Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sen kalbini ferah tut eğer doktorun sana orayı önerdiyse tereddüt etme git arkadaşım..iyi bir yer olmasa doktorun tavsiye etmezdi emin ol..içini ferah tut..herşey güzel olacak merak etme :))

sen kalbini ferah tut eğer doktorun sana orayı önerdiyse tereddüt etme git arkadaşım..iyi bir yer olmasa doktorun tavsiye etmezdi emin ol..içini ferah tut..herşey güzel olacak merak etme :))

Sağol canım.İnşallah her şey iyi çıkar...Bayramdan sonra yaptıracağız inşallah...:18::18: Allah yardımcımız olsun.Bebek çok hareket etti mi neden bu kadar hareketli,etmezse neden etmiyor diye kaygılanıyoruz sürekli...

cnm 10 dk bır msj atılıyor sınır oluyorum ondan buraya yazıorummm... kanda kac cıktı degerınn????

özelliklede ben o konuda acayip panik bir insanım ve bu huyumdan nefret ediyorum..zaten panik atak hastası olmam da biraz kişiliğimden sanırım.. bu halimden kurtulmak için çok savaş veriyorum kendimle..ama düşünmemek lazım ya. yada illa bişey düşüneceksek bu iyi şeyler olmalı salak salak saçma sapan şeylere çok kafa yoruyorum ben kendi adıma konuşayım...halbuki olacak olan her ne varsa o zaten olacak önüne geçemeyiz.. bunu böle akıllı bir şekilde söyleyebiliyorum ama beynime kabul ettiremiyorum ya sorun burda ((

Normalde sakin bir insanım aslında...Hamilelik psikolojisi ve yaşanmışlıklar insanda ister istemez kaygıya sebep oluyor...Allah yardımcımız olsun...

hehhehe olemııı ne guzelll sevıncle tanısıyosunuz demekk:) evet yaa burasıı benı cok rahatlatıyor umut oluyorrr, ınsallah hepımız bır avazda dogururz.:)) bu lafada bayılıorummm

başka bi topikten tanısıoz cnm evet..aminnnn inşallah bir avazda doğururuzz...önce bi koyalım bebikleri

evet canım..benim de bulantılarla başım dertte kendime gelemedim ...hamileymişim gibi hissetmiyorum daha....inşallah kucağıma aldığım günleri görürüm....

o bulantılar bile güzel yaaa...geçecek inşallah cnmm...inşallah alıcaksın kucağına

Kiz topik benim degil hepimizin ben sadece ilgileniyorum bu biirrr
ikincisi sen pihtili oldugunu ogrendiginde bu topicten bahsettim
gir cok bilgi edinirsin dedim sen o bunalimla girmeeeemmm okumaaammm
hec biseee istemiiyoomm havasindaydin

heee kızzz sen diyince hatırladım şimdi..

biraz zor oluyo yaaa benim durumum farklı kayınvaldemde kaldık hep bu ay kayınbabam hasta çünkü... soğan kürüde yapmıştım düzenli bi şekilde ama gün aşırı ilişki falan olmadı ...yapmıcam bidaha da soğan kürü...napim boşuna içtim o kadar şeyi..bişe olmadıki fazla..[/QUOTE]

olsun cnm faydası olmustur ıcını temızlemıstr ama sogan kuru yapanlarda bazen adet gecıkkmesı oluyorr sıkmaa canınııı

canım 4 boyutlu ultrasonda ne sorunu çıkmıştı oğlunda.
ben medikal parkta yaptırmıştım.oradaki doktorda çok güzel incelemişti.kızımda anlamış gibi her yerini göstermişti.doktor şimdi parmaklarını saymaya çalışalım demişti bir baktık bizimki elini böyle alında sayın der gibi açmıştı çok şaşırmıştım.idrar kesesinin boşaldığını bile görmüşük.sidikli kız demişti babası....

olsun cnm faydası olmustur ıcını temızlemıstr ama sogan kuru yapanlarda bazen adet gecıkkmesı oluyorr sıkmaa canınııı [/QUOTE]

bende bu gecikmeyi ona bağlamıştım demek oluyomuş...dün çok ağladım ama yaaa...giremedim buraya hiç elim gitmedi...kendiliğinden akıodu gözümden..durduramıodum...

ben ozaman çekirgedeki burtom a gitmiştim..kordon kan akımında direnç çıkmıştı..yani oğlumun damarlarında tansiyon çok yüksekti ( ama kızımda pembemaviye gittim dediğin gibi bizde idrar kesesinin boşaldığını söyledi doktor eşimde ne yani şimdi işiyor mu demişti alık yaa :))) çok güldük :))

kızlar bugün ben panik atak nöbeti geçirdim ya.. yine içim daraldı nefesim kesildi..kalp atışlarım hızlandı..yanii neden böyle oluyor anlamıyorum özellikle kendimi iyi hissetmeye iyi düşünmeye çalışıyorum ama bu saçma şeyler bu ara pek sık oluyor.. nefret ediyorum olmasın istiyorum..bu panik nöbetleri bebeğe zarar veriyor mu?? acaba ben kızıma istemeden kötülük mü yapıyorum eğer öyle bişey varsa ben bu durumu nasıl engellerim.. telkin ediyorum kendimi ama olmuyor yada yetmiyor demek ki korkularım çok mu büyük acaba?? kızlar bebeğime birşey olmamıştır değil mi?:18::18::18:

cemocan rahat ol sen annesin ve anneler bebeklerine zarar vermez...bu kalp atışların yüzünden kızının en fazla her gördüğü erkeğe kalbi çarpar çapkın olur...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…