Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benim çok üzülme, elbette bu kadar bekledikten sonra insan hemen koynuna almak ister ama emin ol bir iki güne düzelecektir. Az daha sabret...Sonra eminim herşey çooook güzel olacak. Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin bir daha sizi ayırmasın.

bende sessiz takipçilerdenim .duyduğuma göre liste yenilenmiş bende listede olmayı çok isterim

canımm butun dualrımız senınle ınsallah sag saglım gelecek bebısın bıraz sabret allahh saglıklaa buyutsun darısı bıze olsunn ınsallahhh

canım benımmm allahın ıznıylee duzelıcekk hiç canını sıkmaaa dua edıyorum sanaaa bebeğinee

canım üzülme allah oğluna şifa versin. kucağına daha çok zaman alacaksın inşallah. rabbim onu sana bağışlasın

bu arada arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. diğer bayramlara kucağımızda bebişlerle girelim inşallah.
arefe günü kontrole gittim. keseyi gördük. 15 gün sonra tekrar gel dedi ama randevu almak ne mümkün yoğunmuş dr. bugün sekreteri aradım randevu alayım diye. randevusuz gelin bekleyin dedi. çalışıyorum izin alamam o kadar uzun süre dedim. ozaman yoğun olmayan başka dr a gidin dedi. sinir oldum ona soracağım sanki kime gidip gitmeyeceğimi.
bu arada iğneyi göbeğinden vuran varsa sorum olacak haber verirseniz sevinirim

mltm çok sevindim bak dünyaya geldi oğlun ne mutlu bundan sonra herşey güzel olacak merak etme dualarımız oğlunla ve seninle...
bucu sanada dualarımız hayırla ve sağlıkla haberlerini bekliyoruz...

Allah'ım sağlıkla annesinin kucağına kavuşturacak inşallah canım.kendini üzme...allah şifa versin.evinize de getireceksiniz inşallah bebişini.

kızlar bana dua edin acil sezeryana giriyorum bebeğin suyu azalmış

rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım
ezan okunuyor şimdi burada,Rabbim okunan bu ezan hürmetine hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşşş.......

meltemcim rabbım bebişine tezzamanda saglık sıhhat versın ailesine bagıslasın cok sevındım allah saglıklı hayırlı evlat eylesın ıyı haberlerını beklıyoruz
bucu canım benım allah yardımcınız olsun bızı habersız bırakma

kızlar bana dua edin acil sezeryana giriyorum bebeğin suyu azalmış
canım Allah yardımcın olsun sağsalim kavuşursun inşallah bebeğine

canım bi,lgileri ilk sayfaya uygun verirsen listeye ekleyeceğim

gözünaydın canım..Allahım esirgesin oğlunu...beraberde döneceksiniz evinize inşallah...hiç üzme kendini...dualarım oğlunla ve seninle...

saol canım hayırlısıyla inşallah
bende sessiz takipçilerdenim .duyduğuma göre liste yenilenmiş bende listede olmayı çok isterim

canım ilk sayfadaki gibi bilgileri verirsen senide ekleyelim sessiz kalma

Meltemim ne yaptın..çok merak ediyorum..dualar seninle ve oglusunla ...solunumu düzene girecek hersey yoluna girecek göreceksin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…