Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evettt sabahh kırmızı kartı yedımm:)) hayırlısıyla kasıma ayına olsun ınsallahhh
hayırlısı olsun canım önümüzdeki maçlara bakalım artık dimi

selam tatlım ekliyorum evet ilk sayfadan takip edeceksin neredeyse aynıyız seninle evet ama ben 3 düşük yaptım sonuncu
normal doğurtturup kürtaj yaptılar 8 ay oldu canım 6 ay korundum 2 aydır çalışıyoz kısmet hayırlısı

öncelikle geçmiş olsun canım düşükler kaçıncı haftada oldu heterezigot hangi mutasyonlarda detay verirsen ekleyeceğim listeye
kızlar hepinize iyi bayramlar şimdiden... hamile olanlar için inşallah bebeksiz son bayram olur diyorum bir sonraki bayramda bebişlerimizle kutlarız:)
saol canım sanada iyi bayramlar amin diyorum...
maaşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah..
Mübarek kurban bayramınız kutlu olsun....
:13: saol canım seninde bayramın mübarek olsun.
Hepinizin bayramı kutlu olsun şimdide Herkeze hayırlı dogumalr çocuklar ÇArpışmalar diliyorumm

Allah kurban kesenlerinki kabul etsin hepinizimn elelrinden yanakalrında öptüm

saol kedicim iyi bayramlar sanada

Tesekkur ederim sevinccim.kendimi listede gorunce cok mutlu oldum.sanki o listede yer almak cok iyi bir srymis gibi
ben de sonuncuyu balonla normal dogurdum sonra kurtaj yaptilar.zaten parca kalmasin diye her dusuge kurtaj yapiyorlar.
Sen alti ay cok beklemissin.ben o kadar dusunmuyorum.yasim ileri cunku.kromozom sonucumu alip adet olur olmaz ozel doktor dusunuyorum onlara gitcem.en kisa ne zaman ders calismalara beasliycam.ben coraspin folbiol ve gyno ya basladim kendiligimden.
Bu arada bayramin kutlu olsun.

Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin.ben az once hepinize dua ettim.birbirimize dua edelim.allah baskalari icin edilen dualari kabul edermis derler.
Hepinizin kurbsn bayrami mubsrek olsun.allah bundan sonraki bayramlari bebeklerimizle gecirmeyi nasip etdin insallah.
Bu arada ankaradan bana doktor ve hastane tavdiye edebilecek varmi

Cnm benim hamileliklerim cok kotu geciyor ilk 3,5 ay cok bulantim ve kusmam olur o kadar cileyi cek bebek elinden ucsun gitsin gurbetteyim bakanimda yok kocam ve oglum rezil oluyor proteins ve c testi vede baska eksik testlerim vardi onlarida tamamlayip sonucu bekledim psikolojik olarak kendimi hazir hissetmem uzun surdu hala cokta hazir degilim ama oglum ve kocam cook istiyor acikcasi cok korkuyorum ve endiseliyim Hakkimizda hayirlisi cnm.

günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu bayram dileklerimle:)

iyi bayramlar arkadaslarrrrr

merhaba kızlar...herkesin bayramı mübarek olsun maalesef benim bayramım yatak odamda geçiyor..bulantılarım kusmalarım yüzünden..dün bütün gün hastanede yattım 2 tane serum yedim...biraz ii gelmiş gibiydi akşam eve gelince yine kustum..(hastanedeyken bir ara doktorum kalp atışına bakmak için odasına çağırdı.heyecandan öldüm ters giden birşey mi var diye..ama RABBİME çok şükür gayet iyi benim kerata..hatta benim hesabıma göre 1 gün ilerden gidiyo...annesi ölüyo bulantıdan o keyif çatıyooo:))))

bulantıdan ölsem de onun pıt pıt kalp atışını duyunca rahatladım ama kızlarr bulantı için önerebileceğiniz herşeye açığımmm:)))bi de doktorum tsh ın düşük çıkmış dedi bayramdan sonra iç hastalıkları ile görüş dedi ilaç vermez herhalde ama takip edilir dedi..böyle bi sorun yaşayan oldu mu aranızda..

Meltemim şimdi okudum duygulandimm..allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...bende 15. Haftanın icine girdim yolum uzun endişelerim halen var...gecen kontrolde hersey yolunda cikti,ikili testimde normal cikti...kordon degilse bende erkek annesi oluyorum:)))senin doguma bu kadar yanastigin gibi umarım darısı banada olur...ama şimdi senin bebisin olursa bizi unutursun bir süre kıskanırım bak:)))))sana soracak cokk şeyim var daha benim kendimi yalnız hissedilmem:/ama sağlıklı haberlerinizi almak beni bir o kadar da mutlu edecek:)sevgiyle değerli dostum..muhabbetle kucaklıyorum:)

Meltem bu arada 4 . Ayım bitiyo 4 kilo kadar aldım iyimi sence ?sen toplamda kac kilo aldın ..ne yapmalı?

cnm benimde tam kanama alanın olduğu yerde acı oluyodu,iğneden kaynaklı sanıyodum ama kanamadanmış... şimdi kalmadı, seninde hafiflemesinin nedeni küçülmeye başlamasıdır bence... iş yapmamaya çalış,elinden geldiğince uzanarak dinlen karnın rahat etsin... geçmiş olsun tekrardan

canım desene benim ki bir anda abi olacak :) sağlıkla doğsunlar artık...

sağlıkla kucağına alırsın inşallah....sende mltm2602 de....

canım sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine sağlıklı sıhhatli

sağolu kızlar allahım herkse nasip etsin...

ben varım canım tsh ım yüksek ama ilaçla düşürüyorum şimdide düşük ama doktorum düşük olmasında sorun görmedi. yüksek olması bebeğin beyin gelişimini engellermiş. endokrine gidiyorum bende...

canım yazdıklarını okuyunca bende çok duygulandım ... maşallah 15 hafta olmuş bile. ne güzel ikili de ii çıkmı. ikili ii olunca ben diğerlerini yaptırmadım,doktorum gerek yok dedi. oğluma arkadaş geliyor yani :) ne güzel. sağlıkla gelecek ben inanıyorum... ayrıca sizi unutmaya hiç niyetim yok :) uzun uzun yazamasamda mutlaka haber vericem ilk fırsatta sonra her fırsatta buradayım ... ben birçok şeyi burada öğrendim sıkıntılarımı paylaştım,mutluluğumu da sizinle paylaşıcam kısmetse... dualarımda olacaksınız doğumda. ayrıca kilon gayet iyi başlarda ben 3 haftada 2 kilo aldığımı biliyorum sonradan düzene girdi. düzenli beslen yeterli. mutlaka yumurta süt,et... sevgilerle canım. dualarınız eksik etmeyin oğlumla benden...

slm , izmirdeki arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz.

alsancakta kadomere gidiyorum ben güzelim. hüsnü çağlar...

Amin canim. Ben tolga ecemis'e gidiyorum. Muayenehanesi var, aslinda akay hastanesinde calisiyor ama orada tup bebek unitesinde oldugu icin normal takibe hasta almiyor.
günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu bayram dileklerimle:)

Sali gunu iyi haberlerle gelirsin insallah. Sizin dogumlar geldikce ben daha cok heyecanlaniyorum.

Son düzenleme:
herkese iyi bayramlar kızlar..sağlıkla mutlulukla sevdiklerinizle geçireceğiniz harika bir bayram olsun. :))) bebişler de geliyor yavaş yavaş bucu 2 2 kasım geldi bileee :)) benimde 20 kasım :)) tabi bi değişiklik olmazsa... inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize :)))

hepinizin bayramı kutlu olsun,birdahaki bayramda bebişlerimizle yazarız buraya inşallah.
doğumlar yaklaşmış heyecan dorukta Allah kurtarsın hayırlısıyla sağlıkla inşallah...hepimizi....

Slm canim anliyorum seni yasanilanlardan sonra toparlanmak zor.bakma sen benim ck beklemiycem dememe.bu beni kendimi hazir hissetmemle alakali degil.daha bir ay oldu.ve bebegin defnedilmesinde basinda bulundum.hic hazir degilim ama kizim kardesi olmasini cok istiyor ve iki sene sonra 35 olacak yasim zamanim o kadar az ki...
Sevinccim sen hangi testleri yaptirdin bana detayli yazar misin lutfen.ben de gidjnce doktkrdan isteyim.bazi doktorlar bazi tetkikleri onemsemiyor.protein s ve c yi bu forumdan duydum mesela.bana yapilmamis.baska nler yaptirmaliyim.
Senin memleketin adana mi ailem uzakta demissin nerdeler.gorusmek dilegiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…