Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bakkimse yemiyor bende pek yemem üzüm yememekten de pıhtılaşmaya etken olabilir

ben de limon suyuna başladım çalışırken içiyorum bide .......n ın zencefilli limon çayını içiyorum

valla bu pıhtılaşma teşhısı kondugundan berı dusunuyorum ne yedım ne ıctımde bole oldu , cunku aılede kımsede yok benım meyveyle hıc aram yok zaten, ozmann hemen uzum yemeyede baslıyoruz canım:) burrada ben hala hastalnamadım yawww

merhaba kızlar nasılsınızzz....biz sukurler olsun ıyıyız yarın ılk uzun yolculıgumuza cıkacagız oglusla...9saatallah bu bayramda herkesi kazasız belasız kavustursun sevdıklerıne insallah tvlerde hıc kaza olayları duymayız bu bayram aminnnn...hamıslık bekleyenlerde cıfte bayram yaparlar ınsallah
bızraz erken olacak ama ben sımdıden herkesın kurban bayramını kutluyorum minişleri de opuyorum allaha emanet olun hzurlu mutlu bayramlar

oyy maşallah size amin canım inşşş herkes kazasız belasız gider ve geri döner,dediğin gibi bu bayram hiç kaza haberi olmaz inş.diğer duana da canı gönülden aminnnnn diyorum yine,çifte bayram yaparız inş
sana da şimdiden hayırlı bayramlar ve iyi yolculuklar

iyi tatiller canım .kendine ve oğluşuna iyi bak. iyi bayramlar

kızlar çarşamba ultrason için kontrole gideceğim. çok korkuyorum kese gözükmezse falan diye. cuma günü kan tahlilim 343 çıkmış yükselmiş ama yine de tedirginim.2 gündürde kasıklarım çok ağrıyor

bebek çizelgesini eklemeye korkuyorum ama dayanamadım ekledim. rabbim sonuna kadar durdurur inşallah hepimizinkini. bu arada arkadaşlar kafanıza takmayın hamile kalacam bu ay diye düşünerek ilişkiye girmeyin. ben eylülde adet geciktirici kullandım. bu ay hamile kalmaya kalmamda yinede deneyelim diye yaptım. yumurtlama günüm sapmıştır diye düşünerek yaptım. allah çok uğraştırmadan verdi. kaldıki benim sağ yumurtalık tüpüm tıkalı. yani %50 hamile kalma şansım var. soldan yumurta gelecekte tutacakta hamile kalacağım. ama kısmet rabbim ol deyince oluyor herşey. ilk gebeliğim aşılamayla oldu. diğer 3 gebeliğim normal yolla oldu. ikisini allahım yanına aldı. bunu almaz inşallah benden. alırsada ne yapalım allah kızıma sağlık versin der bir daha düşünmem bek. ama kötü düşünmek istemiyorum.
bu arada arkadaşlar bana dr um doğuma kadar iğneyi kullanacaksın dedi. burdan bazı arkadaşlar erken bıraktığını falan okudum. kafam karıştı iyice. bir sakıncası olmaz dedi son ana kadar yapmanın dedi. kanama durmazsa dedim bişey olmaz merak etme dedi.

Canım hcg 1000 nin uzerine cikinca karindan kese gozukuyo 2 gundede 2 ye katlandigina gore seninde gozukur allahin izniyle bukadar olumsuzluga ragmen rahimde tutunuyorsa vardir allahin bir hikmeti sen simdiden bisey kullaniyormusun sulandirici olarak folk asityada

sağol canım. çarşambaya kadar inşallah hch 1200 leri bulur. ilk düşüğümde hiç artış olmamıştı hcg de. cuma arttığını görünce sevindim. ilk 17 sinde öğrendim ozamandan beri claxine ve elevit kullanıyorum

Bayra hediyen hayırlı olsyn diyrlim ozaman digerleeiyle kıyaslama cnm o hatayi bende yaptim onceki soyleydi boyleydi derken son dusugimde ole oldu bi sefer ole olmicak de hatta onlari hic dusunme bile dicem zor ama negatig dusnceler negatif olaylari cagirir

kızlar ben galiba yumurtlama ilaçları ile hamile kalabilecem.kızlar bende galiba yumurta haplarından kullanacam.doktor kontrolü için ne zaman gidiliyor.adetliyken mi gidiliyor...
birde bu iğne ya da haplar nasıl kullanılıyor biraz bilgi verir misiniz....

canım benim doktorum adetin 3. günü başlatıyordu klomen kullanmıştım günde zaten sürekli kontrole gidiyosun büyümesini kontrol ediyo en son istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun 36 saat sonrası ilişki diyor ayrıca ben yumurta geliştirmek için iğnede kullandım iğneler daha pahalı ama ikisininde faydasını görmedim çünkü benim zatten yumurtlamamda falan bi problem yoktu sadece kafaya takmaktan olmuyordu

merhaba arkadaşlar. ben de aranıza katıldım. tam 1 ay oldu 15 haftalık bebeğim karnımda öldü.
o günden bu güne sürekli bu sayfayı takip ediyorum. en baştan başladım forumu okuyup duruyorum. hepinize geçmiş olsun.

gecmıs olsun cnm testlerını yaptrdınmı nedenini ogrenebıldınmıı ??? allah yenıden hayırlı saglıklısını nasıp etsın....

merhaba kızlar....brokoliyi çok severim çok da tüketirdim..bu ara canım istiyo kiii bulantılardan dolayı kolay kolay canım bişi istemez..bu topikte mi okudum bi yerden aklımda kalmış sanki düşüğe sebep olur diye...brokoli düşüğe sebep olur mu bileniniz var mı?

dediğin gibi iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah iyi olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…