Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bucu canım herşeyin yolunda gitmiş olması çok güzel. Meleğin hoşgeldi, benim yerime de kokla onu.

Meltemcim var mı bir gelişme? Ne zaman çıkacak hastaneden belli mi?

canım zaten 29 temmuzda adet olmuştum onun peşine 14 eylülde oldum düşün yani tam 47-48 günün üzerine olmuştum.çatlamamış yumurtalarım.ondan sonrada düzensizlik başladı.gitmiştim doktora ma agaliba yeniden gitmem gerekecek.

senaycım çok geçmiş olsun canım...hepimiz yaşadık zor günleri geçecek inşaallah ben inanıyorum sen de inan.geçmişi okuyup bugün dogum yapan arkadaşların (burcu,mlt)geçmişte neler yaşadıklarını okuyunca benim umudum artıyor sen de öyle yap istersen. ben de genetik test sonuçlarını bekliyorum eşimle ikimizin merakla ama umudumu da devam ettirmeye çalışıyorum. test sonucunu alınca yazacağım burdan sevinç listeye eklerse sevinirim...

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım...Gaziantepte bildiğiniz ya da tedavi olduğunuz doktorunuz avrsa önerebilir misniz? rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah

merhaba arkadaşlar ben düşük yaptım 1 kere şimdi doktorum bana hamile kaldığımda sadeece aspirin kullan yeter dedi.çümkü çok pıhtılaşma yokmuş bende sadece mtrc 677 de heterezigot var.sizcede yeterli olurmu.2 doktota gttim 2side aynısını söyledii sadece aspirin yeter dediler.sizce ne yapmalıyım korkuyorum

cnm ekledim ama listeye bak eksik bilgiler var onlarıda verirsen sevinirim...

arkadaşlar korunmayı bırakanlar için ilk sayfada bat listemiz var bat vermek isteyen arkadaşları ekleyelim:26:

ay canımm cok şükür cok sevindim bebeğini kucağına sağsağlim almana rabbim bizede nesip eder inş.. o günlerii

canım tebrik ederim çok sevindim bebğini sağlıklıca kucağına almana rabbim bizlerede nasip eder inş. canım

canım hamilelik nasıl gidiyor listeni güncellemiştik eksik birşey varsa ekleyelim

canım dün kontrolüm vardı hoca bhcg istedi 715.2 çıktı dr güzel yükselme var dedi sonra üstten karnımda baktı keseyi gördüm rahim duvarıda kalın dedi ilaçlara devam dedi haftaya tekrar gel dedi canımm ama benim korkularım hala bitmiyoo su anda folbiol beneksol b12 corasprin cleksan 0.4 progestan günde 2 kez fitil olarak kullanıyorum canımm bugün 5+2 yiz bakalımm umarım her dr kontrolüm iyi gecer bana önereceğiniz bişeyler varmı kızlar evdeyim yatıyom kalkıyomm oturuyom böyle geçiyo günler umarım herşey yolundadır

Allahım tamamına erdirsin cnm sağlıkla doğurduğun günleride görürüz inşallah.

ayyyy canımmmmm yaaa,allahım analı babalı büyütsün inş,hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun bebişinin
çok güzel yaaaa,çok duygulandım bir zamanlar burda nelerden konuşurduk,şimdiyse bebişin yanında,Allahım bizlere de nasip etsin inşş

canııımm benimde normalde 12 aralık son günüm ama 2 hafta önce alacağını söyledi...kasım 20 - 26 arası alacak bebeği malum benim ilk doğumumda 39kadar beklemiştim ama hacettepe doktorlarındaN sezcan mümüşoğlu var onunla konuştum ben hatta adam tezini bizim gibi pıhtılaşma sorunu üzerine yapmış ve bana dedi ki ben hastalarımı ancak 38 e kadar tutuyorum fazla bekletmek iyi değil dedi.... şimdi gittiğim doktorda aynı şeyi söyledi 38 dolmadan alacak işte..korkuyorum burcu yaa neden bu kadar korku var içimde neden mutlu olamıyorum bende ((

canım Allaha çok şükür şimdi sağlığına kavuştun. ayakta olmalısın yeni umudun için,,,
aklımız hep sendeydi senden haber almayı bekledik hep,,, aynı acıyı bende yaşadım o yüzden anlıyorum seni,,,
çok zor,,,çok acı,,, Allah inşallah bidaha yaşatmasın canım,,,

allaha şükürler olsun kokla kuzunu benim yerime,,,, çok güzelya inşallah allah bizede nasip eder o günleri görebiliriz. Allah kabul etsin dualarını,,, allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine,,, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,,, bize ettiğin dualar için allah razı olsun senden,,,hakkını helal et,,,bebeğinle mutlu sağlıklı hayırlı birömür diliyorum,,,hayırlı uğurlu olsun canım,,,

canım nasılsın nasıl geçiyor hamilelik?? aynı şehirde yaşıyoruz ama karşılaşamadık henüz :)) devlet hastanesinde gidiyor musun doktora??

canım olumsuz düşünme olumsuzluk olumsuzluğu getiri derler.her şey çok güzel olacak ve sen böyle düşünüp yalandan üzülmüşüm diyeceksin.bebişin senin her düşündüğün şeyi hissediyor.hişşşt duymasın böle düşündüğünü her şey güzel olacak....bu arada kızına ne isim koyacaksın....

canım ne oldu 4 boyutlu ultrason bir sorun çıkmamıştır inşallah.bebişini sağlıkla görmüşsünüdr ve sevmişsindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…