canım gittim doktora şu an için gayet iyi doktor ultrasonda baktı gayet iyi dedi kan tahlili verdik üçlü test ve pıhtılaşma zamanıyla ilgili çarşamba günü çıkacak inşallah iyidir sonuçlarım ikili testim güzel çıkmıştı inşallah buda güzel çıkacak ama cinsiyetini göremedik göstermiyor bizimki ya bizim sıpalar neden bu kadar nazlı anlamadım inşallah bir sonraki kontrolde gösterir kendini bizim doktorda kendi istemidiği bir şeyi söylemez bizim çocuktamı var bir sorun doktordamı anlamadım:1no2: bir sonraki kontrolde söylemezse artık başka bir yere gidip baktıracağım
mrb hanımlar ben 7 haftalık hamıleyım kaydirigubbakcemile3 dr dun bana igneye baslayalım dedı ıgnenın adı clexane 4000 lık ama nası kullanacagımı soylemedı saglık ocagında ogren dedı ama saglık ocagıda bana yeterlı bılgı vermedı aynı ıgneden kullanan varsa bana bı bılgı verırmısınız senağlama lutfen sımdıden tesekkurler hihoyyyt
mrb hanımlar ben 7 haftalık hamıleyım kaydirigubbakcemile3 dr dun bana igneye baslayalım dedı ıgnenın adı clexane 4000 lık ama nası kullanacagımı soylemedı saglık ocagında ogren dedı ama saglık ocagıda bana yeterlı bılgı vermedı aynı ıgneden kullanan varsa bana bı bılgı verırmısınız senağlama lutfen sımdıden tesekkurler hihoyyyt
merhaba arkadaşlar ben bu siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum hamile olan arkadaşlar allah hepinize yavrularınızı kucagınıza almanızı nasip etsin. ben 2 düşük yaşadım allah kımseye böyle acı göstermesin doktorum genetik tahlıl istedi ama daha yaptıramadım.kan pıhtılaşması oldugunu düşünüyorum bi tane doktora gittim genetik tahlılde bişey çıkmıyor aspırın ve folık asıt kullan dedi ne yapcagımı bilemiyorum lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilirmidüşükten tam 3 ay geçti artık bizde bebegimizin olmasını istiyoz fakat çok korkuyorum gene aynı şeylerı yaşamaktan yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar ben bu siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum hamile olan arkadaşlar allah hepinize yavrularınızı kucagınıza almanızı nasip etsin. ben 2 düşük yaşadım allah kımseye böyle acı göstermesin doktorum genetik tahlıl istedi ama daha yaptıramadım.kan pıhtılaşması oldugunu düşünüyorum bi tane doktora gittim genetik tahlılde bişey çıkmıyor aspırın ve folık asıt kullan dedi ne yapcagımı bilemiyorum lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilirmidüşükten tam 3 ay geçti artık bizde bebegimizin olmasını istiyoz fakat çok korkuyorum gene aynı şeylerı yaşamaktan yardımcı olursanız sevinirim.
resim eklemeyi beceremedim yoksa iğnenin vurulabileceği yerlerin şeması var bende doktorum vermişti.. ama resim ekleyemiyorum
arkadaşlar sizler kaçıncı haftaya kadar göbekten vuruldunuz..Bacağa geçersem üst kısım değil iç kısımlarda yumuşak yerlere mi vurucaz..
Bi de meryem meryem..orda bacağı göstermiş ya..üst kısımları işaretli...dr.bana oraları değil dedi ama..yardımcı olursanız sevinirim..
bkale sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik artık belirtileri başlamıştır minik yaramazın varlığını hissettirmeye başladımı uyku hali halsizlik bulantı ne tür değişiklikler var
yarın anneler günü......içimdeki boşluğu kalbimdekı sızıyı umutsuzluğu sizin yokluğunuzu kelimeler dökme o kadar zorki geçen yıl anneler gününde dünyanın en büyük hediyesi bana verilmişti sığamıyodum su koca dünyaya çünkü benimleydin ve tesadüf ogün öğrenmiştim benimle oldugunu fakat kısa sürdü bu mutluluk sende diğer kardeşlerın yanına gittin ve arkanda yıkık dökük beni bıraktın neyi denesem olmadı dolduramadı sizin boşluğunuzu ve biliyorum da dolmayacak takiii meleğimi kucağıma allana dek.....belkide diğer dunyada benim hediyem cektıgım sıkıntılara mükafatım olacaksınız...isterdim ki canımdan bi can kutlasın anneler gününü sizin yerinize öğrencilerim kutladı öğretmenim üzülmeyin size dua ederiz gelecek yılda bebeğiniz kutlar dedi ve yanağımdan içime bir damla yaş süzüldü sizin yerinize onları kokladım öptüm ve yarın annaler günü içim burkulacak yüreğim daralacak günler gececek ama ben biliyorumki her gecen gün beni size yaklaştıracak... RABBİMM ne olur bu yavrusuz geçirecegım son anneler günü kutlu olsun ve meleğim artık gelsinnnn.... ARKADAŞAR KUSURA BAKMAYIN BİRAZ UZATTIM AMA EN IYI SİZ ANLARSINIZZ.. ANNELER GÜNÜZ KUTLU OLSUN BEBKLERİNİZLE DAHA NİCE SAGLIKLI MUTLU GÜNLER DİLİYORUMM veeee BİZzzz YOLUNU HASRETLE BEKLEDİĞİMİZ GELMEK BİLMEYEN ANNE ADAYLARI SİZİNDE ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN İNSALLAH BİDAHAKİ SEFEREE RABBİM BİZE DE NASİP EDER BİZDE TADARIZ BU GÜZEL DUYGULARI DUA VE SABIRLA......HASRETİN ADI - UMUDA DOĞRU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?