canım Allah yardımcın olsun sağsalim kavuşursun inşallah bebeğine
canım bi,lgileri ilk sayfaya uygun verirsen listeye ekleyeceğim
kızlar bana dua edin acil sezeryana giriyorum bebeğin suyu azalmış
kızlar ovulasyon testi ısmarladım.hiç kullanan varmı?faydasını gördünüz mü?
kızlar ovulasyon testi ısmarladım.hiç kullanan varmı?faydasını gördünüz mü?
ben kendim tahmin ettim tuttuuu.. adetinin üzerine 9 say ondan sonra 3 günde bir ilişki... adetin kaç g
nde bir oluyor ?? benim 27 28. günde bir
bu arada arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. diğer bayramlara kucağımızda bebişlerle girelim inşallah.
arefe günü kontrole gittim. keseyi gördük. 15 gün sonra tekrar gel dedi ama randevu almak ne mümkün yoğunmuş dr. bugün sekreteri aradım randevu alayım diye. randevusuz gelin bekleyin dedi. çalışıyorum izin alamam o kadar uzun süre dedim. ozaman yoğun olmayan başka dr a gidin dedi. sinir oldum ona soracağım sanki kime gidip gitmeyeceğimi.
bu arada iğneyi göbeğinden vuran varsa sorum olacak haber verirseniz sevinirim
Yumurtlama döneminde 3 günde bir ilişki az, gün aşırı olması daha iyi. Senin için zaten 12-13-14-15. günler önemliymiş ne güzel tutmuş. Eğer ki spermler çok uzun süre yaşamıyorsa 3 günde bir ilişkide tam yumutlama gününe denk getirmek gerekiyor o da bazen tutmuyor, normalde adet döngünden 14 çıkartıyorsun, o günün +2-2 günleri arasında gün aşırı ilişki yaşıyorsun. Ben mesela 9-10 veya 11. gün yumurtluyordum :)
Eşimle o günleri hatırlayıp dalga geçiyoruz, artık o kadar sıkılmıştık ki yumurta takibinden ben gıtgıtgıdak yumurtam sıcak diye sesleniyordum o da anlıyordu akşama ne olacağını :)
canım 6+2 haftalık hamileyim. elevit ve claxine 0,4 kullanıyorum. başka bir şey lazımmı
herşey yolunda gider inşallah canım...dualarım seninle...kızlar bana dua edin acil sezeryana giriyorum bebeğin suyu azalmış
Allah yardımcısı olsun meleğinin... toparlar en kısa zamanda bişeyciği kalmaz inşallah... kıyamam size, birdaha hiç ayrılmazsınız inşallah.Kizlar oglum dun dogdu ama yanimda degil :-( solunum sikintisi var baska bir hastaneye yenidogan yogun bakima sevk ettiler. Allahim kimsenin kucagini bos biraknasin dua edin oglum icin onu bana bagislasin rabbim. Elim bos donucem eve. Burada bebek sesi duydukca yuregim parcalaniyor. Daha uzun anlatirim sonra ama simdi tek ricam var ne olur ogluma dua edin....
kızlar doğum yaptım allaha şükür herşey yolunda spinal sezaryan oldum güzel geçti dualarınız için allah razı olsun bebişde iyi yanımda şu anda rabbim sizlerede nasip etsin ameliyattayken sizlerede dua ettim rabbim kabul ederse
kızlar doğum yaptım allaha şükür herşey yolunda spinal sezaryan oldum güzel geçti dualarınız için allah razı olsun bebişde iyi yanımda şu anda rabbim sizlerede nasip etsin ameliyattayken sizlerede dua ettim rabbim kabul ederse
Ayy hadi cnm rast gele Rabbim korusun ikinizideBen de yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim....Lütfen dua edin....:18::18:
yüksekliği herhangi bir sorun teşkil etmiyor düşüklüğünde sorun oluyorprotein s yüksek cıktı bende bu durumda ne yapılıyor bılgısı olan varmıı ????
güzel haberlerle gel inşallah dularımız seninle ve bebeğinleBen de yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim....Lütfen dua edin....:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?