arkadaşlar ben en son 6 nisanda adet oldum 5 gün geciktim.şimdi coraspin kullanıyorum belki hamileyimdir diye .acaba gebelik kaç gün gecikmede anlaşılıyor kesin olarak.
canım ılacın ısmı neydı?acaba bende kullansam mı?
valla umutcum 5 gün ii bir süre test için.bence yap.coraspin kullanman i bir secim.ama folik asitte al sen.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bitanem.allah yardımcın olsun :Saruboceq:arkadaşlar ben en son 6 nisanda adet oldum 5 gün geciktim.şimdi coraspin kullanıyorum belki hamileyimdir diye .acaba gebelik kaç gün gecikmede anlaşılıyor kesin olarak.
kizlar dun randevum vardi cok iyi gecti ama ilginc bir durum var sizinle paylasmak ve sormak istedim simdi doktor bana iki hafta sonraya randevu verdi dogum cok yakin olunca belki yetisemeyebilirsinde dedi simdi bu ilk haftada igneye devam dedi ikinci haftada igne birakilip K vitaminine gecilecekmis hem rahat bir dogum olsun diye hemde dogumda benim guvenligim icinmis kanamayi rahat durdurmak icin yani benim kafam cok karisti boyle birsey duyan bilen arkadaslar varmi hayir ben korkmuyorum ve icimde kesinlikle kotu birsey yok ama merakda kaldim bu nasil bir uygulama diye tabi bu iki haftanin sonunda eger dogum olmazsa neye devam onu daha bilmiyorum dogumdan sonrada 6 hafta igneye devam edilecekmis ayrica benneyaptımki arkadaslar bunun disinda cok heyecanliyim delikafaduldentahmin edebileceginiz gibi nasil gececek bu zaman bilmiyorum allah isteyen herkese bu guzel ve heyecanli duygulari tattirsin insallah iyiki varsiniz siz olmasaniz ben kiminle paylasirim sevincimide uzuntumude hepinizi cok opuyorum allaha emanet olun :1hug:
kizlar dun randevum vardi cok iyi gecti ama ilginc bir durum var sizinle paylasmak ve sormak istedim simdi doktor bana iki hafta sonraya randevu verdi dogum cok yakin olunca belki yetisemeyebilirsinde dedi simdi bu ilk haftada igneye devam dedi ikinci haftada igne birakilip K vitaminine gecilecekmis hem rahat bir dogum olsun diye hemde dogumda benim guvenligim icinmis kanamayi rahat durdurmak icin yani benim kafam cok karisti boyle birsey duyan bilen arkadaslar varmi hayir ben korkmuyorum ve icimde kesinlikle kotu birsey yok ama merakda kaldim bu nasil bir uygulama diye tabi bu iki haftanin sonunda eger dogum olmazsa neye devam onu daha bilmiyorum dogumdan sonrada 6 hafta igneye devam edilecekmis ayrica benneyaptımki arkadaslar bunun disinda cok heyecanliyim delikafaduldentahmin edebileceginiz gibi nasil gececek bu zaman bilmiyorum allah isteyen herkese bu guzel ve heyecanli duygulari tattirsin insallah iyiki varsiniz siz olmasaniz ben kiminle paylasirim sevincimide uzuntumude hepinizi cok opuyorum allaha emanet olun :1hug:
herkeze slm.umarım herkez iyidir.bebişlerimiz hamilelerimiz anniş adayları umarım herkez iyi ve her şey yolundadır.ben hala adet olmadım.14martta düşük yaptım.nerdeyse 2 ay olcak.çok kararsız kaldım.acaba normal mi diye.drumla görüştüm gerçi baya oldu görüşeli yeni aramadım.düşükten sonra bünyen yeni bir düzen sağlıcak demişti.ama bu kadar uzun süre olmayan arkadaşlar varmı acaba.bilgi verirseniz çok sevincem kızlar.şimdiden allah razı olsun.
Merhaba Yazgülüm, öncelikle çok geçmiş olsun.
Ben de 16 Mart'ta düşük yaptım, 24 Nisan'da da regl oldum.
İstersen bir görüş doktorunla çünkü benim doktorum eğer 40 güne kadar olmazsan haberim olsun, kontrole gel demişti.
Dilerim bir sıkıntın olmadan, bir an önce vücut düzenin normal ritmine döner, hoşçakal.
canım benım ne mutlu sana ınsallah bebısı kucagına da a saglıcakla alırsın takma bunları dr herseyın en ıyısını bılıyodur bızede dua et olurmuuuu gerı sayı basladı haaa ayyyy rabbım bızede nasıp etsın ınsallah kendıne ve bebıse ıyı bak optttttt
teşekkür ederim arkadaşlar artık test yapmanın vakti geldi dediğiniz gibi korkuyorum yine de eylülde de bir hafta gecikmişti sonra hamile olmadığımı öğrenmiştim.
canim hic uzulme doktoruna danis mutlaka ilac falan versin hamile kal.
kendi basina olmuyosa en azindan yumurtlamayi arttirica ilalar var.
benim kullandigim hapin adi pergotime 50 mg.
ama canim ben fransada yasiyorum. ilacin adi orada degisik olabilir.
adetmin 4. gunu basladim 8. gunu bitti hap icinde 5 tane var zaten.
doktoruna boyle anlat anlar bence. bende uzun zaman ugrastim hamile kalmak icin ama
olmadi. cok zorladim doktoru oyle verdi.
insallah olur canim once rabbimizden istemek lazim.
allah sanada nasip etsin. en kisa zamanda.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar benimde ilk kürtajdan sonra52 günde adet gördüm 2.sinde 2ayı geçmişti. dr.um bünyenden kaynaklanıyor demişti. ama benim reglim 40-45 günde bir oluyorrdu. ters bir durum olduğunu sanmıyorum ama yinede dr.unu ara ultrasona soksun ters birşey varsa zaten ultrasonda görünür. Bence korkma
Bu arada RAVZA HAYIRLISI OLSUN :)
UMUTLUYUZ inşallah senden de ii haber alıcaz.
FUNDA sen dr.a gittin mi nasıl durumlar.
canım gittim doktora şu an için gayet iyi doktor ultrasonda baktı gayet iyi dedi kan tahlili verdik üçlü test ve pıhtılaşma zamanıyla ilgili çarşamba günü çıkacak inşallah iyidir sonuçlarım ikili testim güzel çıkmıştı inşallah buda güzel çıkacak ama cinsiyetini göremedik göstermiyor bizimki ya bizim sıpalar neden bu kadar nazlı anlamadım inşallah bir sonraki kontrolde gösterir kendini bizim doktorda kendi istemidiği bir şeyi söylemez bizim çocuktamı var bir sorun doktordamı anlamadım:1no2: bir sonraki kontrolde söylemezse artık başka bir yere gidip baktıracağım
teşekkür ederim arkadaşlar artık test yapmanın vakti geldi dediğiniz gibi korkuyorum yine de eylülde de bir hafta gecikmişti sonra hamile olmadığımı öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?