Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin

benim duyduğuma göre heterozigot o geni taşımak, homozigot o gen hastası olmak, yani biri taşıyıcı, biri hasta demişlerdi ama bu da ne demek bilmiyorum. sen nerde oturuyorsun? ben de doktor arıyorum.

Kiziiiim ne guzel bir haber bu. 2-3 gundur seni arayayim diyodum ben de, haberin boyle geldi. Bence vur igneni zarai yok, sen de benim gibisin cunku erkenden gidiyor bebisler o yuzden bence igne olman lazim. ay bayram hediyesi gelmis hosgelmis

tek doz mu kullandın ıgneyı bana 1 tane verdı bugun vuruldum sonrası cagırmadı benı ymurta takıpıne

tek doz değil canım klomen gibi bi kaç gün kullanılıyor

canım çok güzel bi haber bu gözünaydın sonunda kavuşuyorsun bebeğine bende cuma kontroldeydim nst de sancı çıkmayınca bebişde doğum kanalına inmemiş olduğu için bayramı geçirelim dedi doktorum yarın tekrar kontrol var bakalım gün verecekmi zaten artık rüyalarımda sezaryen olmaya başladım sanırım korkular başladı:18:bebişin kilosu nasıl benimki cuma 3200 dü

hayırlı olsun canım bencede aspirinin yanında iğne kullanmalısın riske atmamak için

canımmmmm arkadaşımmm benimm çokkk şükürrr, bin şükürrr...son zamanların en güzel, en değerli haberi bu

Kiziiiim ne guzel bir haber bu. 2-3 gundur seni arayayim diyodum ben de, haberin boyle geldi. Bence vur igneni zarai yok, sen de benim gibisin cunku erkenden gidiyor bebisler o yuzden bence igne olman lazim. ay bayram hediyesi gelmis hosgelmis
burcucum canımsın saol bebeğimm ay valla tolga hocadan ve cem hocadan haber gelsin ona göre kullanacam balımm cok öpüyorum
hayırlı olsun canım bencede aspirinin yanında iğne kullanmalısın riske atmamak için
ayy bilemedim iştee offfff
canımmmmm arkadaşımmm benimm çokkk şükürrr, bin şükürrr...son zamanların en güzel, en değerli haberi bu

canımın içiii bitanemm rabbim tez zamanda sanada nasip etcek inş..dualarımdasın

merhaba sevinç, ben de listede yer almak istiyorum.listenin çok faydalı olduğuna inanıyorum. aşağıda bilgilerim var. hepimize geçmiş olsun.

33 yaşındayım.ankarada yaşıyorum.6 yaşında kızım var. 9 ay önce 7 haftalık karnımda öldü kürtajla aldılar, 1 ay önce karnımda 15 haftalık öldü sezeryanlı olduğum için balonla normal doğum yaptım. 3 gebeliğimde de 6. haftamda yoğun kanamam oldu. bu son gebeliğimde 6. haftadaki kanamam yoğun pıhtılıydı. kan sonucumu yazıyım faktör V leiden (G169A)-normal protrombin (G20210A)-normal MTHFR (C677T)-heterozigot MTHFR (A1298C)-heterozigot PAI-1 (4G/5G)-4G/4G
kromozomlara bakıldı. sonuç bekliyorum. sonuşlarımı alır almaz doktora gidecem. doktor arayışı içerisindeyim. henüz birşey kullanmıyorum. kürtaj üstünden 1 ay geçti adet olmadım henüz.son hamileliğimde gebelik pozitif çıkınca aspirin, progestan kullandım. kanama olunca aspirini bıraktım, yani 6. haftada bıraktım ve proluton depot iğne oldum 3 günde 1 12 hafta olana kadar. 12 hafta olunca da elevit, balık yağı hapı, magnezyum kullanıyordum. 2 li test ve ense cilt kalınlığı sonuçlarım iyiydi.
listeyi 1. sayfadan mı takip etmeliyiz anlayamadım.
sevinç bu arada sonuçlarımız aynıymış. çocuklarımızın yaşı da aynı.sen son düşüğünü ne zaman yaptın.

Son düzenleme:
kııız nerelerdesin sen yaaa çok merak etmiştim seni
ama dönüşün muhteşem oldu çoookkkk güzel bir haber bu tuğbacımmm gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin inşaallah

evettt sabahh kırmızı kartı yedımm:)) hayırlısıyla kasıma ayına olsun ınsallahhh

hayırlısı olsun canım inşaallah bir dahaki ay olur,üzülme sakın

canım benim hamile kalmak için ne kadar uğraşıyodun dün gibi aklımda,her ay üzülüyordun olmadı diye bak şimdi hayırlısıyla kucağına alacaksın bayram şekerini,çok seviniyorum senin adına canım

canım çok az kalmış oğluşuna kavuşmana çok sevindim

canım sende preeklemsi geçirmişsin kendine iyi bir doktor bulmalısın sıkı takip edilmesi gereken bir durum rabbim yardımcın olsun

canımm çok sevindim allahım ne kadar büyük inşallah sorunsuz bir gebelik geçirip kucağına alırsın

Canımmmm Nigarcım nasılsın yaaaa kocaman olmuş bebeğin sağlıkla gelsinnn ayy eskilerden herkes bir bir kavuştu bebeğine seninde çok az kalmış mutlu sona Allah emanet tatlım, çokk öpüyorum seni...

canıııımm harika bir haber bu..ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..sorunsuz hayırlı bir gebelik yaşarsın.... bencede iğne kullansan daha güvenli olurr..ay maşallah ya çok sevindim gerçekten..:)))

soall canımmm uzulmuyorumm saglıkla gelsındee:)

soall canımmm uzulmuyorumm saglıkla gelsındee:)

Canımmmm Nigarcım nasılsın yaaaa kocaman olmuş bebeğin sağlıkla gelsinnn ayy eskilerden herkes bir bir kavuştu bebeğine seninde çok az kalmış mutlu sona Allah emanet tatlım, çokk öpüyorum seni...

canım sağolasın bugünleri gördük ya çok şükür sen neler yapıyorsun canım allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu kızımda yaşamadığım çoğu şeyleri çok şükür oğlumda yaşıyorum allaha emanet olun bende öpüyorum

sağol canım senin kız aceleci derken araya biz girdik :) gerçi beklesin seninki daha. kız olsaydı bu hafta alacaktı doktorum demekki 36 yı atlatsan bebk gelişimini tamamlıyor. darısı bekleyen herkesin başına olsun. sağlıkla bir atlatayım bulduğum ilk fırsatta yazıcam inşallah. şu anda doğumu düşünmüyorum tek dileğim sağlıkla oğluma kavuşmak . inşallah sağlıkla doğar küveze falan gerek kalmaz...

canım dün gittik işte 36+1 de 3200 dü. doktor haftaya 3500 olur dedi ama bakalım. aslında tecrübelerime dayanarak ben derim ki 12 kasıma kadar bu bebek doğmaz dedi. ama kilo alımın son haftalarda fazla clexane dozunu ayarlasak problem. bebeğin kilosu iyi doğum kanalına girmiş.herşey yolunda boynundaki kordon hariç. kordonda kendi doğmaya kalkarsa zorlar dedi. içimizin yağları daha fazla erimeden alalım dedi. bana da peki demek düştü. yarın haberlerinizi bekliyorum...

Çok sevindim.Yavruna sağlıkla kavuşursun inşallah..

sağol canım.. darısı hepinize olsun...

beydağlım canım sorma geçenlerde bişey bakarken geçmişte ki yazılar çıktı kk da. ne günler atlatmışız burada.... bana ilk destek olanlardansın ... iyi ki varsın... darısı başına olsun canım. sağlıkla, kolaylıkla hamile kalıp rahat rahat 40 haftalara gelmek nasip olsun allahın izniyle...

amin,sağolsende iyiki varsın canım benim,evet çok zor günler geçirdik burda dün gibi aklımda...ama burdaki arkadaşlarımın böyle güzel haberleri benide çok sevindiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…