Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.İnşallah herşey sorunsuz ,mis gibi geçer gider...bizleri habersiz bırakma.yavrunu bizim için de kokla inşallah.

ayyyy canım benim yaaa maşalllahhh,muhtemelen şu saatlerde bitmiştir artık doğumun,rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bebişine,allah analı babalı büyütsün darısı az bi zamanı kalan diğer arkadaşlarımıza inşş.
ya eskilerin doğum haberlerini almak ne güzel bir duygu,rabbim herkese nasip etsin inş bu duyguyu bana da sizlerle birlikte..

canım benim dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah sağlıkla sıhhatle bebişini kucakla sonrada bizi haberdar et inşallah

bucu2,burcu_gen ve cemocan,canlarrr sizin de çok az kalmış,artık darısı başınıza,hayırlısıyla sizin de müjdeli haberinizi alırız burdan inş

beydağlı,sevic ve paşam inş sizlerinde hayırlı haberlerinizi duyarım burada...

Son düzenleme:

canım yaa suan doğum olup bitmiştir tanışmışsındır bebeğinle muhtemelen,inşallah sıkıntısız bi doğum yaşamışsındır....en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz...

ayyy çok heyecanlandım sizin için.inşaallah Allahım yanınızda olacak sağlıkla gelecek bebeğiniz...

ayyy çok heyecanlandım sizin için.inşaallah Allahım yanınızda olacak sağlıkla gelecek bebeğiniz...

Bebis coktan dogmustur.gule gule buyut yavrunu.darisi bizlere insallah.

6000.sayfayi actim ordan sirayla okuyum dedim.umutlanmak icin iyi geliyor eskileri okumak.insanlar neler yasamislar ve simdi ne durumdalar.mesla burcu-gen o zamanlar hamile degilmis ama simdi 35 haftalik bu hikayeyi yazan arkadasa da tesekkurler.ben de buraya tasimak istedim tekrar okunsun umutlar yenilensin diye...rabbim ol deyince olmayacak sey yok.siteye uye olmayan da bizim gibi bircok kisi var bence.onlara da umit olur belki.

13.12.2011 de bu mesaji yazan mltm bugun dogum yapacakti.....
Ne guzel yaa.insan mutlu oluyo.umutlaniyo...

selam kızlar bende de mthfr var.bu yüzden 2 kaybım oldu ama sonunda 3.sünde oğlumu kucağıma aldım.sizi öyle iyi anlıyorumki.şöyle bir ilaç listesine baktım da rabbim dedim kolaylık ihsan eyle.

Kizlar oglum dun dogdu ama yanimda degil :-( solunum sikintisi var baska bir hastaneye yenidogan yogun bakima sevk ettiler. Allahim kimsenin kucagini bos biraknasin dua edin oglum icin onu bana bagislasin rabbim. Elim bos donucem eve. Burada bebek sesi duydukca yuregim parcalaniyor. Daha uzun anlatirim sonra ama simdi tek ricam var ne olur ogluma dua edin....

allah yardımcın olsun canım, moralini bozma ki sütün kaçmasın. en kısa zamanda kavuşun inş.

Uzulme cnm sag salim dogmus rabbim beterinden esirgesin kucagina almayida nasip etsin
arkadaslar bol bol ya safi okuyalim meltem arkadasimizin bebegine rabbim sifa versin amin.
bu arada dogum yaptiginiz hastanede mutlaka yenidogan yogun bakim unitesi olsun
buna dikkat edin hastane degistirmek zorunda kalmayin

canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün hiç moralini bozma kısa sürede toparlanır inşallah dualarımdasınız oğluşunla allaha emanet olun

canım gözün aydın.Allahım analı babalı büyütsün.. sen hiç merak etme oğluşun bunu da atlatacak..bazen oluyor böyle durumlar ama moralini bozma rabbim çok büyük onun bünyesi hepimizinkinden sağlam..bak göreceksin Allahın izniyle sapa sağlam kavuşacaksın bebeğine azcık daha sabredeceksin okadar..dualarımız seninle ve minik prensinle..

günaydın kızlar nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun ben yaklaşık 10 gündür topiğe giremiyodum . işten fırsat buldukça okuyacam sayfaları umarım herkes iyidir

inşallah Allahın izniyle oğluşun sağlıkla gelir kucağına canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…