Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim cok sevindim iyi olmasina fundacim kendini gostermiyorsa bebek oglandir oyle derler belki kocakari laflari ama dogruda cikiyor zaten bu senede oglan oluyor hep nedense bence seninkide oglan benimkide kendini zor gosterdi once kiz dediler sonre oglan oldugu ortaya cikti saglikli olsunda ama merakda ediyoruz iste sırnaşık şey

mrb hanımlar ben 7 haftalık hamıleyım kaydirigubbakcemile3 dr dun bana igneye baslayalım dedı ıgnenın adı clexane 4000 lık ama nası kullanacagımı soylemedı saglık ocagında ogren dedı ama saglık ocagıda bana yeterlı bılgı vermedı aynı ıgneden kullanan varsa bana bı bılgı verırmısınız senağlama lutfen sımdıden tesekkurler hihoyyyt

merhaba arkadaşlar ben bu siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum hamile olan arkadaşlar allah hepinize yavrularınızı kucagınıza almanızı nasip etsin. ben 2 düşük yaşadım allah kımseye böyle acı göstermesin doktorum genetik tahlıl istedi ama daha yaptıramadım.kan pıhtılaşması oldugunu düşünüyorum bi tane doktora gittim genetik tahlılde bişey çıkmıyor aspırın ve folık asıt kullan dedi ne yapcagımı bilemiyorum lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilirmidüşükten tam 3 ay geçti artık bizde bebegimizin olmasını istiyoz fakat çok korkuyorum gene aynı şeylerı yaşamaktan yardımcı olursanız sevinirim.

bugün ofiste çalıştığım için çok fazla yamaıyorum ama sana cvp vereyim istedim hemen..
öncelikle tebrik ederim canım bende clexane kullanıyorum ve 5 aylık hamileyim,günde bir tane kullanıyorum..ilk önceleri ben klinikte vurdurdum bu iğneyi bir süre,sonra doktoruma gittiğim bir gün onunla konuştuk eşime iyice tarif etti şimdi eşim yapıyor iğneyi bana ..
poliklinikler felan var iğneyi vurdurduğun yerden kısaca tarif alabilirsin canım zaten minik bir iğne deri altına vuruluyor,yani iğneyi yaptırırken bakarakta öğrenebilirsin canım
yada bak iğnenin vurulduğu yerleri biliyorsundur en azından oraya işaret ve baş parmağında derini tut ve iğneyi direk vur basit bir işlem bu korkma canım,zamanla alışıyorsun ve sanki bir ilaç içer gibi vuruyorsun

canım öncelikle tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bizler göbekten koldan yada bacaktan vuruyoruz bu iğneleri göbekten vurursan göbek deliğin altından iki parmak ölçüyorsun alta kalan kısımlara iki parmağınla derini sıkıyorsun ve enjekte ediyosun damara ve kasa gelmemesine dikkat ediyosun koldan olursa kolun arka kısmındaki kapa a.s.yere dirsekten yukarı 4 parmak ölçüyorsun yukarda kalan kısıma aynı şekilde enjekte ediyosun bacaktan olursa kasıktan 4 parmak dizden dört parmak ölçüyorsun ortada kalan kısıma aynı şekilde enjekte ediyosun geçmiş olsun sevgiler

canım geçmiş olsun buradaki çoğumuz aynı şeyleri yaşadık allah kimseye göstermesin..
bak canım hastanelrde hemotoloji bölümünde moleküler testler yapıldığında çıktı bizde kan pıhtılaşması sende böyle bir test yapıldımı ve kan pıh. varsa korkma rahat ol canım sonuçta hamile kalabiliyorsun ve gerekeni yaptığındada sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah..
bende düşükten sonra folic asit ve bebe aspirinine başladım hamile kalana kadar bunları içtim yaklaşık 5 ay sonra hamile kaldım ve kan pıh.önleyici iğne kullanıyorum ve uan çok şükür herşey yolunda gidiyor..
rahat ol stres yapma canım allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin

canım çok geçmiş olsun kanda pıhtılaşmayı genetik testle öğrenebilirsin başka bir yolu yok bu yüzden hiç vakit kaybetmeden bir üniversite hastanesine yada genetik bölümü olan bir hastaneye başvur ve yaptır testlerini eğer sorunun varsa hamilelikte heparin iğnesi kullanman gerekiyor aspirin ve folbiol hamilelikten önce ve yine doktorun önerirse hamilelikte sonra devam ediyorsun ama yüzde doksan iğne olmadan olmuyor canım bu yüzden ihmal etmeden hemen bir hastaneye başvur aspirin ve folbiolede hemen başla istersen çünkü hamilikte bunların faydalarını göreceksin tekrar geçmiş olsun umarım önemli bir sorunun yoktur sevgiler
a.s.

resim eklemeyi beceremedim yoksa iğnenin vurulabileceği yerlerin şeması var bende doktorum vermişti.. ama resim ekleyemiyorum

meryemcim aslında bende senin yaptığını yapmak istiyorum ama biraz daha bekleyim sanırım bundan sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim artık ordada göremezsem bir başka yere gidip öğrenmek istiyorum inşallah benim için önemi yok kız yada erkek yeterki sağlıklı olsun hayırlısıyla dünyaya getirelim ama hazırlıklar için öğrenmem lazım ben biraz daha beklemek istiyorum en azından 7 aylık olmasını bekliyorum ondan sonra alacağım ama cinsiyetini öğrenmeden neye göre hazırlık yapacağım bilmiyorum herşeyide beyaz turuncu yeşil almak istemiyorum doğumdan sonrada alışveriş yapamam bakalım hayırlısı

bkale sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik artık belirtileri başlamıştır minik yaramazın varlığını hissettirmeye başladımı uyku hali halsizlik bulantı ne tür değişiklikler var

arkadaşlar çok teşekkür ederim biraz olsun içimi rahatlattınız çalıştıgım için daha gidemedim doktora ama yıllık izinde gidecem bakalım inşallah bişey çıkmazda bende hayırlısıyla hamile kalıp yavrumu kucagıma alırım tekrardan saolunn...

resim eklemeyi beceremedim yoksa iğnenin vurulabileceği yerlerin şeması var bende doktorum vermişti.. ama resim ekleyemiyorum

canım..Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting sitesine gir..ordan gözat bölümünden bilgisayarından seçeceğin resmi seç ve yükle de...resim çıkacak..en sonda yazan resim adresi kısmındaki kodun tümünü seçip kopyala de..ve bu topicteki cevap yaz kısmına yapıştır ve gönder...

arkadaşlar sizler kaçıncı haftaya kadar göbekten vuruldunuz..Bacağa geçersem üst kısım değil iç kısımlarda yumuşak yerlere mi vurucaz..

Bi de meryem meryem..orda bacağı göstermiş ya..üst kısımları işaretli...dr.bana oraları değil dedi ama..yardımcı olursanız sevinirim..

canım doktorum bana bu bölgelere vurabiirsin dedi bir broşür verdi,ben acaktan hiç denemedim,çünkü birkaç arkadaş bacakta çok ağrıdığını söylemişti bende hiç denemedim
koldan ve göbekten yapıyorum ben , birkaç gün koldan birkaç gün göbekten dönüşümlü yapıyoruz bakalım

kızlar birde ben göbekten yaparken tam ortaya doğru yapmıyorum belime doğru yani karnımın yan tarafına doğru yapıyorum benim doktorum o bölgeyi göstermişti ,ve hiç acımıyor ,göbeğe yakın yerler bende çok acıyor

bkale sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik artık belirtileri başlamıştır minik yaramazın varlığını hissettirmeye başladımı uyku hali halsizlik bulantı ne tür değişiklikler var

canım şimdilik bebişim açısından herşey çok iyi gidiyor maşallah15 haftayı doldurduk bugün uyku hallerim devam ediyor, belim çok ağrıyor ,arada bacaklarıma kramp giriyor, sık sık başım ağrıyor, diş etlerim kanama yapıyor... şikayetlerim bunlar ama yine de çok mutluyum onlar için herşeye değer diyorum. ama henüz hiç bir hareketini hissedemiyorum çok erken zaten.canım benden haberler böyle sen nasılsın zaten aramızda az bir fark var galiba bebişin iyiymiş çok sevindim ama göstermemiş seninki. valla benim kızda hiç utanma yok teyzesi 13 haftalıkken gösterdi kendini. canım öptüm seni allaha emanet olun.

kızlar yarın anneler günü anne olan arkadaşlarımızın bugünden anneler günün kutluyorum yarın pc giremeyeceğim inşallah hamile arkadaşlarımızda seneye onlarda anne olarak kutlarlar hepinizi çok öpüyorum

evet fundacım
bende kutlayayım yarın giremem
bütün annelerimizin veeee anne adaylarımızında anneler günün kutluyorum ben öpüyorum hepinizi iyi hafta sonları dilerim

yarın anneler günü......içimdeki boşluğu kalbimdekı sızıyı umutsuzluğu sizin yokluğunuzu kelimeler dökme o kadar zorki geçen yıl anneler gününde dünyanın en büyük hediyesi bana verilmişti sığamıyodum su koca dünyaya çünkü benimleydin ve tesadüf ogün öğrenmiştim benimle oldugunu fakat kısa sürdü bu mutluluk sende diğer kardeşlerın yanına gittin ve arkanda yıkık dökük beni bıraktın neyi denesem olmadı dolduramadı sizin boşluğunuzu ve biliyorum da dolmayacak takiii meleğimi kucağıma allana dek.....belkide diğer dunyada benim hediyem cektıgım sıkıntılara mükafatım olacaksınız...isterdim ki canımdan bi can kutlasın anneler gününü sizin yerinize öğrencilerim kutladı öğretmenim üzülmeyin size dua ederiz gelecek yılda bebeğiniz kutlar dedi ve yanağımdan içime bir damla yaş süzüldü sizin yerinize onları kokladım öptüm ve yarın annaler günü içim burkulacak yüreğim daralacak günler gececek ama ben biliyorumki her gecen gün beni size yaklaştıracak... RABBıMM ne olur bu yavrusuz geçirecegım son anneler günü kutlu olsun ve meleğim artık gelsinnnn.... ARKADAŞAR KUSURA BAKMAYIN BıRAZ UZATTIM AMA EN IYI SıZ ANLARSINIZZ.. ANNELER GÜNÜZ KUTLU OLSUN BEBKLERıNıZLE DAHA NıCE SAGLIKLI MUTLU GÜNLER DıLıYORUMM veeee BıZzzz YOLUNU HASRETLE BEKLEDıĞıMıZ GELMEK BıLMEYEN ANNE ADAYLARI SıZıNDE ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ıNSALLAH BıDAHAKı SEFEREE RABBıM BıZE DE NASıP EDER BıZDE TADARIZ BU GÜZEL DUYGULARI DUA VE SABIRLA......http://mavisss58.azbuz.com/blog/yazi/oku/5000000004903314/HASRETIN-ADI

Son düzenleme:

canım duygularını o kadar güzel dile getirmişsinki inan okurken göz yaşlarıma hakim olamadım. eminim en kısa zamanda meleğine kavuşacaksın diğer meleklerin seni öbür dünyada bekliyorlar ve yarın gelip kutlayacaklar senin anneler gününü buna inan. herkesin anneler günü kutlu olsun kızlar allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. hepinize kucak dolusu sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…