Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben de dramamine kullandım ama bi faydasını görmedim..bu ilaç kemoterapi gören hastalara veriliyormuş etkili bi ilaçmış ama gebelik kategorisi b imiş yani dramamin le aynı..içtim dün akşam ii geldi gibi bişiler yedim.sabah içtim yine ii geldi gibi ama bulantı yine var.kızıyorum kendime bulantıyı bu kadar takma diye ama olmuyor...raporum da bitti okula gitmeliyim..yataktan kalkamıyom daha...ağlıyorum sinirden başka bişey gelmiyor elimden..yine de herşeye rağmen Rabbime binlerce şükür

3-4 hafta daha dayan kullan ilacı sürekli kullanımda işe yarayacaktır..günden güne daha iyi hissedeksin kendini...bol bol grisini ye çok iyi geliyor..birde tuzlu leblebi ben çok faydasını gördüm.bunlar gelip geçici inan bana çoğu insan hamile olsamda bulansa keşke diyor..sonradan bunları unutacaksın bile ileri doğru iştahın bir açılacak ki ozaman da keşke midem bulansa diyeceksin :))))

cemocan rahat ol sen annesin ve anneler bebeklerine zarar vermez...bu kalp atışların yüzünden kızının en fazla her gördüğü erkeğe kalbi çarpar çapkın olur...:)

:)) aman çapkın olmasın ben dayanamam o duruma da :)) şaka bir tarafa yaşadıklarım bende travmaya neden oldu ya kaç tane gebelik kaybı her defasında korku endişe en sonunda bu hastalığın pençesine düştüm...şimdi kurtulmak için çırpınıyorum çünkü kızıma zarar vermek istemiyorum ama yemin ederim beynim vücudumdan bağımsız hareket ediyor düşünceleri engelleyemiyorum kahretsin yaa (

grisini ve leblebiden tiksindim artık..ama bu ilaç daha iyi gibi yine bulandım hatta yine çıkardım ama en azından bu defa yemek yedim de çıkardım..buna bile seviniyom:))inşallah geçecek bunlar canım ve geçtiği zaman sen de bebişini emziriyo olacaksın inşallah...ve ben de ne kadar duba gibi olursam olayım aslaaaa keşke midem bulansa demicemmmmmm

üzülme canım benim bebek doduğunda o kadar meşgul olacaksın ki zaten atak yaşamaya vaktin olmayacak inan bana bak.

bılgı verecek yokmu bana kızlar

cnm benim çok sevindim. senden güzel heberler almak beni çok mutlu etti. öpüyorum seni ve miniğini.

selam dünya güzelleri..nasılsınız ? ben hala hastalanmadim haber verim dedim..yarın sabaha kadar olmazsam bi test yapacam evde bakalım hayırlısı...Allah a emanet olun...opuldunuz

anaaam bukadar pıhtılı bayanmı var bu sitede kızlar hepinize geçmiş olsun yeni gördüm ben bu topiği bendede mthfr677 homozigot mutant olayından var ama 1 kızım arkasından 2 düşüğüm var. kızım 6 yasına girdi ozaman hiçbi sorun cıkmadan hamileliğimi tamamlamıştım şimdi kalp atışlarını göremeden gebelik gelişimi duruyo ardından kürtaj. Henüz doktor arayışındayım. İst. şişlide oturuyorum bi dr. bulamadım özel hastanede. İki düşüğüde Türkiye hast. öğrenmiştim uğursuz geldi ora dedim gitmek istemiyorum oraya yakınlardada biyer bulamadım. topic almış basını gitmiş birileri bana bu civarda iyi bir dr.hastane de aynı zamanda tavsiye edebilirmi bu konudada bilgili olmak koşuluyla tabi. Diğer topiclere baktım çok iyi dr. var ama durum malum yeni bir düşük istemiyorum allah vermezse yapacak bişey yok tabikide ama dr.ların ilgisizliğinden kaynaklansın istemiyorum ve hamile kalan doğuran varmı aranızda hiç neler yapıyorsunuz anlatın bana biraz

slm cnm doktornevra dediğin bu türkiyedeki kadınmı onu hiçkimse beğenmiyo sen memnunmusun peki

üzüm yiyen ve yemeyenler var mı aranız da ???

canım ben yaş üzümüde yerim.hamileykende kan yapsın diye siyah çekirdekli üzüm dedilerdi.yemeye başladığım gece bababmı kaybettim.kanepenin üstünde ölece kalmıştı ondan sonrada yemedim...

üzüm kan pıhtılaşmasını önleyen bir meyveymiştee

ben ağzıma koymam 1000 de 1 dir yaniii.. onunda etkisi var mıdırı diye aklıma geldi deee

diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum

hıc bılmıyodum uzumu bende hıc yemem ama aynen bır tane zar zor, ben lımonu ccok yemeye basladımm sadce

hıc bılmıyodum uzumu bende hıc yemem ama aynen bır tane zar zor, ben lımonu ccok yemeye basladımm sadce

bakkimse yemiyor bende pek yemem üzüm yememekten de pıhtılaşmaya etken olabilir

ben de limon suyuna başladım çalışırken içiyorum bide .......n ın zencefilli limon çayını içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…