Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bana dua edin acil sezeryana giriyorum bebeğin suyu azalmış

ALLAH YARDIMCIN OLSUN BUCU...Rabbim seni de bebeğini de sağ salim kurtarsın..hayırlı doğumlar dilerim..sağlıkla al bebişii kucağına...bu arada sıra bana geldi benim de 20 günüm kalmıştı..beni de bi heyecanla karışık korku sardı...

ben kendim tahmin ettim tuttuuu.. adetinin üzerine 9 say ondan sonra 3 günde bir ilişki... adetin kaç g
nde bir oluyor ?? benim 27 28. günde bir

Yumurtlama döneminde 3 günde bir ilişki az, gün aşırı olması daha iyi. Senin için zaten 12-13-14-15. günler önemliymiş ne güzel tutmuş. Eğer ki spermler çok uzun süre yaşamıyorsa 3 günde bir ilişkide tam yumutlama gününe denk getirmek gerekiyor o da bazen tutmuyor, normalde adet döngünden 14 çıkartıyorsun, o günün +2-2 günleri arasında gün aşırı ilişki yaşıyorsun. Ben mesela 9-10 veya 11. gün yumurtluyordum :)

Eşimle o günleri hatırlayıp dalga geçiyoruz, artık o kadar sıkılmıştık ki yumurta takibinden ben gıtgıtgıdak yumurtam sıcak diye sesleniyordum o da anlıyordu akşama ne olacağını :)

Neredeyse hepimiz göbeğimizden vurulduk, neyse sor canım elbet cevap veren çıkar.

o da güzelmiş :)))

bende de 9 10 11 in ihtimalin yüksek olduğu günler :))) bir de ben o beyaz akıntıdan fark ediyorum...

kızlar bana dua edin acil sezeryana giriyorum bebeğin suyu azalmış
herşey yolunda gider inşallah canım...dualarım seninle...

Allah yardımcısı olsun meleğinin... toparlar en kısa zamanda bişeyciği kalmaz inşallah... kıyamam size, birdaha hiç ayrılmazsınız inşallah.

kızlar doğum yaptım allaha şükür herşey yolunda spinal sezaryan oldum güzel geçti dualarınız için allah razı olsun bebişde iyi yanımda şu anda rabbim sizlerede nasip etsin ameliyattayken sizlerede dua ettim rabbim kabul ederse

Bir gün hamile olmayı bekleyen bir pıhtıdaşınız olarak forumu hergün okuyorum. Bucu2 ve Mltm2602 bebişlerinizi güle güle büyütün, sağlıklı ve mutlu bir hayatları olsun. Darısı en kısa zamanda benim gibi bekleyenlere, inşallah. :)

çok sevindim yaa çok mutluyum... inşaallah mltde sarılacak tez zamanda yavrusuna...

Ben de yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim....Lütfen dua edin....:18::18:
Ayy hadi cnm rast gele Rabbim korusun ikinizide

maasallah cnm Allahim anali babali buyutsun agzina saglik darisi basimiza amin.

geçmiş olsun canım, allah hayırlı uzun ömürler versin bebişine

protein s yüksek cıktı bende bu durumda ne yapılıyor bılgısı olan varmıı ????
yüksekliği herhangi bir sorun teşkil etmiyor düşüklüğünde sorun oluyor

Ben de yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim....Lütfen dua edin....:18::18:
güzel haberlerle gel inşallah dularımız seninle ve bebeğinle

canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün duaların için allah razı olsun mis kokulunu bizim için kokla benide heyecan sardı sıra geliyor

canım nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar malum bu ara yumurtlama günlerimiz. benim bat 15 kasım. ben uzun süre foruma giremedim şenaydan var mı bi haber merak ettim

günaydın kızlar benim adetler düzenlidir 28-29 günde bir olurum acaba yumurtlama günüm 14. günmüdür. o günlerde yani 14. ve 15. günlerde herhangi bi akıntım olmuyor. adetlerim düzenli olmasına rağmen erken ya da geç yumurtluyo olabilirmiyim? bugün 14.günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…