Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımm yaa hayırlı olsunn , ınsallahh bebegını saglıkla kucagına alırsın dualarımız senınlee

buarada baktım senınle aynı bendede mtfhr 677 proteın s ve c dusukk doktorunun verdıgı ılacları ıgnelerı paylasşırsan canımm bılgımız olur en azındannn,

Canım öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum..
Benim henüz bebeğim yok senin geldiğin haftalara ulaşmış bir gebeliğimde ama bu forumdaki bebeğini kucağına almış arkadaşlardan biliyorum hemen hemen hepsi 32. haftada aspirini kesti sadece iğne ile devam etti, dediğin gibi ilerleyen haftalarda bebeğin kalbinde soruna yol açıyormuş aspirin. Planlanmış sezeryan doğumlarda iğneği 3 gün önce kesenlerde oldu aniden doğuma gitmek zorunda kalıp iğneği hiç bırakmadan doğuma girenlerde çok şükür hepside hiç sorunsuz doğumu atlatıp bebekleriyle kavuştular.. Çok zor biliyorum ama kalbini ferah tut inşallah sorunsuz sağsalim gelecek kuzun sana.

Canım benim sevindim kontrolünün güzel geçmesine.İnşallah böyle devam eder.Aspirini erken bırakmak iyi bence..Çünkü benim doktorum aspirin 10 gün etkili oluyor demişti..Doğum konusunda da bebek iyi giderse bence doktorun dediği tarihi bekle...İnşallah sağlıklı ve güzel bir şekilde bebişini kucağına alırsın...

Ben de dün doktordaydım.Şu an iyiyiz çok şükür...Doktorum 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yaptırmanı tavsiye ediyorum dedi.(hastalarına tavsiye ediyormuş).Bunu yapan yerler azmış..Bebeğin kalbini falan ayrıntılı olarak inceliyorlarmış..Bir durum varsa biliriz ona göre davranırız dedi...Sizlerden yaptıran oldu mu???:18:

hayırlı cumalar arkadaslar ben dun aspırıne başladım doktordan ıstedım nıye bu kadar zerınde duruyorsun dedı kulllanmamaı ıstemedı ama ben kullanmaya başladım bılemıyorum ıyımı yaptım mtfr677 faktor 5 heterızıgot ve proteın c dusuk proteın s yuksek ılk tahllde 2 cı tahlılde c yuksek s dusuk cıktı sımdı anlamadım ben de c demı sorun var s demı bu nasıl oluyor faktor 8 de dusuk tu ama neydı sayısı hatorlamıyorum sızce ıyımı yaptım ya asprını kullanmakla dıyer hamılelıgımde sadece asprın gebelıkte kullandım kesede kanlanma goruldu acaba aspırının etkısı olmusmudur kı

arkadaşlar bana dr um aspirin vermedi sadece claxane ve elevit verdi. birde iğneyi vuran arkadaşlar ben göbeğimden vurdum dün. vuracağınız yeri baş ve işaret parmağınızın arasında tutupmu vuruyorsunuz yoksa tutmadan direkt batıryormusunuz. bu arada haziranda doğum yapacaklarla ilgili bir sayfa varmı ben göremedimde

geçmiş olsun bende 34 haftalıkken coraspirini bıratım canım inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız son günler daha uzun geliyor insana günler sanki geçmiyor gibi bende 37 haftanın içindeyim rabbim nasip edersa bayramdan sonra sezeryan olucam

melekçim bildiğim kadarıyla bursadasın öyle değil mi??? bu işi bursada en iyi yapan yer pembe mavi makineleri en son teknoloji ve ultrason doktoru bir harika..hem fiyatı da çok çok uygun..beni tam 1,5 saat inceledi..bebeğin heryerini diline varana kadar tek tek inceledi ve rapor yazdı sonra da sana hatıra güzel bir video hazırlayıp veriyor..ben burtom a sordum 400 tl dedi..jimer 275 dedi..acıbadem 350 dedi.. pembemavi 167 tl verdim ve çok memnun ayrıldım tavsiye ederim canım..

ya aslında bana da dedi ki ben genelde ya 32 de yada 34 te bıraktırıyorum dedi..ama benim erken zamanda kasılmalarım olduğu için ve bebek kıpırdak olduğu için erken doğum olabilir şüphesiyle bu haftada bırakırsan iyi olur dedi..bende riske girmek yerine bu hafta bıraktım bakalım..bugün almadım aspirin..sadece 0.4 clexane ile devam ediyorum..bende sezaryen olucam ama bende hep bi korku var canım ya epidural olucam birde kesin öyle yapıcam dedi..senin nasıl olacak..inşallah sende sağlıcakla bebeğini alırsın kucağına..Rabbim seni ve çocuğunu korusun inşallah..ikinizi de sağ salim kurtarsın canım..

hayırlı cumalar arkadaslar ıyı olmana sevındık mhp arkadasları gormeyınce ınsan dusunuyor ne oldu dıye yaramaz bısey mı var dıye

iyiyiz kızlar şükür neti kapattırdık giremiyorum o yüzden bende sizleri merak ettim çok ne durumdasınız diye ama giremedim işte. kızım iyi bugün şeker yüklemesi yaptırdık sonuçları almaya gidicem birazdan

Evet canım ben Bursa'dayım.Benim doktorum ultramed diye bir yer var dedi.Oraya yaptırın isterseniz dedi..Arada neden bu kadar uçuk fark var ki anlamadım..

inanki bende anlamadım... ama benim doktorum pembemavideki cihazı ve yapılan ayrıntılı ultrasonu çok beğendi.. makineleri gerçekten kaliteymiş dedi..zaten bursanın şuanda en iyi 4D çekimini pembemavi yapıyormuş canım..

kızlarrrr moralim çok bozuk ...mide bulantım beni öldürüyo sürekli çıkarıyorum..yazarken bile zorlanıyorum..son çare eşimi doktoruma yolladım zofer kullanıp kullanamayacağımı sordurdum o da zorda kalınca alabilir demiş..eşim şimdi geliyo yolda...korkuyorum ilacı içmeye ...içinizde kullanan var mı kullanmadan atlatamayacakmışım gibi geliyo....çok korkuyorum

Hadi ya.Benim doktorum neden orayı tavsiye etti ki acaba?Kafam karıştı şimdi.:44::44:.Ne yapsam ki????Hepsi aynı mı bu cihazların..Kalbine falan baktılar mı bebeğinin???

Kizlarrrr gecen antitrombin yuksekliginden bahsetmissiniz.. Yuksekligi tehlikeli degil, dusuk olmasi tehlikeliymis !!!! Gecen gittigim hematolog soyledi.. Bilginize.
Buarada benimde birara yuksekti testi tekrar etmistik ikinci de normal degerler arasinda cikti.

Hadi ya.Benim doktorum neden orayı tavsiye etti ki acaba?Kafam karıştı şimdi.:44::44:.Ne yapsam ki????Hepsi aynı mı bu cihazların..Kalbine falan baktılar mı bebeğinin???

canım ben yine de seni etkilemek istemem..aslında burtom düşünsene sadece görüntüleme merkezi yani herkesin orayı önermesi gerek mantıklı olarak..bana doktorum şurda yada burda demedi sadece ayrıntılı ultrason istiyorum dedi..bende araştırdım..ham maddi olarak hemde görüntüleme açısından en iyi yerin pembemavi olduğunu öğrendim ve gittim..ama senin doktorun özellikle bir yer belirtmişse oraya git sen..benim kalbine falan her yerine ya diyorum ya diline varana kadar kulaklarının içindeki çekiç,örs,üzengi kemiklerine kadar her yerine baktı doktor..tek tek inceledi sonra güzel bir rapor yazdı.. benim zaten ölen oğlum da 4d de sorun çıkmıştı ben o yüzden kızımda da çıkacak diye çok korktum o sebeple çok iyi bir yer olması gerekiyordu ki içimde şüphe kalmasın şuan çok rahatım :))

bende mide bulantıları yüzünden 3 gün hastanede yatmıştım..çok kötü olmuştum..zofer ilk defa duydum canım..bana doktorum metpamid verdi genelde hamilelere ya medpamid yada dramamine diye mide bulantı kesiciler var..onu veriyorlar..

arkadaslar aklıma bısı takıldı kan pıhtılasması sorunu olan gebelerde sut yogurt gıbı seyler yı deılmıs dıye gordum bı arkadasın yazısında dogru mu bılgısı olan var mı acaba ???

Doktorumun tavsiye ettiği yere gitmeyi düşünüyorum.Sen pembemavi en iyi deyince içime birazcık kurt düştü..Ultramed diye bir yer..Orası da iyidir demi?????? Ben de korkuyorum açıkçası.Sonuç ne çıkacak diye...:18::18: İyi bir yer olsun ki doğru sonuçlar olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…