Kızlar 20. hafta da kasılmaların olması normal mi?Çok değil ara sıra....Oluyor mu sizlerde????????
kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin
kuzenimde 19 haftalık onda da oluyomuş
Hım acaba normal bir durum mu????
Ben hamilelik oncesi hergun clexane 0,4 vuruyordum kendime, ayrica coraspin, folbiol, benexol ve omega 3 kullandim. Cok erken donemde kaybediyordum ben de o yuzden doktorum boyle bir tedavi uyguladi. Embriyo dollenmeden rahimdeki kan akisini saglamak ve embriyonun yerlesebilecegi ve beslenebilecegi bir ortam yaratmak icin.Merhaba arkadaşlar.KK'ye epey zamandır üyeyim ama ben hep 38 yaş topiğine yazıyorum.yaşım 38'i de ne yazık ki geçti.Topiğinizi zaman zaman okuyorum.Bende sizler gibi çocuk sahibi olmaya çalışıyorum.Yaklaşık üç yıldır tedavilerle uğraşıyorum.Arka arkaya üç hamilelik yaşadım ama devam edemedi.İlkinde kalp atışını duymuştuk sonrakilerde gelişim daha da erken sonlandı.Kendimle ilgili tüm tahlillerimi yaptırdım.Bir tek problem kan pıhtılaşması olarak görüldü.Ancak doktorlar hetorozigot olduğu için önemsemediler.Geçen ay yumurtlamadan hemen sonra iğneye de başlamıştım ama
hamilelik gerçekleşti rahime yerleşme olmadı.Beta hcg hızla düşmğe başladı. 5.haftanın sonunda adet oldum.Şimdi bayramdan sonra hap ya da iğneyle yumurta takibi yaptırıp sonrasında hemen kan sulandırıcılara başlamak istiyorum.Sabahtan beri geri dönüp okudum gerçekten çok yararlı paylaşımlar var bu topikte.Benim için ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama yine de sizden bilgilenmek istiyorum.Beni de listenize eklerseniz çok sevinirim.Yaşım 43,5:))( bu toğin de en büyüğü ben olmasam şaşardım)her gün coraspirin ve folbiol kullanıyorum.Bu ay becozyme-c içmeye de başladım.Clexane 0.4 'ü yumurtlamadan hemen sonra sadece bir doz vurulmuştum.Aranızda hamilelik öncesi iğne olan arkadaşlar var.Onlardan ricam ne zaman ve kaç kere vurulduklarını yazmaları...Çünkü gittiğim hemotolok hamilelikten önce iğne olmamı kesinlikle saçma bulduğunu söyledi.Ama ben dinlemedim...Daha sonra tedavilerimin detaylarını da yazarım.
Ben herkesin bayramını içtenlikle kutluyor,Allahın yüreğimizdeki bütün dileklerimizi gerçekleştirmesini umut ediyorum.Sağlık ve huzurla kalın.İyi bayramlar herkese...
kızlar bebegim 20.haftasında gecen hafta beynindde ıkı adet 9mm lık koroid pleksus kisti cıktı. ıkılı uclu testlerım temız cıktı ama doktor genede kistler yüzünden amniyo sıvısı almak ıstedı kabul etmedık.malum claxen ve coraspin kullanıyorum bızler ıcın ekstra tehlıkelı .ayrıca plesantada kanama alanı gordu doktor. boyle sorunlarla karsılasan arkadaslar var mı neler yaptınız coraspini kesen var mı?
ben gebelikten 3 ay önce başladım iğneye fragmin 5000 haftada 3 kez kullandım ayrıca coraspin haftada 2 keze ve folik asit kullandım 3 ay sonra gebe kaldım şimdi iğnem günde 2 tane olmak üzere devam ediyor bence gebelikten önce başlamak mantıklı çünkü rahim yeterince kanlanmayınca bebek beslenemiyormuş ve ya düşükle yada erken doğumla kendini gösterebiliyor umarım tedavin olumlu sonuçlanır iyi bayramlar diliyorumMerhaba arkadaşlar.KK'ye epey zamandır üyeyim ama ben hep 38 yaş topiğine yazıyorum.yaşım 38'i de ne yazık ki geçti.Topiğinizi zaman zaman okuyorum.Bende sizler gibi çocuk sahibi olmaya çalışıyorum.Yaklaşık üç yıldır tedavilerle uğraşıyorum.Arka arkaya üç hamilelik yaşadım ama devam edemedi.İlkinde kalp atışını duymuştuk sonrakilerde gelişim daha da erken sonlandı.Kendimle ilgili tüm tahlillerimi yaptırdım.Bir tek problem kan pıhtılaşması olarak görüldü.Ancak doktorlar hetorozigot olduğu için önemsemediler.Geçen ay yumurtlamadan hemen sonra iğneye de başlamıştım ama
hamilelik gerçekleşti rahime yerleşme olmadı.Beta hcg hızla düşmğe başladı. 5.haftanın sonunda adet oldum.Şimdi bayramdan sonra hap ya da iğneyle yumurta takibi yaptırıp sonrasında hemen kan sulandırıcılara başlamak istiyorum.Sabahtan beri geri dönüp okudum gerçekten çok yararlı paylaşımlar var bu topikte.Benim için ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama yine de sizden bilgilenmek istiyorum.Beni de listenize eklerseniz çok sevinirim.Yaşım 43,5:))( bu toğin de en büyüğü ben olmasam şaşardım)her gün coraspirin ve folbiol kullanıyorum.Bu ay becozyme-c içmeye de başladım.Clexane 0.4 'ü yumurtlamadan hemen sonra sadece bir doz vurulmuştum.Aranızda hamilelik öncesi iğne olan arkadaşlar var.Onlardan ricam ne zaman ve kaç kere vurulduklarını yazmaları...Çünkü gittiğim hemotolok hamilelikten önce iğne olmamı kesinlikle saçma bulduğunu söyledi.Ama ben dinlemedim...Daha sonra tedavilerimin detaylarını da yazarım.
Ben herkesin bayramını içtenlikle kutluyor,Allahın yüreğimizdeki bütün dileklerimizi gerçekleştirmesini umut ediyorum.Sağlık ve huzurla kalın.İyi bayramlar herkese...
evettt gelelim benden haberlere:)bugün kontrol vardı allaha şükür güzel geçti sezeryan günümüzde 02.11.2012 inşallah bi aksilik çıkmazsa rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah salı günü tekrar kontrol var son kez bizimkinin keyfi yerinde kanala inmemiş keyif yapıyor :)darısı sizlerin başına inşallah
cnm geçmiş olsun...bende birkaç hafta önce plesentayla ilgili aynı sorunu yaşadım... kanama alanı vardı ve bi şişlik oluşmuştu..dr kullandığım yüksek dozlu iğnelerden kaynaklandığını düşündü, çünkü ya şiddetli bi çarpmanın etkisiyle yada kan sulandırıcı iğneyle olurmuş bu kanama alanı... zamanla kendini sınırlaması ve pıhtılaşıp düşmesi lazım dedi 1 hafta kadar istirahat raporu verdi çalıştıgım için... dinlenmek ve kafanın rahat olması çok önemli...ben o günden beri göbeğimden iğne yapamıyorum korkumdan,bişey olmaz dedi ama dayanamıyorum işte...corasprini bu süre içinde kestim 1 hafta içmedim...ama sonra içebilirsin dedi, hala düzene sokmadım 1 gün içsem 1 gün içmiyorum işte böyle...en son gittiğimizde tamamen geçmemişti ama kanama durmuştu ve baya küçülmüştü... şimdiye geçmiş olması lazım... seninde inşallah büyümeden küçülür o alan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?