bakkimse yemiyor bende pek yemem üzüm yememekten de pıhtılaşmaya etken olabilir
ben de limon suyuna başladım çalışırken içiyorum bide .......n ın zencefilli limon çayını içiyorum
üzüm yiyen ve yemeyenler var mı aranız da ???
merhaba kızlar nasılsınızzz....biz sukurler olsun ıyıyız yarın ılk uzun yolculıgumuza cıkacagız oglusla...9saatallah bu bayramda herkesi kazasız belasız kavustursun sevdıklerıne insallah tvlerde hıc kaza olayları duymayız bu bayram aminnnn...hamıslık bekleyenlerde cıfte bayram yaparlar ınsallah
bızraz erken olacak ama ben sımdıden herkesın kurban bayramını kutluyorum minişleri de opuyorum allaha emanet olun hzurlu mutlu bayramlar
merhaba kızlar nasılsınızzz....biz sukurler olsun ıyıyız yarın ılk uzun yolculıgumuza cıkacagız oglusla...9saatallah bu bayramda herkesi kazasız belasız kavustursun sevdıklerıne insallah tvlerde hıc kaza olayları duymayız bu bayram aminnnn...hamıslık bekleyenlerde cıfte bayram yaparlar ınsallah
bızraz erken olacak ama ben sımdıden herkesın kurban bayramını kutluyorum minişleri de opuyorum allaha emanet olun hzurlu mutlu bayramlar
kızlar çarşamba ultrason için kontrole gideceğim. çok korkuyorum kese gözükmezse falan diye. cuma günü kan tahlilim 343 çıkmış yükselmiş ama yine de tedirginim.2 gündürde kasıklarım çok ağrıyor
Canım hcg 1000 nin uzerine cikinca karindan kese gozukuyo 2 gundede 2 ye katlandigina gore seninde gozukur allahin izniyle bukadar olumsuzluga ragmen rahimde tutunuyorsa vardir allahin bir hikmeti sen simdiden bisey kullaniyormusun sulandirici olarak folk asityada
sağol canım. çarşambaya kadar inşallah hch 1200 leri bulur. ilk düşüğümde hiç artış olmamıştı hcg de. cuma arttığını görünce sevindim. ilk 17 sinde öğrendim ozamandan beri claxine ve elevit kullanıyorum
slm kızlar. aranızda kan sulandırıcı iğne olarak oksapar kullananınız var mı?clexandan farkı ne acaba?
kızlar ben galiba yumurtlama ilaçları ile hamile kalabilecem.kızlar bende galiba yumurta haplarından kullanacam.doktor kontrolü için ne zaman gidiliyor.adetliyken mi gidiliyor...
birde bu iğne ya da haplar nasıl kullanılıyor biraz bilgi verir misiniz....
merhaba arkadaşlar. ben de aranıza katıldım. tam 1 ay oldu 15 haftalık bebeğim karnımda öldü.
o günden bu güne sürekli bu sayfayı takip ediyorum. en baştan başladım forumu okuyup duruyorum. hepinize geçmiş olsun.
Bayra hediyen hayırlı olsyn diyrlim ozaman digerleeiyle kıyaslama cnm o hatayi bende yaptim onceki soyleydi boyleydi derken son dusugimde ole oldu bi sefer ole olmicak de hatta onlari hic dusunme bile dicem zor ama negatig dusnceler negatif olaylari cagirir
gecmıs olsun cnmtestlerını yaptrdınmı nedenini ogrenebıldınmıı ??? allah yenıden hayırlı saglıklısını nasıp etsın....[/Q
teşekkür ederim canım. evet yaptırdım. pıhtılaşma var. mthfr lerde heterozigot çıktı. 9 ay önce de 7 haftalık ölmüştü. ama Rabbim bağışlasın 6 yaşında bir kızım var. ben henüz sizin probleminizi okumadım. henüz baş sayfalardayım.
gecmıs olsun cnmtestlerını yaptrdınmı nedenini ogrenebıldınmıı ??? allah yenıden hayırlı saglıklısını nasıp etsın....[/Q
teşekkür ederim canım. evet yaptırdım. pıhtılaşma var. mthfr lerde heterozigot çıktı. 9 ay önce de 7 haftalık ölmüştü. ama Rabbim bağışlasın 6 yaşında bir kızım var. ben henüz sizin probleminizi okumadım. henüz baş sayfalardayım.
geçmiş olsun canım. ilk hamileliklerde sorun olmuyor nedense. aynı bendede bir kızım var hiç bir problem yaşamadık. ondan sonra iki düşük yaptım. ilginç bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?