gecmıs olsun cnmtestlerını yaptrdınmı nedenini ogrenebıldınmıı ??? allah yenıden hayırlı saglıklısını nasıp etsın....[/Q
teşekkür ederim canım. evet yaptırdım. pıhtılaşma var. mthfr lerde heterozigot çıktı. 9 ay önce de 7 haftalık ölmüştü. ama Rabbim bağışlasın 6 yaşında bir kızım var. ben henüz sizin probleminizi okumadım. henüz baş sayfalardayım.
Gecmis oldum cnm benimdr bi kizim var sonrasi iki dusuk bendede homozigot cikti dr arayisinda oldugum icin kafam karisik benimde hetrzigotla farki ne acaba
ben geldim sizi okuyamadan yazayım dedim . umarım iyidir herkes...
bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür ama kordonumuzu boynuna dolamış benim oğlum. doğum kanalına doğru girmiş. o yüzden 29 ekimde alalım dedi doktorum.yani oğluma kavuşmama kısmetse 1 hafta var. heyecan ve panik içindeyim . dualarınızı esirgemeyin bizden...
çok sevindim canım...haftaya bugün oğlunu emziriyo olacaksın inşallah...hem de cumhuriyet çocuğu oLACAK...NE GÜZELLL...darısı başımaaa
canım benim doktorum adetin 3. günü başlatıyordu klomen kullanmıştım günde zaten sürekli kontrole gidiyosun büyümesini kontrol ediyo en son istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun 36 saat sonrası ilişki diyor ayrıca ben yumurta geliştirmek için iğnede kullandım iğneler daha pahalı ama ikisininde faydasını görmedimçünkü benim zatten yumurtlamamda falan bi problem yoktu sadece kafaya takmaktan olmuyordu
Sagol canim su an saka gibi geliyor.bu kadar erken beklemiyordum. Yuregim agzimda 9 ay gecirdim. Allahim saglikla kucagima almayida nasip etsin. Nerede bekleyen dileyen varsa saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Sayilir mi bilmem sezeryanda olsam dua edicem dogumda hepinize...
Ayyy hayirli ugurlu olsun saglikla dogsun simdiden. 1 hafta dedigin nedir ki hemencecik geciverir.ben geldim sizi okuyamadan yazayım dedim . umarım iyidir herkes...
bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür ama kordonumuzu boynuna dolamış benim oğlum. doğum kanalına doğru girmiş. o yüzden 29 ekimde alalım dedi doktorum.yani oğluma kavuşmama kısmetse 1 hafta var. heyecan ve panik içindeyim . dualarınızı esirgemeyin bizden...
Kasik agrisi olmasi normal canim merak etme.kızlar çarşamba ultrason için kontrole gideceğim. çok korkuyorum kese gözükmezse falan diye. cuma günü kan tahlilim 343 çıkmış yükselmiş ama yine de tedirginim.2 gündürde kasıklarım çok ağrıyor
Ben severim uzumu ama tazisini yerim.üzüm yiyen ve yemeyenler var mı aranız da ???
doktor hastane tavsiyesinde bulunanamam Ankaradayim ben ama hamileler ve dogum yapanlar icin ilk sayfaya tasidigimiz bir listemiz var, bu liste bu sene olusturuldu. Oradan durumlarimizi ve tedavilerimizi gorebilirsin.anaaam bukadar pıhtılı bayanmı var bu sitedekızlar hepinize geçmiş olsun yeni gördüm ben bu topiği bendede mthfr677 homozigot mutant olayından var ama 1 kızım arkasından 2 düşüğüm var. kızım 6 yasına girdi ozaman hiçbi sorun cıkmadan hamileliğimi tamamlamıştım şimdi kalp atışlarını göremeden gebelik gelişimi duruyo ardından kürtaj. Henüz doktor arayışındayım. İst. şişlide oturuyorum bi dr. bulamadım özel hastanede. İki düşüğüde Türkiye hast. öğrenmiştim uğursuz geldi ora dedim gitmek istemiyorum oraya yakınlardada biyer bulamadım. topic almış basını gitmiş birileri bana bu civarda iyi bir dr.hastane de aynı zamanda tavsiye edebilirmi bu konudada bilgili olmak koşuluyla tabi. Diğer topiclere baktım çok iyi dr. var ama durum malum yeni bir düşük istemiyorum allah vermezse yapacak bişey yok tabikide ama dr.ların ilgisizliğinden kaynaklansın istemiyorum ve hamile kalan doğuran varmı aranızda hiç neler yapıyorsunuz anlatın bana biraz
üzüm kan pıhtılaşmasını önleyen bir meyveymiştee
ben ağzıma koymam 1000 de 1 dir yaniii.. onunda etkisi var mıdırı diye aklıma geldi deee
diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum
slm cnm doktornevra dediğin bu türkiyedeki kadınmı onu hiçkimse beğenmiyo sen memnunmusun peki
ben geldim sizi okuyamadan yazayım dedim . umarım iyidir herkes...
kızlar ben galiba yumurtlama ilaçları ile hamile kalabilecem.kızlar bende galiba yumurta haplarından kullanacam.doktor kontrolü için ne zaman gidiliyor.adetliyken mi gidiliyor...
birde bu iğne ya da haplar nasıl kullanılıyor biraz bilgi verir misiniz....
canım benim doktorum adetin 3. günü başlatıyordu klomen kullanmıştım günde zaten sürekli kontrole gidiyosun büyümesini kontrol ediyo en son istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun 36 saat sonrası ilişki diyor ayrıca ben yumurta geliştirmek için iğnede kullandım iğneler daha pahalı ama ikisininde faydasını görmedimçünkü benim zatten yumurtlamamda falan bi problem yoktu sadece kafaya takmaktan olmuyordu
adet zamanı gıt devlettte hormon tahlıllerını yaptır canım 2 veya 3 gunu gıdeceksın ve ben 4 gunu gıttım elımde hormonlarımla ozel doktora ıyı yapmısssın dedı 5 gunu basladım aynı sattte yuttum bugunde karından catlatma ıgnemı oldum bakalım ne olacak 36 saatte kadar catlar dedı bakalım bugun odevımız var yanı bır gun dınlenme 1 odev dıyım canım 36 sattte tuttur dedı doktor catlatma ıgnesı 67 mılyon verdım eczaneden alıyorsun doktor yazıyor kaından vurdrdu bana koldan da vuruluyormuş hapı ıse gunde 2 defa klomen verdı bu kadar reglı olmazsan gel haılele lık ıcın dedı yumurtam 18 mm dedı 1 tane varmış ınsallah tutar bakalımmm bu kadar
Ayyy hayirli ugurlu olsun saglikla dogsun simdiden. 1 hafta dedigin nedir ki hemencecik geciverir.
.
canım hadi bakalım çok az kaldı oğlunla tanışmana desene.inşallak sıkıntısız bi doğum olur alırsın bebeğini kucağına...
inşallah olur canım.hormon tahlillerinde ne yapılıyor.nelere bakılıyor yani onuda yazar mısın?
canım özelden msj attım ama mesaj kutun doluymuş.profildeki fotodaki kız kızın mı
slm kızlar. aranızda kan sulandırıcı iğne olarak oksapar kullananınız var mı?clexandan farkı ne acaba?
merhaba arkadaşlar. ben de aranıza katıldım. tam 1 ay oldu 15 haftalık bebeğim karnımda öldü.
o günden bu güne sürekli bu sayfayı takip ediyorum. en baştan başladım forumu okuyup duruyorum. hepinize geçmiş olsun.
bebek çizelgesini eklemeye korkuyorum ama dayanamadım ekledim. rabbim sonuna kadar durdurur inşallah hepimizinkini. bu arada arkadaşlar kafanıza takmayın hamile kalacam bu ay diye düşünerek ilişkiye girmeyin. ben eylülde adet geciktirici kullandım. bu ay hamile kalmaya kalmamda yinede deneyelim diye yaptım. yumurtlama günüm sapmıştır diye düşünerek yaptım. allah çok uğraştırmadan verdi. kaldıki benim sağ yumurtalık tüpüm tıkalı. yani %50 hamile kalma şansım var. soldan yumurta gelecekte tutacakta hamile kalacağım. ama kısmet rabbim ol deyince oluyor herşey. ilk gebeliğim aşılamayla oldu. diğer 3 gebeliğim normal yolla oldu. ikisini allahım yanına aldı. bunu almaz inşallah benden. alırsada ne yapalım allah kızıma sağlık versin der bir daha düşünmem bek. ama kötü düşünmek istemiyorum.
bu arada arkadaşlar bana dr um doğuma kadar iğneyi kullanacaksın dedi. burdan bazı arkadaşlar erken bıraktığını falan okudum. kafam karıştı iyice. bir sakıncası olmaz dedi son ana kadar yapmanın dedi. kanama durmazsa dedim bişey olmaz merak etme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?