel haber versem umut olucak çogumuza ...bizler gibi olupta (pıhtılı) doğum yapanları görünce seviniorum walla...neden daha önce görmemişim ben burayı...bide sevinç karısı arkadaşım haaa heçç demio topikim var die...
öncelikle cvp ladığın için tşk ederim umarım öyledir gerekli değildir, zaten başka bir dr.a daha gdicem demekki herkese hemen ilaç vermiolar, hemen olmasa da düşüüyorum tabi işte bu tedavi durumu gebelikten önce yapılması gereklimi diye kafamı kurcalıyor kesin emin olayım gerek yok derse eğer başka dr. da tabiki hemen kısmetse ist,yoruz canım.. Allah herkesin bebişlerini bağışlasın...
canım nasılsın seninle peşpeşe kırmızılandık. benim yaş 28
amin canımmm inşallahhh....sende hamilesin yeni hemde...Allah ım esirgesin sizide...Hayırlı saglıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
bu arada kan değerim 170 çıktı. cuma tekrar vereceğim. allahım bunuda almasın. kızlar dua edin bana ne olur
tebrik ederim canım....Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah...
amin canım sağol. inşallah sende sağ sağlim alırsın kucağına. iğne kullanıyormusun sende. bugün ilk defa vuraacğım ben
inşallah canımmm...güzel haber versem umut olucak çogumuza ...bizler gibi olupta (pıhtılı) doğum yapanları görünce seviniorum walla...neden daha önce görmemişim ben burayı...bide sevinç karısı arkadaşım haaa heçç demio topikim var die...
bu arada kan değerim 170 çıktı. cuma tekrar vereceğim. allahım bunuda almasın. kızlar dua edin bana ne olur
yaa ıtse bazıları onemsemıyor bazıları onemsıyor ama sonucta ortada ıkı kaybım var senınde 1 tane allah bıdaha yasatmasın:26: kafalarına takmasınlar keyıflerıne baksınlar demesı kolay onlar ıcınnee hadı aynı seylerı bırdaha yasarsakk nekadar zor acı bır surecc kendılerı yasamıyo tabı deneme tahtası gıbıyız coraspırını ıcmekten ve ıgne olmaktan baska sansımız yokk maaleseff ınsallaah tedavımız yeterlı gelırde bebeklerımız olurr :26:
aynen sana katılıyorum önemsemiyorlar.. ben nasıl keyfime bakayım içim içimi yiyor...amiin amiin canım inşllah yaşamayız tekrardan...
merhaba cnmm...evet aynı ilaçları alıoz ilk dr um muzaffer şengüldü...düşükte balcalıdaydım fatma tuncay özgünene gittim..sonrasında ebru tarıma gittim hamile kalınca görüşelim dedi hamiş kaldım kimyasalmış ebru hanımla görüşmek istedim ama ekime gün verdi zaten düşük yapıomusum..yine muzaffer beye gittim ama düşük yapıosun deyip yollayınca cnm sıkıldı ...sonra başka dr buldum ii ilgilendi ama onuda bıraktım şimdi en son eylülde bayram bukan a gittim hamile kalırsam ona gidicem ilgisine bakcam ona göre karar vercem...ablam dr onunla gitmiştik ilgi iyiydi ...onsuz gidince nasıl olcak bakalım...merak ediom dogrusu...
üzüldüm senin adına.. memnun muydun mezaffer şengülden ben ona gitmeyi düşünüyorum...ebru hn çok yoğunmuş onu duymuştum... bayram bukan da çok ilgilenmiyor diye duydum ...o da doğru bi dene bakalım.. bi anları diğerini de tutmutor
kızlar çarşamba kalpciye gidicem diye tahlil yaptırdım.şeytan dürttü btchye baktırdım ama 3 çıktı.yarın kırmızılanmam lazım ama belirti yok diye yaptırdım ümitler çöpe düştü...
niye ki niye çöpe düşüyo onu anlamadım .. adet olmammışsın daha.... en az 10 çıkmaıs gerekmiş beta hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?