Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben geldim sizi okuyamadan yazayım dedim . umarım iyidir herkes...

bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür ama kordonumuzu boynuna dolamış benim oğlum. doğum kanalına doğru girmiş. o yüzden 29 ekimde alalım dedi doktorum.yani oğluma kavuşmama kısmetse 1 hafta var. heyecan ve panik içindeyim . dualarınızı esirgemeyin bizden...

çok sevindim canım...haftaya bugün oğlunu emziriyo olacaksın inşallah...hem de cumhuriyet çocuğu oLACAK...NE GÜZELLL...darısı başımaaa

çok sevindim canım...haftaya bugün oğlunu emziriyo olacaksın inşallah...hem de cumhuriyet çocuğu oLACAK...NE GÜZELLL...darısı başımaaa

Sagol canim su an saka gibi geliyor.bu kadar erken beklemiyordum. Yuregim agzimda 9 ay gecirdim. Allahim saglikla kucagima almayida nasip etsin. Nerede bekleyen dileyen varsa saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Sayilir mi bilmem sezeryanda olsam dua edicem dogumda hepinize...

Bucu canim nasilsiniz.senin doktorun tarih verdimi oglusun nasil ...

sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah canım...ben de senin için dua edecem...

Ayyy hayirli ugurlu olsun saglikla dogsun simdiden. 1 hafta dedigin nedir ki hemencecik geciverir.
Kasik agrisi olmasi normal canim merak etme.
üzüm yiyen ve yemeyenler var mı aranız da ???
Ben severim uzumu ama tazisini yerim.

doktor hastane tavsiyesinde bulunanamam Ankaradayim ben ama hamileler ve dogum yapanlar icin ilk sayfaya tasidigimiz bir listemiz var, bu liste bu sene olusturuldu. Oradan durumlarimizi ve tedavilerimizi gorebilirsin.

üzüm kan pıhtılaşmasını önleyen bir meyveymiştee

ben ağzıma koymam 1000 de 1 dir yaniii.. onunda etkisi var mıdırı diye aklıma geldi deee

diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum

bende pek fazla aramam ama buay çok canım istedi ve yedimm:)) hiç duymamıştım ama pıhtılaşmayı önlediğini..:26::26::26:

canım hadi bakalım çok az kaldı oğlunla tanışmana desene.inşallak sıkıntısız bi doğum olur alırsın bebeğini kucağına...

bu yumurtlama ilaçları canımı sıktı.ben antalya merkeze gidiyorum doktora ve 2 saat uzaklıktayım.ben nasıl sürekl, kontrole gidecem.ilçede özel hastane yok.devlet hastanesindede doktor hakgetire.ben preeklampsi getirince icapcı doktor içi rahat edecekse eve gitsin sabah 7de gelsin,etmeyecekse bu gece kalsın diye buyurmuştu telefondan.tansiyonum 18-11ler idrarda protein 3 ken.bebğimi bile dinlemediler...

adet zamanı gıt devlettte hormon tahlıllerını yaptır canım 2 veya 3 gunu gıdeceksın ve ben 4 gunu gıttım elımde hormonlarımla ozel doktora ıyı yapmısssın dedı 5 gunu basladım aynı sattte yuttum bugunde karından catlatma ıgnemı oldum bakalım ne olacak 36 saatte kadar catlar dedı bakalım bugun odevımız var yanı bır gun dınlenme 1 odev dıyım canım 36 sattte tuttur dedı doktor catlatma ıgnesı 67 mılyon verdım eczaneden alıyorsun doktor yazıyor kaından vurdrdu bana koldan da vuruluyormuş hapı ıse gunde 2 defa klomen verdı bu kadar reglı olmazsan gel haılele lık ıcın dedı yumurtam 18 mm dedı 1 tane varmış ınsallah tutar bakalımmm bu kadar

tek doz mu kullandın ıgneyı bana 1 tane verdı bugun vuruldum sonrası cagırmadı benı ymurta takıpıne

inşallah olur canım.hormon tahlillerinde ne yapılıyor.nelere bakılıyor yani onuda yazar mısın?
canım özelden msj attım ama mesaj kutun doluymuş.profildeki fotodaki kız kızın mı

Son düzenleme:
Ayyy hayirli ugurlu olsun saglikla dogsun simdiden. 1 hafta dedigin nedir ki hemencecik geciverir.
.

canım hadi bakalım çok az kaldı oğlunla tanışmana desene.inşallak sıkıntısız bi doğum olur alırsın bebeğini kucağına...

sağolun oğlumun güzel teyzeleri bucu ve ben doğuralım sıra size geliyor :) çok karışık bir durumdayım nasıl anlatılır bilmiyorum...

bu arada coraspini bu akşam içip bırakıyorum yani 1 hafta önce . iğne son gece dahil yapılacakmış. yani pazar günüde yapıcam bilginiz olsun ...

Son düzenleme:
inşallah olur canım.hormon tahlillerinde ne yapılıyor.nelere bakılıyor yani onuda yazar mısın?
canım özelden msj attım ama mesaj kutun doluymuş.profildeki fotodaki kız kızın mı

canım bende klomenle hamile kaldım. adetin 5.günü başladım günde 1 tane içmeye. 5 gün kullandım. ilaç bittikten sonra 3 kere yumurta kontrolüne gittim yumurta büyüyünce karından çatlatma iğnesi yedim sanırım adetin 15.günü falandı. sonra bir kere daha doktora gittim çatlamış mı diye kontrol etmişti...

slm kızlar. aranızda kan sulandırıcı iğne olarak oksapar kullananınız var mı?clexandan farkı ne acaba?

canım bir kişi daha var ilk sayfaya bir bak hatırlamıyorum kimdi

sanada geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın. bende kürtajımdan sonra gelmiştim buraya . allah nasip ederse doğumdan sonrada buradayım ama ...

allah tamamına erdirsin canım. hepimizin doktoru farklı tedavi uyguluyor sen doktoruna güven sadece. ben 0,4 e başladım sonra 0,6 ya çıktı dozum. az önce yazdım doğumdan 1 gün öncede iğne mi vurulucam. bende sordum iğnemi akşam yapıyorum 24 saat geçmemiş oluyor dedim hiç bişey olmaz korkma dedi... aspirinide doğuma bir hafta kala kesmiş oldu...

cannıııııııııımmm çok heyecanlı...valla okuyunca bende çok heyecanlandım..ay inşallah sorunsuz bir doğum yaşarsın..Rabbim sağ salim kucağına kavuştursun oğluşunu..ayy darısı benim başıma..benimde kasım 14 ile 20 si arasında bir tarihte olacak Allah nasip ederse..meltem doğumdan sonra mutlaka nete gir ve buraya sezaryenin nasıl geçti neler oldu olmadı herşeyi yaz olur mu bende epidural sezaryen olucam ya merak ediyorum şimdiden...tekrardan şimdiden hayırlı olsun canım :))

teşekkür ederim canım. ben ilk çocuğumda 27 yaşımdaydım. şimdi 33 acaba yaştan mı oluyor diye düşünüyorum. sen kaç yaşındasın? hamilesin sanırım. hayırlı olsun.inşallah rabbim sağlıcakla nasip eder. muhakkak yazmışsındır öykünü ama benim için kısa bir özet yaparsan sevinirim. çalışıyorum, geriye dönüp okuyacak pek vaktim yok. forumu kullanmayı henüz çok iyi bilmiyorum. mesaj yazan herkese teşekkür ederim.
bu arada ben öykümü anlatayım. 6 yaşında kızım var. 9 ay önce 7 haftalık karnımda öldü kürtajla aldılar, 1 ay önce karnımda 15 haftalık öldü sezeryanlı olduğum için balonla normal doğum yaptım. 3 gebeliğimde de 6. haftamda yoğun kanamam oldu. bu son gebeliğimde 6. haftadaki kanamam yoğun pıhtılıydı. 15. haftaya kadar getirdim. gittiğim tüm doktorlara pıhtılı kanama geçirdiğimi söylememe rağmen bir önlem almadılar. bence o zaman bile bir kan alıp pıhtılaşmaya bakılsaydı, iğneye başlansaydı, bebeğim ölmezdi diye düşünüyorum. kan sonucumu yazıyım faktör V leiden (G169A)-normal protrombin (G20210A)-normal MTHFR (C677T)-heterozigot MTHFR (A1298C)-heterozigot PAI-1 (4G/5G)-4G/4G
kromozomlara bakıldı. sonuç bekliyorum. sonuşlarımı alır almaz doktora gidecem. doktor arayışı içerisindeyim. sen kime gidiyorsun ceylinn38. aklımda 3 isim var. sanırım hepsine de gidecem. son hamileliğimde hiç telaş yapmadım, tek doktora gittim, o ne dediyse yaptım. hiç araştırma yapmadı. ama yanlış yapmışım. şimdi öyle yapmıycam.

teşekkür ederim meltem, sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrunu. evet bence de doğum yaptıktan sonra da burada bulunmak bizlere iyi bir enerji ve umut olur. tabi eğer doğumdan sonra vakit bulabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…