Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gelgit canım sen nasıl oldun kanaman devam ediyormu gittinmi tekrar kontrole inşallah iyisindir canım allaha emanet küçük oğluşun ve sen sevgiler

canım sağol düşündüğün için. en son pazar gunu gelmişti ve ben 1 haftadır evde yatıyorum suanda sorun yok inşallah olmayacak 26 hafalık olduk sorunsuz geçer ,nşallah bundan sonra.

Geçmiş olsun, bir daha da tekrar etmesin inşallah gelgit.
ıyi bak kendine arkadaşım, güzel haberlerini almaya devam etmek dileği ile.
Dilerim sağlıkla geçirirsin kalan hamilelik haftalarını.

arkadaslar ne olur bana yardımcı olun bilen ne olur allah rızası için yorum yapsın
ben 3 kimyasal gebelik yasadım yaptırdığım test sonuclarında mthfr c677 heterozigot çıktı
benim durumumda olan var mı bazı drlar tüp bebek diyor bazıları ise iğne aspirin diyorlar
ne olur yardımcı olun

meryemcim korkma canım.2 saatliik bi aradan bişe olmaz.ama misafirliğede götürebilirsin iğneni.ben yanımda götürüyordum nolur nolmaz die.saati geldiğinde müsati bir odaya gecip eşime vurduruyordum.sonucta utanılacak sıkılınacak bir durum deil.hatta düğüne gitmiştik otoparka gidip arabanın içinde vuruldum.bi keresindede izmirden aydına gidiyorduk.saati geldi.otobanda arabayı cektik sağa yiyne vuruldum.kasma bu kadar kendini.rahat ol yerimseniben
gelgit canım sen nasıl oldun kanaman devam ediyormu gittinmi tekrar kontrole inşallah iyisindir canım allaha emanet küçük oğluşun ve sen sevgiler

canım sağol düşündüğün için. en son pazar gunu gelmişti ve ben 1 haftadır evde yatıyorum suanda sorun yok inşallah olmayacak 26 hafalık olduk sorunsuz geçer ,nşallah bundan sonra.

:1shok: noldu yaaa :1shok: benm hbaeirm yok :uhm: gelgitcim bu haftada ne kanamasıymıs bu hayırdır inşallah?şimdi iisin şükür :Saruboceq: dikkat et kendine allaha emanet olun Şeniz

beraycım gecmiş olsun.allahım bir daha yastmasın bu kötü olayları.kimyasal gebelik nedir bilmiyorum ama bende mthfr 677t heterezigotum.7 kere hamile kaldım.8. hamileliğimde kavustum kızıma :Saruboceq: doktorlara hep yalvardım bana tüp bebek yapın yeter artık die.hatta dokuz eylül hastanesinin tüp bebek şefi doktorumdu.bizzat kendisine sööledim.ama prof un dediği" senin cocuğun oluyor bosuna olur tüp bebek yapmak "dedi.ve sonra asistanı bana iğne önerdi.canım hangi ildesin?ii bir doktora gitmeni öneririm.özele gitme ama.yapılmıycaa varsada sırf pra için dünya kadar sey istiolar senden.

canım sakin ol,panik yapma..
ben bu sayfayı uzun süredir takip ediyorum,gbe değilim ama bendede kan pıhtılaşma sorunu var,dvt geçirdim....burda senin gibi mthfr heterezigot birsürü arkadasımız var ve kan sulandırıcı iğnelerele çok sağlıklı gebelik geçiriyorlar..bende ilerde hamile kaldığımda kullanıcam bu iğnelerden..öle tüp bebekle falan alakası yok...korkma...
doktorunla görüş sana kaçlık iğne vereceğini belirleyin ve kullanmaya basla ve folik asit kullan o da çok önemli bizler için..sen yeter ki sakin ve kontrollü ol canım
a.s.a.s.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için
benim 3 gebeliğimde de kalp atısını bırakın keseyi bile göremedim ben
beta hcg 184 den yukarı çıkmadı

bu arda ikinci hamileliğmle 3.hamileliğim arasında 1 sene var 1 sene boyunca folbiol kullandım bir işe yaramadı arkadaslar

canım önemli olan kan sulandırıcı iğne...en önemlisi yani olmazsa olmazı bu...
bu arada senin yaş kaç?profilinde emekli yazıoda merak ettim

canim bende cok zor hamile kalabiliyorum.
hatta 3. dusukten sonra 1 yil hamile kalamadim.
ilk bebek istekende bir bucuk yil falan hamile kalamadim.
hatta su anki hamileleigimde doktordan aglaya zirlaya
yardim istedim bi ilacla hamile kaldim(tabi once rabbim nasip etti)
galiba celen yazmisti tam hatirlayamiyorum.
bizim gibi kan problemi olan hastalarin genelde hamile kalma donemi varmis
onun disinda hamile kalmak zor olurmus.
tam hatirlayamadim simdi kim oldugunu ama
hatta ben su ayda hamile kaldim tekrar hamile kalmak icin bi sene sonra ayni ayda kadim yazisti.
benim hamile kalmak icin kullanmadigim sey kalmamisti.
hamilelik monitoru. gun sayma yontemi. akinti testi vb
ama dedeigim gibi kismet bolca dua et rabbim kabul edecektir.
insallah bebegini sende kucgina alirsin. canim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim uzulme oncelikle gecmis olsun.
bencede clenin deigi gibi hamile kalabiliyosan
tup bebege gerek yok.
banada internette mail biraktigim bi doktor tup bebek yap demis.
bende ona tekrardan yazdim ben dusuk yapiyorum hamile kalamiyo degilim dedim bidaha cevap azmadi.
bie amerikada hamile kalmadan 1 yil onceden folicasit kullaniyolarmis bende uzun sure kullandim. bebekte olusa bilecek sakatliklari anomalilerin olmasini onluyo.
simdiden kullan bence. zaten pek pahali bisey degil.
allah kalbine gore versin canim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

peki sen keseyi görebiliyormuydun ben hiçbirisinde göremedim

gelgıt gecmıs olsun canımm ıns rabbım kısmet edecek sana yuregını ferah tut.....valla masallah hep guzel haberler var ben calısmaları bıraktım tsh yuksek cıkmıs belkıde dusuklerım ondan oluyodur dedım dr yurtdısına cıkmıs donmesını beklıyorum butun ıstahım kactı ya belkıde telaslıyım tereduttuluyum ya o yuzden canım hıcbısey yapmak ıstemıyo ama bebeksızde olmuyo rabbım ısteyen herkese bebıs nasıp etsın valla butun dularımda sızler varsınız rabbım tum bebıslerı korusun ınsallah burası bana alıskanlık yaptı ısten donunce ılk sey bılg. acıp basına gecmek bundan sonrada hep guzel haberler alırız ınsallah dualarınızı bızlerden esırgemeyın olurmu kızlarrrr..........

ravza tebrik ederim güzel ve sağlıklı bir dönemden sonra bebeğine kavuşman dileğiyle..grubumuz kalabalıklaşıyor ne güzel.. alt listedekiler sizide bekliyoruz bir an önce hayırlısıyla:))))))

canım arkadaşlarım celen35 funda1980 meryemmeryem dinamis papatya süreyya sido sonuyok nazlı_03 hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese versin yüce rabbim hepimizin kucaklarını bebişlerimizle doldursun iyiki varsınız hihoyyytkaydirigubbakcemile5

RAVZAAAAAAA KIZ LISTEYE EKLEDIM SENİİİİ HADİ BİZİDE YUKARIYA ÇEKKKKK:)hihoyyyt

canım arkadaşım işallah inanın hep dua ediyorum allahım bir an önce sizde hamiş kalır bebişlerinize kavuşursunuz birde sen tsh den bahsetmişsin troit çıktı galiba sende neye canın sıkılıyo bende troitler iflas hiç çalışmıyo tedavisini gördükten sonra korkulacak bişey yokki moral bozmak yok çalışmalara devam :lepi: bu sadece biraz geç hamile kalmamıza neden oluyo benim 9 ay sürdü ve hamileyim hihoyyyt bu yüzden yılmak yok yola devam hadi bizi çok bekletme ver şu hayırlı haberi artık allahım en kısa sürede hamile kalır bebişine kavuşursun işallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sagol canım SILAYA .Galiba biZ bir kere yumurtluyoruz ben 2008 Bİ sene basında bı sene sonunda hamıle kaldım.En son kasımda düşük yaptım.Eger sene basını kacırdıysam 2009 kasım AYINIMI BEKLEYECEM.Allahım bızlere yardım et.Çok üzülüyorum.Rabbım hayırlısını versın.

canım ılacın ısmı neydı?acaba bende kullansam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…