Elif bu ara ara olan lekelenmeler normal değil hiç doktora sordun mu? Hamileyken olabilir ama test yaptırmıştın sen. Belki hormonlarında bir düzensizlik olmuştur, ufak bir kist olabilir...keşke fırsatın olsa da bir doktora gitsen veya danışsan.
Eğer düzensiz oluyorsan ovulasyon testleri en iyisi. Testlere göre dersin sen de yumurtam sıcak diye :))
senaycım çok geçmiş olsun canım...hepimiz yaşadık zor günleri geçecek inşaallah ben inanıyorum sen de inan.geçmişi okuyup bugün dogum yapan arkadaşların (burcu,mlt)geçmişte neler yaşadıklarını okuyunca benim umudum artıyor sen de öyle yap istersen. ben de genetik test sonuçlarını bekliyorum eşimle ikimizin merakla ama umudumu da devam ettirmeye çalışıyorum. test sonucunu alınca yazacağım burdan sevinç listeye eklerse sevinirim...
canım 6+2 haftalık hamileyim. elevit ve claxine 0,4 kullanıyorum. başka bir şey lazımmı
ay canımm cok şükür cok sevindim bebeğini kucağına sağsağlim almana rabbim bizede nesip eder inş.. o günleriikızlar doğum yaptım allaha şükür herşey yolunda spinal sezaryan oldum güzel geçti dualarınız için allah razı olsun bebişde iyi yanımda şu anda rabbim sizlerede nasip etsin ameliyattayken sizlerede dua ettim rabbim kabul ederse
kızlar doğum yaptım allaha şükür herşey yolunda spinal sezaryan oldum güzel geçti dualarınız için allah razı olsun bebişde iyi yanımda şu anda rabbim sizlerede nasip etsin ameliyattayken sizlerede dua ettim rabbim kabul ederse
canım hamilelik nasıl gidiyor listeni güncellemiştik eksik birşey varsa ekleyelim
canım dün kontrolüm vardı hoca bhcg istedi 715.2 çıktı dr güzel yükselme var dedi sonra üstten karnımda baktı keseyi gördüm rahim duvarıda kalın dedi ilaçlara devam dedi haftaya tekrar gel dedi canımm ama benim korkularım hala bitmiyoo su anda folbiol beneksol b12 corasprin cleksan 0.4 progestan günde 2 kez fitil olarak kullanıyorum canımm bugün 5+2 yiz bakalımm umarım her dr kontrolüm iyi gecer bana önereceğiniz bişeyler varmı kızlar evdeyim yatıyom kalkıyomm oturuyom böyle geçiyo günler umarım herşey yolundadır
kızlar doğum yaptım allaha şükür herşey yolunda spinal sezaryan oldum güzel geçti dualarınız için allah razı olsun bebişde iyi yanımda şu anda rabbim sizlerede nasip etsin ameliyattayken sizlerede dua ettim rabbim kabul ederse
günaydın canım. ben yeni döndüm. ama çok zor günler atlattım diyebilirim. şimdi ayaktayım yaşıyorum çok şükür. Malum Ankaradaydım. sinan hocaya gittim. gittiğim gün ultrasonla baktı. kanama başlamış o anda. hemen yatış verdi. kürtaj yaptı. sonrasında da çok sıkıntı çektim. enfeksiyona bağlı öyle bir ağrı yaşadım ki çıktıktan sonra hastaneye aynen geri döndüm ve 4 gün daha yattım. kısacası çok kötü günlerdi allahım bir daha yaşatmasın. yalnız meğersem benim karaciğer enzimlerim çok yüksekmiş bu da var olan bir pıhtılaşmanın göstergesiymiş. bebeğin de muhtemelen bundan düştüğünü söyledi. ve şimdiden 0,2 clexane a başlalamı ve en az bu şekilde 3-4 ay tedavi görmem gerektiğini söyledi. inşallah hayırlısı. ama yine bebişim gitti.
canııımm benimde normalde 12 aralık son günüm ama 2 hafta önce alacağını söyledi...kasım 20 - 26 arası alacak bebeği malum benim ilk doğumumda 39kadar beklemiştim ama hacettepe doktorlarındaN sezcan mümüşoğlu var onunla konuştum ben hatta adam tezini bizim gibi pıhtılaşma sorunu üzerine yapmış ve bana dedi ki ben hastalarımı ancak 38 e kadar tutuyorum fazla bekletmek iyi değil dedi.... şimdi gittiğim doktorda aynı şeyi söyledi 38 dolmadan alacak işte..korkuyorum burcu yaa neden bu kadar korku var içimde neden mutlu olamıyorum bende((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?