Doktorumun tavsiye ettiği yere gitmeyi düşünüyorum.Sen pembemavi en iyi deyince içime birazcık kurt düştü..Ultramed diye bir yer..Orası da iyidir demi?????? Ben de korkuyorum açıkçası.Sonuç ne çıkacak diye...:18::18: İyi bir yer olsun ki doğru sonuçlar olsun......
sen kalbini ferah tut eğer doktorun sana orayı önerdiyse tereddüt etme git arkadaşım..iyi bir yer olmasa doktorun tavsiye etmezdi emin ol..içini ferah tut..herşey güzel olacak merak etme :))
Sağol canım.İnşallah her şey iyi çıkar...Bayramdan sonra yaptıracağız inşallah...:18::18: Allah yardımcımız olsun.Bebek çok hareket etti mi neden bu kadar hareketli,etmezse neden etmiyor diye kaygılanıyoruz sürekli...
özelliklede ben o konuda acayip panik bir insanım ve bu huyumdan nefret ediyorum..zaten panik atak hastası olmam da biraz kişiliğimden sanırım.. bu halimden kurtulmak için çok savaş veriyorum kendimle..ama düşünmemek lazım ya. yada illa bişey düşüneceksek bu iyi şeyler olmalı salak salak saçma sapan şeylere çok kafa yoruyorum ben kendi adıma konuşayım...halbuki olacak olan her ne varsa o zaten olacak önüne geçemeyiz.. bunu böle akıllı bir şekilde söyleyebiliyorum ama beynime kabul ettiremiyorum ya sorun burda((
hehhehe olemııı ne guzelll sevıncle tanısıyosunuz demekk:) evet yaa burasıı benı cok rahatlatıyor umut oluyorrr, ınsallah hepımız bır avazda dogururz.:)) bu lafada bayılıorummm
evet canım..benim de bulantılarla başım dertte kendime gelemedim ...hamileymişim gibi hissetmiyorum daha....inşallah kucağıma aldığım günleri görürüm....
Kiz topik benim degil hepimizin ben sadece ilgileniyorum bu biirrr
ikincisi sen pihtili oldugunu ogrendiginde bu topicten bahsettim
gir cok bilgi edinirsin dedim sen o bunalimla girmeeeemmm okumaaammm
hec biseee istemiiyoomm havasindaydin
merhaba cnmm...evet aynı ilaçları alıoz ilk dr um muzaffer şengüldü...düşükte balcalıdaydım fatma tuncay özgünene gittim..sonrasında ebru tarıma gittim hamile kalınca görüşelim dedi hamiş kaldım kimyasalmış ebru hanımla görüşmek istedim ama ekime gün verdi zaten düşük yapıomusum..yine muzaffer beye gittim ama düşük yapıosun deyip yollayınca cnm sıkıldı ...sonra başka dr buldum ii ilgilendi ama onuda bıraktım şimdi en son eylülde bayram bukan a gittim hamile kalırsam ona gidicem ilgisine bakcam ona göre karar vercem...ablam dr onunla gitmiştik ilgi iyiydi ...onsuz gidince nasıl olcak bakalım...merak ediom dogrusu...
üzüldüm senin adına.. memnun muydun mezaffer şengülden ben ona gitmeyi düşünüyorum...ebru hn çok yoğunmuş onu duymuştum... bayram bukan da çok ilgilenmiyor diye duydum ...o da doğru bi dene bakalım.. bi anları diğerini de tutmutor
ben pek memnun kalmadım riskli gebelikle pek ilgilenebildigini düşünemiom yada bana öle denk geldi...ebru hnm yoğun oluo evet...bayram beyde ii iligilendi walla...bakcaz artık hamile kalınca bayram beye gidecem görecem ilgisini...
Kizlarrrr gecen antitrombin yuksekliginden bahsetmissiniz.. Yuksekligi tehlikeli degil, dusuk olmasi tehlikeliymis !!!! Gecen gittigim hematolog soyledi.. Bilginize.
Buarada benimde birara yuksekti testi tekrar etmistik ikinci de normal degerler arasinda cikti.
çok saol umudummm...bendede 4 puan falan yuksek çıktı:)
cnm 10 dk bır msj atılıyor sınır oluyorum ondan buraya yazıorummm... kanda kac cıktı degerınn????
cnm dün dr a sordum tlfda 1,20 den küçük dedi...
başka bi topikten tanısıoz cnm evet..aminnnn inşallah bir avazda doğururuzz...önce bi koyalım bebikleri
o bulantılar bile güzel yaaa...geçecek inşallah cnmm...inşallah alıcaksın kucağına
heee kızzz sen diyince hatırladım şimdi..
ben pek memnun kalmadım riskli gebelikle pek ilgilenebildigini düşünemiom yada bana öle denk geldi...ebru hnm yoğun oluo evet...bayram beyde ii iligilendi walla...bakcaz artık hamile kalınca bayram beye gidecem görecem ilgisini...
çok saol umudummm...bendede 4 puan falan yuksek çıktı:)
cnm dün dr a sordum tlfda 1,20 den küçük dedi...
offfffff yaaneyse demekkı hayırlısı boyleymıs adetın gec gelecek ozaman :26::26: neyse bu ayy gun asırı ılıskı olsunnn
başka bi topikten tanısıoz cnm evet..aminnnn inşallah bir avazda doğururuzz...önce bi koyalım bebikleri
o bulantılar bile güzel yaaa...geçecek inşallah cnmm...inşallah alıcaksın kucağına
heee kızzz sen diyince hatırladım şimdi..
offfffff yaaneyse demekkı hayırlısı boyleymıs adetın gec gelecek ozaman :26::26: neyse bu ayy gun asırı ılıskı olsunnn
öle olcak heralde...inşallah cnmmm inşallah gün aşırı ilişki olur..
öle olcak heralde...inşallah cnmmm inşallah gün aşırı ilişki olur..
üff banada cok zor gelıyorr gün aşırı ilişkii yaaa
üff banada cok zor gelıyorr gün aşırı ilişkii yaaa
biraz zor oluyo yaaa benim durumum farklı kayınvaldemde kaldık hep bu ay kayınbabam hasta çünkü... soğan kürüde yapmıştım düzenli bi şekilde ama gün aşırı ilişki falan olmadı ...yapmıcam bidaha da soğan kürü...napim boşuna içtim o kadar şeyi..bişe olmadıki fazla..
canım ben yine de seni etkilemek istemem..aslında burtom düşünsene sadece görüntüleme merkezi yani herkesin orayı önermesi gerek mantıklı olarak..bana doktorum şurda yada burda demedi sadece ayrıntılı ultrason istiyorum dedi..bende araştırdım..ham maddi olarak hemde görüntüleme açısından en iyi yerin pembemavi olduğunu öğrendim ve gittim..ama senin doktorun özellikle bir yer belirtmişse oraya git sen..benim kalbine falan her yerine ya diyorum ya diline varana kadar kulaklarının içindeki çekiç,örs,üzengi kemiklerine kadar her yerine baktı doktor..tek tek inceledi sonra güzel bir rapor yazdı.. benim zaten ölen oğlum da 4d de sorun çıkmıştı ben o yüzden kızımda da çıkacak diye çok korktum o sebeple çok iyi bir yer olması gerekiyordu ki içimde şüphe kalmasın şuan çok rahatım :))
biraz zor oluyo yaaa benim durumum farklı kayınvaldemde kaldık hep bu ay kayınbabam hasta çünkü... soğan kürüde yapmıştım düzenli bi şekilde ama gün aşırı ilişki falan olmadı ...yapmıcam bidaha da soğan kürü...napim boşuna içtim o kadar şeyi..bişe olmadıki fazla..
canım 4 boyutlu ultrasonda ne sorunu çıkmıştı oğlunda.
ben medikal parkta yaptırmıştım.oradaki doktorda çok güzel incelemişti.kızımda anlamış gibi her yerini göstermişti.doktor şimdi parmaklarını saymaya çalışalım demişti bir baktık bizimki elini böyle alında sayın der gibi açmıştı çok şaşırmıştım.idrar kesesinin boşaldığını bile görmüşük.sidikli kız demişti babası....
kız üşengecliğini burdada söylemeüff banada cok zor gelıyorr gün aşırı ilişkii yaaa
hergün çatışma olacak
kız üşengecliğini burdada söyleme
hergün çatışma olacak
:84::84::84: :86:
bebek için mecburuz bebek doğduktan sonrasını biliyosun zaten:84::84::84: :86:
bebek için mecburuz bebek doğduktan sonrasını biliyosun zaten
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttt :86:
kızlar bugün ben panik atak nöbeti geçirdim ya.. yine içim daraldı nefesim kesildi..kalp atışlarım hızlandı..yanii neden böyle oluyor anlamıyorum özellikle kendimi iyi hissetmeye iyi düşünmeye çalışıyorum ama bu saçma şeyler bu ara pek sık oluyor.. nefret ediyorum olmasın istiyorum..bu panik nöbetleri bebeğe zarar veriyor mu?? acaba ben kızıma istemeden kötülük mü yapıyorum eğer öyle bişey varsa ben bu durumu nasıl engellerim.. telkin ediyorum kendimi ama olmuyor yada yetmiyor demek ki korkularım çok mu büyük acaba?? kızlar bebeğime birşey olmamıştır değil mi?:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?