Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bucuuuu :)) çok sevindim yaaa :)) içimden böyle çığlık atmak geliyor sevinçten :)) Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah..bebeğine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin hiç ayırmasın sizi birbirinizden...bende epidural sezaryen olacakmışım bende panik atak olduğu için spinal uygulanmayacakmış..epidural olacak eğer bir sorun çıkarsa uyutulacağım sanırım..neyse inşallah bende hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma inşallah bu sefer mutlu son olur korkularım endişelerim yıkılır gider.. duaların kabul olsun inşallah... rabbim meltemi de sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah..

teşekkür ederim hildancım..iyiyim çok şükür..heyecan mı korku mu bilmiyorum ama ortaya karışık birşeyler var bende..korkuyorum galiba yaaa ( düşününce kalp atışlarım hızlanıyor.. hiç düşünmemeye çalışıyorum..benim korkum ameliyatta ya bana bişey olursa diye offf paranoyak mı oldum acaba bir kere bende meltem ve bucu gibi girsem çıksam şu sezaryene çok mutlu olucam yaa bana dua edin olur mu???

canım nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar malum bu ara yumurtlama günlerimiz. benim bat 15 kasım. ben uzun süre foruma giremedim şenaydan var mı bi haber merak ettim

günaydın canım. ben yeni döndüm. ama çok zor günler atlattım diyebilirim. şimdi ayaktayım yaşıyorum çok şükür. Malum Ankaradaydım. sinan hocaya gittim. gittiğim gün ultrasonla baktı. kanama başlamış o anda. hemen yatış verdi. kürtaj yaptı. sonrasında da çok sıkıntı çektim. enfeksiyona bağlı öyle bir ağrı yaşadım ki çıktıktan sonra hastaneye aynen geri döndüm ve 4 gün daha yattım. kısacası çok kötü günlerdi allahım bir daha yaşatmasın. yalnız meğersem benim karaciğer enzimlerim çok yüksekmiş bu da var olan bir pıhtılaşmanın göstergesiymiş. bebeğin de muhtemelen bundan düştüğünü söyledi. ve şimdiden 0,2 clexane a başlalamı ve en az bu şekilde 3-4 ay tedavi görmem gerektiğini söyledi. inşallah hayırlısı. ama yine bebişim gitti.

canım bebeğinin ve senin iyi olmanıza sevindim. çok şükür bu haftalara geldiniz. darısı sonuna kadar inşallah.

canım tebrik ederim çok sevindim. allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

canım döndün mü ankaradan.ne oldu bebeğin durumu ne,prof. ne dedi???

çok teşekkür ederim ilgin için canım. döndüm. ve bebişimi aldılar. az önce de yukarıda anlattığım gibi. allahım bundan sonrasında inşallah bana ve isteyen herkese sağlıklı bebişler verir.

MELTEMCİM
bu arada sen de doğum yapmışsın. hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah.

saol canım hayırlısıyla inşallah

canım ilk sayfadaki gibi bilgileri verirsen senide ekleyelim sessiz kalma

yaş 24 şehir kahramanmaraş.2 düşük ve kürtaj gebelikten önce elevit ve bebek aspirini gebeyken 0.4 clexane asbirine ve elevite devam .bende kan pıhtılaşması olup olmadığı belli değil biz tedbir açısından böyle başladık.şu anda 29 haftalığım

canım hoşgeldin seni gördüm mutlu oldum hiç üzme kendini zaman herşeyin ilacıdır umarım bu yaşadıklarını birdaha yaşamazsın sen iyi ol o herşeyden daha önemli. tedavini gör umarım sen de tekrardan hamile kalır sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın. sabret yeter

selam arkadaslar biz tayin durumundan dolayı şehri ve doktoru değiştirdik bu iğneye ne zamana kadar devam edecez buradaki doktora sordum net cevap alamadım

canım nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar malum bu ara yumurtlama günlerimiz. benim bat 15 kasım. ben uzun süre foruma giremedim şenaydan var mı bi haber merak ettim

Selam tatlim iyiyim cok sukurrr ewet calismalar tam gaz devam benim 15.gunum bugun
yimirtlamaya guven olmaz gun asiriya devam et isini sansa birakma :)) senaydan hbr yoktu

ben kendim tahmin ettim tuttuuu.. adetinin üzerine 9 say ondan sonra 3 günde bir ilişki... adetin kaç g
nde bir oluyor ?? benim 27 28. günde bir

ya ben 35 günde bir oluyorum ama hatırlarsanız bir olamam günüm vardı hatta hamile sanmıştım ya kendimi ondan sonra 14 eylülde ADET OLDUM.26 EYLÜLDE LEKELENMEM OLDU SADECE 1 GÜN SÜREN .19 EKİMDE ADET OLDUM.29 EKİM ÖĞLEN LEKEKENMEM OLDU VE ŞİMDİ LEKE LEKE AKINTI PEMBE ŞEKLİNDE ADET OLUYORUM.DÜZENSİZ OLDUĞU İÇİNDE ANLAYAMIYORUM.
ESKİDEN AKINTIDAN ANLARDIM DA ŞİMDİ MALESEF ONUN İÇİNDE TEST ALAYIM BALİ DEDİM.İYİDEN DÜZENİM KAÇTI.İŞİN CANIMI SIKANIDA NE ZAMAN KORUNMAYI KESTİM BU SORUNLAR OZAMAN BAŞLADI.1 SENEDİR BİRŞEY YOKTU...
MALESEF BURCU_GEN BEN GITGIDAK YUMURTAM SICAK DİYEMİYORUM))) :-((((

canımmmm ne güzel.inşallah o güzel duyguyu sağlıkla sağlıklıca bizlerde yaşarız...

Senaycim cok gecmis olsun cnm Allahim bir daha yasatmasin uzulme nolur cok zor ama elden bise gelmiyor Rabbim beterinden esirgesin bu son olsun insallah. Tez zamanda saglikla bebegin gelsin

Cnm hosgeldin ekleyecem listeye marasta hangi dr gittin bende marastayim adam akilli dr bulamadimda

çok teşekkür ederim ilgin için canım. Döndüm. Ve bebişimi aldılar. Az önce de yukarıda anlattığım gibi. Allahım bundan sonrasında inşallah bana ve isteyen herkese sağlıklı bebişler verir.

canım okudum anlattıklarını üzüldüm.bayramın zor geçmiş.benimde karaciğer ve böbrek fonksiyonlarım ykselmişti bebekte hastanede yatarken.allahtan hayırlısı inşallah tez vakitte sağlıkla hamile kalırsın.galiba bende yardımsız hamile kalamayacam.klomen kullanmak zorunda kalacam...

Elif bu ara ara olan lekelenmeler normal değil hiç doktora sordun mu? Hamileyken olabilir ama test yaptırmıştın sen. Belki hormonlarında bir düzensizlik olmuştur, ufak bir kist olabilir...keşke fırsatın olsa da bir doktora gitsen veya danışsan.
Eğer düzensiz oluyorsan ovulasyon testleri en iyisi. Testlere göre dersin sen de yumurtam sıcak diye :))

Senaycım gecmis olsun. En azından farklı birşeyler söylemiş Sinan Hoca. Umarım bu sefer bu tedavi ile kavuşursun bebeğine.Vaktinde gitmişsin demek ki, evde olsan daha büyük sorunlar yaşayabilirmişsin Allah korusun.

Ne güzel ve ne heyecanlı dimi sıra bize geliyor. Benim doktor da epidural yapacak. Bana şimdilik 1 Aralık dedi ama daha önce alacağından eminim, SAT a göre 39 haftayı bitirmiş olacak. Bakalım ne zaman olacak benim doğum. Sağlıkla gelecek bebişler Cemocanım merak etme sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…