bu arada kan değerim 170 çıktı. cuma tekrar vereceğim. allahım bunuda almasın. kızlar dua edin bana ne olur
canımm yaa hayırlı olsunn , ınsallahh bebegını saglıkla kucagına alırsın dualarımız senınlee
slm kızlar.. doktor kontrolüm güzel geçti..nst güzel çıktı..yanlız ishalden dolayı bebiş kilo alamamış çok bu hafta..yine 2000 civarıydı( doktor üzülme zaten haftasına göre kilosu iyi dedi..reflora devam et ishal salgını varmış ve en az 1 hafta sürüyormuş..bu ne yaa??? neyse sonra ilaç konusunu konuştuk.. 33.haftaya başladın bebe aspirinini kesmeliyiz olaki erken doğum durumuna karşı dedi birde bebeğin kalbindeki delik bu hatalarda kapanıyormuş ve aspirin o deliğin kapanmasını zorlaştırıyormuş.. sizler aspirini kaçıncı haftada bıraktınız????????? nidilata devam 2 hafta daha günde 3 kez olmak şartıyla... magnezyumu bu ara alamıyorum malum ishalden dolayı ishal kesilince tekrar başlıcam magnezyuma... ameliyat için yapılan kan testlerini istedi.. 2 hafta sonra gelmeden 1-2 gün önce aptt, pt, inr testlerini yaptır bir bakalım ona göre iğne dozunu 0.2ye düşürmeyi düşünüyorum dedi..doğuma kadar düşük dozla gideriz dedi.. doktor bebeği 38+2 gibi almayı düşünüyormuş ama ben o kadar bekleyemezsiniz dedim..istemiyorum okadar beklemenizi dedim..çünkü diğer bebeğimde 39.haftada ölmüştü korkuyorum..neyse bi 36.haftayı görelim yine konuşuruz olmazsa seni hastaneye yatırırım ciğer geliştirici iğne yaparız..ertesi gün yada bir sonraki gün sezaryen yaparız dedi..bende durumlar böyle arkadaşlar??? fikirleriniz ve önerilerinizi bekliyorum..
slm kızlar.. doktor kontrolüm güzel geçti..nst güzel çıktı..yanlız ishalden dolayı bebiş kilo alamamış çok bu hafta..yine 2000 civarıydı( doktor üzülme zaten haftasına göre kilosu iyi dedi..reflora devam et ishal salgını varmış ve en az 1 hafta sürüyormuş..bu ne yaa??? neyse sonra ilaç konusunu konuştuk.. 33.haftaya başladın bebe aspirinini kesmeliyiz olaki erken doğum durumuna karşı dedi birde bebeğin kalbindeki delik bu hatalarda kapanıyormuş ve aspirin o deliğin kapanmasını zorlaştırıyormuş.. sizler aspirini kaçıncı haftada bıraktınız????????? nidilata devam 2 hafta daha günde 3 kez olmak şartıyla... magnezyumu bu ara alamıyorum malum ishalden dolayı ishal kesilince tekrar başlıcam magnezyuma... ameliyat için yapılan kan testlerini istedi.. 2 hafta sonra gelmeden 1-2 gün önce aptt, pt, inr testlerini yaptır bir bakalım ona göre iğne dozunu 0.2ye düşürmeyi düşünüyorum dedi..doğuma kadar düşük dozla gideriz dedi.. doktor bebeği 38+2 gibi almayı düşünüyormuş ama ben o kadar bekleyemezsiniz dedim..istemiyorum okadar beklemenizi dedim..çünkü diğer bebeğimde 39.haftada ölmüştü korkuyorum..neyse bi 36.haftayı görelim yine konuşuruz olmazsa seni hastaneye yatırırım ciğer geliştirici iğne yaparız..ertesi gün yada bir sonraki gün sezaryen yaparız dedi..bende durumlar böyle arkadaşlar??? fikirleriniz ve önerilerinizi bekliyorum..
Ben de dün doktordaydım.Şu an iyiyiz çok şükür...Doktorum 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yaptırmanı tavsiye ediyorum dedi.(hastalarına tavsiye ediyormuş).Bunu yapan yerler azmış..Bebeğin kalbini falan ayrıntılı olarak inceliyorlarmış..Bir durum varsa biliriz ona göre davranırız dedi...Sizlerden yaptıran oldu mu???:18:
geçmiş olsun bende 34 haftalıkken coraspirini bıratım canım inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız son günler daha uzun geliyor insana günler sanki geçmiyor gibi bende 37 haftanın içindeyim rabbim nasip edersa bayramdan sonra sezeryan olucam
Seni çok merak ettik, kötü birşey oldu o yüzden gelmiyorsun zannettim. Ay çok sevindim iyi olmanıza.
Liste senden sonra pek devam edemedi, ön sayfaya çekip kendilerini ekleyen arkadaşlar oldu ama haftalar tutumuyor, doğum yapanlar var...
Neyse ya iyi ol da önemli değil, niye ihmal ettin bu kadar???
hayırlı cumalar arkadaslar ıyı olmana sevındık mhp arkadasları gormeyınce ınsan dusunuyor ne oldu dıye yaramaz bısey mı var dıye
öncelikle oh be diyorum iyi olmanıza çok sevindim. insanın aklına bir sürü şey geliyor elde değil. çok merak ettik seni. ama sonuç olarak çok şükür iyisiniz ya. bizi ihmal etme bu kadar çok
kızın olacak demek cemocanın kızına arkadaş geliyor,sanırım dumanın da kızdı. :) nasılsınız peki sen nasılsın...
melekçim bildiğim kadarıyla bursadasın öyle değil mi??? bu işi bursada en iyi yapan yer pembe mavi makineleri en son teknoloji ve ultrason doktoru bir harika..hem fiyatı da çok çok uygun..beni tam 1,5 saat inceledi..bebeğin heryerini diline varana kadar tek tek inceledi ve rapor yazdı sonra da sana hatıra güzel bir video hazırlayıp veriyor..ben burtom a sordum 400 tl dedi..jimer 275 dedi..acıbadem 350 dedi.. pembemavi 167 tl verdim ve çok memnun ayrıldım tavsiye ederim canım..
m..
inanki bende anlamadım... ama benim doktorum pembemavideki cihazı ve yapılan ayrıntılı ultrasonu çok beğendi.. makineleri gerçekten kaliteymiş dedi..zaten bursanın şuanda en iyi 4D çekimini pembemavi yapıyormuş canım..
Hadi ya.Benim doktorum neden orayı tavsiye etti ki acaba?Kafam karıştı şimdi.:44::44:.Ne yapsam ki????Hepsi aynı mı bu cihazların..Kalbine falan baktılar mı bebeğinin???
kızlarrrr moralim çok bozuk ...mide bulantım beni öldürüyo sürekli çıkarıyorum..yazarken bile zorlanıyorum..son çare eşimi doktoruma yolladım zofer kullanıp kullanamayacağımı sordurdum o da zorda kalınca alabilir demiş..eşim şimdi geliyo yolda...korkuyorum ilacı içmeye ...içinizde kullanan var mı kullanmadan atlatamayacakmışım gibi geliyo....çok korkuyorum
bende mide bulantıları yüzünden 3 gün hastanede yatmıştım..çok kötü olmuştum..zofer ilk defa duydum canım..bana doktorum metpamid verdi genelde hamilelere ya medpamid yada dramamine diye mide bulantı kesiciler var..onu veriyorlar..
canım ben yine de seni etkilemek istemem..aslında burtom düşünsene sadece görüntüleme merkezi yani herkesin orayı önermesi gerek mantıklı olarak..bana doktorum şurda yada burda demedi sadece ayrıntılı ultrason istiyorum dedi..bende araştırdım..ham maddi olarak hemde görüntüleme açısından en iyi yerin pembemavi olduğunu öğrendim ve gittim..ama senin doktorun özellikle bir yer belirtmişse oraya git sen..benim kalbine falan her yerine ya diyorum ya diline varana kadar kulaklarının içindeki çekiç,örs,üzengi kemiklerine kadar her yerine baktı doktor..tek tek inceledi sonra güzel bir rapor yazdı.. benim zaten ölen oğlum da 4d de sorun çıkmıştı ben o yüzden kızımda da çıkacak diye çok korktum o sebeple çok iyi bir yer olması gerekiyordu ki içimde şüphe kalmasın şuan çok rahatım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?