Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tesekkur ederim burcu doktor tavsiyen icin.listeye baktim.hamileymissin.sanirim 33 hafta yaziyordu.su an baya olmustur.rabbim saglicakla kucagina almayi nasip.etsin insallah.

Amin insallah bende gorurum o gunleri.sagol canim.sen baska doktorlara da gittin mi

Ilk basta cuneyt genc e gidiyordum o anlamadi, 3 dusugumu ona giderken yaptim. Sonra sinan beksac a gittim, teshisi o koydu ama 8 ay hamile kalamayinca hacettepe'ye gitmek de zor oldugu icin yeni bir doktor arayisina girdim tavsiye uzerine bu doktora gittim.

canim seni online gordumya sorularimi siraliyorum:) sen diyette yapiyorsun anlasilan benim iki degerim heterozigot cikti oyle olunca homozigof oluyormus.sen diyete hamjld kalinca mi basladin.acaba ben kendigimden diyete baslasammi?diyetinde neler var.forumda bir liste var.senin listen de ayni mi.sen balik hapi khllaniyorsun ams lkstede balik yasak sanirim.degjl mi.

Diyete hamilelikten once basladim hamilelikte devam ettim. Balik yasak degil haftada 1 kere yiyebiliyorsun, hatta hamilelikte 2 ye cikmisti. Diyette et, balik, baklagiller hepsi haftada bir ogun, diger sebzeler serbest. Sebzeler etsiz pisiriliyor ben genelde z.yagli pisirip yiyordum. Beyaz un yasak, pirinc serbest, bulgur yasak, bezelye yasak,sakatat, sosis sucuk vb. yasak, yagsiz beyaz peynir disinda tum peynirler yasak, sut, yogurt gunluk bir olcu ile sinirli,cavdar ekmegi serbest, kati yaglar yasak zeytin yagi serbest.bayagi siki bir diyet bu.yapmak zor ve sana kalmis cunku faydasi kesin degil. Balik yagi/omega 3un kan sulandirici etkisi oldugu okudum o yuzden kullandim doktor da itiraz etmedi. Listeler farklilik gosterebiliyor bazen bir doktorun yedirdigini digeri yedirmiyor. Ben de uzuncabir liste yapmistim eskiden ama hangi sayfada bilemiyorum.

Mutlu bayramlar kızlar.
Bayadır yazamıyordum ben de... Çok şükür topicte bebek haberleri çoğalmış. Meltem, Cemo, Burcu, Bucu ve ismini sayamadığım kader arkadaşlarım sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alın. Ayy şimdiden beni de heyecan sardıı. Sıra bize geliyor:))))

merhaba kızlar...pıhtıdaşlar :) eskiler beni bilir,son zamanlarda giremiyorum pek..yeni arkadaşlara tanışamadık...burcu_gen,mltm2602,bucu2 canlarım ne güzel az kaldı doğumlarınıza...Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerinize...ben daha şimdiden heyecanlanmaya başladım.eski günleri hatırladım da nerden nereye geldik...Allah isteyen ,dileyen bütün arkadaşlara versin inşallah...

Ozgur deren. Nuri danisman ve bulent alp aydin var aklimda. Bunlar hakkinda fikrin var mi
Ozgur deren'in pihtilasma konusunda tecrubesi var bildigim kadariyla, iyi de bir doktor ama cok pahali oldugunu soyluyorlar. Diger doktorlari duydum ama pihtilasma konusunda tecrubeleri var mi hic bilmiyorum. Dun atlamisim bu mesaji kusura bakma.

saltas, 12m sagolun. Az kaldi evet...hepimizi ayri bir heyecan sardi. Hakikaten hepimiz zor gunler gecirdik burada paylastik, pes ettik zaman zaman ama galiba sonunda basardik. Bakalim umarim son gunler de saglikla gecer hepimiz bebislerimizi kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz.

Tesekkur ederim burcu.hemen not aldim.eski sayfalara bakip bulurum listeni.doktor demese de ben kendiligimden listeye dikkat etmeyi dusunuyorum.ben son hamileligimde deli gibi cig kofte ve acili seyler yemistim.bu arada kizdi:)gercekten uyulmasi zor bir liste.ama dokuz ay iyi bir sonuc icin katlanilmayacak gibi de degil.cok tesekkur ederim canim.rabbim hakkimizda hayirlisini versin.

Kizlar annemde kaliyorum cepten yaziyorum .bugun son ignemi yaptim.sizin icinde dua etti...allahim hepinize gostersin bugunleri.yarin 11 de alacaklar doguma .dua edin bizim icin teyzeleri. Caktirmasamda fenayim stresten... Umarim hersey iyi olur yolunda giderde sizede yazabilirim...

Ayyyy cnmmm dualarim seninleee Rabbim kolay gecitlerden gecirsin insallah
saglikla sihhatle kycagina almayi naip etsin Allahim

bebeğini sağlıcakla alman dileklerimle....

coraspinim bitmiş tatilden döndüm evde olmadığını fark ettim... yarın da tatil .. evde aspirin var ama atmaya çekiniyorum... sorun olur mu ;?

kızlar bende şu 4 günde yorucu ama güzel bir tatil yaptım.antalyadan çıktık eşimle arabayla köyceğiz-gökova-bodrum-turgutreis-marmaris-ölüdeniz-saklıkent gezdik.güzel bir doping oldu.inşallah bebiş için yaralı olur bakalım.bakalım bu ay bebek haberi alabilir miyiz....

mltn2602 ne güzel inşallah yarın sağlıkla sağlıklıca alırsın bebeğini kucağına ve sütünü emdirirsin canım.....

lusnica asprininde kan sulandırıcı özelliği var ama 1 gün içmessende bir şey olamz sanırım...benimde geçende aynısı oldu içmedim evde asprinde yoktu....

canım gözünaydınnn Allahım çok büyük inşallah bu defa
sorunsuz bir şeklide sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebeğine
Canlarim hepinize çok tesekkur ederim Allah razi olsun ilk degerim 99.1 Di pazartesiydi bu defer arsamba 184 oldu çok sukur sanirim iyi bi deger folbiol b12 corasrin iciyorum gunde 1 kez cleksan 0.4 vuruyorum gunde 2 kezde progestan fitil olarakk kullaniyorum sali gunu Dr kontrolum var bu arada hafif hafif ara ara Karin agrim ve bel agrim oluyo Buda normalmis onun disinda umarim bebis duruyodur bride progestani fitil aldigimdan kasinti basladi napacam bilemedim Dr da travazon kullan dedi AMA tam grcmedi benden haberler bu kadar

ALLAH YARDIMCIN OLSUN...inşallah sağlıkla hayırlısıyla atlatacaksın ve bebeğini kucağına alacaksın..bizimde dualarımız seninle...seni merak edicem inşallah güzel haberler verirsin..

canım benim dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah sağlıkla sıhhatle bebişini kucakla sonrada bizi haberdar et inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…