Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

pıhtılaşmadan dolayı 2 kaybım var iğne başladı doktorum ve hamileyimmm tavsiyeleri olanlar varmı bugün kahve rengi akıntım geldi 3hafta 4günlük bebişim

uzun bi aradan sonra pıhtılaşma topiğini ilk kez açtım ve senin haberini gördüm çok sevindim,sen beni hatırlar mısın bilmiyorum ama geçen tüp tedavinde ilaçla ilgili bişeyler yazmıştın,ordan beri merak ediyodum seni,çok sevindim,bugün duyduğum ikinci hamilelik haberi,rabbim tamamına erdirsin inşallah.hem iğne,hem aspirin fazla gelir belki,başka dr a gitsen,att baksalar ve ona göre bişeye başlasan daha iyi olmaz mı canım?

kızlar bebegim 20.haftasında gecen hafta beynindde ıkı adet 9mm lık koroid pleksus kisti cıktı. ıkılı uclu testlerım temız cıktı ama doktor genede kistler yüzünden amniyo sıvısı almak ıstedı kabul etmedık.malum claxen ve coraspin kullanıyorum bızler ıcın ekstra tehlıkelı .ayrıca plesantada kanama alanı gordu doktor. boyle sorunlarla karsılasan arkadaslar var mı neler yaptınız coraspini kesen var mı?

Merhaba arkadaşlar.KK'ye epey zamandır üyeyim ama ben hep 38 yaş topiğine yazıyorum.yaşım 38'i de ne yazık ki geçti.Topiğinizi zaman zaman okuyorum.Bende sizler gibi çocuk sahibi olmaya çalışıyorum.Yaklaşık üç yıldır tedavilerle uğraşıyorum.Arka arkaya üç hamilelik yaşadım ama devam edemedi.İlkinde kalp atışını duymuştuk sonrakilerde gelişim daha da erken sonlandı.Kendimle ilgili tüm tahlillerimi yaptırdım.Bir tek problem kan pıhtılaşması olarak görüldü.Ancak doktorlar hetorozigot olduğu için önemsemediler.Geçen ay yumurtlamadan hemen sonra iğneye de başlamıştım ama
hamilelik gerçekleşti rahime yerleşme olmadı.Beta hcg hızla düşmğe başladı. 5.haftanın sonunda adet oldum.Şimdi bayramdan sonra hap ya da iğneyle yumurta takibi yaptırıp sonrasında hemen kan sulandırıcılara başlamak istiyorum.Sabahtan beri geri dönüp okudum gerçekten çok yararlı paylaşımlar var bu topikte.Benim için ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama yine de sizden bilgilenmek istiyorum.Beni de listenize eklerseniz çok sevinirim.Yaşım 43,5:))( bu toğin de en büyüğü ben olmasam şaşardım)her gün coraspirin ve folbiol kullanıyorum.Bu ay becozyme-c içmeye de başladım.Clexane 0.4 'ü yumurtlamadan hemen sonra sadece bir doz vurulmuştum.Aranızda hamilelik öncesi iğne olan arkadaşlar var.Onlardan ricam ne zaman ve kaç kere vurulduklarını yazmaları...Çünkü gittiğim hemotolok hamilelikten önce iğne olmamı kesinlikle saçma bulduğunu söyledi.Ama ben dinlemedim...Daha sonra tedavilerimin detaylarını da yazarım.
Ben herkesin bayramını içtenlikle kutluyor,Allahın yüreğimizdeki bütün dileklerimizi gerçekleştirmesini umut ediyorum.Sağlık ve huzurla kalın.İyi bayramlar herkese...

Ben hamilelik oncesi hergun clexane 0,4 vuruyordum kendime, ayrica coraspin, folbiol, benexol ve omega 3 kullandim. Cok erken donemde kaybediyordum ben de o yuzden doktorum boyle bir tedavi uyguladi. Embriyo dollenmeden rahimdeki kan akisini saglamak ve embriyonun yerlesebilecegi ve beslenebilecegi bir ortam yaratmak icin.
Umarim bu sefer tedavin olumlu sonuclanir. Iyi bayramlar.

cnm geçmiş olsun...bende birkaç hafta önce plesentayla ilgili aynı sorunu yaşadım... kanama alanı vardı ve bi şişlik oluşmuştu..dr kullandığım yüksek dozlu iğnelerden kaynaklandığını düşündü, çünkü ya şiddetli bi çarpmanın etkisiyle yada kan sulandırıcı iğneyle olurmuş bu kanama alanı... zamanla kendini sınırlaması ve pıhtılaşıp düşmesi lazım dedi 1 hafta kadar istirahat raporu verdi çalıştıgım için... dinlenmek ve kafanın rahat olması çok önemli...ben o günden beri göbeğimden iğne yapamıyorum korkumdan,bişey olmaz dedi ama dayanamıyorum işte...corasprini bu süre içinde kestim 1 hafta içmedim...ama sonra içebilirsin dedi, hala düzene sokmadım 1 gün içsem 1 gün içmiyorum işte böyle...en son gittiğimizde tamamen geçmemişti ama kanama durmuştu ve baya küçülmüştü... şimdiye geçmiş olması lazım... seninde inşallah büyümeden küçülür o alan...

kızlar hepinize iyi bayramlar şimdiden... hamile olanlar için inşallah bebeksiz son bayram olur diyorum bir sonraki bayramda bebişlerimizle kutlarız:)

ben gebelikten 3 ay önce başladım iğneye fragmin 5000 haftada 3 kez kullandım ayrıca coraspin haftada 2 keze ve folik asit kullandım 3 ay sonra gebe kaldım şimdi iğnem günde 2 tane olmak üzere devam ediyor bence gebelikten önce başlamak mantıklı çünkü rahim yeterince kanlanmayınca bebek beslenemiyormuş ve ya düşükle yada erken doğumla kendini gösterebiliyor umarım tedavin olumlu sonuçlanır iyi bayramlar diliyorum

evettt gelelim benden haberlere:)bugün kontrol vardı allaha şükür güzel geçti sezeryan günümüzde 02.11.2012 inşallah bi aksilik çıkmazsa rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah salı günü tekrar kontrol var son kez bizimkinin keyfi yerinde kanala inmemiş keyif yapıyor :)darısı sizlerin başına inşallah

sağlıkla kucağına alırsın inşallah....sende mltm2602 de....

Hay Allah razı olsun duman kafayı yemek üzereyim ben ağrıdayım .dun hatta erzuruma dahı gıttım profa gördum guya ama doktorlar mı bırsey bılmıyor bız mı cok sey bılıyoruz.kanama alanı ıcın ne coraspini kes ne dinlen ne sunu yap ne bunu yap caresı yok bunun deyıp kesıp attı. agrıdakı doktorumada ulasamadım gercı ulassamda cok tereddutlu bır doktor bırsey dıyebılecegını sanmıyorum .ben de dun doktor kanama alanı deyınce ıc gudusel olarak coraspini içmedim.bol bol dınlenmeye calısıyorum bır haftadır karnımda agrı vardı sankı bugun bıraz hafıfledı acaba plesantadakı kanama alanı yuzundenmıydı dıyorum şimdi...kendı kendımızın doktoru olmaya basladık sanırım artık.ıyı bır doktor bulmak gercekten zor coraspini doktoruma tekrar bır danısayım bakalım...cok tesekkur ederım

Selam hanimlarrrrr
simdiden bayraminiz kutlu olsun
bebeksiz gecen son bayraminiz olsun insallahhh

Hepinizin bayramı kutlu olsun şimdide Herkeze hayırlı dogumalr çocuklar ÇArpışmalar diliyorumm

Allah kurban kesenlerinki kabul etsin hepinizimn elelrinden yanakalrında öptüm

canım gözünaydınnn Allahım çok büyük inşallah bu defa
sorunsuz bir şeklide sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…