bende mide bulantıları yüzünden 3 gün hastanede yatmıştım..çok kötü olmuştum..zofer ilk defa duydum canım..bana doktorum metpamid verdi genelde hamilelere ya medpamid yada dramamine diye mide bulantı kesiciler var..onu veriyorlar..
ben de dramamine kullandım ama bi faydasını görmedim..bu ilaç kemoterapi gören hastalara veriliyormuş etkili bi ilaçmış ama gebelik kategorisi b imiş yani dramamin le aynı..içtim dün akşam ii geldi gibi bişiler yedim.sabah içtim yine ii geldi gibi ama bulantı yine var.kızıyorum kendime bulantıyı bu kadar takma diye ama olmuyor...raporum da bitti okula gitmeliyim..yataktan kalkamıyom daha...ağlıyorum sinirden başka bişey gelmiyor elimden..yine de herşeye rağmen Rabbime binlerce şükür
cemocan rahat ol sen annesin ve anneler bebeklerine zarar vermez...bu kalp atışların yüzünden kızının en fazla her gördüğü erkeğe kalbi çarpar çapkın olur...:)
3-4 hafta daha dayan kullan ilacı sürekli kullanımda işe yarayacaktır..günden güne daha iyi hissedeksin kendini...bol bol grisini ye çok iyi geliyor..birde tuzlu leblebi ben çok faydasını gördüm.bunlar gelip geçici inan bana çoğu insan hamile olsamda bulansa keşke diyor..sonradan bunları unutacaksın bile ileri doğru iştahın bir açılacak ki ozaman da keşke midem bulansa diyeceksin :))))
kız üşengecliğini burdada söyleme
hergün çatışma olacak
elde olmayan sebeplerden dolayı olamıyor ama napalımm...bari yumurtlama günlerinde gün aşırı yapalım diorum ama neseeee...kısmettt...bi hastalansaydım stres oldum yaaaa...hasta olim diom artık töbe töbeeee
:)) aman çapkın olmasın ben dayanamam o duruma da :)) şaka bir tarafa yaşadıklarım bende travmaya neden oldu ya kaç tane gebelik kaybı her defasında korku endişe en sonunda bu hastalığın pençesine düştüm...şimdi kurtulmak için çırpınıyorum çünkü kızıma zarar vermek istemiyorum ama yemin ederim beynim vücudumdan bağımsız hareket ediyor düşünceleri engelleyemiyorum kahretsin yaa(
hayırlı cumalar arkadaslar ben dun aspırıne başladım doktordan ıstedım nıye bu kadar zerınde duruyorsun dedı kulllanmamaı ıstemedı ama ben kullanmaya başladım bılemıyorum ıyımı yaptım mtfr677 faktor 5 heterızıgot ve proteın c dusuk proteın s yuksek ılk tahllde 2 cı tahlılde c yuksek s dusuk cıktı sımdı anlamadım ben de c demı sorun var s demı bu nasıl oluyor faktor 8 de dusuk tu ama neydı sayısı hatorlamıyorum sızce ıyımı yaptım ya asprını kullanmakla dıyer hamılelıgımde sadece asprın gebelıkte kullandım kesede kanlanma goruldu acaba aspırının etkısı olmusmudur kı
deryacımmm ben çok iyiyimmm..şuan 28. haftamızı dolduruyoruz, Allahıma binlerce şükür herşey yolunda..umarım sonuna kadar böyle devam eder..bende seni çok merak ediyorumm, bebeğimiz nasıl, resimlerini eklesende görsemm..Allahım korusun onu..öpüyorum siziiiii canımmm arkadaşım benimm..
üzüm yiyen ve yemeyenler var mı aranız da ???
ben nadir yerim cnm hayrola neden sordun?
cnm normalde bugün adet olmam lazım doktornevraya göre...son üç adetime göre hesaplattım...alırım belki otogara gitcem görümcemleri almaya malatyadan geliolar...ozaman alırımyarın sabah adet olmazsam yaparım...dayanabilirsem tabi... ne zaman test yapsam ardından adet oluom o nedenle bekleyim diom...
üzüm yiyen ve yemeyenler var mı aranız da ???
selam dünya güzelleri..nasılsınız ? ben hala hastalanmadim haber verim dedim..yarın sabaha kadar olmazsam bi test yapacam evde bakalım hayırlısı...Allah a emanet olun...opuldunuz
canım ben yaş üzümüde yerim.hamileykende kan yapsın diye siyah çekirdekli üzüm dedilerdi.yemeye başladığım gece bababmı kaybettim.kanepenin üstünde ölece kalmıştı ondan sonrada yemedim...
canım ben yaş üzümüde yerim.hamileykende kan yapsın diye siyah çekirdekli üzüm dedilerdi.yemeye başladığım gece bababmı kaybettim.kanepenin üstünde ölece kalmıştı ondan sonrada yemedim...
üzüm kan pıhtılaşmasını önleyen bir meyveymiştee
ben ağzıma koymam 1000 de 1 dir yaniii.. onunda etkisi var mıdırı diye aklıma geldi deee
diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum
hıc bılmıyodum uzumu bende hıc yemem ama aynen bır tane zar zor, ben lımonu ccok yemeye basladımm sadce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?