kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin
tek doz mu kullandın ıgneyı bana 1 tane verdı bugun vuruldum sonrası cagırmadı benı ymurta takıpıne
ben geldim sizi okuyamadan yazayım dedim . umarım iyidir herkes...
bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür ama kordonumuzu boynuna dolamış benim oğlum. doğum kanalına doğru girmiş. o yüzden 29 ekimde alalım dedi doktorum.yani oğluma kavuşmama kısmetse 1 hafta var. heyecan ve panik içindeyim . dualarınızı esirgemeyin bizden...
kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin
burcucum canımsın saol bebeğimm ay valla tolga hocadan ve cem hocadan haber gelsin ona göre kullanacam balımm cok öpüyorumKiziiiim ne guzel bir haber bu. 2-3 gundur seni arayayim diyodum ben de, haberin boyle geldi. Bence vur igneni zarai yok, sen de benim gibisin cunku erkenden gidiyor bebisler o yuzden bence igne olman lazim. ay bayram hediyesi gelmis hosgelmis
ayy bilemedim iştee offfffhayırlı olsun canım bencede aspirinin yanında iğne kullanmalısın riske atmamak için
canımmmmm arkadaşımmm benimm çokkk şükürrr, bin şükürrr...son zamanların en güzel, en değerli haberi bu
kııız nerelerdesin sen yaaa çok merak etmiştim senikızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin
evettt sabahh kırmızı kartı yedımm:)) hayırlısıyla kasıma ayına olsun ınsallahhh
canım çok az kalmış oğluşuna kavuşmana çok sevindimben geldim sizi okuyamadan yazayım dedim . umarım iyidir herkes...
bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür ama kordonumuzu boynuna dolamış benim oğlum. doğum kanalına doğru girmiş. o yüzden 29 ekimde alalım dedi doktorum.yani oğluma kavuşmama kısmetse 1 hafta var. heyecan ve panik içindeyim . dualarınızı esirgemeyin bizden...
canım sende preeklemsi geçirmişsin kendine iyi bir doktor bulmalısın sıkı takip edilmesi gereken bir durum rabbim yardımcın olsunbu yumurtlama ilaçları canımı sıktı.ben antalya merkeze gidiyorum doktora ve 2 saat uzaklıktayım.ben nasıl sürekl, kontrole gidecem.ilçede özel hastane yok.devlet hastanesindede doktor hakgetire.ben preeklampsi getirince icapcı doktor içi rahat edecekse eve gitsin sabah 7de gelsin,etmeyecekse bu gece kalsın diye buyurmuştu telefondan.tansiyonum 18-11ler idrarda protein 3 ken.bebğimi bile dinlemediler...
kııız nerelerdesin sen yaaa çok merak etmiştim seni
ama dönüşün muhteşem oldu çoookkkk güzel bir haber bu tuğbacımmm gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin inşaallah
hayırlısı olsun canım inşaallah bir dahaki ay olur,üzülme sakın
kııız nerelerdesin sen yaaa çok merak etmiştim seni
ama dönüşün muhteşem oldu çoookkkk güzel bir haber bu tuğbacımmm gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin inşaallah
hayırlısı olsun canım inşaallah bir dahaki ay olur,üzülme sakın
Canımmmm Nigarcım nasılsın yaaaa kocaman olmuş bebeğin sağlıkla gelsinnn ayy eskilerden herkes bir bir kavuştu bebeğine seninde çok az kalmış mutlu sona Allah emanet tatlım, çokk öpüyorum seni...
cannıııııııııımmm çok heyecanlı...valla okuyunca bende çok heyecanlandım..ay inşallah sorunsuz bir doğum yaşarsın..Rabbim sağ salim kucağına kavuştursun oğluşunu..ayy darısı benim başıma..benimde kasım 14 ile 20 si arasında bir tarihte olacak Allah nasip ederse..meltem doğumdan sonra mutlaka nete gir ve buraya sezaryenin nasıl geçti neler oldu olmadı herşeyi yaz olur mu bende epidural sezaryen olucam ya merak ediyorum şimdiden...tekrardan şimdiden hayırlı olsun canım :))
canım çok güzel bi haber bu gözünaydın sonunda kavuşuyorsun bebeğine bende cuma kontroldeydim nst de sancı çıkmayınca bebişde doğum kanalına inmemiş olduğu için bayramı geçirelim dedi doktorum yarın tekrar kontrol var bakalım gün verecekmi zaten artık rüyalarımda sezaryen olmaya başladım sanırım korkular başladı:18:bebişin kilosu nasıl benimki cuma 3200 dü
Çok sevindim.Yavruna sağlıkla kavuşursun inşallah..
canım benim hamile kalmak için ne kadar uğraşıyodun dün gibi aklımda,her ay üzülüyordun olmadı diye bak şimdi hayırlısıyla kucağına alacaksın bayram şekerini,çok seviniyorum senin adına canım
sağol canım senin kız aceleci derken araya biz girdik :) gerçi beklesin seninki daha. kız olsaydı bu hafta alacaktı doktorum demekki 36 yı atlatsan bebk gelişimini tamamlıyor. darısı bekleyen herkesin başına olsun. sağlıkla bir atlatayım bulduğum ilk fırsatta yazıcam inşallah. şu anda doğumu düşünmüyorum tek dileğim sağlıkla oğluma kavuşmak . inşallah sağlıkla doğar küveze falan gerek kalmaz...
canım dün gittik işte 36+1 de 3200 dü. doktor haftaya 3500 olur dedi ama bakalım. aslında tecrübelerime dayanarak ben derim ki 12 kasıma kadar bu bebek doğmaz dedi. ama kilo alımın son haftalarda fazla clexane dozunu ayarlasak problem. bebeğin kilosu iyi doğum kanalına girmiş.herşey yolunda boynundaki kordon hariç. kordonda kendi doğmaya kalkarsa zorlar dedi. içimizin yağları daha fazla erimeden alalım dedi. bana da peki demek düştü. yarın haberlerinizi bekliyorum...
sağol canım.. darısı hepinize olsun...
beydağlım canım sorma geçenlerde bişey bakarken geçmişte ki yazılar çıktı kk da. ne günler atlatmışız burada.... bana ilk destek olanlardansın ... iyi ki varsın... darısı başına olsun canım. sağlıkla, kolaylıkla hamile kalıp rahat rahat 40 haftalara gelmek nasip olsun allahın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?