gelgit canım sen nasıl oldun kanaman devam ediyormu gittinmi tekrar kontrole inşallah iyisindir canım allaha emanet küçük oğluşun ve sen sevgiler
meryemcim korkma canım.2 saatliik bi aradan bişe olmaz.ama misafirliğede götürebilirsin iğneni.ben yanımda götürüyordum nolur nolmaz die.saati geldiğinde müsati bir odaya gecip eşime vurduruyordum.sonucta utanılacak sıkılınacak bir durum deil.hatta düğüne gitmiştik otoparka gidip arabanın içinde vuruldum.bi keresindede izmirden aydına gidiyorduk.saati geldi.otobanda arabayı cektik sağa yiyne vuruldum.kasma bu kadar kendini.rahat ol yerimsenibenkızlarr yaa bu kan sulandırıcı iğnelerimizi normalde dikkat ediyorum hep aynı saatte vuruyoruz da,biz hep akşam saat 22:00 yapıyor eşim iğneyi..ee bazen misafirlikte olunca bazen gecikiyoruz geçen akşam saat 24:00 te yaptık...
bir ara doktorum konuurken laf arasında iğneyi saatinde vurmaya devam demişti..
yani sizler nasıl yapıyorsunuz,hergün aynı saattemi ara sıra gecikme olsa bir sorun olurmuki ,bazen gecikince korkuyorum
gelgit canım sen nasıl oldun kanaman devam ediyormu gittinmi tekrar kontrole inşallah iyisindir canım allaha emanet küçük oğluşun ve sen sevgiler
canım sağol düşündüğün için. en son pazar gunu gelmişti ve ben 1 haftadır evde yatıyorum suanda sorun yok inşallah olmayacak 26 hafalık olduk sorunsuz geçer ,nşallah bundan sonra.
arkadaslar ne olur bana yardımcı olun bilen ne olur allah rızası için yorum yapsın
ben 3 kimyasal gebelik yasadım yaptırdığım test sonuclarında mthfr c677 heterozigot çıktı
benim durumumda olan var mı bazı drlar tüp bebek diyor bazıları ise iğne aspirin diyorlar
ne olur yardımcı olun
arkadaslar ne olur bana yardımcı olun bilen ne olur allah rızası için yorum yapsın
ben 3 kimyasal gebelik yasadım yaptırdığım test sonuclarında mthfr c677 heterozigot çıktı
benim durumumda olan var mı bazı drlar tüp bebek diyor bazıları ise iğne aspirin diyorlar
ne olur yardımcı olun
23 cnmcanım önemli olan kan sulandırıcı iğne...en önemlisi yani olmazsa olmazı bu...
bu arada senin yaş kaç?profilinde emekli yazıoda merak ettim
Selam kızlar....
Bende sürekli takip edıyorum ama her zaman yazamıyorum.Bende Sinan hoca hastasıyım.Burda proteınS proteın C demişsınız.bende testlerde oyle bısey yok.acaba neden yapılmadı.heterızotum.faktör 5 normal cıktı.ben düzenli adet görüyorum ama 3 yıllık evlılıgım boyunca 2 kez hamıle kaldım.2 sıde düştü.şimdi ilac kullanıyom.hamiş kalınca ıgneye baslayacam.acaba benım yumurtlamam mı yok nedır sızce?düzenli adet görende yumurta olmama olasılıgı varmıdır?
Ayrıca hamişlerınde,dogum yapanlarında gözü aydın.Çok sevındım.Darısı ısteyen herkese.......
ne olur yardımcı olun
peki sen keseyi görebiliyormuydun ben hiçbirisinde göremedim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim uzulme oncelikle gecmis olsun.
bencede clenin deigi gibi hamile kalabiliyosan
tup bebege gerek yok.
banada internette mail biraktigim bi doktor tup bebek yap demis.
bende ona tekrardan yazdim ben dusuk yapiyorum hamile kalamiyo degilim dedim bidaha cevap azmadi.
bie amerikada hamile kalmadan 1 yil onceden folicasit kullaniyolarmis bende uzun sure kullandim. bebekte olusa bilecek sakatliklari anomalilerin olmasini onluyo.
simdiden kullan bence. zaten pek pahali bisey degil.
allah kalbine gore versin canim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
RAVZAAAAAAA KIZ LISTEYE EKLEDIM SENİİİİ HADİ BİZİDE YUKARIYA ÇEKKKKK:)hihoyyyt
canım ılacın ısmı neydı?acaba bende kullansam mı?canim bende cok zor hamile kalabiliyorum.
hatta 3. dusukten sonra 1 yil hamile kalamadim.
ilk bebek istekende bir bucuk yil falan hamile kalamadim.
hatta su anki hamileleigimde doktordan aglaya zirlaya
yardim istedim bi ilacla hamile kaldim(tabi once rabbim nasip etti)
galiba celen yazmisti tam hatirlayamiyorum.
bizim gibi kan problemi olan hastalarin genelde hamile kalma donemi varmis
onun disinda hamile kalmak zor olurmus.
tam hatirlayamadim simdi kim oldugunu ama
hatta ben su ayda hamile kaldim tekrar hamile kalmak icin bi sene sonra ayni ayda kadim yazisti.
benim hamile kalmak icin kullanmadigim sey kalmamisti.
hamilelik monitoru. gun sayma yontemi. akinti testi vb
ama dedeigim gibi kismet bolca dua et rabbim kabul edecektir.
insallah bebegini sende kucgina alirsin. canim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?